|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2010
11.2.2010 0:31:32   
bcljka
mysterious - (joj, upam da sm prou nick napisala)... sm prej pozabla pokomentirat epiduralno...
kokr sm slišala ni za doplačat, oziroma odvisno kje... skratka mene lih neki ne zanima, ker sovražm inekcije in mi je bl grozn že pomislt na to da bi mi mogl iglo kam tlačt kot pa bolečine ob porodu... itak mam pa visok prag bolečine... zelo visok... tko da bom že potrpela, to me sploh ne skrbi! se mi zdi da more bit boleče da veš da rodiš... itak pol ob polegu da malo kepico vse takoj pozabš...
sicer pa nej kej več o tem povejo tiste k so že rodile... to je samo in izključno moje mnenje... user posted image

(odgovor članu pik ipoki)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
11.2.2010 2:57:06   
bcljka

user posted image

PDP, NICK, STAROST, KRAJ, user posted image , Že imamouser posted image /user posted image , Pričakujemo user posted image /user posted image

24.05.2010
user posted image  Anadami, 2user posted image

01.06.2010
user posted image  Slovenka, 2user posted image ,user posted image
user posted image  krtkova, 34 let, Ljubljana, 1user posted image
user posted image   bubica14 2user posted image , user posted image

02.06.2010
user posted image  Prfect, 35 let, 3user posted image , user posted image user posted image
user posted image  elizaa, 26let, 2user posted image , 1user posted image

03.06.2010
user posted image  anonimna
user posted image  RAKICA1, 30 let, Škofja loka, 4user posted image , user posted image user posted image user posted image

04.06.2010
user posted image  Lyra, 29 let, 2user posted image , user posted image user posted image
user posted image  Mumu, 3user posted image ,
user posted image
user posted image  mkbk, 29.let, Ljubljana, user posted image
user posted image  innes4, 21 let, Jesenice, 1user posted image , user posted image
user posted image   Aninchy user posted image

05.06.2010
user posted image  anonimna2, 3user posted image , user posted image user posted image
user posted image  mojculja

06.06.2010
user posted image  rea27, 28 let, Dolenjska, 3user posted image , user posted image ,user posted image
user posted image  Bubika26, 26 let, 1user posted image
user posted image  Lilly_21, 25 let, 4user posted image ,user posted image user posted image

user posted image  zoja83, 26 let, Litija, 1user posted image , user posted image

07.06.2010
user posted image  markle, 29 let, LJ, 1 user posted image

08.06.2010
user posted image   Bam Bam, 2 user posted image , user posted image , user posted image
user posted image  novakatja, 35 let, 2user posted image , user posted image , user posted image
user posted image  Bušika1, 27 let, 1user posted image

09.06.2010
user posted image  Kety, Ljubljana, 31 let, 3user posted image , user posted image user posted image

user posted image  Stajerka26, 27 let, user posted image user posted image , user posted image user posted image
user posted image  meymey, Bistrica, 2  user posted image , user posted image

11.06.2010
user posted image  Prizma, 1user posted image
user posted image  dzanika, 2user posted image , 1user posted image
user posted image  majkl, 31 let, Ljubljana user posted image
user posted image  Kiya, 26 let, Ljubljana, 1user posted image , user posted image
user posted image  ajči, 32 let, Primorska, 2user posted image , 1user posted image

12.06.2010
user posted image  Maxica , 3user posted image , 2user posted image user posted image
user posted image   pik ipoki, 22 let, Logatec, 1 , user posted image
user posted image   *Špela*, 24let, Kamnik, 1user posted image , user posted image

13.06.2010
user posted image  Junijca
user posted image  SpeliG, 2user posted image , 1user posted image
user posted image   bim*bam
user posted image Majček28, 2user posted image , user posted image , user posted image
user posted image  strelka81, 28 let, primorska, 3user posted image , 1 user posted image , user posted image

