|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke XI. del
12.2.2010 8:07:28   
rina22
jutrouser posted image

kaj je to neka posodobitev spetuser posted image

nebo, tale tvoja šefica je pa res hudauser posted image jaz sem tudi mela kaj drugega v mislih - se bolj posvetit karieri, samo se nama je pridružila najina punčka, in mi je zdaj pomembnejša kot kariera. delat bom šla, samo da pa bi samo za službo živela - ne, hvala. ok, nekaterim paše, meni pač ne.

vitabella in nebo, za neprespano noč user posted image user posted image user posted image user posted image

saraya, verjamem, da te je prizadelo user posted image user posted image Ko si to napisala, sem se resno zamislila nad tem, kaj se govori o meniuser posted image
Se pa tudi meni zdi fuuuuuuull nesramno, da nekdo kaj takega reče. To je čisto tvoja stvar. Upam, da boste čimprej razčistile, vem pa, da ti je hudo. Tudi meni bi bilouser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
12.2.2010 8:13:49   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: vitabella

ja mi iz posvetovalnice: imamo 6980 g in 67 cm. se je skoz smejčkala, le ko je dobla pikico je malo pojokcala, pa je hitro blo konec.

Bravo za mereuser posted image user posted image user posted image Prava korenjakinjauser posted image Pridna Lara, da ni nič jokala dolgo. Škoda, da ni mogla ponoči spatiuser posted image user posted image Bogicauser posted image

Nebo: ravno sem se z zdravnico pogovarjala: po 6 mesecu lahko daješ vse razen jajčk, morskih stvari razen ribe če želiš, v glavnem lahko vse, pa tudi sveže. pa z kravjim mlekom naj se počaka do 7 meseca, ker je pač umetno predelano, lahko pa daješ skute, jogurte, sire in podobne zadeve-pač kar je naravno zoreno.

Hvala, da si to napisala, je zeloooo koristna informacija tudi zameuser posted image

glede fruchtzwergov pa ti povem to: brala sem da je to eno hudo sranje, ki ima sicer napisano da ima veliko kalcija, ampak po sestavinah gledano ta kalcije otroku potegne iz kosti in strokovnjaki odsvetujejo.

Tudi za to informacijo hvalauser posted image

rina, tvoj v laboratoriju dela? kaj študira?

Moj študira elektrotehniko, samo majo tako imenovane laboratorije, kjer delajo meritve, izmeritve, ..... niti ne vem, kaj vseuser posted image No, tam sta delala neke meritve za ne vem kaj že - mi je malo tuje področjeuser posted image user posted image Tudi, ko delajo diplomo, morajo imeti določeno št. ur tam, oz. tam delajo nek del diplome, ker oni morajo nekaj "izumit", ne tak ko mi, ko "samo" napišemouser posted image
Kaj pa tvoj študira?

(odgovor članu vitabella)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
12.2.2010 9:12:57   
Teya D.
dan!

Vidim, da ste že pokoncu, da čvekate tudi lepo.
Saraya  v življenju so žal tudi takšni ljudje, ker so nam blizu nas toliko bolj prizadene.
Sama sem komaj dojela, ko se mi je to začelo dogajat ampak sem uvidela, da svet pač takšen je.
Jaz tudi ne delam, ker nimam službe, ker bi se v določenih morala ubijat. Raje imam svoje otroke, svojo družino. Kolegice, ki pa so pred tabo ok pa potem se obrnejo pa klofajo po tebi pa niso dobre, to vemo vsi. Ok ne rečem, da se kdaj pokomentira kaj, večinoma glede obllačil ko je katera res dobro oblečena in sekauser posted image , sama pa nisem take narave, da bi gonla šinfarijo. Kar hitro prekinem tako temo in načnem drugo. Raje se pogovarjam res o vremenuuser posted image . Prizadane pa nas, saj smo le ljudje s čustvi....

user posted image user posted image user posted image  objemček za vse, ki ste imele neprespano noč.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
12.2.2010 9:51:11   
rina22
punce, uživajte danes na kofetkanjuuser posted image

teya d, se strinjam s tabo.

uživajteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teya D.)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
12.2.2010 9:57:40   
ly117
Jutro.

Midva sma pa danes potegnila do 9-ih. user posted image user posted image user posted image user posted image
Za vse nenaspane duše pa user posted image user posted image user posted image .

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu Teya D.)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
12.2.2010 9:59:41   
vitabella
o ly kk ti zavidam .mene skoraj ziher danes na kavico ne bo, ker sem ko zombi, mala pa je tut še vedno čisto boga od tega cepljenja ... kolikokrat otroke cepijo? ni mi je napol žive za vlačit po tem snegu okrog ...

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
12.2.2010 9:59:46   
marta82
Jutro. No zdaj že bolj dober dan...user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
12.2.2010 10:04:21   
ly117

o ly kk ti zavidam .mene skoraj ziher danes na kavico ne bo, ker sem ko zombi, mala pa je tut še vedno čisto boga od tega cepljenja ... kolikokrat otroke cepijo? ni mi je napol žive za vlačit po tem snegu okrog ...

