![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 11.2.2010 20:29:52
|
|
|
|
botrca
|
Kdaj pa je jutri srečanje popoldan ali dopoldan? Pa ura? In kje?
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 11.2.2010 20:34:35
|
|
|
|
nebo
|
oooooooo uuuuuuuuuuuu kkkkkkkkkkkkk ffffff kako ste babnice?? Kdo kje zakaj kdaj jutri??? Kaj Saraya je še vedno huda???? Pa kaj je narobe?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 11.2.2010 20:36:40
|
|
|
|
ly117
|
Kava je jutri popoldan ob 17-ih. Vitabella je izrazla željo v Astoriji, meni paše, matcar je rekla da ji je vseeno. Saraya je še pa vedno huda, ni še pa rekla zakaj.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 11.2.2010 20:38:05
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kava je jutri popoldan ob 17-ih. Vitabella je izrazla željo v Astoriji, meni paše, matcar je rekla da ji je vseeno. Saraya je še pa vedno huda, ni še pa rekla zakaj. Aha tako je to....pa tak pa to....mogoče pa prijem, nea vem če bo varstvo ja drgače ne...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 11.2.2010 20:40:40
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kava je jutri popoldan ob 17-ih. Vitabella je izrazla željo v Astoriji, meni paše, matcar je rekla da ji je vseeno. Saraya je še pa vedno huda, ni še pa rekla zakaj. Aha tako je to....pa tak pa to....mogoče pa prijem, nea vem če bo varstvo ja drgače ne... Zmejeno.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 11.2.2010 20:42:46
|
|
|
|
nebo
|
Kje je Marta, mi ni napisala recepta za današnje njeno kosilo - neko kremno juhico....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 11.2.2010 20:45:03
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Kje je Marta To pa moraš njo vprašat, jaz je nimam v žepu.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 11.2.2010 20:45:52
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: nebo Kje je Marta To pa moraš njo vprašat, jaz je nimam v žepu. Pa ja no saj vem no....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 11.2.2010 20:53:35
|
|
|
|
marta82
|
Marta je tu. A si me za recept vprašala??
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 11.2.2010 20:54:06
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Marta je tu. A si me za recept vprašala?? Ja halo, že opoldan no pa tak...ali pa je to kuraska skrivnost???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 11.2.2010 20:57:39
|
|
|
|
marta82
|
Torej: Malo prepražiš česen, samo da zadiši, dodaš krompir malo premešaš in dodaš vodo, solišin dodaš ostale začimbe po okusu (poper, peteršilj, zeleno,...), ko je krompir na pol kuhan dodaš brokoli (danes sem dala korenje, ker je na brokoliju nekaj oživelo , lahko tudi bučke ali kaj drugega), še malo kuhaš, spustiš noter paličnega, dodaš malo kisle smetane in to je to.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 11.2.2010 21:10:36
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Torej: Malo prepražiš česen, samo da zadiši, dodaš krompir malo premešaš in dodaš vodo, solišin dodaš ostale začimbe po okusu (poper, peteršilj, zeleno,...), ko je krompir na pol kuhan dodaš brokoli (danes sem dala korenje, ker je na brokoliju nekaj oživelo , lahko tudi bučke ali kaj drugega), še malo kuhaš, spustiš noter paličnega, dodaš malo kisle smetane in to je to. Aha vijiš vijiš, to imamo jutri na jedilniku, pa palačinke s skuto pečene v pečici... A greš jutri na kafetek???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 11.2.2010 21:14:16
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Dr.Marušič je sranje od zobozdravnika sva z mojim lani menjala, pa moja sestra tudi ker nič ne naredi. Samo pogleda in to je to. Ful slab zobozdravnik. ma daj no......meni se zdi vredu...