14.06.2010

user posted image  Naraščaj, 29 let,  Slovenske Konjice, 2user posted image
user posted image  dvojčica6, 27 let, Nova Gorica, 1user posted image

15.06.2010
user posted image  nikita*, 29 let, 2user posted image , 1user posted image
user posted image  soncnizarek25, 25 let, Adregas, 1user posted imageuser posted image

16.06.2010
user posted image  *Ella*, 23 let, 1user posted image
user posted image  čeb Maja, 1 user posted image

17.06.2010
user posted image  BonnieRR, 24 let, Slovenska Bistrica, 2 user posted imageuser posted image ,
user posted image  ivy@, 24 let, 1user posted imageuser posted image

18.06.2010
user posted image  marussa88
user posted image  bcljka, 24 let, Ljubljana 1user posted image

19.06.2010
user posted image  miki23, Nova Gorica, 2user posted image ,
user posted image  top10, 28 let,
user posted image  maxi74 (costella), 35let, LJ, 3 user posted image , user posted image user posted image
user posted image  uršulina
user posted image  Jessy_ce, 25 let, Celje

20. 06.2010
user posted image  scorpiogirll, 29 let, 2user posted image , user posted image

21.06.2010
user posted image  misar , 28 let, Celje, 2 user posted image , user posted image user posted image
user posted image  gajka, 30 let, Velenje 2user posted image , 1user posted imageuser posted image
user posted image  cipollina26, 26 let, 1user posted image
user posted image  bejbika81, 28 let, 1user posted image
user posted image  bridget3, 28 let, Maribor user posted image
user posted image  honey26, 26 let, Celje, 1user posted image

22.06.2010
user posted image  Sa5i, 1user posted image
user posted image  Anonimen, 28 let, Maribor, 1user posted image
user posted image  diksy, 28 let, 1user posted image
user posted image  1A, 28 let, 2user posted image , user posted image

23.06.2010
user posted image  katrin30, 1user posted image
user posted image  primorka111
user posted image  amazonka3, 33 let, 3user posted image , user posted image user posted image , user posted image

24.06.2010
user posted image  ziva1, 31 let, Velenje, 1user posted image
user posted image  mamiica
user posted image  tinci 1
user posted image  annie, 27 let, Ruše, 2user posted image user posted image
user posted image  Teenka, 26 let, 1user posted image
user posted image  honey*, 1user posted image , user posted image
user posted image  rendi, 2user posted image , 1user posted image

25.06.2010
user posted image  nikri, 29 let, 1user posted image
user posted image  Inika84, 25 let, 1user posted image , user posted image

27.06.2010
user posted image  soncnica3, 32 let 2user posted image , 1user posted image , user posted image
user posted image  Mysterious, 28 let, Gorica, 1user posted image

28.06.2010
user posted image  nikicaa, 21 let, 1user posted image
user posted image  tina2806, 27 let, Ljubljana, 1user posted imageuser posted image

29.06.2010
user posted image  milabe, 27let, 1 user posted imageuser posted image
user posted image  tweetek, 29 let, 2 user posted image
user posted image  extra

30.06.2010
user posted image  veverica, 2user posted image , 1user posted image

02.07.2010
user posted image  tukaj, 24let, Radlje ob Dravi, 1user posted image

skupaj nas je 83 user posted image z 84 user posted image na poti

16x  user posted image
12x  user posted image
56x user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
11.2.2010 2:57:19   
bcljka

user posted image

11.02.2010
maxi74 - morfologija
rea27 - pregled
krtkova -3D

12.02.2010
milabe - morfologija

15.02.2010
Bonnie_RR - morfologija

16.02.2010
ziva1 - morfologija
nikcaa - morfologija
inika84 - morfologija
tina2806 - morfologija
Bam Bam - pregled

17.02.2010
krtkova - pregled
innes4 - pregled
naraščaj - zobar
jessy_ce - morfologija

