|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009* 2.del
10.2.2010 15:00:36   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: little*miss

evo pa mi je končno uspelo seznam uredituser posted image

se opravičujem za 2 seznama ampak mi pri prvem zgoraj ne napiše možnosti citiraj, urediuser posted image kot da mi strani nebi naložlo do konca samo pri seznamu..no pa sem ta večje slike sama shranla in jih prilepla, zdaj pa mi lepo odpre..

Super, za seznam in za slike... sem že mislila večkrat napisat, da bi bilo fajn zmanjšat tavelike slike, ker samo upočasnjujejo stran, ampak nisem želela težit user posted image . Bi bilo pa fajn, da ste ostale toliko prijazne do little miss (in mene, ker me moti to dolgo nalaganje) in date gor majhne slikice, ne takšnih ekstra veliki.

< Sporočilo je popravil tulpek -- 10.2.2010 15:08:25 >

(odgovor članu little*miss)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
10.2.2010 15:30:56   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijončica

aha...ravno toliko sem našparala...pa rabljenega ne bom kupila, ker to morš pa res novo nabavit zarad varnosti... sam moj dragi ne ve, če je dovolj dober..ne bi rada prepoceni kupila, ker ga bomo dolgo rabila... gledam v BC so pa tud po 300eurov in več, ta je eden bolj ugodnih. Zato sem rekla, da vas vprašam za mnenje.

mc je eden bolj varnih
cena je pa taka ker je po vsej verjetnosti stara kolekcija, nove barve so pa sej veš,,,, dražjeuser posted image user posted image

(odgovor članu škorpijončica)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
10.2.2010 15:31:05   
anitka7
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

se opravičujem za 2 seznama ampak mi pri prvem zgoraj ne napiše možnosti citiraj, urediuser posted image kot da mi strani nebi naložlo do konca samo pri seznamu..no pa sem ta večje slike sama shranla in jih prilepla, zdaj pa mi lepo odpre..

Super, za seznam in za slike... sem že mislila večkrat napisat, da bi bilo fajn zmanjšat tavelike slike, ker samo upočasnjujejo stran, ampak nisem želela težit user posted image . Bi bilo pa fajn, da ste ostale toliko prijazne do little miss (in mene, ker me moti to dolgo nalaganje) in date gor majhne slikice, ne takšnih ekstra veliki.

jaz sem pri nalaganju kliknila uno k piše za forume...pol je pa taka ratala kot je gor user posted image

Everything will be OK in the end.If it"s not OK,it"s not the end yet.

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
10.2.2010 15:31:47   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: jullie

IZVIRNO SPOROČILO: anitka7

IZVIRNO SPOROČILO: veselka

a je katera že naročala pri Marks& Spencer v Slovenijo?

ne narobe sem prebrala....piše pa tle

http://www.marksandspencer.tv/international-delivery/

sam kaj pa hočjo s tem povedat..???

julie...ti si bl internašonal....a bi lahk pogledala na tole stran...nimam pojma kaj hočjo user posted image

..ma ful čudno je napisano..(kar ste že ugotovile user posted image ).. naročili, naj bi samo v njihovih UK trgovinah, pošiljajo pa v SLO..hecno..po moje jih je treba samo kontaktirat in lepo vprašat kako in kaj..
---------------------------

Barika kako nujno rabiš rožico?..lahko pogledam na ebayu...

bolj bi imela tisto, kar sem ti na mail poslalauser posted image

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
10.2.2010 15:34:32   
barika

IZVIRNO SPOROČILO: veselka

veselka a si klicala na pošto...kaj pa odgovor na majl od M&S si že dobila

nisem klicala, ne upam si tako naročit, ker bo za preveč denarja.

odgovora tud še nimam... čakam in čakam in čakam in...

mislim da rija al pa raho naročata v avstriji poštno ležeče...nisem prepričana
čak bom odprla novo temo o takem naročanju...

