Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 10.2.2010 20:45:23
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally jaz sem imela včeraj pregled mi je UZ delala in je vse ok, mali ima okrog 2500g v mejah normale tko da sem pomirjena. super, mere so pa tud čist ok. Joj še mal , že komi čakaš verjetn. No vsaj jest sm ja veš da komi čakam, včasih grem sama sebi na živce , pa še mojemu tečnarim
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 10.2.2010 20:48:00
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Tkole ma pa Gaja zdej nove igrače ležalnik pa igralni center, zakon lušna sta , sončka ja super za igrače , sej pri nas bo verjetn tut tko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 10.2.2010 20:52:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally jaz sem imela včeraj pregled mi je UZ delala in je vse ok, mali ima okrog 2500g v mejah normale tko da sem pomirjena. super, mere so pa tud čist ok. Joj še mal , že komi čakaš verjetn. No vsaj jest sm ja veš da komi čakam, včasih grem sama sebi na živce , pa še mojemu tečnarim kolk se še spomnim sebe aha boš vidla kolk je zdej to zanimiv takrat, ko bi pa mogle bit zanimive pa niso ble
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 10.2.2010 20:58:31
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally jaz sem imela včeraj pregled mi je UZ delala in je vse ok, mali ima okrog 2500g v mejah normale tko da sem pomirjena. super, mere so pa tud čist ok. Joj še mal , že komi čakaš verjetn. No vsaj jest sm ja veš da komi čakam, včasih grem sama sebi na živce , pa še mojemu tečnarim kolk se še spomnim sebe aha boš vidla kolk je zdej to zanimiv takrat, ko bi pa mogle bit zanimive pa niso ble ja itak, face so ti tamali , vsak dan neki novega pogruntajo a ne?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 10.2.2010 21:35:33
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ jana81, ti si mi nakazala pol evra preveč ah no... za potne stroške Hvala ti, bom pa kavo častila, ko se dobimo na čveku za teh bogih 50 centov še kave ne moreš spit .. ej a veš das mam še kr zapakirano torbico? čakam na 19.2. na jo ofnem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 10.2.2010 21:35:43
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally jaz sem imela včeraj pregled mi je UZ delala in je vse ok, mali ima okrog 2500g v mejah normale tko da sem pomirjena. Odlično
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 10.2.2010 21:36:42
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Tkole ma pa Gaja zdej nove igrače ležalnik pa igralni center, zakon Joj, kako je tale tvoja Gaja posrečena Sta pa oba tako luštna, ful sta si podobna, ista lička
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 11.2.2010 7:27:12
|
|
|
|
suzy85
|
hej hej! včeraj sem šla v MB na faks in zaradi snega domov prišla ma eni res ne znajo vozit v takih razmerah. al smo se vozli 40, kjer je omejitev 90 (pa niso ble slabe ceste!), ali pa so tako izsiljevali prednost, da kar groza. po 3 letih mi je uspelo, da sem si privoščila nov telefon. je stari počasi že razpadal, ampak če bi vedela, da je novi tak kot je, ga verjetno ne bi vzela. edino, kar ima boljšega, je FB, boljši fotoaparat in fleš. upam, da bo zdržal vsaj 2 leti. ste mi pa nardile lušte včeraj z vsemi vašimi recepti. upam, da jih bom našla, ko jih bom rabla. tilči, špelin@ luštna toma! naša bo letos čebelica. špelin@ prevod je . za diplomo pa ni problemov. dobiš v branje, ko bo gotova! tally super, da je bilo na pregledu vse vredu! še malo, pa bo! nina7 lepe fotke!ful sta luštna skupaj! čmrlika za jutrišnji pregled!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 11.2.2010 7:29:01
|
|
|
|
suzy85
|
pa dobro jutro!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 11.2.2010 7:29:42
|
|
|
|
tilči
|