18.02.2010
bcljka - morfologija
tukaj - pregled

22.02.2010
novakatja - pregled

23.02.2010
Stajerka26 - pregled
mkbk - pregled

24.2.2010
pik ipoki - pregled

user posted image  

01.03.2010
*Špela* - pregled/sladkorna

02.03.2010
nikita* - pregled
misar - pregled
bejbika81 - laboratorij/sladkorna

04.03.2010
Kiya - pregled
zoja83 - pregled
soncnica3 - pregled
soncnizarek25 - pregled

05.3.2010
dvojčica6 - pregled
bejbika81 - pregled

09.03.2010
strelka81 - pregled
maxica - pregled
nikri - pregled

10.03.2010
gajka - pregled

12.03.2010
maxica - 3D

24.03.2010
naraščaj - pregled

31.3.2010
nikcaa - 3D

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
11.2.2010 2:59:39   
bcljka

PREDVIDENO SREČANJE: ČETRTEK 25.2. 18:00 TROJANE
PREDVIDENO PRISOTNI:
1. bcljka + mož

LJUBLJANA Z OKOLICO
: krtkova, mkbk, kety, majkl, kiya, bcljka, maxi74, tina2806, amazonka, meymey, pikipoki(LOGATEC), zoja83(LITIJA), novakatja, *Špela*, elizaa

DOLENJSKA: rea27

GORENJSKA: soncnizarek25(ADREGAS), innes4(JES), rakica1 (ŠL)

PRIMORSKA: ajči, strelka81, miki23(NG), mysterious(NG), dvojcica6(NG), nikcaa

ŠTAJERSKA: gajka(VE), ziva1(VE), naraščaj (SLO.KONJICE), bonnie_RR(SLO.BISTRICA), jessy_ce(CE), honey26(CE), misar(CE), stajerka26(MB), anonimen(MB), bridget3(MB)

KOROŠKA: inika84, tukaj (Radlje ob Dravi)

PREKMURJE: bejbika81

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
11.2.2010 3:01:49   
bcljka
mal ne morem spat (ker učit se mi pa ne da), pol sm se pa spravla urejat seznamčke... če pr keri kej fali nej kr pove... user posted image
drgač pa 25.2. se bliža... dejte napisat katere mislte pridt, pa če bo z vami tudi slabša polovica za "father to be" mizo... da bomo sploh vedle kok nas bo...

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
11.2.2010 7:32:56   
misar
dobro jutro

za mano super naspana noč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

do srede sem doma, ker imam študijski dopust, upam, da bo ratalo stisnit ta predzadnji izpit.

IZVIRNO SPOROČILO: Bam Bam

tukaj - jaz imam tudi zelo nizek pritisk (isto kot ti 90/50), tudi v prejšnji nosečnosti je bilo tako, pa je vse OK z otrokom. Pomaga pa kakšna kavica in veliko gibanja na svežem zraku. Me pa zanima, kaj ti bo G povedala, ker moja temu ne posveča kakšne velike pozornosti. Sporoči, prosim.

jaz tud spadam med crknjene konje z nizkim pritiskom, pa mi je nazadnje G rekla sam, da je veloko boljše imeti prenizkega kot previsokega. isto ni nič komplicirala. rekla samo kaka kavica, oda pa gibanjeuser posted image

trbuh je proti prvi nosečnosti v obsegu točno 3 cm večji, rit in prsi pa za 2 cm manjše (sem glih včeraj čekirala, ker sem v prvi user posted image to pridno merilauser posted image ).

