Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 9.2.2010 14:36:13
|
|
|
|
lidik
|
ja bostina, tudi jaz bi kupla, sam ne vem če kaj koristi, če bom samo jaz pila in jemala, ker dvomim, da bi lahko tudi mojega prepričala, da bi začel jemati. kolikor pa sem jaz na hitro prebrala pa bi bilo dobro, ko bi oba začela s to "kuro"
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 9.2.2010 14:43:03
|
|
|
|
malajka84
|
ma moj ni problematičn glede tega..je krvomočnico tud pil...tk da..me mika...me mika...ko vidm d je ena nekje napisala da je upselo..me pa še bl prime
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 9.2.2010 14:53:41
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: BOSTINA ma moj ni problematičn glede tega..je krvomočnico tud pil...tk da..me mika...me mika...ko vidm d je ena nekje napisala da je upselo..me pa še bl prime ma ja sej krvomočnico bi ga jaz čisto enostavno prepričala pit - ker to je pač čaj, sam če mu bom pa kakšne kapsule al pa kak prašek tiščala pod nos, mi ga bo pa hitro nazaj vrgel da on teh kemikalij ne bo pil !!! sej veš potem pa moškega prepričati izven njegovega mnenja - huh to zna biti pa težko
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 9.2.2010 18:08:09
|
|
|
|
malajka84
|
a take sorte je:) no jst pa mam zdele raziskavo o tej maci:) ms tud na forumu našl aeno k jo lahk zrihta...no gledam še mal ..če še kej pametnegna najdem, ma jo bom kupla, samo vprašanje je kje. Drugač e pa..kje so pluski..kar nekaj vas je ki bi mogle dasn zagledat plusek oziroma v teh dneh...dejmo punce!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 9.2.2010 18:08:58
|
|
|
|
DIANE
|
Dan, nč spet razočaranje me je spet zjutraj vsa boleča tardeča pričakala. Zakj je treba tk čakat na ta plusek, kaj še nej nardim. Zej bom šla na UZ, pol bomo pa vidl. SMRK SMRK
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 9.2.2010 18:23:11
|
|
|
|
malajka84
|
DIANE pa kaj je s tem februarjem!!!---bo pa res marec roza.....drži se!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 9.2.2010 18:25:47
|
|
|
|
malajka84
|
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 9.2.2010 19:24:11
|
|
|
|
JB
|
Ampak tale februarski seznam je pa res katastrofa samo ena rozika je.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 9.2.2010 20:52:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa kaj je s tem februarjem,... Prve rozike pričakujemo jutri - kar štiri, ostale pa da jim vse sledimo OK!?!?! Ker to pa je res že žalostno. Ostalim pa K.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 10.2.2010 7:15:54
|
|
|
|
malajka84
|
Punce dobro jutro. Zdej pa tkole! Jst šibam proti vrtcu, ob dveh, ko pridem nazaj more bit vsaj kakšna rozika za pobarvat! Ne sploh ne vzamem za odgovor! Tk da držim pesti da testki pokažejo pluske in da M ne prteče!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 10.2.2010 8:04:39
|
|
|
|
doloress
|
Dobro jutro pupe, tudi jaz sibam v slubo in drzim pesti za vse ostale. Sem pa tudi jaz danes narocila maco in sicer v kapsulah, mi je ena rekla, da ce je v prahu jo tako teko popijes, ker je ne mores zmesati. Tako da porocam cez kak mesec ce je kaj pomagalo. Narocila sem jo predvsem, ker sem videla da pomagal lajsati menstualne tezave in boljse to kot ketonal. Ker je vseeno bolj naravno. Tudi jaz sem bolj patriotksa kar se tablet tice, antibiotika ne spravim vec po grlu, razn ce mi res hudo kej manjka. Drugace pa za moski spermiogram pomaga vitamin C. Dokazno. In ce imate probleme z moskimi da nocejo cega pojesti, jim pac ne povedati. Naredis mu vsak dan en smuti in zmesas notri se kako kapsulo mace . Moj je cist navdusen, ko dobi vsak dan vitaminsko bomobo za popit. Me ne more prahvaliti, kako sem jaz dobra zena. Ampak bog ne daj da izve, zakaj ga sopam s tolko vitamini. Kjer je volja, je tudi pot.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 10.2.2010 8:21:59
|
|
|
|
sarar
|
IZVIRNO SPOROČILO: doloress . Moj je cist navdusen, ko dobi vsak dan vitaminsko bomobo za popit. Me ne more prahvaliti, kako sem jaz dobra zena. Ampak bog ne daj da izve, zakaj ga sopam s tolko vitamini. Kjer je volja, je tudi pot. ta je pa dobra! punce dobro jutro! navijam da bo danes kak
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 10.2.2010 8:25:24
|
|
|
|
korinca
|
jutro dečve. No, pa se tudi jaz lahko uradno selim med marčevke. Danes zjutraj je potrkala na vrata...teta tečka... Zdaj pa tko. Tle naš procent ta mesec je že res tako klavrn, da verjamem, da se bo kaj obrnilo. prva polovica malo slabša, zato bo pa v nadaljevanju vsaj malo bolj pisano. V glavnem , ostajam vaša zvesta navijačica
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 10.2.2010 8:38:13
|
|
|
|
lidik
|