Dobro jutro! Moram hitro izkoristit gužvo,dokler Tilen še spi danes sta otroka doma,ker grem jaz malo čez 12. na varstvo pri delu,potem pa sem šefinjo prosila,če lahko kar naprej delam,da ne bom še 1x hodila in mi je odobrila Tako da bomo dopoldne skupaj pa še potem zvečer. Včeraj sem dobila spidermana še po nižji ceni,saj imamo 20% popusta na maske in kostume,tako da sem zanj dala 5,60 eur Špelin@...luštkan Tom Tally.. da lepo napredujeta.Kar tako naprej Nina...kaj sta luštkana mala dva Komentar na ceste: katastrofa Pa tako so pripravljeni!Sem se vozila 3/4 ure,ko imam drugače 20 minut čez glavo dovolj.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 11.2.2010 7:37:07
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 hej hej! včeraj sem šla v MB na faks in zaradi snega domov prišla ma eni res ne znajo vozit v takih razmerah. al smo se vozli 40, kjer je omejitev 90 (pa niso ble slabe ceste!), ali pa so tako izsiljevali prednost, da kar groza. Ma ni da bi govoril.Zaradi enega policaja,ki očitno se ne zna umakniti na neprednostni cesti in ni bil na nujni vožnji,nas je moralo iti 10 avtomobilov najmanj rikverc po ulici Je naredil cel zastoj po 3 letih mi je uspelo, da sem si privoščila nov telefon. je stari počasi že razpadal, ampak če bi vedela, da je novi tak kot je, ga verjetno ne bi vzela. edino, kar ima boljšega, je FB, boljši fotoaparat in fleš. upam, da bo zdržal vsaj 2 leti. za nov telefon.Naj ti dobro služi ste mi pa nardile lušte včeraj z vsemi vašimi recepti. upam, da jih bom našla, ko jih bom rabla. Drugače pa vprašaj.Meni je pa včeraj tašča kupila modelček za krofe.Drugače jih kar s kozarcem delam.Verjetno želi,da še zanjo kaj spečem,ker njej ne ratajo Tilen pa še kar spi Moram najti recept za tako spanje,da bo vsak dan tako
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 11.2.2010 7:51:40
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ Ojla :) Bila na pregledu v četrtek in sem slišala in videla srčkaaaaa Sicer je še mala pikica in me je naročil še enkrat 22.2. da se bo vse lepše videlo. Upam, da bo vse ok. Poskušam bit pridna in nič zoprnega misliti...ampak strah je včasih le prisoten. Upam, da bolj poredko in da bo ta nosečnost res lepa in mirna. Pa z lepim rezultatom :) Se še kaj javim. Do takrat pa objem vsem hroščkom :) super za pregled! joj, to hitro bitje je pa tako lepo poslušati! jst sem si v bolnici parkrat med CTG-jem snemala zvok in ga mam še zdaj shranjenega.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 11.2.2010 8:50:18
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ajej, kakšne ceste... Zameti, zastoji, nesreče,... http://www.promet.si/portal/sl/razmere.aspx Moj se počasi odpravlja domov, me prav zanima, koliko časa bo rabil. Itak mu nonstop trobim, naj vozi previdno. jaz moram pa v Izolo na magnetno, moj je rabil pol ure za 1km da je prišel do glavne ceste, ker je en kamion, ki vozi na farmo naseledel v jarek, ker se je izogibal zametom. Splužili so le včeraj zvečer, zjutraj pa je sosed tudi pred našo bajto. Samo kaj ko piha in se takoj naredi zamet. Me je moj klical, da so zameti in da naj vozim bolj pri robu ceste in naj pazim, da ne zapeljem v jarek...haloooo kje je pa cestno, da spluži...sem jezna. Pred pol ure sem skidala, zdej pa spet polno tega snega. Tamara da je vse ok s tvojo pikico tally, za mere. Več ne utegnem komentirat, ker moram it. Držite pesti, da pridem vsaj do glavne ceste...potem bo že.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 11.2.2010 9:23:25
|
|
|
|
špelin@
|
Dobro jutro Ej, sori, ampak zdaj imam pa tega snega res vrh glave! ok, naj ga imajo otroci za zimske počitnice, potem pa naj se tole že 1x neha!!! Smo se komaj dokopali do vrtca, za pot, ki jo drugič prehodimo v dobrih 5 minutah, smo jih porabili celih 15 Saj je lepo, ko pogledam ven, ampak doooooooost maaaaaaaaaam Spala sem za 1 , sploh ne vem, kaj mi je bilo, da sem se ob pol dveh zbudila in nisem do 4h zaspala nazaj Vmes je sicer imel enourno seanso tudi Gregi, ampak vseeno...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 11.2.2010 9:28:52
