|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI
11.2.2010 17:58:12   
Anonimen
barbi, bom najbrž res kar tako nardila. user posted image

A tako praviš? Da si po trebuhu že v 27 tednu? user posted image Nam boš privoščila kakšno slikco? Vidim, da je NS že za tabo! user posted image user posted image

diana, jaz vem, da bo jutri lep rezultat!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nhaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 1051
11.2.2010 18:41:20   
palcica_
Pozdravljene punce!

Po dolgem času se javljam, vas pa vs čas berem.

A mogoče katera ve, je konzilij že zasedal? Nekaj sem tuki prebrala da baje je. A je katera že dobila pošto? Jaz jo namreč tudi čakam. A ve katera kaj sledi potem? A je smiselno it na predavanje - kdaj sploh so predavanja?

Držim pesti, da nas čim prej čim več zagledauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
11.2.2010 18:55:59   
Urshy78
palčica, konzilij je zasedal prejšnji ali pa ta teden, ne vem točno.  ko boš dobila pošto, bo notri vse napisano kako naprej.
jaz sem šla na predavanja, je kar smiselno iti, sem zvedela še par novih in zanimivih stvari. jaz sem bila sama, večina punc je pa imela s seboj svoje partnerje.

ivyy, a ti jemlješ aspirin 1000? ti je kdo kaj naročil da ga moraš jemati? meni nihče ni ničesar omenil.

a mislite da ima kakšen smisel, če ga jutri začnem jemati??

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu palcica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
11.2.2010 19:34:15   
jona klara
palcica-konzilij je zasedal, sem klicala, pošta je v pošiljanju, tudi jaz jo čakam, upam, da najkasneje drugi teden dobimo, pri katerem dr. pa si?

suzy-čestitam,to je pa naravnost čudovito, srečno naprej, vse bo okej, sem prepričana
urshy-čuvaj se, misli le pozitivno
diana-mislim jutri nate ter upam s tabouser posted image user posted image user posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu palcica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
11.2.2010 19:36:55   
jona klara
selena-srečno jutri, držim pesti
loremi-kako si kaj ti, upam, da se ti je umirilo, misli pozitivno
ivyy-čuvaj se, pazi na pikici
špica-ko kaj zveš mi javi

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
11.2.2010 19:39:43   
IVYY
urshy78, ja občutek je čudovit,prekrasen.
Ja, moj podpis pa mi je ful všeč...navdih si mi dala tiuser posted image
Ma jez ne jemljem ničesar razen utrogestana Ti svetujem, da ne začneš jemati nobenih zdravil kar tako. Vprašaj prej dokotorja. Mislim pa da se itak aspirin 100 ne dobi brez recepta.  Jaz sem v 1.postopku imela hiperco in sem samo en teden jemala aspirin 100, da mi malo razredči kri.
Nhaya, hvala za lepe želje, tudi ti pridno gnezdiuser posted image  (je pa res dobro to povedal tvoj dragiuser posted image ) tvoja dva sončka. Kako to, da jemlješ tudi aspirin100?

s* ČESITTKE ZA + user posted image user posted image user posted image user posted image

suzi, res sem imela ful dober rezultat glede na malo število celic, so pa te bile ta praveuser posted image . K temu so verjetno pripomogla vsa zdravila, ki sem jih jemala, pa način prehranjevanja, pa telovadba...
A ja, jaz sem takoj po 1. postopku  2 meseca jemala 25mg dnevno 7 keto DHEA, in en mesec 25 mg mikronizirane DHEA (kar je jemala "borkica"-tema "Uspelo je tudi s slabimi celicami in povišanim FSH hormonom". Verjetno je to tudi kaj pripomoglo k kvaliteti celic.

Diana, vse bo dobro, držim pesti in ti pošiljam user posted image user posted image user posted image

Jaz sem se pa kar z mojo zdravnico prej po telefonu zmenila naj bom še naslednji teden doma. Če se zdaj ne bom razvajala, kdaj pa se bomuser posted image

VSEM EN VELIK OBJEM user posted image user posted image

Upanje je kot nočno nebo; nikoli ni tako temno, da ne bi odkrili kake zvezde

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
11.2.2010 20:23:07   
miklarom
madonca kake lepe novičke to berem danesuser posted image

IVYY - bravo za user posted image user posted image , sem vedla da bo vse vredu in da boš dobila najlepše pikice v varstvo, kolk sem vesela zate, lepo jih čuvaj

mismis - aha, ti pa že tudi greješ svoji dve user posted image user posted image , tak ti to nam poveš, lepo jih čuvaj in da nalulaš en veeeelik user posted image user posted image

Diana - srečno jutri na testu in želim ti visiko beto

S* - kaj jaz to vidim, da si nalulala +, joj kolk sem jest vesela te tvoje novičke, srečno do konca