jaz sem pa gledala neke ameriške strani  user posted image user posted image mislim da bi pol rabla še ene dve al pa tri porodniške user posted image

rija 100% na avstrijsko pošto naročauser posted image user posted image

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
10.2.2010 15:35:16   
Anonimen
anitka sm mislna da maš kej prov special recept k tole bi prej pojedla te after eight čokoladke kot pa nardila torto iz njihuser posted image

sicer nisem glih ljubiteljica valentina ampak ker bo glih tamavči doma bova skupi nardila ene kroglice,če bo uspel vam pa pol povemuser posted image sm zadnje cajte kar v slaščičarske vode zaplavala tko da bolj slabo kaže s temi kilogrami in trebunjaki,no ta teden je pavza k sm zarad tamalih in posledično nespanja že preveč zmatrana da bi še trebušnjake dalala (a je dobr izgovoruser posted image ) itak je pojutrišnjem dan D k se bom izmerla če je šel kak milimeter dol in ne goruser posted image

kakšen mir je k mi oba spitauser posted image

(odgovor članu anitka7)
  Neposredna povezava do sporočila: 2706
10.2.2010 15:36:26   
barika

al pa jih sploh ne date gor user posted image user posted image
jaz teh seznamov sploh ne gledam, tak da zaradi mene so ali pa nisouser posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
10.2.2010 15:41:18   
Anonimen
kje je pa naš možek dans?pa kako je z dolenjko ktera ve?pa kje je zdej dreja k je bila zjutri tok potrebna decov?user posted image
ok zdej pa grem k se je mala zbudila

(odgovor članu barika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2708
10.2.2010 16:12:02   
dreja79
Larilu, evo mene. Me je sneg zamedu, sem kidala, pa nimam več kam metat user posted image  Desci dons so bli super.  Dolenjka je še slaba, se cajta. Mož pa verjetno otroke razvaža okrog user posted image

Anitka, ja sem prebrala, da bodo v stari šoli odprl še 9 oddelkov. To je super in mislim,da res ne bom imela problema z vpisom. Vsaj upam, da ne. Ga pa še nisem vpisala, ker je vpis šele marca. Tisti, ki so pa že oddal vlogo, pa jo bodo mogl še enkrat, ker bo zdaj ta nova-enotna. Sam tiste točke mi pa res niso jasne ej!!!!! Mamicu jim user posted image

Tko, da konc mesca začnem spremljat, kdaj bo dal vrtec na internetno stran vlogo za vpis. Daj mi povej, kater vrtec v moji bližini je kolikor tolk uredu?user posted image user posted image  

Matic: 05.10.2009- 55cm, 4270g

1.posvet.:18.11.2009-60cm, 5700g
2.posvet.:07.01.2010-63,5cm,7000g
3.posvet.:09.02.2010-65,5cm,7620g
4.posvet.:06.04.2010-?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
10.2.2010 16:17:45   
Mož*
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

kje je pa naš možek dans?pa kako je z dolenjko ktera ve?pa kje je zdej dreja k je bila zjutri tok potrebna decov?user posted image
ok zdej pa grem k se je mala zbudila

Dober dan!

Pri nas so razne akcije že od 5.00, ko je šla smučarka na tekmo. Potem sem z računovodkinjo dokončno plačar zimovanje za klub, pa fotokopirat za smučarko slovenščino in gefo, pa odpeljala zvezke v šolo sošolki, potem sem se dajala z Avtomerkurjem in Trgoavtom zaradi  verig za na kombi, sem jih morala posebej naročit in pridejo jutri.
Sicer pa: se je 2-dnevna neznosna dojenčkova tečnoba razvila v virozo, trenutno ima 38,5 st, kaplja mu iz očesa in nosu in spet renčiiii user posted image user posted image . Vseeno je pobral od najstarejše.
Iz službe so mi sočasno sporočili, da je cela Ljubljana polna RSV okužb (respiratornega sincicjskega virusa) in da je na Infekcijski vse polno. Kolegica mi je izrecno svetovala, naj se preneham potepat po trgoviskih centrih. Je že prepozno...user posted image

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
10.2.2010 16:44:09   
tulpek

jaz sem pri nalaganju kliknila uno k piše za forume...pol je pa taka ratala kot je gor user posted image

