|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :))
10.2.2010 20:45:23   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

IZVIRNO SPOROČILO: tally

jaz sem imela včeraj pregled mi je UZ delala in je vse ok, mali ima okrog 2500g v mejah normale tko da sem pomirjena.

user posted image user posted image super, mere so pa tud čist ok. Joj še mal , že komi čakaš verjetn. No vsaj jest smuser posted image

ja veš da komi čakam, včasih grem sama sebi na živce user posted image , pa še mojemu tečnarim user posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
10.2.2010 20:48:00   
tally

Tkole ma pa Gaja zdej nove igrače ležalnik pa igralni center, zakonuser posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

lušna sta user posted image user posted image , sončka
user posted image user posted image user posted image ja super za igrače user posted image user posted image , sej pri nas bo verjetn tut tkouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
10.2.2010 20:52:32   
Anonimen

jaz sem imela včeraj pregled mi je UZ delala in je vse ok, mali ima okrog 2500g v mejah normale tko da sem pomirjena.

user posted image user posted image super, mere so pa tud čist ok. Joj še mal , že komi čakaš verjetn. No vsaj jest smuser posted image

ja veš da komi čakam, včasih grem sama sebi na živce user posted image , pa še mojemu tečnarim user posted image

kolk se še spomnim sebeuser posted image user posted image user posted image

aha boš vidla kolk je zdej to zanimiv takrat, ko bi pa mogle bit zanimive pa niso bleuser posted image

(odgovor članu tally)
  Neposredna povezava do sporočila: 2278
10.2.2010 20:58:31   
tally

kolk se še spomnim sebeuser posted image user posted image user posted image

aha boš vidla kolk je zdej to zanimiv takrat, ko bi pa mogle bit zanimive pa niso bleuser posted image

ja itak, face so ti tamali user posted image , vsak dan neki novega pogruntajo a ne?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
10.2.2010 21:35:33   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

jana81, ti si mi nakazala pol evra preveč user posted image

ah no... za potne stroške user posted image

Hvala ti, bom pa kavo častila, ko se dobimo na čveku user posted image

za teh bogih 50 centov še kave ne moreš spit ..user posted image
ej a veš das mam še kr zapakirano torbico?
čakam na 19.2. na jo ofnemuser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
10.2.2010 21:35:43   
špelin@

Odlično user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
10.2.2010 21:36:42   
špelin@

Tkole ma pa Gaja zdej nove igrače ležalnik pa igralni center, zakonuser posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Joj, kako je tale tvoja Gaja posrečena user posted image user posted image Sta pa oba tako luštna, ful sta si podobna, ista lička user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
11.2.2010 7:27:12   
suzy85
hej hej!
včeraj sem šla v MB na faks in zaradi snega domov prišla user posted image ma eni res ne znajo vozit v takih razmerah. al smo se vozli 40, kjer je omejitev 90 (pa niso ble slabe ceste!), ali pa so tako izsiljevali prednost, da kar groza.

po 3 letih mi je uspelo, da sem si privoščila nov telefon. je stari počasi že razpadal, ampak če bi vedela, da je novi tak kot je, ga verjetno ne bi vzela. edino, kar ima boljšega, je FB, boljši fotoaparat in fleš. upam, da bo zdržal vsaj 2 leti. user posted image

ste mi pa nardile lušte včeraj z vsemi vašimi recepti. upam, da jih bom našla, ko jih bom rabla. user posted image

tilči, špelin@ luštna toma! naša bo letos čebelica.

špelin@ prevod je user posted image . za diplomo pa ni problemov. dobiš v branje, ko bo gotova!

tally super, da je bilo na pregledu vse vredu! še malo, pa bo! user posted image

nina7 lepe fotke!ful sta luštna skupaj! user posted image

čmrlika user posted image user posted image user posted image za jutrišnji pregled!

