Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 10.2.2010 15:00:36
|
|
|
|
tulpek
|
IZVIRNO SPOROČILO: little*miss evo pa mi je končno uspelo seznam uredit se opravičujem za 2 seznama ampak mi pri prvem zgoraj ne napiše možnosti citiraj, uredi kot da mi strani nebi naložlo do konca samo pri seznamu..no pa sem ta večje slike sama shranla in jih prilepla, zdaj pa mi lepo odpre.. Super, za seznam in za slike... sem že mislila večkrat napisat, da bi bilo fajn zmanjšat tavelike slike, ker samo upočasnjujejo stran, ampak nisem želela težit . Bi bilo pa fajn, da ste ostale toliko prijazne do little miss (in mene, ker me moti to dolgo nalaganje) in date gor majhne slikice, ne takšnih ekstra veliki.
< Sporočilo je popravil tulpek -- 10.2.2010 15:08:25 >
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 10.2.2010 15:30:56
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijončica aha...ravno toliko sem našparala...pa rabljenega ne bom kupila, ker to morš pa res novo nabavit zarad varnosti... sam moj dragi ne ve, če je dovolj dober..ne bi rada prepoceni kupila, ker ga bomo dolgo rabila... gledam v BC so pa tud po 300eurov in več, ta je eden bolj ugodnih. Zato sem rekla, da vas vprašam za mnenje. mc je eden bolj varnih cena je pa taka ker je po vsej verjetnosti stara kolekcija, nove barve so pa sej veš,,,, dražje
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 10.2.2010 15:31:05
|
|
|
|
anitka7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek IZVIRNO SPOROČILO: little*miss evo pa mi je končno uspelo seznam uredit se opravičujem za 2 seznama ampak mi pri prvem zgoraj ne napiše možnosti citiraj, uredi kot da mi strani nebi naložlo do konca samo pri seznamu..no pa sem ta večje slike sama shranla in jih prilepla, zdaj pa mi lepo odpre.. Super, za seznam in za slike... sem že mislila večkrat napisat, da bi bilo fajn zmanjšat tavelike slike, ker samo upočasnjujejo stran, ampak nisem želela težit . Bi bilo pa fajn, da ste ostale toliko prijazne do little miss (in mene, ker me moti to dolgo nalaganje) in date gor majhne slikice, ne takšnih ekstra veliki. jaz sem pri nalaganju kliknila uno k piše za forume...pol je pa taka ratala kot je gor
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 10.2.2010 15:31:47
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: jullie IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 IZVIRNO SPOROČILO: veselka a je katera že naročala pri Marks& Spencer v Slovenijo? ne narobe sem prebrala....piše pa tle http://www.marksandspencer.tv/international-delivery/ sam kaj pa hočjo s tem povedat..??? julie...ti si bl internašonal....a bi lahk pogledala na tole stran...nimam pojma kaj hočjo ..ma ful čudno je napisano..(kar ste že ugotovile ).. naročili, naj bi samo v njihovih UK trgovinah, pošiljajo pa v SLO..hecno..po moje jih je treba samo kontaktirat in lepo vprašat kako in kaj.. --------------------------- Barika kako nujno rabiš rožico?..lahko pogledam na ebayu... bolj bi imela tisto, kar sem ti na mail poslala
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 10.2.2010 15:34:32
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 IZVIRNO SPOROČILO: veselka IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 veselka a si klicala na pošto...kaj pa odgovor na majl od M&S si že dobila nisem klicala, ne upam si tako naročit, ker bo za preveč denarja. odgovora tud še nimam... čakam in čakam in čakam in... mislim da rija al pa raho naročata v avstriji poštno ležeče...nisem prepričana čak bom odprla novo temo o takem naročanju... jaz sem pa gledala neke ameriške strani mislim da bi pol rabla še ene dve al pa tri porodniške rija 100% na avstrijsko pošto naroča