javim se še kasneje

lep dan vsem

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu Bam Bam)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
11.2.2010 7:57:37   
krtkova
Jutro,

sam sporočam, da mam čez 1h  3D UZ in da komaj čakam!!user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
11.2.2010 8:06:28   
dvojčica6
Jutro nosečkice! bom pokomentirala kot je že moja jutranja navada (namesto kave hihi) in pol na delouser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: krtkova
Sovražim tak odnos in znam pošteno nazaj povedat. Oziroma jim dati vedeti,da z mano pa ne bodo tako neprijazne. Zadnjič sem eno sestro sred polnega hodnika nazaj nadrla, da naj bo takoj bolj prijazna do mene, da sm jst tud bila prijazna in da se ne bo tko pogovarjala z mano. Sem opazila zelo odobravajoče poglede vseh čakajočih.

js ti sam rečem kapo dol krtkova ker sem ugotovila, da te ljudje preprosto ignorirajo, če si prijazen in potrpežljiv - kvečjemu potem najeuser posted image !! Ljudje - to mislim predvsem javna uprava, javno zdravstvo itd. Če bi bila jaz tako neprijazna s s stranko (tudi če mi zastavlja najbolj butasta vpr. na svetu) je ne bi bilo nazaj in konec. Ti moraš požret vse in vsakogar, ki je slučajno slabe volje. Sej smo vsi ljudje, sej štekam, da se zgodi slab dan ampak služba je služba... Tudi meni se je že parkrat zgodilo, da sem šele potem ko sem ostro nastopila dobila človeško obravnavo... žal je tako... pa ne zgubim tako hitro živcev ponavadiuser posted image no, pustmo to, ker je malo off topic...

ivy@ čestitam za user posted image ! Kar se pa železa tiče, če ti bo delalo slabo po njih reci za te tablete, ki jih lahko piješ  - ti jih ni treba lizat... so pa za doplačat - ene 3 eur na škatlo... pa še user posted image za take staršeuser posted image ... zdej imaš skor vse pripravljeno za bebitauser posted image

gajka user posted image user posted image kjiri cukr je tamaliuser posted image ta bo pa ta pravi slovenc vidiš... js tud mislim, da bo golico poslušalo naše dete že od zibke naprejuser posted image user posted image je bodoči tatko tudi mahnjen na govejeuser posted image

mkbk
sem slišala, da je fajn dvignit medenico in noge v luft  -kot za otekanje... čeprav dolgoročno verjetno nima učinka pa ti vsaj za en čas ublaži ta feeling praskanja po stegnihuser posted image

naraščaj fajn se pocajtajte... sej pomlad je že v zraku... zvončki so že prikukali!!

soncnizarek25 čestitke za user posted image ! Kile pa -sem na istem pa jaz lahko migam, tako da  ojoj... težko je kontrolirat apetit vsaj meni no... ti želim polno sreče s tem v glavnem!

tukaj jaz sem imela enkrat na merjenju 105/55 in je rekla sestra, da to ni nič hudega... ne vem pa kje je meja  - magari pokliči pa vprašaj...

Mysterious sej bouser posted image pride in gre tak dan... js rečem mojemu kar: sej veš, da sem zdaj za dva tečna in je potem vedno boljše volje ne glede na to kako ga jezimuser posted image ! Nakupi - jaz bi tudi pa se bom zaenkrat še držala nazaj, ker vem, da me bo spomladi še bolj razganjalouser posted image epiduralna in postojna... vse ki jih poznam so rekle, da epiduralna raztura in da "boš  že vidla, ti bo tolk vseeno kaj ti dajo, sam da je konec bolečin itd itd... "Jaz sem še neodločena, ker pa mislim v Šempeter (je 5 km proč, Postojna pa 60)... in tam mislim, da nimajo epiduralne, ne vem kako bo... Sem pa tut jaz slišala same pohavale o Postojn, medtem ko o Šempetru, poleg pohval tudi dosti kritik... sploh pa: kdaj gremo na tisto kafe??? V torek po telovadbi ??? tokrat pa pridem sgurnouser posted image user posted image

štajerka26 ti kar pridno drži svoje pupike še en cajt na toplemuser posted image pa kolk lepo če te enkrat user posted image preseneti, ne!