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
11.2.2010 7:29:01   
suzy85
pa dobro jutro!

user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
11.2.2010 7:29:42   
tilči
Dobro jutro!

Moram hitro izkoristit gužvo,dokler Tilen še spiuser posted image

danes sta otroka doma,ker grem jaz malo čez 12. na varstvo pri delu,potem pa sem šefinjo prosila,če lahko kar naprej delam,da ne bom še 1x hodila in mi je odobrilauser posted image Tako da bomo dopoldne skupaj pa še potem zvečer.user posted image
Včeraj sem dobila spidermana še po nižji ceni,saj imamo 20% popusta na maske in kostume,tako da sem zanj dala 5,60 euruser posted image

Špelin@...luštkan Tomuser posted image

Tally..user posted image  da lepo napredujeta.Kar tako naprej

Nina...kaj sta luštkana mala dvauser posted image

Komentar na ceste: katastrofauser posted image Pa tako so pripravljeni!Sem se vozila 3/4 ure,ko imam drugače 20 minut čez glavo dovolj.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
11.2.2010 7:37:07   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

hej hej!
včeraj sem šla v MB na faks in zaradi snega domov prišla user posted image ma eni res ne znajo vozit v takih razmerah. al smo se vozli 40, kjer je omejitev 90 (pa niso ble slabe ceste!), ali pa so tako izsiljevali prednost, da kar groza.
Ma ni da bi govoril.Zaradi enega policaja,ki očitno se ne zna umakniti na neprednostni cesti in ni bil na nujni vožnji,nas je moralo iti 10 avtomobilov najmanj rikverc po uliciuser posted image Je naredil cel zastoj

po 3 letih mi je uspelo, da sem si privoščila nov telefon. je stari počasi že razpadal, ampak če bi vedela, da je novi tak kot je, ga verjetno ne bi vzela. edino, kar ima boljšega, je FB, boljši fotoaparat in fleš. upam, da bo zdržal vsaj 2 leti. user posted image

user posted image user posted image za nov telefon.Naj ti dobro služi

ste mi pa nardile lušte včeraj z vsemi vašimi recepti. upam, da jih bom našla, ko jih bom rabla. user posted image
Drugače pa vprašaj.Meni je pa včeraj tašča kupila modelček za krofe.Drugače jih kar s kozarcem delam.Verjetno želi,da še zanjo kaj spečem,ker njej ne ratajouser posted image

Tilen pa še kar spiuser posted image user posted image Moram najti recept za tako spanje,da bo vsak dan takouser posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
11.2.2010 7:51:40   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ

Ojla :)

Bila na pregledu v četrtek in sem slišala in videla srčkaaaaa user posted image user posted image user posted image

Sicer je še mala pikica in me je naročil še enkrat 22.2. da se bo vse lepše videlo. Upam, da bo vse ok. Poskušam bit pridna in nič zoprnega misliti...ampak strah je včasih le prisoten. Upam, da bolj poredko in da bo ta nosečnost res lepa in mirna. Pa z lepim rezultatom :)

Se še kaj javim. Do takrat pa objem vsem hroščkom :)

user posted image user posted image user posted image super za pregled! joj, to hitro bitje user posted image je pa tako lepo poslušati! jst sem si v bolnici parkrat med CTG-jem snemala zvok in ga mam še zdaj shranjenega. user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
11.2.2010 8:50:18   
kasso

Ajej, kakšne ceste... user posted image Zameti, zastoji, nesreče,...
http://www.promet.si/portal/sl/razmere.aspx

Moj user posted image se počasi odpravlja domov, me prav zanima, koliko časa bo rabil. Itak mu nonstop trobim, naj vozi previdno.

jaz moram pa v Izolo na magnetno, moj je rabil pol ure za 1km da je prišel do glavne ceste, ker je en kamion, ki vozi na farmo naseledel v jarek, ker se je izogibal zametom. Splužili so le včeraj zvečer, zjutraj pa je sosed tudi pred našo bajto. Samo kaj ko piha in se takoj naredi zamet. Me je moj klical, da so zameti in da naj vozim bolj pri robu ceste in naj pazim, da ne zapeljem v jarek...haloooo kje je pa cestno, da spluži...sem jezna.
Pred pol ure sem skidala, zdej pa spet polno tega user posted image snega.