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 10.2.2010 15:35:16
|
|
|
|
Anonimen
|
anitka sm mislna da maš kej prov special recept k tole bi prej pojedla te after eight čokoladke kot pa nardila torto iz njih sicer nisem glih ljubiteljica valentina ampak ker bo glih tamavči doma bova skupi nardila ene kroglice,če bo uspel vam pa pol povem sm zadnje cajte kar v slaščičarske vode zaplavala tko da bolj slabo kaže s temi kilogrami in trebunjaki,no ta teden je pavza k sm zarad tamalih in posledično nespanja že preveč zmatrana da bi še trebušnjake dalala (a je dobr izgovor ) itak je pojutrišnjem dan D k se bom izmerla če je šel kak milimeter dol in ne gor kakšen mir je k mi oba spita
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 10.2.2010 15:36:26
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek IZVIRNO SPOROČILO: little*miss evo pa mi je končno uspelo seznam uredit se opravičujem za 2 seznama ampak mi pri prvem zgoraj ne napiše možnosti citiraj, uredi kot da mi strani nebi naložlo do konca samo pri seznamu..no pa sem ta večje slike sama shranla in jih prilepla, zdaj pa mi lepo odpre.. Super, za seznam in za slike... sem že mislila večkrat napisat, da bi bilo fajn zmanjšat tavelike slike, ker samo upočasnjujejo stran, ampak nisem želela težit . Bi bilo pa fajn, da ste ostale toliko prijazne do little miss (in mene, ker me moti to dolgo nalaganje) in date gor majhne slikice, ne takšnih ekstra veliki. al pa jih sploh ne date gor jaz teh seznamov sploh ne gledam, tak da zaradi mene so ali pa niso
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 10.2.2010 15:41:18
|
|
|
|
Anonimen
|
kje je pa naš možek dans?pa kako je z dolenjko ktera ve?pa kje je zdej dreja k je bila zjutri tok potrebna decov? ok zdej pa grem k se je mala zbudila
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 10.2.2010 16:12:02
|
|
|
|
dreja79
|
Larilu, evo mene. Me je sneg zamedu, sem kidala, pa nimam več kam metat Desci dons so bli super. Dolenjka je še slaba, se cajta. Mož pa verjetno otroke razvaža okrog Anitka, ja sem prebrala, da bodo v stari šoli odprl še 9 oddelkov. To je super in mislim,da res ne bom imela problema z vpisom. Vsaj upam, da ne. Ga pa še nisem vpisala, ker je vpis šele marca. Tisti, ki so pa že oddal vlogo, pa jo bodo mogl še enkrat, ker bo zdaj ta nova-enotna. Sam tiste točke mi pa res niso jasne ej!!!!! Mamicu jim Tko, da konc mesca začnem spremljat, kdaj bo dal vrtec na internetno stran vlogo za vpis. Daj mi povej, kater vrtec v moji bližini je kolikor tolk uredu?
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 10.2.2010 16:17:45
|
|
|
|
Mož*
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu kje je pa naš možek dans?pa kako je z dolenjko ktera ve?pa kje je zdej dreja k je bila zjutri tok potrebna decov? ok zdej pa grem k se je mala zbudila Dober dan! Pri nas so razne akcije že od 5.00, ko je šla smučarka na tekmo. Potem sem z računovodkinjo dokončno plačar zimovanje za klub, pa fotokopirat za smučarko slovenščino in gefo, pa odpeljala zvezke v šolo sošolki, potem sem se dajala z Avtomerkurjem in Trgoavtom zaradi verig za na kombi, sem jih morala posebej naročit in pridejo jutri. Sicer pa: se je 2-dnevna neznosna dojenčkova tečnoba razvila v virozo, trenutno ima 38,5 st, kaplja mu iz očesa in nosu in spet renčiiii . Vseeno je pobral od najstarejše. Iz službe so mi sočasno sporočili, da je cela Ljubljana polna RSV okužb (respiratornega sincicjskega virusa) in da je na Infekcijski vse polno. Kolegica mi je izrecno svetovala, naj se preneham potepat po trgoviskih centrih. Je že prepozno...