Aninchy glede vozička- mislim, da majo samo spletno trgovino pri nas, tako da ne vem če bomo lahko sprobale kako fura...

pik ipoki hvala za info!!! tebi se zdi v redu praviš??? Kkašen je pa zložen? Zasede dosti placa? Koliko si pa dala za poštnino?

krtkova serm ti kar fouš za ta 3D!!! Mej se lepo!!!! pa poročaj!!

me mate že dosti??? user posted image jaz pa vas neuser posted image - se tipkamo še potem!

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
11.2.2010 8:18:24   
Stajerka26
Oj bejbe user posted image
Kako kaj?? Ste se naspale?? Jaz sem zjutraj skor umrla, ko sem čistila avto... če bi vedla, da je tolk snega, bi zagotovo prej zbudila mojega, potem pa preden bi njega zbudila, pa bi se oblekel, sem že ščistila avto sama, ampak nočete vedet, kak mi je bilo srce, sem skoraj ostala brez sape user posted image , fajn jutranja telovadba....
Sicer pa dvojčica6 moj mene full velik krat preseneti, upam, da bo tak ostal zmeraj user posted image
bcljka mi2 imava v planu prit, ampak je vseeno odvisno od tega kaj se bo do takrat dogajalo....23.2 namreč tudi uradno začnem z 8-urno bolniško...

Nič punce, danes me v pisarni čaka kar nekaj poročil za napisat,  tako da mi ne preostane druga, kot veselo na delo :)

V maju oz. juniju bosta na svet privekali najini dvojčici :)
Najlepše poročno darilo, ki sva si ga lahko samo želela :)

(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
11.2.2010 9:10:01   
meymey
Moja jutranja zgodba....

Ker je že včeraj snežilo tak da nisem prišla v naš klanec (pluga od nikoder), sem avto pustila 300m od bajte.

Zjutraj me moj kliče naj ostanem doma, ker ni spluženo in je on 2x padel po klancu v 40cm snega. Nakar zbudi soseda, ki me pod roko pelje po klancu dol, ga povabim na kavo. Ko prideva do avta, ga nisem niti videla - zasnežen ČISTO! 8.45 sem imela sestanek 8.15 smo začeli kidat in pucat avto. Dva sta me potiskala iz parkirišča do ceste, komaj sem prišla točno v službo...

In pol mi tajnica reče... direktor ma še enega not, te pokličem ko boš na vrsti!!! user posted image In še kr ni poklicala... tolk o tem kak se splača bit točen user posted image

(odgovor članu Stajerka26)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
11.2.2010 9:11:36   
misar
sem prele tamalo peljala v varstvo pa sem mogla za jutranji trening najprej avto odkidat. Ti naši celjani tud nič ne plužjo, me je zanašalo levo desno, cel sneg je bil, gume je vrtelo, kot da sem na vasi in ne sredi mestauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sem čisti popiz***is v avtu fasala. se je tamala ful smejala pa rekla:'' še mami huda, še mami huda user posted image user posted image user posted image user posted image ''...sem se mogla z njo smejatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej sem se umirila, pa grem lahko med bukve

lep dan

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu Stajerka26)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
11.2.2010 9:23:32   
nikita*
ojla!

No, jaz danes nisem imela problemov s kidanjem. Sem imela pa neprespano noč. Spala nisem vsega skupaj 3ure. Je moja deklica dobila virozo in je od polnoči napej bruhala skoraj točno na uro.user posted image Sem samo postle preoblačila, stroj vklapljala....user posted image user posted image
Sicer mi vsaj pije, ampak kaj k gre tudi to kmalu ven. Res si želim, da ne bi trajalo dolgo ( nimam še izkušenj s tem ). Tako, da sem na bolniški v upanju, da jo še jaz ne dobimuser posted image . Tega ta trenutek res ne potrebujem.