Tamara user posted image user posted image user posted image da je vse ok s tvojo pikico user posted image

tally, user posted image user posted image za mere.

Več ne utegnem komentirat, ker moram it. Držite pesti, da pridem vsaj do glavne ceste...potem bo že.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
11.2.2010 9:23:25   
špelin@
Dobro jutro user posted image

Ej, sori, ampak zdaj imam pa tega user posted image snega res vrh glave! ok, naj ga imajo otroci za zimske počitnice, potem pa naj se tole že 1x neha!!! Smo se komaj dokopali do vrtca, za pot, ki jo drugič prehodimo v dobrih 5 minutah, smo jih porabili celih 15 user posted image Saj je lepo, ko pogledam ven, ampak doooooooost maaaaaaaaaam user posted image

Spala sem za 1 user posted image , sploh ne vem, kaj mi je bilo, da sem se ob pol dveh zbudila in nisem do 4h zaspala nazaj user posted image Vmes je sicer imel enourno seanso tudi Gregi, ampak vseeno...

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
11.2.2010 9:28:52   
tilči

Dobro jutro user posted image

Ej, sori, ampak zdaj imam pa tega user posted image snega res vrh glave! ok, naj ga imajo otroci za zimske počitnice, potem pa naj se tole že 1x neha!!! Smo se komaj dokopali do vrtca, za pot, ki jo drugič prehodimo v dobrih 5 minutah, smo jih porabili celih 15 user posted image Saj je lepo, ko pogledam ven, ampak doooooooost maaaaaaaaaam user posted image

Spala sem za 1 user posted image , sploh ne vem, kaj mi je bilo, da sem se ob pol dveh zbudila in nisem do 4h zaspala nazaj user posted image Vmes je sicer imel enourno seanso tudi Gregi, ampak vseeno...

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
11.2.2010 9:32:41   
špelin@

hej hej!
Ne govori... user posted image Mož se je iz LJ vozil 2 uri... user posted image Nesreče pa zdrsi (predvsem tovornjakov!) pa kombinacija polžev in norcev - mater, a folk res ne zna vozit razmeram primerno: ali norijo kot zmešani in ogrožajo vse živo ali pa se komaj premikajo.

user posted image Katerega si pa nabavila?

tilči, špelin@ luštna toma! naša bo letos čebelica.

špelin@ prevod je user posted image . za diplomo pa ni problemov. dobiš v branje, ko bo gotova!

tally super, da je bilo na pregledu vse vredu! še malo, pa bo! user posted image

nina7 lepe fotke!ful sta luštna skupaj! user posted image

čmrlika user posted image user posted image user posted image za jutrišnji pregled!

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
11.2.2010 9:34:05   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Dobro jutro!

Moram hitro izkoristit gužvo,dokler Tilen še spiuser posted image

danes sta otroka doma,ker grem jaz malo čez 12. na varstvo pri delu,potem pa sem šefinjo prosila,če lahko kar naprej delam,da ne bom še 1x hodila in mi je odobrilauser posted image Tako da bomo dopoldne skupaj pa še potem zvečer.user posted image
Včeraj sem dobila spidermana še po nižji ceni,saj imamo 20% popusta na maske in kostume,tako da sem zanj dala 5,60 euruser posted image
Super user posted image user posted image