Klikneš tisto, kjer piše za forum s predogledom. Ali pa osnovno sliko zmanjšaš

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
10.2.2010 16:46:13   
tulpek
Mož, še dobro, da ima Klemen mamo zdravnico... boš že poskrbela za njega. Naš ima pa še samo smrkav nosek, ampak samo ponoči in zjutraj, čez dan nič user posted image

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
10.2.2010 16:55:06   
škorpijončica
moj dragi bi na vsak način tega http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=194024 romerji so v redu pa pri tem je fajn ker ga lahko daš v nasprotni smeri vožnje, sam je pa še enkrat dražji kot priori. kaj mislite, se splača, ker je boljšiuser posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
10.2.2010 16:56:44   
aleksandra1985
little miss hočš še nas na seznamčkek

mai 23. 9.   3230g, 50cm
10. 2.  6900g, 63 cm

za ostale številke pa ne vem nikol si nisn mogla številk zapomnit

ja mi smo kupili staro barvo priorija v turbo limaču za 100e se mi  zdi, pa prej sem na netu vse teeste pobrskala in je eden taboljših, kak je pa pratičen pa še nismo stestirali

mož user posted image hitro se pozdravite

mi smo pa danes dobli pikeca pa je bil tak pogumen, kar veselil in kričal je od veselja prej kot ga je dobil, potem pa sploh ni blo tuji ne panike

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
10.2.2010 17:10:06   
tulpek
Mož, ti ki si tako pametna user posted image user posted image user posted image povej kako je s cepljenjem, če je sum na alergijo na jajca in kravje mleko? A je kaj jajc v cepivu?
Prve doze še nismo dobili. Saj verjetno naša P ve, ampak je tako stara in tik pred penzijo (v bistvu so se v bolnici čudili, da še dela, ker naj bi šla ta mesec v penzijo), da se raje še sama pozanimam.

(odgovor članu aleksandra1985)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
10.2.2010 17:16:45   
aleksandra1985
puupe ve vse tak fensi šmensi linke gor dajete od cotic pa čeveljčkov, mi smo jih pa danes v kiku kupli za ene 4e kao alstarke rdeče - mislim da je ok dokler ne hodi, toliko da mu nogico greje, samo so mu pa tak všeč je pokazal prve resne poskuse se nogice dotaknit ko jih ima gor

škorpijončica jaz ne vem če bi kupla priorija če ne bi bil za 100e, nekaj bi ze spocali da bi imeli kvaliteten sedež za vredu ceno, tak da za romera tudi ne bi dala toliko več ker je kao boljši, naj pa povejo rajši uporabnice enega in drugega

(odgovor članu aleksandra1985)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
10.2.2010 17:25:30   
Mož*

Mož, še dobro, da ima Klemen mamo zdravnico... boš že poskrbela za njega. Naš ima pa še samo smrkav nosek, ampak samo ponoči in zjutraj, čez dan nič user posted image

Bravo, Tjaš!
Kar se mame zdranice tiče, je edino, kar počnem za K., da si izbrizgavam iz desne, ker zaradi polnega nosu protestira. Zanimivo, z levouser posted image sta bolj prijateljauser posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
10.2.2010 17:30:50   
Mož*

Mož, ti ki si tako pametna user posted image user posted image user posted image povej kako je s cepljenjem, če je sum na alergijo na jajca in kravje mleko? A je kaj jajc v cepivu?
Prve doze še nismo dobili. Saj verjetno naša P ve, ampak je tako stara in tik pred penzijo (v bistvu so se v bolnici čudili, da še dela, ker naj bi šla ta mesec v penzijo), da se raje še sama pozanimam.

Pri cepljenju pri treh mesecih (Pentaxim ali Infanrix_HiB IPV) ni sledu o jajčnih ali kravjih beljakovinah in ni zadržka za cepljenje.
Pri cepljenju proti ošpicam-mumpsu-rdečkam, ki se ga opravi pri cca 1 letu pa se ob blažji preobčutljivosti na jajca cepi pod nadzorom v bolnišnici, pri težji preobčutljivosti na jajca (alafilaktična reakcija s šokom) pa se cepljenje odloži. Preobčutljivost na kravje mleko pa spet ne igra vloge in ni kontraindikacija za cepljenje. Pa, pa