Kar se pa snega tiče se pa strinjam DOVOLJ GA JE!!!user posted image user posted image

Za vse vas, ki ste pridno čistile avtomobila pa en zdrav obrokuser posted image

user posted image

Uživajte in božajte trebuščke

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
11.2.2010 9:36:35   
Maxica
Dobro jutro, mi smo tudi spet čisto zasneženi. user posted image  Ceste so obupne, me ta sneg na cestah tako psihično utrudi, tako da močno upam, da bo počasi res dovolj te blesave zime letošnje.
Epiduaralna analgezija - jaz sem obakrat rodila z njo. Prvič sem jo dobila, ko sem imela svoje popadke že na skoraj 3 minute, in sem potem samo še mirno in uživaško čakala, da se rodi naš prvorojenec. Res krasna izkušnja. Tako da sem se potem tudi v drugo odločila, vendar ker je bil naš drugorojenec pravi zamudnik, so mi 11 dni čez rok porod sprožili in se je tako hitro vse odvijalo, da sem dobila EA 20 minut pred porodom, do takrat pa preživljala prave muke ježeve, ker so bili popadki umetni in sploh niso ponehali. Grozno me je bolelo, res, tako da sama sreča, da sem vsaj za tisto zadnjo rundo dobila EA. Sem pa obakrat rodila v Postojni, kjer se EA plača, zdaj mislim, da je cena 180€ in jaz že pridno varčujem. user posted image  V glavnem, sama imam krasne in pozitivne izkušnje z EA, igle itak ne vidiš, porod ni bil zaradi EA nič daljši, samo prijetnejši. Se pa mora vsaka sama za to odločiti. Ni pa noben bav bav, kakor se zna kje prebrati, mi gredo kar dlake pokonci, ko berem razne pametne pripombe od tistih, ki EA niti od daleč niso imeli. user posted image
Krtkova, o imaš že 3D UZ, super, uživaj, pa kakšno lepo slikco nam pripopaj.user posted image
Nakupovalna mrzlica tudi mene še ne daje, meni se zdi brezveze že zdaj nekaj vnaprej nabavljati, nekaj že imam od prej, marsikaj bomo pa še nabavili. Jaz sem itak bolj na pozno naštelana, tudi torbo za v porodnišnico jaz lih kakšen teden pred PDP pripravim, posteljico je pa prvič mož celo tisti čas postavljal, ko sem bila jaz z user posted image  že lepo v porodnišnici. user posted image
Ivy@, te lahko prosim za link, kje si računaš dohodnino. Hvala.user posted image
Gajka, o, kaj je dober mali. user posted image user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
11.2.2010 9:43:33   
tukaj
Dobro jutro user posted image ,

pri nas je prava zima. Sedaj končno em, da sem res rojena pozimi in da moj sonček srečen, ker je junijski. Bo laže praznoval s prijatelji. user posted image user posted image

Glede tlaka - sem prebrala vaše izkušnje in tudi mama (je s te stroke) pravi, da je bolje, če imam nižjege. Torej je vse ok. Bom pač spila kakšno kavico, ali pa kozarček rdečega vina.

Sedja pa grem pečt torto - no oz. prej me mora še tast peljt v trgovino, ker sem kupila napačno kremo. Mali se očitno veseli sladkega, ker danes lepo brca - sicer nežno, a očitno. To me res veseli.

Lep dan vsem.