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 10.2.2010 16:44:09
|
|
|
|
tulpek
|
IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 jaz sem pri nalaganju kliknila uno k piše za forume...pol je pa taka ratala kot je gor Klikneš tisto, kjer piše za forum s predogledom. Ali pa osnovno sliko zmanjšaš
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 10.2.2010 16:46:13
|
|
|
|
tulpek
|
Mož, še dobro, da ima Klemen mamo zdravnico... boš že poskrbela za njega. Naš ima pa še samo smrkav nosek, ampak samo ponoči in zjutraj, čez dan nič .
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 10.2.2010 16:55:06
|
|
|
|
škorpijončica
|
moj dragi bi na vsak način tega http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=194024 romerji so v redu pa pri tem je fajn ker ga lahko daš v nasprotni smeri vožnje, sam je pa še enkrat dražji kot priori. kaj mislite, se splača, ker je boljši
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 10.2.2010 16:56:44
|
|
|
|
aleksandra1985
|
little miss hočš še nas na seznamčkek mai 23. 9. 3230g, 50cm 10. 2. 6900g, 63 cm za ostale številke pa ne vem nikol si nisn mogla številk zapomnit ja mi smo kupili staro barvo priorija v turbo limaču za 100e se mi zdi, pa prej sem na netu vse teeste pobrskala in je eden taboljših, kak je pa pratičen pa še nismo stestirali mož hitro se pozdravite mi smo pa danes dobli pikeca pa je bil tak pogumen, kar veselil in kričal je od veselja prej kot ga je dobil, potem pa sploh ni blo tuji ne panike
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 10.2.2010 17:10:06
|
|
|
|
tulpek
|
Mož, ti ki si tako pametna povej kako je s cepljenjem, če je sum na alergijo na jajca in kravje mleko? A je kaj jajc v cepivu? Prve doze še nismo dobili. Saj verjetno naša P ve, ampak je tako stara in tik pred penzijo (v bistvu so se v bolnici čudili, da še dela, ker naj bi šla ta mesec v penzijo), da se raje še sama pozanimam.
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 10.2.2010 17:16:45
|
|
|
|
aleksandra1985
|
puupe ve vse tak fensi šmensi linke gor dajete od cotic pa čeveljčkov, mi smo jih pa danes v kiku kupli za ene 4e kao alstarke rdeče - mislim da je ok dokler ne hodi, toliko da mu nogico greje, samo so mu pa tak všeč je pokazal prve resne poskuse se nogice dotaknit ko jih ima gor škorpijončica jaz ne vem če bi kupla priorija če ne bi bil za 100e, nekaj bi ze spocali da bi imeli kvaliteten sedež za vredu ceno, tak da za romera tudi ne bi dala toliko več ker je kao boljši, naj pa povejo rajši uporabnice enega in drugega
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 10.2.2010 17:25:30
|
|
|
|
Mož*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek Mož, še dobro, da ima Klemen mamo zdravnico... boš že poskrbela za njega. Naš ima pa še samo smrkav nosek, ampak samo ponoči in zjutraj, čez dan nič . Bravo, Tjaš! Kar se mame zdranice tiče, je edino, kar počnem za K., da si izbrizgavam iz desne, ker zaradi polnega nosu protestira. Zanimivo, z levo sta bolj prijatelja
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 10.2.2010 17:30:50
|
|
|
|
Mož*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek Mož, ti ki si tako pametna povej kako je s cepljenjem, če je sum na alergijo na jajca in kravje mleko? A je kaj jajc v cepivu? Prve doze še nismo dobili. Saj verjetno naša P ve, ampak je tako stara in tik pred penzijo (v bistvu so se v bolnici čudili, da še dela, ker naj bi šla ta mesec v penzijo), da se raje še sama pozanimam. Pri cepljenju pri treh mesecih (Pentaxim ali Infanrix_HiB IPV) ni sledu o jajčnih ali kravjih beljakovinah in ni zadržka za cepljenje. Pri cepljenju proti ošpicam-mumpsu-rdečkam, ki se ga opravi pri cca 1 letu pa se ob blažji preobčutljivosti na jajca cepi pod nadzorom v bolnišnici, pri težji preobčutljivosti na jajca (alafilaktična reakcija s šokom) pa se cepljenje odloži. Preobčutljivost na kravje mleko pa spet ne igra vloge in ni kontraindikacija za cepljenje. Pa, pa