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Ej, sori, ampak zdaj imam pa tega snega res vrh glave! ok, naj ga imajo otroci za zimske počitnice, potem pa naj se tole že 1x neha!!! Smo se komaj dokopali do vrtca, za pot, ki jo drugič prehodimo v dobrih 5 minutah, smo jih porabili celih 15 Saj je lepo, ko pogledam ven, ampak doooooooost maaaaaaaaaam Spala sem za 1 , sploh ne vem, kaj mi je bilo, da sem se ob pol dveh zbudila in nisem do 4h zaspala nazaj Vmes je sicer imel enourno seanso tudi Gregi, ampak vseeno...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 11.2.2010 9:32:41
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 hej hej! včeraj sem šla v MB na faks in zaradi snega domov prišla ma eni res ne znajo vozit v takih razmerah. al smo se vozli 40, kjer je omejitev 90 (pa niso ble slabe ceste!), ali pa so tako izsiljevali prednost, da kar groza. Ne govori... Mož se je iz LJ vozil 2 uri... Nesreče pa zdrsi (predvsem tovornjakov!) pa kombinacija polžev in norcev - mater, a folk res ne zna vozit razmeram primerno: ali norijo kot zmešani in ogrožajo vse živo ali pa se komaj premikajo. po 3 letih mi je uspelo, da sem si privoščila nov telefon. je stari počasi že razpadal, ampak če bi vedela, da je novi tak kot je, ga verjetno ne bi vzela. edino, kar ima boljšega, je FB, boljši fotoaparat in fleš. upam, da bo zdržal vsaj 2 leti. Katerega si pa nabavila? ste mi pa nardile lušte včeraj z vsemi vašimi recepti. upam, da jih bom našla, ko jih bom rabla. tilči, špelin@ luštna toma! naša bo letos čebelica. špelin@ prevod je . za diplomo pa ni problemov. dobiš v branje, ko bo gotova! tally super, da je bilo na pregledu vse vredu! še malo, pa bo! nina7 lepe fotke!ful sta luštna skupaj! čmrlika za jutrišnji pregled!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 11.2.2010 9:34:05
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Moram hitro izkoristit gužvo,dokler Tilen še spi danes sta otroka doma,ker grem jaz malo čez 12. na varstvo pri delu,potem pa sem šefinjo prosila,če lahko kar naprej delam,da ne bom še 1x hodila in mi je odobrila Tako da bomo dopoldne skupaj pa še potem zvečer. Včeraj sem dobila spidermana še po nižji ceni,saj imamo 20% popusta na maske in kostume,tako da sem zanj dala 5,60 eur Super Špelin@...luštkan Tom Tally.. da lepo napredujeta.Kar tako naprej Nina...kaj sta luštkana mala dva Komentar na ceste: katastrofa Pa tako so pripravljeni!Sem se vozila 3/4 ure,ko imam drugače 20 minut čez glavo dovolj. Jaz na srečo ne grem nikamor - itak sem tudi nahodna tako, da imam nos zabit do konca in nonstop kiham, zato nisem za med ljudi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 11.2.2010 9:34:51
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ajej, kakšne ceste... Zameti, zastoji, nesreče,... http://www.promet.si/portal/sl/razmere.aspx Moj se počasi odpravlja domov, me prav zanima, koliko časa bo rabil. Itak mu nonstop trobim, naj vozi previdno. jaz moram pa v Izolo na magnetno, moj je rabil pol ure za 1km da je prišel do glavne ceste, ker je en kamion, ki vozi na farmo naseledel v jarek, ker se je izogibal zametom. Splužili so le včeraj zvečer, zjutraj pa je sosed tudi pred našo bajto. Samo kaj ko piha in se takoj naredi zamet. Me je moj klical, da so zameti in da naj vozim bolj pri robu ceste in naj pazim, da ne zapeljem v jarek...haloooo kje je pa cestno, da spluži...sem jezna. Pred pol ure sem skidala, zdej pa spet polno tega snega. Tamara da je vse ok s tvojo pikico tally, za mere. Več ne utegnem komentirat, ker moram it. Držite pesti, da pridem vsaj do glavne ceste...potem bo že. kasso, previdno!!! Pa pestke, da na magnetni dobro opraviš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 11.2.2010 9:38:34
