Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aprilčica10 Aglaia: pa si se le oglasila 27.3. imava datum. Ne, še vedno nimava zrihtanega vsega. 1. še vedno ne veva v katero gostilno bi šli po poroki, ker vsak ˝trajba˝ svoje, za fotografa sva se odločila, ampak sva tako ˝faulasta˝, da še vedno nisva šla do njega (upam, da bo potem sploh še prost) - ne bova imela klasičnega albuma, ampak v obliki knjigice, ko so slike kar vtisnjene v platnice Za cvetličarno še tudi ne vem, ker so tako različne cene za okraševanje avtomobilov. V glavnem: moj šopek bo iz kal - to sem se odločila. Jaz ne morem imeti okroglega šopka, ko pa bom že sama taka bunkica Uuu, se cist malo torej! Za gostilno se ne sekiraj, fotografa pa le rezerviraj. Midva imava tudi knjigo in ne navadnega albuma, ceprav tudi tega znajo dobri fotografi lepo narediti. No, naju je fotograf stal celo bogastvo, tako da upam, da je vajin vseeno bolj ugoden. Aja, avta midva nisva imela okrasenega s sopkom, ker sva se itak peljala na grad in potem do dvorane in to je to. Sva mela neke masne gor pa zadaj piksne pa just married, ampak se to zato, ker je ena moja kolegica imela fiksno idejo, da to more tako biti. Pa jaz tega niti nisem videla do naslednjega jutra, ko so naju domov peljali. Tako, da se ne sekiraj za to. Razen seveda, ce ti veliko pomeni. Pa nisi bunkica! Na tisti sliki na fb si nadseksi! One hot mama Katy, hvala za pozitivne zelje glede barvanja, ampak mislim, da bi tu mogla neka divja bozja pomoc stopiti zraven, da bi nama to lepo uspelo. Jaz bojda niti papirja po tleh ne znam pravilno zalimati, kaj sele da bi barvala. Moz pa sicer barva, ampak tista zelena, ki je zdaj na steni meni ni tako lepa, kot mi je bla v trgovini na papirju Verjetno bova sla ta teden vse skupaj z belo cez pa mir! Pa ze zadnjic sem ti pozabila cestitati za izpit. Pridne ste studentke. Meni se to ne bi dalo niti slucajno. Sem ze eni ljubljanski nosecki, ki je tudi ful pridna rekla, da sem bila jaz ze tako nejevoljna na faksu, kaksna bi sele bila, ce bi me se kaj v trebuhu tiscalo Nic punce, lepo se imejte. Zelim vam lepo pustovanje
|