SS - user posted image user posted image user posted image user posted image  za deset celic in naj se ti do torka kar vse oplodijo in te lepo pričakajo
Petek, 12.02.
Barbara31 - UZ
BEBIII - UZ

čimveč foliklčkov jutri                     user posted image                 user posted image                     

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
11.2.2010 20:38:31   
palcica_
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

palcica-konzilij je zasedal, sem klicala, pošta je v pošiljanju, tudi jaz jo čakam, upam, da najkasneje drugi teden dobimo, pri katerem dr. pa si?

suzy-čestitam,to je pa naravnost čudovito, srečno naprej, vse bo okej, sem prepričana
urshy-čuvaj se, misli le pozitivno
diana-mislim jutri nate ter upam s tabouser posted image user posted image user posted image

Sem pri dr. Drobniču.
Upam da čim prej dobimo pošto.

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
11.2.2010 20:46:45   
lana70
Diana, jutri pa držim pesti za lepo beto!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu palcica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
11.2.2010 21:56:09   
špica84
koznilij je bil po mojih info v pondeljek,koker mi je sodelavka povedala.

no palcica mogoce se pa se srecamo
jst mam pri dr.bokal

(odgovor članu palcica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
12.2.2010 6:54:51   
Rakica_80
user posted image  Videli smo sedem foliklčkov, povečal mi je dozo in ponovni UZ 16.02.user posted image
Grem kužija peljat ven....

Diana, držim pesti zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce, čestitke še enkrat vsaki, res ste bile pridne kokoškeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image LOV JU OL!user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
12.2.2010 7:06:59   
Rakica_80
user posted image

AKTUALNO  

Petek, 12.02.
Barbara31 - UZ
BEBIII - UZ

Ponedeljek, 15.02.
vrtnica.m - UZ
TittyK - UZ

Torek, 16.02.
skuštrana suzi - ET
BEBIII - UZ
OBJEMČKI 

user posted image user posted image   Pikovit  user posted image user posted image

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

Diana79 greje user posted image user posted image  test 12.02.
Urshy78 greje user posted image user posted image  test 24.02.
IVYY greje user posted image user posted image  test 26.02
Mismis greje user posted image user posted image  test ?

user posted image  
  user posted image   KANDIDATKE  V  POSTOPKU    user posted image    
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič)
  • Inana (IVF, PO, dr. Reš)
  • Zarja (2. ICSI, MB, začetek decembra)
  • saturn (??)
  • vrtnica.m (2.ICSI/IMSI, GK LJ, dr. Bokal, začetek 01.02.2010)
  • Ivyy (2. ICSI/IMSI, GK LJ, dr. Zorn, začetek 12.01.2010)
  • Urshy78 (1. IVF, GK LJ)
  • Barbara31 (1. IVF, GK LJ)
  • nhaya (1. IVF, dr.Reš)
  • skuštrana suzi (2. ICSI, GKLJ, dr.Drobnič)
  • Selena78 (4. IVF, dr.Reš)
  • mismis (zamrznjenčki, GKLJ, dr.Drobnič)
  • BEBIII (2. ICSI, dr. Reš, PO)
  • spominčica (2. ISCI, GKLJ, dr.Drobnič, začetek v marcu)
  • Teja K. (dr. Reš)
 user posted image   KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image           
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • DaisyE (6. ICSI, PO, dr. Reš, postopek v marcu)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (dr. Reš,) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • womanpolice (4. ICSI, MB, dr. Reljič)
  • citrončica (5. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Škrat (4 ICSI, Lj, dr. Drobnič )
  • Pija76 (5. IVF, dr. Reš, PO) 
  • Pinky12 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Miklarom (MB, februarja po zamrznjenčke)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • dysan (1. IVF, GK LJ)
  • S* (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Nellika (GK LJ)
  • Pika74 (8. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Kiwi (3. IVF/ICSI, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • Klavirka (1. IVF, PO, dr. Reš)
  • Aljonka (GK LJ, dr. Požlep)
  • db (1.IVF/ICSI, MB)
  • palcica_ (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Naska (GK LJ, dr. Tomaževič)
  • paddy (MB)
  • Sunia (IVF, MB)
  • Aqua77 (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • skuštrana suzi (2. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • metuljci (1. ICSI, MB, dr. Reljič, november)
  • Matejčika (1. IVF+PGD, MB, dr. Vlaisavljevič)
  • n74 (IVF, PO, dr. Reš)
  • matejka78 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Buska (1.ICSI, PO, dr. Reš)
  • jona klara (1. IVF, GKLJ, dr.Tomaževič)
  • honey (1. IVF, GKLJ, dr.Ban)