Špelin@...luštkan Tomuser posted image

Tally..user posted image  da lepo napredujeta.Kar tako naprej

Nina...kaj sta luštkana mala dvauser posted image

Komentar na ceste: katastrofauser posted image Pa tako so pripravljeni!Sem se vozila 3/4 ure,ko imam drugače 20 minut čez glavo dovolj.
Jaz na srečo ne grem nikamor - itak sem tudi nahodna tako, da imam nos zabit do konca in nonstop kiham, zato nisem za med ljudi user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
11.2.2010 9:34:51   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Moj user posted image se počasi odpravlja domov, me prav zanima, koliko časa bo rabil. Itak mu nonstop trobim, naj vozi previdno.

jaz moram pa v Izolo na magnetno, moj je rabil pol ure za 1km da je prišel do glavne ceste, ker je en kamion, ki vozi na farmo naseledel v jarek, ker se je izogibal zametom. Splužili so le včeraj zvečer, zjutraj pa je sosed tudi pred našo bajto. Samo kaj ko piha in se takoj naredi zamet. Me je moj klical, da so zameti in da naj vozim bolj pri robu ceste in naj pazim, da ne zapeljem v jarek...haloooo kje je pa cestno, da spluži...sem jezna.

Tamara user posted image user posted image user posted image da je vse ok s tvojo pikico user posted image

Več ne utegnem komentirat, ker moram it. Držite pesti, da pridem vsaj do glavne ceste...potem bo že.

kasso, previdno!!! user posted image user posted image Pa pestke, da na magnetni dobro opraviš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
11.2.2010 9:38:34   
suzy85

tegale
http://www.mobitel.si/telefoni-in-naprave/aparati.aspx?aid=1327&pu=0

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
11.2.2010 9:38:54   
suzy85

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

kasso, previdno!!! user posted image user posted image Pa pestke, da na magnetni dobro opraviš user posted image user posted image user posted image

podpišem!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
11.2.2010 9:40:15   
suzy85
joj, kakšna sem! celo noč sem spala, zdajle pa komaj držim oči odprte. zebe me, ker dopoldne ne kurimo, ker navadno ni nikogar doma. razmišljam, da bi se šla še malo pod odejo gret user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
11.2.2010 9:47:02   
špelin@

tegale
http://www.mobitel.si/telefoni-in-naprave/aparati.aspx?aid=1327&pu=0

Lušten telefonček user posted image Jaz sem tudi imela namen nabaviti nekaj novega - tole:
http://www.mobitel.si/telefoni-in-naprave/aparati.aspx?aid=1163&pu=0

Ampak je potem velika pika toliko časa težila, če ji odstopim svoj aneks, da si bo ona kupila ta telefon (je našparala teh 30 EUR), da sem se je usmilila in imam zdaj jaz njeno staro Nokio, ki je bila pred letom in pol za 1 EUR. Ajd, boljša je že kot stari tastov telefon, ki mu šteka šestka user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
11.2.2010 9:47:54   
špelin@

joj, kakšna sem! celo noč sem spala, zdajle pa komaj držim oči odprte. zebe me, ker dopoldne ne kurimo, ker navadno ni nikogar doma. razmišljam, da bi se šla še malo pod odejo gret user posted image

Joj, meni pa pes teži sto na uro, ker obožuje sneg in hoče it noret ven.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
11.2.2010 10:52:11   
nia5
Dan user posted image

Evo, razgovor je za mano, danes še moram poklicat, potem pa bomo videli, če bo kaj iz tega.
Je bil zdaj telekomovec tu, ker je počasen internet zaradi naše telefonske napeljave in je rekel, da je do hiše hitrost normalna, v hiši pa počasna in da bomo mogli napeljavo zamenjat user posted image . Naj bi bilo krivo to, da je strela vdarila v sosedovo bajto user posted image . A se keri sanja, koliko bi taka zamenjava stala? Katastrofa!

Bom probala malo prebrat, če me Nia ne bo spodila vstran user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
11.2.2010 10:53:32   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Naš maček Tom:user posted image

user posted image

sedaj se sploh ne pusti slečiuser posted image

Mucek mali user posted image user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?