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 po 3 letih mi je uspelo, da sem si privoščila nov telefon. je stari počasi že razpadal, ampak če bi vedela, da je novi tak kot je, ga verjetno ne bi vzela. edino, kar ima boljšega, je FB, boljši fotoaparat in fleš. upam, da bo zdržal vsaj 2 leti. Katerega si pa nabavila? tegale http://www.mobitel.si/telefoni-in-naprave/aparati.aspx?aid=1327&pu=0
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 11.2.2010 9:38:54
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ajej, kakšne ceste... Zameti, zastoji, nesreče,... http://www.promet.si/portal/sl/razmere.aspx Moj se počasi odpravlja domov, me prav zanima, koliko časa bo rabil. Itak mu nonstop trobim, naj vozi previdno. jaz moram pa v Izolo na magnetno, moj je rabil pol ure za 1km da je prišel do glavne ceste, ker je en kamion, ki vozi na farmo naseledel v jarek, ker se je izogibal zametom. Splužili so le včeraj zvečer, zjutraj pa je sosed tudi pred našo bajto. Samo kaj ko piha in se takoj naredi zamet. Me je moj klical, da so zameti in da naj vozim bolj pri robu ceste in naj pazim, da ne zapeljem v jarek...haloooo kje je pa cestno, da spluži...sem jezna. Pred pol ure sem skidala, zdej pa spet polno tega snega. Tamara da je vse ok s tvojo pikico tally, za mere. Več ne utegnem komentirat, ker moram it. Držite pesti, da pridem vsaj do glavne ceste...potem bo že. kasso, previdno!!! Pa pestke, da na magnetni dobro opraviš podpišem!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 11.2.2010 9:40:15
|
|
|
|
suzy85
|
joj, kakšna sem! celo noč sem spala, zdajle pa komaj držim oči odprte. zebe me, ker dopoldne ne kurimo, ker navadno ni nikogar doma. razmišljam, da bi se šla še malo pod odejo gret
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 11.2.2010 9:47:02
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 po 3 letih mi je uspelo, da sem si privoščila nov telefon. je stari počasi že razpadal, ampak če bi vedela, da je novi tak kot je, ga verjetno ne bi vzela. edino, kar ima boljšega, je FB, boljši fotoaparat in fleš. upam, da bo zdržal vsaj 2 leti. Katerega si pa nabavila? tegale http://www.mobitel.si/telefoni-in-naprave/aparati.aspx?aid=1327&pu=0 Lušten telefonček Jaz sem tudi imela namen nabaviti nekaj novega - tole: http://www.mobitel.si/telefoni-in-naprave/aparati.aspx?aid=1163&pu=0 Ampak je potem velika pika toliko časa težila, če ji odstopim svoj aneks, da si bo ona kupila ta telefon (je našparala teh 30 EUR), da sem se je usmilila in imam zdaj jaz njeno staro Nokio, ki je bila pred letom in pol za 1 EUR. Ajd, boljša je že kot stari tastov telefon, ki mu šteka šestka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 11.2.2010 9:47:54
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 joj, kakšna sem! celo noč sem spala, zdajle pa komaj držim oči odprte. zebe me, ker dopoldne ne kurimo, ker navadno ni nikogar doma. razmišljam, da bi se šla še malo pod odejo gret Joj, meni pa pes teži sto na uro, ker obožuje sneg in hoče it noret ven.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 11.2.2010 10:52:11
|
|
|
|
nia5
|
Dan Evo, razgovor je za mano, danes še moram poklicat, potem pa bomo videli, če bo kaj iz tega. Je bil zdaj telekomovec tu, ker je počasen internet zaradi naše telefonske napeljave in je rekel, da je do hiše hitrost normalna, v hiši pa počasna in da bomo mogli napeljavo zamenjat . Naj bi bilo krivo to, da je strela vdarila v sosedovo bajto . A se keri sanja, koliko bi taka zamenjava stala? Katastrofa! Bom probala malo prebrat, če me Nia ne bo spodila vstran
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 11.2.2010 10:53:32
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Naš maček Tom: sedaj se sploh ne pusti sleči Mucek mali
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?