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
10.2.2010 17:45:29   
Mož*
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijončica

moj dragi bi na vsak način tega http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=194024 romerji so v redu pa pri tem je fajn ker ga lahko daš v nasprotni smeri vožnje, sam je pa še enkrat dražji kot priori. kaj mislite, se splača, ker je boljšiuser posted image

Nikakor. Je relativno majhen sedež in ga nabaviš le, če nisi imel prej lupinice. Poleg tega mora imeti avto strašanskoooooo dolje pasove, da ga sploh uspeš pritrditi v nasprotno smer vožnje,
Sem si vse ogledala in preskusila v živo.
Dobri sedeži:
Maxi Cosi Tobi (od leta 2009 dalje)
Maxi Cosi Priori
Kiddy Infinitive
Kiddy Confort pro
Per Perego viaggio 1 Duofix (ta sicer še nima adac testov, a je zelo podoben priori-u, javno objavljeni testi proizvajalca so zelo dobri)
Römer Duo plus ali pa Römer Safefix plus

Najboljši test pa ima Kiddy infinitive v razredu 9 do 18.

(odgovor članu škorpijončica)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
10.2.2010 17:47:11   
little*miss
tulpek s kot si ti? kaj na ptuj hodiš k Klinkonovi? ona ja tudi bolj stara že.. user posted image

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
10.2.2010 17:51:49   
tulpek
Ne, ne, sem iz celjskega konca...

Mož, hvala.

< Sporočilo je popravil tulpek -- 10.2.2010 17:52:22 >

(odgovor članu little*miss)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
10.2.2010 17:55:41   
barika
škorpijončica, malo sem gledala ene stare račune in sem našla od priorija ceno ..nekje maja 2008 je bila cena v akciji 109€ user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
10.2.2010 18:44:37   
aleksandra1985
mož še ti jaz zatežim z enim vprašanjem (se mi zdi da bi ti morale kak honorar plačat ko tak vestno pomagaš)
mi našemu user posted image dajemo babynos proti krčem, smo ga pred kratkim za en dan ukinli in smo potem zvečer imeli samo zvijanje celo noč in še kar nadaljujemo, notri pa je 50% etanol, me zanima tvoje mnenje oz nasvet gčede tega

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
10.2.2010 18:57:17   
anitka7
IZVIRNO SPOROČILO: dreja79

Larilu, evo mene. Me je sneg zamedu, sem kidala, pa nimam več kam metat user posted image  Desci dons so bli super.  Dolenjka je še slaba, se cajta. Mož pa verjetno otroke razvaža okrog user posted image

Anitka, ja sem prebrala, da bodo v stari šoli odprl še 9 oddelkov. To je super in mislim,da res ne bom imela problema z vpisom. Vsaj upam, da ne. Ga pa še nisem vpisala, ker je vpis šele marca. Tisti, ki so pa že oddal vlogo, pa jo bodo mogl še enkrat, ker bo zdaj ta nova-enotna. Sam tiste točke mi pa res niso jasne ej!!!!! Mamicu jim user posted image

Tko, da konc mesca začnem spremljat, kdaj bo dal vrtec na internetno stran vlogo za vpis. Daj mi povej, kater vrtec v moji bližini je kolikor tolk uredu?user posted image user posted image  

najboljši je v Zadvoru...user posted image user posted image vpiši ga na Rjavo cesto al pa v staro šolo..to ti je najbližje

Everything will be OK in the end.If it"s not OK,it"s not the end yet.

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu dreja79)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
10.2.2010 18:57:43   
little*miss

Ne, ne, sem iz celjskega konca...

Mož, hvala.

se mi je zdelo da nisi od tu, nisem pa bla 100% user posted image

larilu ti telovadka, povej kakšne vaje delaš vseuser posted image jaz se tudi spuščam v te vode pa me zanima kaj naj delamuser posted image sem začela že s trebušnjaki par dni nazaj samo to ni dovolj se mi zdiuser posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Poskok v rasti: Dojenček neprestano joče
S t.i. poskoki v rasti se pri dojenčku pojavijo spremembe v ritmu hranjenja, pogosta prebujanja, spremembe v vedenju - o...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?