|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke*2010
12.2.2010 19:28:16   
mala
Ja glede spola otroka in okusov v nosečnosti vsaj pri meni ni bilo nekih pravil, vsaka nosečnost je bila drugačna, sem pa že za vse na NS zvedela za spoluser posted image in prav so napovedali.

Glede barvanja pa sem se jest normalno barvala med nosečnostjo, mogoče se edino do 12 tedna ne bom pol pa se bom počasi odpravila k frizerju.

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
12.2.2010 19:55:59   
sarcy21
Mala kam pa hodš na NS?

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
12.2.2010 21:19:44   
tejči28
Jaz se pa za nazaj sploh ne spomnim več,če sem že na nuhalni zvedla za spol al ne.Vem,da sem po 3D povedala staršem kaj bo.Mogoče pa dr.Pelkič ni videla.Zato pa grem letos k dr.Rosiču.

Tiste ko ste nad 30,biste naredle poleg NS še DHT? Dvojni hormonski test?   

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
13.2.2010 7:45:55   
limonita
tejči, jaz še nisem 30 pa bom vseeno šla na DHT. 

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
13.2.2010 8:33:35   
lumpa6
jutro

pri meni so pa pri prejšnji ns, napovedali spol napačno tko da tega sploh nisem vprašala

naslednji pregled imam 10.3, amio 16.3

sem pa že na inzulinu tako da, se veselo špikam

(odgovor članu limonita)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
13.2.2010 8:44:50   
katrinka
dobro jutro...
dobro jutro malauser posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
13.2.2010 9:30:33   
tejči28
dobro jutro

limonita to greš kar tja,kjer boš imela NS? Kakšna pa je cena?

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
13.2.2010 10:27:07   
lumpa6
oj

sem vam pozabila povedati, da sem včeraj začutila prve premike, jupiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
13.2.2010 10:44:36   
mala2001
Ti maš že veliko izkušen....

Meni se tudi kaj dogaja, pa nisem ziher kaj naj bi to bilo...

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
13.2.2010 11:38:39   
Inčy

IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

oj

sem vam pozabila povedati, da sem včeraj začutila prve premike, jupiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Resno??? Je to že možno tako hitro??? Glede na to, da imaš izkušnje nas pouči malo ja user posted image user posted image user posted image Koliko jaz vem, je tako hitro nemogoče čutiti premike otroka user posted image

< Sporočilo je popravil Inčy -- 13.2.2010 11:42:55 >

"Ovir ni. Ovire vidiš samo takrat, kadar umakneš pogled od cilja."

EX Inčika

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
13.2.2010 12:16:18   
tejči28
lumpa6 user posted image user posted image user posted image , v katerem tednu pa si,da jih že čutiš?

jaz sem včeraj zvečer tudi nekaj čutla,pa nisem ziher,če je to to,ker v prvi user posted image sem jih čutla šele okoli 23t.Res pa je,da prvič sploh ne veš kak pa kaj. 

(odgovor članu mala2001)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
13.2.2010 13:31:28   
archie
joj, pri meni so se pa zacele vse "lepe" radosti nosecnosti ... slabos in bruhanje user posted image . vceraj popolne sem celega prespala, zvecer prvic bruhala (po ene 15tih letih spet), sla potem pojest majhen koscek cokolade in nekaj sadja, bruhala spet cez kaksno uro in kasneje se 1x. upam, da bo sedaj konec s tem. Danes sem ful brez moci (ker ne jem), nic mi ne pase jest (zato me boli glava).... kaj je za narest? a ce vam ne pase jest, se kar prisilite, da nekaj jeste?
Upam, da bo tega kmalu konec, cepav se je sele zacelo user posted image

je pa "zanimivo", kaksne tezave mi povzroca ena mala, 4mm velika pikica!

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
13.2.2010 17:26:44   
lumpa6
jaz sem v 13t, ja premiki so taki rahli kot dotik metuljevih krilc

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
13.2.2010 17:54:24   
tejči28
archie ne vem kak ti pomagat,nekaj pa moreš vseeno jest,probaj kaj nevtralnega,kaki prepečenec al pa kaj.jaz sem danes jedla ajdove žgance z ocvirki.user posted image

lumpa6 joj komaj čakam na brcike,ko je res poseben občutek.

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
13.2.2010 18:02:21   
lumpa6
joj si mi zaluštala ajdove žgance z kislo smetanouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
13.2.2010 18:03:39   
Inčy
ezave mi povzroca ena mala, 4mm velika
IZVIRNO SPOROČILO: archie

joj, pri meni so se pa zacele vse "lepe" radosti nosecnosti ... slabos in bruhanje user posted image . vceraj popolne sem celega prespala, zvecer prvic bruhala (po ene 15tih letih spet), sla potem pojest majhen koscek cokolade in nekaj sadja, bruhala spet cez kaksno uro in kasneje se 1x. upam, da bo sedaj konec s tem. Danes sem ful brez moci (ker ne jem), nic mi ne pase jest (zato me boli glava).... kaj je za narest? a ce vam ne pase jest, se kar prisilite, da nekaj jeste?
Upam, da bo tega kmalu konec, cepav se je sele zacelo user posted image

je pa "zanimivo", kaksne tezave mi povzroca ena mala, 4mm velika pikica!