Glede Trojan - žal ne bom mogla priti, pripravljam očetovega abrahama, pa še en zagovor imam. Uživajte in naklepetajte se.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
11.2.2010 9:53:31   
Maxica
Aja, moram omeniti Keglove vaje, ker sem ugotovila, da kadar jih katera tu gor omeni, jih pol ene par minut izvajam, sicer se pa ne spomnim. user posted image  
Glede  prvih sprehodov - jaz sem šla tam nekje v prvem tednu po mojem ven, saj se sploh ne spomnim več točno. Ko sem prišla drugič iz porodnišnice, je bil itak že november, ful je pihalo, tako da smo samo take kratke variante se šli, prvič je bil pa avgust, se je pa dalo biti dosti na svežem zraku, pred hišo, pa predvsem se gre res zaradi mamice po porodu. Najbolje, da lepo postopoma greš, najprej za kakih pet, deset minut, pa potem vsak dan malo več, če se v redu počutiš. Jaz sem drugič itak imela slabo izkušnjo, ker so mi pozabili košček posteljice notri in sem se tako slabo počutila, vse mi je tiščalo dol, pa nisem vedela, zakaj. No, pol sem pa 14 dni po porodu skoraj izkrvavela, so pa ugotovili, kaj je vzrok. user posted image

(odgovor članu tukaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
11.2.2010 10:10:36   
ivy@
https://edavki.durs.si/OpenPortal/Pages/Documents/Edit.aspx?id=225f5158-d39e-49db-9841-7d216614d404&new=true&action=import

evo maxica tole sm uspela prlept,upam da ti bo odprl

Naš sonček David,rojen 1.6.2010,nas pazi tam gor med zvezdicami!!Počivaj v miru moj sonček,radi te imamo!!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
11.2.2010 10:38:12   
krtkova
evo me.

Kaj naj rečem. Do danes sem bila 99.9%,da bo Hugo, pa se je izkazalo, da bo 99% user posted image . Sem super vesela, samo moram malo priti k sebi, ker sem bila do sedaj čisto prepričana, da bo fantek.

Drugače pa je punčica super OK!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu ivy@)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
11.2.2010 10:39:37   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

evo me.

Kaj naj rečem. Do danes sem bila 99.9%,da bo Hugo, pa se je izkazalo, da bo 99% user posted image . Sem super vesela, samo moram malo priti k sebi, ker sem bila do sedaj čisto prepričana, da bo fantek.

Ja, super, da je vse ok, pa čestitke za Hugolino. user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
11.2.2010 10:40:17   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: ivy@

https://edavki.durs.si/OpenPortal/Pages/Documents/Edit.aspx?id=225f5158-d39e-49db-9841-7d216614d404&new=true&action=import

evo maxica tole sm uspela prlept,upam da ti bo odprl

Hvala tiuser posted image , v službi mi sicer ne odpre, bom pa probala od doma, ker očitno rabiš tisti certifikat.

(odgovor članu ivy@)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
11.2.2010 10:45:17   
nikita*
evo me.

user posted image user posted image za uspešen pregled in seveda za user posted image .

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
11.2.2010 10:51:01   
honey*
Pozdravljene souser posted image  user posted image
Mal se vam javljam po doooougem času, berem vas redno, pisat pa se mi
ne da user posted image
No, včeraj smo imeli morfologijouser posted image Use lepo štima, vse je več kot odličnouser posted image
No, obrazka pa ni hotel pokazat... Je imel obe rokice čez (kot oči ko zjutraj dvignem roletouser posted image ).
Tako, da naslednjič vidmo še obrazka-baje je pomembno zaradi noska in pa ustnic-zgornje.
Sicer pa ima bebi že 399g user posted image In tudi ostale meritve so v zlati sredini user posted image Jaz pa sem pridobila
od začetka 4kg in sem na "magični" mejo 60kg. (no v nosečnosti ta moja magična meja ne šteje user posted image )
Dobila pa sem tablete za železo Retaferuser posted image Mi ni lih najboljš po njih, pa berem da ima veliko user posted image težave z njimi.
A jih katera jemlje?

Glede spola ostajamo pri user posted image , je pa rekla gin. da bova rajši naslednjič še enkrat preverile, če
bo kaj manj sramežljiv in bo konkretno pokazal kaj ima med nogicami.
Tko, da naslednji pregled mamo 10.3. pa bomo potem takrat šli v en "ornk" šoping user posted image
Zaenkrat pa se še zadržujem.
Voziček bomo pa imeli Implast Bolder SD user posted image Prečudovit je, pa še same pohvale mamic ki ga že
uporabljajo. Važno je da je varen in udoben za bebita, da je pa tako lep je pa samo še dodaten plus.