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 10.2.2010 17:45:29
|
|
|
|
Mož*
|
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijončica moj dragi bi na vsak način tega http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=194024 romerji so v redu pa pri tem je fajn ker ga lahko daš v nasprotni smeri vožnje, sam je pa še enkrat dražji kot priori. kaj mislite, se splača, ker je boljši Nikakor. Je relativno majhen sedež in ga nabaviš le, če nisi imel prej lupinice. Poleg tega mora imeti avto strašanskoooooo dolje pasove, da ga sploh uspeš pritrditi v nasprotno smer vožnje, Sem si vse ogledala in preskusila v živo. Dobri sedeži: Maxi Cosi Tobi (od leta 2009 dalje) Maxi Cosi Priori Kiddy Infinitive Kiddy Confort pro Per Perego viaggio 1 Duofix (ta sicer še nima adac testov, a je zelo podoben priori-u, javno objavljeni testi proizvajalca so zelo dobri) Römer Duo plus ali pa Römer Safefix plus Najboljši test pa ima Kiddy infinitive v razredu 9 do 18.
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 10.2.2010 17:47:11
|
|
|
|
little*miss
|
tulpek s kot si ti? kaj na ptuj hodiš k Klinkonovi? ona ja tudi bolj stara že..
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 10.2.2010 17:51:49
|
|
|
|
tulpek
|
Ne, ne, sem iz celjskega konca... Mož, hvala.
< Sporočilo je popravil tulpek -- 10.2.2010 17:52:22 >
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 10.2.2010 17:55:41
|
|
|
|
barika
|
škorpijončica, malo sem gledala ene stare račune in sem našla od priorija ceno ..nekje maja 2008 je bila cena v akciji 109€
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 10.2.2010 18:44:37
|
|
|
|
aleksandra1985
|
mož še ti jaz zatežim z enim vprašanjem (se mi zdi da bi ti morale kak honorar plačat ko tak vestno pomagaš) mi našemu dajemo babynos proti krčem, smo ga pred kratkim za en dan ukinli in smo potem zvečer imeli samo zvijanje celo noč in še kar nadaljujemo, notri pa je 50% etanol, me zanima tvoje mnenje oz nasvet gčede tega
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 10.2.2010 18:57:17
|
|
|
|
anitka7
|
IZVIRNO SPOROČILO: dreja79 Larilu, evo mene. Me je sneg zamedu, sem kidala, pa nimam več kam metat Desci dons so bli super. Dolenjka je še slaba, se cajta. Mož pa verjetno otroke razvaža okrog Anitka, ja sem prebrala, da bodo v stari šoli odprl še 9 oddelkov. To je super in mislim,da res ne bom imela problema z vpisom. Vsaj upam, da ne. Ga pa še nisem vpisala, ker je vpis šele marca. Tisti, ki so pa že oddal vlogo, pa jo bodo mogl še enkrat, ker bo zdaj ta nova-enotna. Sam tiste točke mi pa res niso jasne ej!!!!! Mamicu jim Tko, da konc mesca začnem spremljat, kdaj bo dal vrtec na internetno stran vlogo za vpis. Daj mi povej, kater vrtec v moji bližini je kolikor tolk uredu? najboljši je v Zadvoru... vpiši ga na Rjavo cesto al pa v staro šolo..to ti je najbližje
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 10.2.2010 18:57:43
|
|
|
|
little*miss
|
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek Ne, ne, sem iz celjskega konca... Mož, hvala. se mi je zdelo da nisi od tu, nisem pa bla 100% larilu ti telovadka, povej kakšne vaje delaš vse jaz se tudi spuščam v te vode pa me zanima kaj naj delam sem začela že s trebušnjaki par dni nazaj samo to ni dovolj se mi zdi
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Teža med nosečnostjo.
пеперутка16
Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?