Žal te moram razočarat!!! Meni ni in mi ne pomaga nič! user posted image Od ingverjevih stvari do coca-cole, prepečenca, krekerjev ... nič! Bo treba potrpet, druge ni ... Hja, se pa jaz tudi znova sprašujem, kako mi lahko ena taka mala pikica dela take težave user posted image user posted image

EX Inčika

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
13.2.2010 18:05:32   
Inčy

Meni več ni nič jasno ... kako si že v 13 tednu in imaš rok 18.9.? Nimaš točno na seznamu? Al jaz ne znam šteti teh tednov? user posted image

EX Inčika

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
13.2.2010 18:07:42   
tejči28
punce dajte se tolažit s tem,da se večina slabosti konča z prvim trimesečjem.

(odgovor članu Inčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
13.2.2010 18:25:47   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: Inčy

Meni več ni nič jasno ... kako si že v 13 tednu in imaš rok 18.9.? Nimaš točno na seznamu? Al jaz ne znam šteti teh tednov? user posted image

tudi meni ne - jaz mam rok 8 dni prej pa imam 9t1duser posted image

(odgovor članu Inčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
13.2.2010 18:42:12   
bambinca
jaz sem v 2.user posted image začutila ok 15. tedna...v 1. pa se mi zdi ok 20. tedna...

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
13.2.2010 18:43:16   
bambinca
pa spol so mi tudi obakrat na NS pravilno povedali in tudi zdaj bom vprašalauser posted image

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
13.2.2010 19:27:09   
mala
sarcy21-na NS sem enkrat bila pri dr. Strah v Domžalah in je bila res dobra, sva imela sina s sabo pa se je zasmejala in rekla, da bomo mogli barvo zamenjatuser posted image in res smo dobili punčko. Ta tretjič sem bila pa pri dr. Reš v Postojni pa je bila res strokovna in mi dala celo slikco kjer se je videl lulček in potrdila, da bo fantekuser posted image . No taprvič nisem bila na NS ker takrat to še ni bilo tako "moderno".

user posted image dober večer Katrinkauser posted image

Punce koliko vam je pa še kej slabo? A je že kakšna ki so jo minile-no jest jih imam še zmeraj predvsem zvečer-kdaj se pa pri vas pojavijo, jih imate cel dan, zvečer, zjutraj je kakšen dan boljše pa potem drug dan spet močne slabosti?

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
13.2.2010 19:47:37   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: mala

sarcy21-na NS sem enkrat bila pri dr. Strah v Domžalah in je bila res dobra, sva imela sina s sabo pa se je zasmejala in rekla, da bomo mogli barvo zamenjatuser posted image in res smo dobili punčko. Ta tretjič sem bila pa pri dr. Reš v Postojni pa je bila res strokovna in mi dala celo slikco kjer se je videl lulček in potrdila, da bo fantekuser posted image . No taprvič nisem bila na NS ker takrat to še ni bilo tako "moderno".

user posted image dober večer Katrinkauser posted image

Punce koliko vam je pa še kej slabo? A je že kakšna ki so jo minile-no jest jih imam še zmeraj predvsem zvečer-kdaj se pa pri vas pojavijo, jih imate cel dan, zvečer, zjutraj je kakšen dan boljše pa potem drug dan spet močne slabosti?

o lej jo malo...a ves kje sem bila danes...ugani...user posted image user posted image user posted image user posted image dam namig - moja soimenjakinjauser posted image
a nuhalne prej niso bile tako pogoste - zanimivo - zdaj pa ce ne gres si najbolj cudenuser posted image
pri meni ce odstejemo non stop biti na wc-ju in trebuscek - niti ene nosecniske lastnosti...hmuser posted image

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
13.2.2010 20:36:03   
Anonimen
hej souser posted image

ja jaz mam še vedno slabosti, ampak mi že dva dneva uspeva, da ne bruham... ne bom hvalila prehitro, da jutri ne bo spet kakega krika v školjko hehe user posted image
drugače pa me najbolj muči zjutraj, pa pol pozno zvečer...
pa dojke me vedno bolj bolijo... in to je to...

glede kaj jem ko mi je slabo... ponavadi ko bruham, lahko kar po tistem jem, ker itak vjutro bruham sam slino pa vodo ki jo popijem, pol pa pojem kako sadje al pa kako štručko... meso se mi ful upira, tak da ga res zelo zelo malo jem, tolko da lih nisem brez... pa sladko in voda z limono mi paše ful, pa kaka dobra juhica... je pa fajn, da se kljub bruhanju je, ker lahko hitro katera zdehidrira...

ena vem da je rekla, da ji nič ne ostane v želodcu... poskusi vsakokrat neki drugega, suhega, ne mastnega in sam tolko da se pomiri želodecf, torej par grižljajev... men sam tako uspeva.
pa ko se zbudim zjutraj, še en čas poležavam, in se počasi vstajam, da mi ne zabije pritiska, ker pol sem pa konec in šprint na wc user posted image
upam, da bo kaj pomagalo user posted image

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2074
13.2.2010 21:09:23   
benika

A se nisi ti mal zmotilauser posted image Če bi bila ti v 13. tednu ne bi imela PDP 18. 9. Jaz ga imam namreč 10 dni pred tabo, pa sem noseča 10 3/7.Razen če so podatki na seznamu napačni.

< Sporočilo je popravil benika -- 13.2.2010 21:10:13 >

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?