|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del
12.2.2010 10:08:31   
tanci29

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

tanci hahaha to pa je sistemuser posted image user posted image user posted image user posted image Jaz jih pa kar v sušilca vržem, pa nimam občutka da bi mi jih uničiluser posted image A maš ti posebej sušilca pa posebej pralni stroj al kombiniranga? Ker moja mami ma kombiniranga pa baje res cune načenja.

mam posebaj...

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
12.2.2010 10:08:51   
MIHAILO
JUTRO...nocka user posted image user posted image ,bruhal,temp.38,jokal,ni mogel dihat...zdj mu skoz tko skrta ampak ko pucam z aspiratorjem cist mal potegnem???user posted image user posted image slisi se pa fulllluser posted image user posted image Sem klicala p pa ne dela danes...kako naj vem ce je kaj na pljuckih a se to full slisi???Mihailu se cujejo sline ko diha,potegnet jih ne morem,pa cuti se na roki ko dam na njegov hrbet ali pljucka(v bistvu kot bi cutila kako se te sline slisijo)...

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
12.2.2010 10:10:00   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

sjmm-a pult stojiuser posted image

STOJI zelo dobro, pa je moj še mal trdilca dal...tko, da je gutuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
12.2.2010 10:13:25   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

JUTRO...nocka ,bruhal,temp.38,jokal,ni mogel dihat...zdj mu skoz tko skrta ampak ko pucam z aspiratorjem cist mal potegnem??? slisi se pa fullll Sem klicala p pa ne dela danes...kako naj vem ce je kaj na pljuckih a se to full slisi???Mihailu se cujejo sline ko diha,potegnet jih ne morem,pa cuti se na roki ko dam na njegov hrbet ali pljucka(v bistvu kot bi cutila kako se te sline slisijo)...

tudi naš je tako hropel...samo to je ponavadi zato, ker se nabere sluz in se še ne znajo odkašljat

bogi ste no..evo pošilja Maj...za Mihailota user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
12.2.2010 10:13:49   
Urša08
Mihailo čle te skrbi pejt do dežurnega oz. do pediatra ki nadomešča Mihailovega p user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
12.2.2010 10:15:07   
sjmm
urša...sem te že včeraj hotela vprašat kakšna je tista mizica ki jo je Žigec dobil za darilo...malo razmišljava, da bi še počakala s triciklom k bi kaka igrača za zamotit notri bol prov prišla

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
12.2.2010 10:19:50   
tanci29
http://www.lovecnacene.si/glasbene-igrace-glasbena-mizica-znamke-chicco-2189343/m/807738/

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
12.2.2010 10:20:53   
Urša08
tanci  in sjmm ja taka je sam naša je v lepši barviuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
12.2.2010 10:21:49   
MIHAILO
SJJM ja sej mislim da je to,ker se ne zna izkasljat da se tko cuje,tocno tko je...pol ko se mu zatakne kaslja pa seveda pogoltne ,ampak sej popije tok caja da bo slo hitro ven upam...

Ursa bom vidla kako bo se slo...zdaj se spi in se nic ne cuje ,verjetno ker ni slin trenutno...je pa fajn da mu rinejo ven da ne ostaja v njem...upam da se kmalu pozdravimo...
Punce grem malo dremat da mal not prinesem...se javim...

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
12.2.2010 10:23:07   
tanci29

SJJM ja sej mislim da je to,ker se ne zna izkasljat da se tko cuje,tocno tko je...pol ko se mu zatakne kaslja pa seveda pogoltne ,ampak sej popije tok caja da bo slo hitro ven upam...

Ursa bom vidla kako bo se slo...zdaj se spi in se nic ne cuje ,verjetno ker ni slin trenutno...je pa fajn da mu rinejo ven da ne ostaja v njem...upam da se kmalu pozdravimo...
Punce grem malo dremat da mal not prinesem...se javim...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
12.2.2010 10:47:38   
tanci29
http://www.elc.co.uk/toy/my-first-music-centre/

no naša je dobila tole

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
12.2.2010 10:51:32   
tanci29
http://www.elc.co.uk/toy/my-1st-cooking-set/
pa tole

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
12.2.2010 10:51:48   
Čebel@