Škoda da te ne bo. Mislim da bo spet cepljena pri 1 letu.

Neposredna povezava do sporočila: 4183
12.2.2010 10:04:46   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Jutro. No zdaj že bolj dober dan...user posted image

Jutro tudi tebi marta.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
12.2.2010 10:05:48   
ly117

o ly kk ti zavidam

To so pri nas redki trenutki, tak da takrat ko pa so pa je mama naspana. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4185
12.2.2010 10:51:53   
ly117
Punce danes popoldan malo držite pestke in malo mislite na mene. Prrrrrrrooooooossssssssiiiiiimmm.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
12.2.2010 10:54:49   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Punce danes popoldan malo držite pestke in malo mislite na mene. Prrrrrrrooooooossssssssiiiiiimmm.

bomouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
12.2.2010 10:59:13   
arabela*
Mi smo tudi bolj tak za silo spali danes...M je kar biksala....čeprav je spila dve flaši mleka....je jamrala in se premetavala.....ma..nekoč bo boljeuser posted image

drugače nič novega....a je v vrtcu,jo je danes dedek peljal,tak da mi ni bilo treba it na mrzlo....

M je zadremala malo..je pridna full postala zadnje čase....

Jutri gremo na abrahama(tašča)....upam,da pridemo v tiste brege z avti,me je kar groza....

pa počitnice so...hvalabogu..da si malo spočijem ...me malo slo.pa te user posted image interpretacije zabavajo..ne gre mi to nikakor...pa še matematiko bo treba malo vadit..zdaj več ni hecauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
12.2.2010 11:06:24   
vitabella
evo zombi spet tu! ja saj vem da sem zjamrana, ker imam preostale noči tako lepe, potem pa me ena na nevem koliko zmatra ... tako da bravo vse tiste, ki še vedno ne spite ... nebo, saraya ... no zate pa: matematika mi je bla vedno super, slo tudi .. sam sem iz gimnazije že dosti pozabila . sem pa na maturi za oboje dobila 5tko user posted image ah lepi spomini, ni kaj user posted image

ly pestki za kaj? itak bom držala, ampak zakaj?

kje taj matcar hodi???? pa tasa????

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
12.2.2010 11:12:24   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

M je zadremala malo..je pridna full postala zadnje čase....

Pridna M. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
12.2.2010 11:14:01   
ly117

Bom povedala ko bojo rezultati.

kje taj matcar hodi???? pa tasa????

Matcar dela, tasa pa je verjetno v vrtecu.

Neposredna povezava do sporočila: 4191
12.2.2010 11:41:17   
marta82

Bom povedala ko bojo rezultati.

Sumim, da nekaj v zvezi s projektom STANOVANJE.user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
12.2.2010 11:53:13   
arabela*

jaz tudi,ker če še imam koliko toliko spomin vredu..je rekla,da ji bojo danes javli za stanovanjeuser posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
12.2.2010 13:42:53   
ly117

jaz tudi,ker če še imam koliko toliko spomin vredu..je rekla,da ji bojo danes javli za stanovanjeuser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
12.2.2010 14:52:02   
ly117
Danes kafetkanje odpade.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
12.2.2010 17:03:49   
botrca

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

če nimaš težav je vredu, drugače pa user posted image

jaz imam težave..hodim redno...in mi vedno porihta....sicer dela na koncesijo in je treba malo čakat.....če pa želiš imet porihtano hitro..pa go in privatuser posted image

saj sva z možem že lani menjala, ker nisva bila zadovoljna.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
12.2.2010 17:10:57   
botrca
Pozdravljene,

mi smo spali zelo slabo ponoči, je Jan jokal in jokal. Zjutraj pa je povedal da ga boli vrat...oz. bezgavke. Sva bila pri P in dobila antibiotik, ker ima suh in dražeč kašelj in bezgavke malo zatečene. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Nikakor da se rešimo teh bolezni, groza. Nikakor, mu ni usojeno da gre v vrtec.

Saraya upam, da nisi name kaj jezna ker mi niti na zs nisi nič odgovorilauser posted image . Jaz niti nisem bila na tisti kavi tako, da nisem med tistimi ki so te šinfale. Zakaj pa ne delaš in zakaj si si izbrala tako življenje je pa čisto tvoja odločitev in te niti najmanj ne obsojam. Vsak se odloča zase.

< Sporočilo je popravil botrca -- 12.2.2010 17:12:54 >

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
12.2.2010 17:11:58   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

kaj je to neka posodobitev spetuser posted image

meni je ful všeč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
12.2.2010 17:14:01   
botrca
Ly117 sem držala pesti, zdaj pa povej zakaj. Je stanovanje v igri?

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
12.2.2010 17:21:54   
arabela*

Danes kafetkanje odpade.

zakaj?

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

koronavirus
Lelly28 RR

Ali ste zaradi koronavirusa kaj bolj drastično spremenili življenje (zaloga živil, manj obiskov , otroke ste pustili doma, izogibate se prostorom z veliko ljudmi)?

da (81%)

ne (19%)

Število vseh glasov: 16

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!