|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   jst bi on pa...
7.2.2010 20:13:44   
Anonimen
...mal mi je čudn, tipi zmer pravte da ste za stvar (skoraj) vedno in povsod. no moj ni. mislm da nism tok grozna da me niti pogledat ne bi mogu. sam da morm pa jst skoz vanga rint pa ga skor posilt mi pa tud ni. za rač in tv je pa čas vedno. kaj predlagate? popestritev? se trudim, sam mi je trapast ker mam filing da sm skoz jst pobudnica.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: jst bi on pa...
7.2.2010 20:19:00   
Taddy78
Pusti ga na miru...če je računalnik več vreden, si omisli kako igračko...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.2.2010 21:26:34   
kajajaka
svetujem ti, da zamenjaš tipa... Ampka resno! Ker če mu ni do tebe, mu je skoraj zagotovo do kakšne druge.
user posted image
Ne zgubljaj časa, najdi pravega.

Saj sex res ni vse, ampak če ga ni, takrat je pa skoraj vse!

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.2.2010 10:24:44   
principessablu
začni se rihtat do konca,pejt k frizerju in spremeni look,naredi ga ljubosumnega,začni hodt ven in če še vedno ne bo zainteresiran,pol pa res zamenjaj tipa.

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.2.2010 10:47:47   
ljupka
Dajte no,a vam ta sex res toliko pomeni,da bi zamenale moža zaradi tega?In ne neverjamem nobeni,da to delate vsak dan!In ne to ne pomeni ,da ima drugo!Mogoče če se praskate cel dan in ne delate nič drugega,pa bi res vsak dan rade!

Midva sva večkrat čist zgarana,da bi to počela,dolgo smo živeli v eni sobici skupaj z dvema otrokoma,in ni pogoja ,da bi zraven njiju to počela!Pol sva delala hišo z lastnimi rokami,praktično je delal 24ur na dan!V službi 8 ur dvoizmensko delo,fizični delavec ,doma do 3-4 ponoč ,2-3 ure spal,pa nazaj delat,in ja seveda in ja še po meni bo skakal,to ni človeško pričakovat!
Ko je bila hiška gotova,sva to počela bolj pogosto,načrtovano,da sem zanosila!Imam pa rizično pričakujemo dvojčke in že 6 mesecev nič,in še kr nekaj časa ne bo nič,pa nam nič ne manka in ne pogrešamo nič,ker se imamo radi tudi drugač,in smo v veselem pričakovanju,polni skrbi in strahov in popolnoma nič ne pogrešava sex!Ni pa nobeden od naju obseden bil do sexa ne sedaj ne prej!En drugmu sva bila prva v že visoki starosti in sva čakala pravo osebo,da bo iz ljubezni in se izpopolnjujeva tudi na drugačne načine!Jaz sem bila stara 23 on pa 30!To se vam bo zdelo blazno čudno,zaostalo,ampak nama je tako prav!Zaradi te obsedenosti je sedaj toliko ločitev in žalostnih otrok!Najdite si drug hobi,če nimate kaj za delat,da se tud mal drugač utrudite,pa se boste bolje počutile!

(odgovor članu principessablu)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.2.2010 11:08:32   
*žaži*
Ljupka s teboj se skoraj v celoti strinjam, vendar nekaterim pač ljubljenje in sex prav zares veliko pomeni ... in če tega ni ... potem je tak človek žalosten in neizpopolnjen.

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.2.2010 11:49:35   
ljupka
Hvala žaži sem pričakovala da me boste totalno popluvale in pošiljale psihijatru,kot so me že eni!In z možem sva se spraševala če je res kaj narobe z nama!Ugotovila sva da se eni radi mal preveč hvaljo,drugim je pa dolgcaj,ker nimajo kaj druzga počet!
Mogoče bi bila tudi jaz drugačna,če nebi že od 7 leta imela za opravit z pedeofili in sem branila svojo nedolžnost na vso moč,si nisem predstavljala ,da bi mi gdo rinil tisto stvar vame!Ko sem spoznala moža,ki je drugačen od drugih,ki so mu bila važna moja čustva ,ne pa da ga bo čimprej not zarinu,da sem ga spoznala kot osebo,da sem se počasi sprijaznila z tisto stvarjo,da sem ga lahko sprejela!In še vedno je edini moški, ki ga lahko sprejemam na tak način,vsi ostali se mi gnusjo!In če on kot moški lahko zdrži eno leto ali več brez,lahko tudi jaz!Kar pa ne pomeni,da nisva nežna en z drugim!Brez njegovega objema bi pa umrla!Eni imajo za najlepša mesta,Ameriko,Francijo in ne vem kod vse hodijo na izlete,men je pa najlepše mesto na svetu objem mojega moža,tam pozabim na vse strahove in bolečine iz otroštva in to je vredno več kakor sex!

