Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 7.2.2010 20:37:21
|
|
|
|
matcar
|
Pridem nazaj...
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 7.2.2010 20:38:48
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj zdaj? Bote rekle kako? Če že morem. Danes so nama na I. firmi sprednjo šoštango poškodovali. Pa je opazo komaj ko se je pripeljal domov in šel znova ven. Pa Luka se mi je zbudo in je trenutno gor. Mu je vročina čist spanje zbrklala.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 7.2.2010 20:39:39
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pridem nazaj... Evo zdaj ko ti pa nekaj rečem pa ti zgineš.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 7.2.2010 20:49:08
|
|
|
|
botrca
|
Grem Jana spravit spat, če me ne bo...lahko in mirno noč.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 7.2.2010 21:22:16
|
|
|
|
ly117
|
Grem Lukecu vročino zmerit, pol se pa bom poleg njega vlegla oz. se bo on med nama vlego. Tak da se za danes poslavljm od vas. Želim vam še lep preostanek večera in lahko noč.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 8.2.2010 8:59:10
|
|
|
|
Teya D.
|
jutro dame! Saj vas ne uspem za nazaj brat, me kakšen dan ni pa imam celo novelo za prebrat potem. kako se držite? vidim da imete malčke bolane, upam da bodo čimprej bolje... lep dan
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 8.2.2010 9:17:56
|
|
|
|
rina22
|
dan kak ste kaj? IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Pozdravljene, eno vprašanje, če mogoče katera ve..... Sem še malo v šoku... Ponavadi sem Timeji kupovala igračke od Tiny love, prej sem pa šla na BC spletno stran in ni niti ene same igračke gor Kaj to pomeni, da se ne da več kupit igračk od Tiny love???!!!! Kaj ve katera kaj o tem??????? Sem čist v šoku,res Ker so mi igračke od te znamke bile res oz. mi so zakon, zdaj pa to- Nimam pojma. Magari pokliči pa preveri. V šoku pa ne rabiš bit, nima smisla. Sploh pa za tako stvar. Saj vem, marta, da ne rabim bit v šoku zaradi tega, samo me je presenetilo. Pardon, res sem malo katastrofalno napisala Sem še bila v afektu ly, za Lukeca, da bo čimprej zdrav
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 8.2.2010 9:20:50
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Pozdravljene, eno vprašanje, če mogoče katera ve..... Sem še malo v šoku... Ponavadi sem Timeji kupovala igračke od Tiny love, prej sem pa šla na BC spletno stran in ni niti ene same igračke gor Kaj to pomeni, da se ne da več kupit igračk od Tiny love???!!!! Kaj ve katera kaj o tem??????? Sem čist v šoku,res Ker so mi igračke od te znamke bile res oz. mi so zakon, zdaj pa to- Nimam pojma. Magari pokliči pa preveri. V šoku pa ne rabiš bit, nima smisla. Sploh pa za tako stvar. Saj vem, marta, da ne rabim bit v šoku zaradi tega, samo me je presenetilo. Pardon, res sem malo katastrofalno napisala Sem še bila v afektu
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 8.2.2010 9:22:57
|
|
|
|
rina22
|
če pa res
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 8.2.2010 11:29:53
|
|
|
|
Teya D.
|
Kaj zdaj kaj počenjamo? danes je dan tak tak... aja, ko je ravno čvek o igračah, a mogoče katera ve za kake dobre miselne igre od dveh let naprej?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 8.2.2010 16:23:46
|
|
|
|
botrca
|
Ojla, mi smo pa danes imeli družinski dan , smo se šli pod Pohorje sankat. Jan je tako užival, da je samo govoril še enkrat... ...faca mala. Govori kot navit. Smo bili mi trije in moj nečak in svak. Sestri in malemu nečaku pa ni bilo za it. Pol smo se pa šli najest v Koblarjev zaliv. Njami, kako je bilo dobro. Hvala bogu, da nisem rabila kuhat. Zdaj smo se pa naspali, počasi gre Jan jest. Pol bomo pa vidli kako bomo izkoristitli preostanek dneva.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 8.2.2010 16:45:47
|
|
|
|
Teya D.
|
super za družinski dan. Mi se pa bolj noter skrivamo, nekaj kašlamo pa smrkamo, pa radi bi se maskirali pa moramo bit zdravi.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 8.2.2010 17:12:22
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teya D. Kaj zdaj kaj počenjamo? danes je dan tak tak... aja, ko je ravno čvek o igračah, a mogoče katera ve za kake dobre miselne igre od dveh let naprej? žal, ti ne znam pomagat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 8.2.2010 17:12:25
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Ojla, mi smo pa danes imeli družinski dan , smo se šli pod Pohorje sankat. Jan je tako užival, da je samo govoril še enkrat... ...faca mala. super!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 8.2.2010 17:12:44
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teya D. ...nekaj kašlamo pa smrkamo, pa radi bi se maskirali pa moramo bit zdravi. pikapoke!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 8.2.2010 17:54:48
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Tasa_m vtipkaj v google: kuhanje v dvoje (prešaltaj samo na slike) in poglej 14. stran...kaj sem našla.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 8.2.2010 17:56:15
|
|
|
|
botrca
|
Teya D. . Saj bo...mi smo bili malo manj kot mesec dni bolani in končno smo ok.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 8.2.2010 18:06:07
|
|
|
|
marta82
|
Mi smo bili v Bumbarju. Je Tinej užival 100 na uro.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 8.2.2010 18:53:44
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: botrca Tasa_m vtipkaj v google: kuhanje v dvoje (prešaltaj samo na slike) in poglej 14. stran...kaj sem našla. pa kaj me lahko kap ali kaj??? sam vidim da je kar nekaj slik od marčevk na tej povezavi
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 8.2.2010 18:56:30 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 8.2.2010 19:03:41
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: botrca Tasa_m vtipkaj v google: kuhanje v dvoje (prešaltaj samo na slike) in poglej 14. stran...kaj sem našla. pa kaj me lahko kap ali kaj??? sam vidim da je kar nekaj slik od marčevk na tej povezavi Česa ne vidim ? Sem firbec...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 8.2.2010 19:04:41
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Česa ne vidim ? Sem firbec... bila je L. slika,ko sem jo dala na RR ko je bila v Božičkovi opravi. Ampak zdaj sem tud jaz šla gledat, pa je slika zginla
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 8.2.2010 19:11:22
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Česa ne vidim ? Sem firbec... bila je L. slika,ko sem jo dala na RR ko je bila v Božičkovi opravi. Ampak zdaj sem tud jaz šla gledat, pa je slika zginla ni zginila je še vedno na 14. strani
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 8.2.2010 19:11:53
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Mi smo bili v Bumbarju. Je Tinej užival 100 na uro.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 8.2.2010 19:18:16
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Mi smo bili v Bumbarju. Je Tinej užival 100 na uro. SUPER! A mu je bilo zanimivo? Ker L. že verjetno nebi bilo, njej je najbolj zanimivo, da nekdo hodi z njo. Nam bo batrije skurla dol
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 8.2.2010 19:18:35
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Česa ne vidim ? Sem firbec... bila je L. slika,ko sem jo dala na RR ko je bila v Božičkovi opravi. Ampak zdaj sem tud jaz šla gledat, pa je slika zginla ni zginila je še vedno na 14. strani Jaz ne najdem.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.