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, cari, jona3, julia1, Metulj, Andreja07, Miklarom, Kimsy, a.jard, Punsha, Lana08, Gapiii27, Loremi, Protina, Lana70, n74, cukica, Tinkamiška, Bozza, Kajsica, BarbiG, Tanja_Jes,  Rojena77, Pikovit, Bit 

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35 % 
april                     11                            2+1                            27 %
maj                      12                                5                            41 %
junij                     14                                5                            35 %  
julij                        4                                1                            25  %   
september           12                                7                            58 % 
oktober                11                               4                             36 %
november            13                               8                              62 % 
december            17                               6                              35 % 

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

user posted image   NOVE NOSEČKE JANUAR   user posted image

user posted image   Diana79 (LJ)
user posted image  S* ( PO )

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
12.2.2010 7:11:34   
Rakica_80
user posted image

Pa dobro jutrouser posted image , to bi morala prvo povedat, to je pri meni normalno zadnje čase, da delam vse kontrauser posted image

Loremi, upam, da nisi jezna ker sem malo seznamček popravilauser posted image Povej mi kako je situacija pri tebi? Vedi, da bo vse vreduuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil BEBIII -- 12.2.2010 7:13:52 >

Neposredna povezava do sporočila: 1063
12.2.2010 7:25:03   
Anonimen
Jutro. user posted image

Bebiii, super za 7 foliklov! A da ti bojo kar dozo povečali? Jaz sem pa mislila, da je sploh pri Rešu to čisto ok. No, sicer pa poglej, kaj je nastalo iz mojih 7 foliklov - 10 celic!

Jaz pa sploh ne morem spat.. Komaj čakam, da danes začnem u utrogestanom, da bom vsaj spala lahko. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1064
12.2.2010 7:26:07   
Anonimen
diana, danes pa navijamo zate!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Naj bo beta lepo visoka, naj se izcedki umirijo, naj test ponovno pokaže debel +!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa čimprej sporoči svojo lepo novičko!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1065
12.2.2010 8:24:12   
S*
Dobro jutro!

Vsem skupaj hvala za čestitke in lepe želje. Jaz počasi začenjam verjeti da je to to, je čisto drugače kot zadnjič, konstantno mi je user posted image , pa špika me skozi nekaj tam spodej. Malo še razmišljam če bi šla še na beto, ker pri Rešu to ni praksa. Drugače pa imam prvi UZ v četrtek 25.02.

Diana držim pesti da dobiš visok rezultat bete!

Loremi, kako je s tabo. Spremljam tvoje težave in resnično ti želim da obe user posted image user posted image  ostaneta pri tebi do konva in naprej.

SS bravo za folikle naj bo ta postopek zmagovalen!

Mšmišu, urshy, ivy in vse ostale ki grejete user posted image , naj vam čas hitro mine in naj bo konec meseca čas pozitivnih testov.

BEBII, večja doza + pivička in jajčka pa bo rezultat fenomenalen user posted image   user posted image   user posted image

Mikla moja zlata, tebi pa z zamudo same lepe želje za RD, uživaj na smučanju, potem pa šibaj novim zmagam nasproti.

Zarja, koko pati?? Kdaj šibaš v nove boje??

Vse ostale stare in nove borke, tiste ki ste v postopkih, tiste ki ste v pričakovanju in vse ki ste že mamice mislim na vas in vas lepo pozdravljam.

Sedaj pa dovolj, je treba delat user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
12.2.2010 9:09:56   
sonček33
Diana. držim pesti

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
12.2.2010 9:49:16   
Urshy78
diana, držim pesti user posted image user posted image

Bebii, super za 7 foliklčlkov, pa še več jih bo zgleda, glede na to, da ti bodo povečali dozo. kar tako naprej user posted image

ivyy, nhaya, kako se počutita? skbrno čuvajta pikici.

suzy, kako si ti? te kaj boli?

lep dan user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
12.2.2010 10:38:59   
HANYBANY
Diana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vsem "trepetalkam" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Eno vprašanje spet! user posted image A se dobi krvomočnico tud v lekarni al pa Sanolaborju?????

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
12.2.2010 10:40:05   
Urshy78
hany bany, v Sanolaborju jo imajo, jo tudi jaz tam kupujem user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
12.2.2010 10:41:30   
loremi
Dobro jutro!