JUTRO...nocka user posted image user posted image ,bruhal,temp.38,jokal,ni mogel dihat...zdj mu skoz tko skrta ampak ko pucam z aspiratorjem cist mal potegnem???user posted image user posted image slisi se pa fulllluser posted image user posted image Sem klicala p pa ne dela danes...kako naj vem ce je kaj na pljuckih a se to full slisi???Mihailu se cujejo sline ko diha,potegnet jih ne morem,pa cuti se na roki ko dam na njegov hrbet ali pljucka(v bistvu kot bi cutila kako se te sline slisijo)...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
12.2.2010 10:53:13   
Urša08
Eto vse za rižotko je v loncuuser posted image user posted image user posted image pa še kapučinček bo padeluser posted image

tanci luštne igračkeuser posted image user posted image user posted image Pri nas vse kar igra je zanimivo in to pri obeh. Ma men je pa itak neki najboljšga kupovat za otročke, tam ne znam šparatuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
12.2.2010 10:55:18   
Urša08
Se spomnim da včasih kr pike dobim k mi nekdo reče, da je brezveze sej bo itak kmal prerasuuser posted image a do takrat nej bo pa k klovn al kaj. No na take stvari sm alergična. Rada vidim da sta otročka lepo napravljena, pa rada kupujem igračke da se z njimi igrata in pika.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
12.2.2010 10:56:53   
Urša08
čebel@ kje si ti, zadnje čase te nčl niuser posted image a se že na službo privajaš? Kako ste? Pa Hana?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
12.2.2010 10:57:39   
Urša08
častim kapučino
user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
12.2.2010 11:00:58   
tanci29
urša-jest sem ista....ful mi je fajn kupovat za otročke...včeraj jih je bilo tok luštno gledat ko sta odpirala darila. erik jih je lepo zložu k hani pol ji je pa še odpru in sta se igrala...pa še on je dobil lego rešilca mu je zakon pa eno majčko od strele sem jo glih vidla u babycentu. ful je bil vesel. pol sta pa kuhala pa igrala pa plesala zraven...mislm res luštno no...pa tele posodice so ful fajn...majo na pokrovki špeguček pa ročaj se vrti...v posodicah je pa notr korenček pa koruzice, sam tko da ne grejo ven so umes notri zložene tko da jih ne moreš zgubit, pa lepo kuhaš

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
12.2.2010 11:01:06   
Čebel@

čebel@ kje si ti, zadnje čase te nčl niuser posted image a se že na službo privajaš? Kako ste? Pa Hana?
sem semuser posted image samo dopoldan imam čas pospravljat,ko Hanči dol pančka....pripravljam se le psihičnouser posted image user posted image ......smo uredu,malo me v hrbtu špikauser posted image ....Hana je super(trkam)-lepo se je navadila na drug ritemuser posted image user posted image user posted image je dol spala 1,5h in pride dele gor na kosilouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
12.2.2010 11:02:11   
Čebel@

Se spomnim da včasih kr pike dobim k mi nekdo reče, da je brezveze sej bo itak kmal prerasuuser posted image a do takrat nej bo pa k klovn al kaj. No na take stvari sm alergična. Rada vidim da sta otročka lepo napravljena, pa rada kupujem igračke da se z njimi igrata in pika.
jaz sem ista

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
12.2.2010 11:04:05   
Čebel@
kayica.......še tukaj ti voščim vse najboljše-želim ti zdravje,ljubezen in srečo-lepo praznujteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
12.2.2010 11:05:57   
Urša08
tanci sem vidla ja tiste posodice res so supercauser posted image user posted image user posted image

čebel@ samo da ste ok, pa super da se je Hana navadlauser posted image user posted image user posted image

Kaka ideja kaj kupiti punčki za 3 roj dan - aja lego kock baje ne mara?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
12.2.2010 11:07:04   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

kayica.......še tukaj ti voščim vse najboljše-želim ti zdravje,ljubezen in srečo-lepo praznujteuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še od nas čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
12.2.2010 11:10:44   
tanci29

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še od nas čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa še od nas

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
12.2.2010 11:11:30   
tanci29
urša-kaj pa kakšno hišico s človečki notr...sem jih gledala u mothercare so mi ble ful luštne

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Ime za punčko
tinči3

Katero ime je najlepše?

Viktorija (9%)

Lia (27%)

Ema (29%)

Julija (35%)

Število vseh glasov: 246

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!