(odgovor članu *žaži*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.2.2010 12:26:49   
Nenya
Ljupka, res je da maš TI pač svoje razloge, da ti sex ne pomeni toliko.
Ni pa fer, da ne pokažeš razumevanja do tistih, ki jim pomeni veliko.
JA, jaz bi zapustila moškega, če bi bile najine spolne potrebe tako različne.
PRAVZAPRAV bi verjetno sploh ne šla v zakon z nekom takim. Bi ga prej 'preizkusila'.
Zame nežnosti, objemi in spolnost ponazarjajo enako globoko čustvo in niso nekaj ločenega.
Mene bi zelo prizadelo, če bi spolnost zaradi gradnje hiše, utrujenosti itd dala kar na stand-by za eno leto. Drugo je rizična nosečnost, pa še tam se da z malo domišljije marsikaj storti, da sta zadovolj(e)na oba.
Avtorica posta, te čisto razumem in sočustvujem s teboj. Premisli ali res NIKOLI ne da povoda za sex in ali si takrat ko že vsaj zadovoljna in zadovoljena. Ker če to počne samo da tebi ustreže, tako čimbolj na hitro in brez občutka zate in za tvoje potrebe, potem nimaš drugega kot da greš in si poiščeš koga, ki je bolj bližje tvojim spolnim potrebam.
Ker v tej zvezi, ki je zdaj, bo skoz eden trepl, ali ti zaradi premalo sexa ali on zaradi 'preveč'.

Vso srečo.

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.2.2010 15:04:38   
Anonimen
...mnja mal bo težko odit zdj k sm poročena in noseča.... (preizkušnjo je pa dobr prestal user posted image ) poleg tega ga mam neskončno rada, zgleda da sm tip človeka k rab velik dotikanja in crkljanja in tega ne pustim glih vsem, samo njemu in hm kaj pa vem, mogoče me še hormoni mal zravn dajejo sam zdle bi rada še mal izkoristla, dokler ni otrok, pol bo use težje, v sexu pa tud neskončno uživam in kdr je, sm zadovoljena sam mal bl pogosto bi... sm mu tud že rekla sam ne vem res se mi zdi da bi bil lahko večkrat pobudnik, mogoče se boji da česa ne bo prav delal ah ti moški.... pa še neki ljupka, ni mi sex najpomembnejši v življenju je pa pikca na i ane, popestritev al kaj jst vem, pa oprosti, ker ne delam hiše z lastnimi rokami .... bi jo ja čeb mela in nism zdolgočasena verjem da ne.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
8.2.2010 15:39:55   
kalbo

IZVIRNO SPOROČILO: ljupka

Hvala žaži sem pričakovala da me boste totalno popluvale in pošiljale psihijatru,kot so me že eni!In z možem sva se spraševala če je res kaj narobe z nama!Ugotovila sva da se eni radi mal preveč hvaljo,drugim je pa dolgcaj,ker nimajo kaj druzga počet!
Mogoče bi bila tudi jaz drugačna,če nebi že od 7 leta imela za opravit z pedeofili in sem branila svojo nedolžnost na vso moč,si nisem predstavljala ,da bi mi gdo rinil tisto stvar vame!Ko sem spoznala moža,ki je drugačen od drugih,ki so mu bila važna moja čustva ,ne pa da ga bo čimprej not zarinu,da sem ga spoznala kot osebo,da sem se počasi sprijaznila z tisto stvarjo,da sem ga lahko sprejela!In še vedno je edini moški, ki ga lahko sprejemam na tak način,vsi ostali se mi gnusjo!In če on kot moški lahko zdrži eno leto ali več brez,lahko tudi jaz!Kar pa ne pomeni,da nisva nežna en z drugim!Brez njegovega objema bi pa umrla!Eni imajo za najlepša mesta,Ameriko,Francijo in ne vem kod vse hodijo na izlete,men je pa najlepše mesto na svetu objem mojega moža,tam pozabim na vse strahove in bolečine iz otroštva in to je vredno več kakor sex!

Zakaj za vraga sodiš vedno druge po sebi. teb pa možu ne paše seksat, enim pa pašđe. vsak po svoje.