jaz imam tudi občutek da se bom preselila med marčevke, ker me že nekaj čudno zvija. sem si pa šla danes malo računati, glede na to, da imam datum previdene M še vedno vpisan x. In sicer če se mi je zdaj prestavila na 26 dni potem bi jo morala dobiti jutri (torej 11), če pa bo ostala na 28, pa je samo prejšnji mesec malo pohitela, potem bi morala priti 13. Samo kot sem že rekla, imam zelo zelo zelo slab občutek, in sem skoraj prepričana, da bo vsaj čas se pokazala.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 10.2.2010 8:39:22
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: doloress Naredis mu vsak dan en smuti in zmesas notri se kako kapsulo mace . Moj je cist navdusen, ko dobi vsak dan vitaminsko bomobo za popit. Me ne more prahvaliti, kako sem jaz dobra zena. Ampak bog ne daj da izve, zakaj ga sopam s tolko vitamini. ha ha ha doloress tale je pa zelo dobra ideja. bom poskusila če tudi pri nas deluje.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 10.2.2010 10:37:07
|
|
|
|
jana84
|
Ojla punce! Sm samo nick zamenjala,ker me je nekaj hecal. Torej sm jana k po novem jana84. Vidim da res bolj otozno kaze ta nas seznam. Upam da se kaj popravi... No pr nas smo (bli) vsi bolani:prehlad 100 na uro. Ta mali je v nedeljo se vrocino fasal tako da je doma in jaz nimam casa hodt na net. Zdej spi pr men na narocju na kavcu jaz pa na mobitel poskusam mal pozdravt soborke. zdej bom sla mal se prebrat za nazaj kaj cvekate. lp jana
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 10.2.2010 10:42:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: doloress Drugace pa za moski spermiogram pomaga vitamin C. Dokazno. In ce imate probleme z moskimi da nocejo cega pojesti, jim pac ne povedati. Naredis mu vsak dan en smuti in zmesas notri se kako kapsulo mace . Moj je cist navdusen, ko dobi vsak dan vitaminsko bomobo za popit. Me ne more prahvaliti, kako sem jaz dobra zena. Ampak bog ne daj da izve, zakaj ga sopam s tolko vitamini. Kjer je volja, je tudi pot. Ti pa si faca doloress Tudi jaz se večkrat poslužim kaj takega, predvsem ker noče jesti zelenjave, pol mu jo pa mal med hrano poturim Na koncu se mu zdi pa še ful dobro Z.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 10.2.2010 10:43:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: korinca No, pa se tudi jaz lahko uradno selim med marčevke. Danes zjutraj je potrkala na vrata...teta tečka... Saj bo korinca Tale seznam je pa že čist adijo Z.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 10.2.2010 10:44:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana84 No pr nas smo (bli) vsi bolani:prehlad 100 na uro. Ta mali je v nedeljo se vrocino fasal tako da je doma in jaz nimam casa hodt na net. za vse, da se čim prej pozdravite. Z.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 10.2.2010 10:45:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Glede na seznam upam, da bo danes D day za vse in bodo same Z.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 10.2.2010 10:46:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdej pa nazaj delat - konec malice Z.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 10.2.2010 10:48:27
|
|
|
|
witch
|
jana84 - dajte se čim prej pozdravite da bosta lahko nadaljevala s kaj je res to s tem seznamom? dajte punce... mi navijačice fejst dobro navijamo dajte ga malo bolj pisano pobarvat.. pa modra barva ni nič kaj lepa
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 10.2.2010 11:17:52
|
|
|
|
*Star*
|
Punce mene tud z modro obarvajte Ful sem razočarana, pa vem da nebi smela bit, ker je šele 2. mesec ampak sem zadnjih par dni res verjela v to, da je uspelo. Sploh pa, ker me še nikoli ni zvijalo kar 1 teden pred in še take balone sem mela da ni blo za verjet (oziroma mam še zmeri ). Moram pa priznat, da je bilo tole razsvetljenje zame, ker sem samo še o tem razmišljala in sama sebe spravljala ob živce. Zdaj pa sem se odločila da se dokončno sprostim in da bo najin narejen s strastjo in ljubeznijo in ne z neprestanimi mislimi v glavi med . Si nisem mogla pomagat, želja je pač zeloooo velika. Punce velik, velik za vse, upam, da bo marec nasproten od februarja!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 10.2.2010 11:28:44
|
|
|
|
PipiLangstrumpf
|
En prav lep snežen pozdrav vsem. Že kar nekaj časa vas berem, pa sem se odločila, da vam nekaj povem. Vse punce, ki se že tako dolgo trudite ste zame prave zvezde. Globoko vas spoštujem, ker kljub pogostim razočaranjem in res težkim trenutkom, nikoli ne obupate. Super ste. Močno stiskam pesti za vse, seveda tudi za tiste, ki se ne trudite prav dolgo. Res pa je, kot ste že napisale, da večina tistih, ki zanosijo takoj ali vsaj kmalu, niti ne sluti, kakšno srečo imajo.
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 10.2.2010 11:42:14
|
|
|
|
lidik
|
evo pa je prišla no v glavnem zdaj je prišla že na 25 dni, kaj to pomeni, da naslednji mesec jo lahko pričakujem na 24 dni al kako. mah - v glavnem sem slabe volje, žalostna, razočarana - vse naenkrat
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?