Sicer pa sem opazila, da mam vedno (najbolj opazno je zjutraj) levo stran trebuha bolj izbočeno od desne.
To je tudi vidno, ne samo otipljivo. Ma še katera podobno?
Trebuh mi pa tudi nekajkrat v dnevu otrdi...

Lepo božajte svoje bušije in merkajte na svoje user posted image

(odgovor članu ivy@)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
11.2.2010 10:54:23   
Kiya
Krtkova čestitke za user posted image user posted image

Meni pa ticker kaže še 120 dni do veselega dogodka, če ne bo kaj prehitevala oz. zamujala user posted image

< Sporočilo je popravil Kiya -- 11.2.2010 10:55:42 >

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
11.2.2010 11:13:08   
naraščaj
Snežni pozdrav,

Sam tole na hitr odgovorim, ker šibam v CE na kontrolo. Upam, da niso preveč boge ceste.
IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

Naraščaj - Hvala za dobrodošlico user posted image . Me pa zanima koliko stane 3D pregled v SG, o katerem ste se pogovarjale (eno stran nazaj)? user posted image Pa zanima me, če se moreš kaj prej naročit, ali pač greš tja in je to to?

Ekola ti kopiram iz njene spletne strani pa še :
NASLOV:

Kopališka 16,

2380 Slovenj Gradec

TELEFON:

02/88 29 611

02/88 29 612

GSM:

031/379 575

Posebne storitve, poceni in vredne ogleda:

1. Poglejte si svojega otročička v živo 3D/4D na USB ključu. Pregled traje približno 30 min.Lahko sodeluje oče otroka, bratje in sestre. Ugotovitev spola. S sabo prinesete vsaj 2 GB USB ključ in dobro voljo. Cena pregleda 50€.Najbolj primerno je v 20-24 tednu nosečnosti. Posredujemo film in se lahko prepričate sami o vrednem spominu.

Čao

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
11.2.2010 11:16:02   
tina2806
no pa naj vas še jst pozdravim po dolgem času.

krtkova, čestitke za zdravo user posted image , sej boš verjetno hitro prišla k sebi, sploh ko ji zbereta ime ;)

jst pa komaj čakam morfologijo v torek, sploh ker še vedno ne čutim brcik user posted image , grem pa že danes na obisk do G, ker me zadnji teden zlo muči smrdljiv izcedek in mi je rekla da naj se kar pridem pokazat. upam, da je vse ok user posted image  a je mela mogoče še kera podobne težave?

drugače pa nakupovalna mrzlica mene ni še nič prijela - po moje podzavestno čakam na morfologijo, ko mi pa tam potrdi da je vse ok in spol, pa v nabavo user posted image

snežni pozdravčki vsem!

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
11.2.2010 12:02:36   
milabe
hahaha, vidim, da nas je velik, ko imamo filing da bo fantek, in pol nam povejo da je punčka in kr ne mormo verjet :))))
vse ki pričakujete user posted image , že veste kako jim bo ime? Midva jih mama ene par v ožjem izboru... je pa full težko izbrat eno fajn ime..
Drgač pa tud js grem 100% rodit z epiduralno... Pa še v SG je full pocen, ne vem a 20Eur, al celo zastonj user posted image

Ko že glih omenjate ktere vozičke imate. Tud js mislim, da se mogoč splača mal več dat. Js bom imela prvega otroka in nekak upam da mi bo tud pr drugem ušeč ta voziček, zato bom tud dala več. Zbrala pa sem Bebe Confort - HIgh Treck. Zaljubljena sm v ta voziček, odkar sm ga vidla. Pa še za vse terene je.

(odgovor članu tina2806)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?