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.2.2010 18:13:28   
ajsek
Jaz mislim, da je pri zdravem človeku nemogoče, da bi celo leto zdržal brez seksa. Sigurno obstaja nek razlog (spolna zloraba je že primer tega) Če nima partnerja, pač obstajajo razne individualne variante. Vsekakor pa je dejstvo, da potreba po spolnosti obstaja, ne je banalizirat na nivo hobija, ker to ni.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.2.2010 18:16:39   
ljupka
Anonomna saj to ni letelo nate,ampak na tisto,da si druzga najdi,kar so druge rekle,verjamem,da je to pomembno,sam včasih so stvari ,zaradi katerih se ne da to skoz počet,če si noseča se pa lahko boji,da bi bilo kaj narobe!
Saj zakon ni ena farsa,potrebno je veliko kompromisov,predvsem pa pogovora,tega ne boš rešila tukaj,ampak le če to poveš možu in se z njim pogovori,najpomembneje je ,da se z njim pogovoriš in mu zaupaš!Saj niso iz lune,sam moškim je treba kakšno stvar razložit,da jo dojamejo!
Na živce mi gre ker že eno leto kaj bom na forumu,največ nasvetov je to ,da zamenjaj partnerja,saj to niso gate,ki jih noste na riti in jih menjate dvakrat na dan!

Oprosti anonimna,ampak nisem mislila nate,sam men je zakon svet in vse se da rešit s pogovorom,in odkritostjo,ne pa prec z ločitvijo!

< Sporočilo je popravil ljupka -- 8.2.2010 18:19:34 >

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 12
8.2.2010 20:21:15   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: Taddy78

podpisuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 13
9.2.2010 9:06:21   
pridna_janja
moj bivši je bil tak potreben da 3 x na dan si ga je drkal potem še zmano ...... pa vedno ko sem bla pri njem v dnevni sobi je bil skos slečen zraven mene nonstop bi 

Quando fra l’altre donne ad ora ad ora
Amor vien nel bel viso di costei,
quanto ciascuna e men bella di lei
tanto cresce ‘l desio che m’innamora

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
9.2.2010 11:32:32   
emalina
Tu se javljajo tudi tisti, ki do seksa sploh nimajo nevem kake potrebe ampak to iz obeh strani, tako od nje kot od njega in te odgovori ne spadajo sem. Topic je pa od nekoga, ki rabi seks, njemu pa ni. 

(odgovor članu pridna_janja)
Neposredna povezava do sporočila: 15
9.2.2010 11:38:42   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: pridna_janja

moj bivši je bil tak potreben da 3 x na dan si ga je drkal potem še zmano ...... pa vedno ko sem bla pri njem v dnevni sobi je bil skos slečen zraven mene nonstop bi 

user posted image user posted image user posted image   OMG

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 16
9.2.2010 11:41:08   
water lily
Kupi si "zekota", poči se na kavč zraven dedca(al pač kjer koli že je...) pa....
In če ne trzne kupi še kovček....zanj....

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 17
9.2.2010 11:43:11   
baguSka
svetujem ti, da zamenjaš tipa...

user posted image

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
9.2.2010 11:44:44   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: Taddy78

podpisuser posted image

mislm - a ve bi res lohk tko al kaj? da mate doma deca, ve se pa raj z igracko spilate, njega pa pustite pr miru!?user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 19
9.2.2010 14:36:53   
pridna_janja
hudo je pa če ti je do seksa in ne dobiš tisto kar misliš user posted image meni in njemu je do seksa pa v 2 minute je konc  potem pa kaj naj naredim?user posted image user posted image user posted image user posted image

Quando fra l’altre donne ad ora ad ora
Amor vien nel bel viso di costei,
quanto ciascuna e men bella di lei
tanto cresce ‘l desio che m’innamora

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 20
11.2.2010 11:08:39   
svetnik
Kdo pa dons sploh še seksa ??user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 21
11.2.2010 11:13:22   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: pridna_janja

hudo je pa če ti je do seksa in ne dobiš tisto kar misliš user posted image meni in njemu je do seksa pa v 2 minute je konc  potem pa kaj naj naredim?user posted image user posted image user posted image user posted image

jah ce je dec tok za en kur_c, pol ga zamenji - sorri!! a ti bi njega zadovoljila, on pa tebe ne? torej: adijo!!

Neposredna povezava do sporočila: 22
11.2.2010 11:14:27   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: svetnik

Kdo pa dons sploh še seksa ??user posted image

no, dons res se nisva, bova pa zihr pol k bova doma.. user posted image

(odgovor članu svetnik)
Neposredna povezava do sporočila: 23
11.2.2010 11:15:53   
svetnik
Dobr nooo...Sj ga ni treba zarad tega takoj zamenjatuser posted image , sploh če vidiš, da se človk trudiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 24
11.2.2010 11:20:34   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: svetnik

Dobr nooo...Sj ga ni treba zarad tega takoj zamenjatuser posted image , sploh če vidiš, da se človk trudiuser posted image user posted image user posted image

trudi??? ce on konca in se potem obrne stran in zaspi? a to je trud al kaj user posted image user posted image user posted image STRAAAAN s tako egoisticno pi*do!!!

(odgovor članu svetnik)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?