Mal zem zgubila nit s tole temo, se kar dogaja, no in tko je tudi prav!
S* tako se dekla, čestitke in srečno do konca! user posted image

mismis aha sem te mela v mislih, kdaj greš po svoje pingote, nema zdej kidanja, zdej se ti lepo v horizontalo daj, počivaj, sneg bo že počakal. Važno, da na koncu vsaj ena pikica ostane pri tebi! user posted image  Go girl! user posted image user posted image

skuštrana suzi bravo za krasno število celic, naj te pričakajo lepe blastociste in še v skrinjo naj grejo! user posted image

Urshy78, IVYY, mismis  navijam, da bi vse zagledale pluske! user posted image user posted image

Diana79 kako si opravila danes z beto? user posted image

Bebiii sej veš, da navijam zate! Ti kar popravi seznamček, jst sem zdele čist zdelala, včeraj ponoči so me doleteli tko hudi krči, ne da se opisat, kako je to bolelo, trajali so več kot eno uro skup in sem jih umirila šele s ketonalom, na pregledu včeraj pa mi povrh vsega moj dr. tega še ni verjel in je rekel, da sem en velik panik in me je strah. Niti tega mi ni verjel, da sem se v pon. zbudila z lužico krvi pod sabo in tudi nobenih krvavitev ni videl, čeprav sem jih še zjutraj videla na papirčku in še vedno me jezajo pogosti izcedki user posted image . On pa tako... Je pa potrdil, da je eno dete res manjše, jaz pa še naprej upam, da bi le bilo vse ok. Nuhalno svetlino imam v torek, naslednji dan pa pregled spet pri mojem dr., me zanima, kako bo to vse potekalo, komaj čakam.

Vsem hvala za dobre misli in želje!! Love you all!

Jaz pa vsem, ki že grejete svoje pikike in vsem, ki ste na poti do tega, želim vso srečo, naj se izide po vseh vašh željah! user posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
12.2.2010 11:08:34   
IVYY
BEBIII....JUHUHU!!!! TO MI DELAJ, BRAVO DRAGA MOJAuser posted image user posted image user posted image user posted image

Loremi, ti čimveč počivaj in naj  ti izcedki že enkrat nehajo nagajat !!!! Ena moja kolegica je žal imela izcedke  skozi celo nosečnost (občasno prav krvavitve), pa je eno pikico imela, in je bilo vedno vse ok z otročičkom in zdaj ima že 3 mesecein je super zdrav! Držim pesti zate, da se ti stanje čimprej umiri!user posted image

Urshy, jaz sem polna upanja, čeprav me na trenutke grabi panika. Spala pa sem bolj slabo, bo pa ta noč boljšauser posted image . Kakšne občutke imaš v trebuhu? Mene ne špika več v jajčnikih, ampak v maternici, pa tak čuden občutek napetosti imam v "trebuhu". Skrbi me, ker ti znaki spominjajo tudi na user posted image , ampak se ne vdam, ker vem da je ne bo !!!!

Diana....mislim nate in držim pesti...oglasi se, ko lahkouser posted image user posted image user posted image

Suzi, Nhaya,mismis, kako pa kaj vaše počutje? Upam, da ste super dobrouser posted image

Upanje je kot nočno nebo; nikoli ni tako temno, da ne bi odkrili kake zvezde

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
12.2.2010 11:38:43   
Urshy78
Loremi, čim bolj počivaj. ti pa verjamem, da te teli izcedki spravljajo ob pamet..drži se!!

ivyy, super, da si polna upanja. jaz imam pa tako mešane občutke user posted image saj vem da je za vse znake še ful prekmalu..dva dni me je špikalo v jajčnikih, tudi napeta sem bila, zdaj pa nobenih znakov več. edino malo imam še napeta prsa, pa še to veliko manj kot prejšnje dni..se sploh ne upam pomisliti na to, da mi ne bi uspelo user posted image user posted image
saj vem, ostati je treba optimist, upanje umre zadnje.

sem se pa malo prehladila, nos imam čisto zamašen, ampak nimam pojma kje sem staknila prehlad, če sem že 5 dni nonstop doma user posted image bi mi še prav pasal še en teden bolniške, zdravnica bi mi jo sigurno dala, ampak bom mogla it v službo, delo me čaka user posted image

grem pa danes končno domov k mojemu, kopalnica je že skoraj fertik user posted image bom pa gor brez računalnika, ker je naša Tara (kužica) polila sok in je vse steklo po tipkovnici in zdej je računalnik fuč user posted image

saj vas bom brala v službi, kolikor mi bo dopuščal čas.

se pridem kasneje še "poslovit" preden grem gor user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
12.2.2010 12:07:32   
Anonimen
Urshy, tole je super, da si malo prehlajena - saj veš, padec odpornosti pa to! user posted image   Jaz sem ok ,sicer večinoma ležim, ker če sedim me takoj vse tišči in špika. Sem že začela jemat utrogestan in je zakon - sem sedajle spala 1,5 ure! user posted image Mi je fajn, k mi prej dan mine.

loremi, kaj pa ko bi ti menjala G? Si pomislila na kaj takega? Drugače pa držim pesti za drug teden in za NS!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urshy78)
  Neposredna povezava do sporočila: 1074
12.2.2010 14:27:36   
Anonimen
diana, čakamo lepo novičko!! user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.