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 11.2.2010 21:15:27
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Dr.Marušič je sranje od zobozdravnika sva z mojim lani menjala, pa moja sestra tudi ker nič ne naredi. Samo pogleda in to je to. Ful slab zobozdravnik. ma daj no......meni se zdi vredu... O Saraya si še huda???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 11.2.2010 21:17:34
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella glede fruchtzwergov pa ti povem to: brala sem da je to eno hudo sranje, ki ima sicer napisano da ima veliko kalcija, ampak po sestavinah gledano ta kalcije otroku potegne iz kosti in strokovnjaki odsvetujejo. jaz bom zato dajala kak lca jogurt, naraven, navaden in raje primešala pa še res je..vendar po pravici povedano smo se mamice tako navadle,ker je pač to hitro,enostavno in vedno pri roki.... Jaz daje.....ampak se mogoče malo bolj tistih pravih fruhtcwergov izogibam,ker v tistih pa je nekaj notri,ko je bilo celo prepovedano.... Jaz sem m ko še je bila dojenček dala navadno skuto in sadje notri zmešala...sedaj pa ji raje dam kar sadni jogurt....
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 11.2.2010 21:17:49
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Dr.Marušič je sranje od zobozdravnika sva z mojim lani menjala, pa moja sestra tudi ker nič ne naredi. Samo pogleda in to je to. Ful slab zobozdravnik. ma daj no......meni se zdi vredu... O Saraya si še huda??? Daj Saraya no, vidiš da smo firbčne babe... Ti nas pa rajcaš pol pa ne poveš do konca.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 11.2.2010 21:20:08
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo O Saraya si še huda??? glej..nisem jezna,ne huda na nobeno....saj sem že Matcar danes povedala....ko sva se slišale,da se ne bom kregala...me je pač malo prizadelo in po pravici povedano nisem imela volje sem nič pisat......
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 11.2.2010 21:20:19
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Dr.Marušič je sranje od zobozdravnika sva z mojim lani menjala, pa moja sestra tudi ker nič ne naredi. Samo pogleda in to je to. Ful slab zobozdravnik. ma daj no......meni se zdi vredu... O Saraya si še huda??? Daj Saraya no, vidiš da smo firbčne babe... Ti nas pa rajcaš pol pa ne poveš do konca. Točno tako..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 11.2.2010 21:20:32
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Daj Saraya no, vidiš da smo firbčne babe... Ti nas pa rajcaš pol pa ne poveš do konca. kaj želiš izvedet?
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 11.2.2010 21:21:37
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Saraya glede na to, da sem te imela za bolj direktno, bi bil fajn da poveš katere so ali smo te 3 in kaj so/smo narediel. Ker meni res ni jasno. Če pa nočeš javno pa bi lahko vsaj po ZS-ju. eto vidiš...prav tak vtis sem imela jaz o vseh
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 11.2.2010 21:22:57
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Daj Saraya no, vidiš da smo firbčne babe... Ti nas pa rajcaš pol pa ne poveš do konca. kaj želiš izvedet? Ja kaj te je prizadelo, ne. Me ne, saj če se nas ne tiče in ne želiš pisat o tem ok, če ti pa lahko kako olajšamo, pomagamo, potolažimo ali karkoli pa kar napiši.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 11.2.2010 21:23:00
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca če nimaš težav je vredu, drugače pa jaz imam težave..hodim redno...in mi vedno porihta....sicer dela na koncesijo in je treba malo čakat.....če pa želiš imet porihtano hitro..pa go in privat
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 11.2.2010 21:23:07
|
|
|
|
nebo
|
Torej Saraya kaj je narobe, s čim smo se ti zamerile, kaj smo rekle, kje kdaj?? Hodimo sedaj nekaj okoli kot muce okoli vrele kaše, me pa zanima, in to res???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 11.2.2010 21:23:45
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Saraya glede na to, da sem te imela za bolj direktno, bi bil fajn da poveš katere so ali smo te 3 in kaj so/smo narediel. Ker meni res ni jasno. Če pa nočeš javno pa bi lahko vsaj po ZS-ju. eto vidiš...prav tak vtis sem imela jaz o vseh
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 11.2.2010 21:24:25
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teya D. Vem da se me ne tiče...samo sem tudi jaz radovedna... ...faca si
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.