|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo februarja 2010
7.2.2010 9:46:54   
Anonimen
Evo, da ne bo naš seznam tako žalosten za pogledat jaz navijam sedaj za nitko in spaghetka, ki sta na vrsti za jutri user posted image user posted image da zagledata user posted image user posted image

Z.

(odgovor članu pujs666)
  Neposredna povezava do sporočila: 826
7.2.2010 10:30:45   
*Star*
Joj punce pa kaj je s tem seznamomuser posted image
Bostina, Doloress, veliko veliko veliko user posted image user posted image user posted image vama pošiljam.

Upam, da drugi mesec prinese kaj več roza barve...user posted image user posted image user posted image

Jaz pa grozno nestrpna, kar naprej me zvija po trebuhu, zdaj imam tudi prsi grozno napete in boleče. Nekako sem začela bolj upati, da mogoče pa se kaj dogaja z mano ampak se bojim, da bom na koncu razočaranauser posted image

Uzivajte se danes in jutri, a ni fajnnnn hehe, pa cim vec nove energije si naberite, in gremo novim zmagam oziroma novim user posted image user posted image naprotiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 827
7.2.2010 11:23:55   
katra55
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Evo, da ne bo naš seznam tako žalosten za pogledat jaz navijam sedaj za nitko in spaghetka, ki sta na vrsti za jutri user posted image user posted image da zagledata user posted image user posted image

Z.

Tudi jaz navijamuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 828
7.2.2010 11:33:32   
malajka84
navijam za vse ki se bližajo njihovi dnevi, da zagledajo plusek, da lahko damo malo roza barve na seznamček..ker do zdaj je ta mesec prou žaloste...pa sej pravjo slab začetek dober konec..tak da punce...držim pesti za vse vas!!

glede vedeževalke pa..pozabte, učas ugane včasih ne, je že to čudn da brezplačno odgovori, kaj je pa še zastonj dans? nč....tk d...pridno user posted image pa čimmanj mislit pa bo...

Aj aše neki me zanima, a mate ve med menstruacijo samo kri ali tud ...kaj pa vem kk nej rečem, tak koščki so vmes..pr men se to dela odkar krvomočnico pijem..

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 829
7.2.2010 12:26:31   
sarar
ojla punce! se še jaz malo javimuser posted image
glede vedeževalke- ne vrjamte tega, sj vidte, da ni zadela pr bostini, kera punca ji je dvakrat pisala, pa dobila različne odgovore, jz sm ji pa tud včer še enkrat pisala. kot veste, mi je 1. napovedala user posted image  na konc leta, dons pa dobim odg. da vid plusek čez dve leti.
tko da raj pridno user posted image  pa se ne zanašajte na nič druzga, pa bo user posted image  tud prišel...
bostina, jz mam včas proti koncu user posted image  take koščke. mislim, da ni to nič druzga k strjena kri, tko da se ne sekiraj
lepo nedeljo vsem puncam še naprej! čawčaw

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 830
7.2.2010 12:41:50   
mladika
bostina jst mam pa ponavadi drugi dan mal telih koščkov,ko full lije iz mene,da sm vsaki 2 uri v kopalnici na menjavi,pa mi je G rekla da ni to nič hudega,da se maternica lepo čisti.Aja veš kaj bi te pa prašala zdj ko piješ krvomočnico,ali maš kej bolj močne pa boleče M??ker jst se bojim da če bi jo pila,bi skrvavela,pa umrla od bolečinuser posted image ker mam že tko al tko bl boleče M...

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 831
7.2.2010 12:50:48   
malajka84
hvala, ste me potolažle....kr to se mi res dogaja sam zdej pa tk kak dan dva so ti kosi...

mladika...odkar pijem krvomočnico mam pč te kose..pa mal bl močne m kak dan kr lije...dans je ta dan...sam boleče nism mela pa niti prej , niti zdej ne...tk da ..boš sama vidla kk bo na tebe uplivalo to

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 832
7.2.2010 17:30:41   
pujs666
sarar potem če ji še 1x pišem bo pa plusek čez 3 leta. hahah. mah kokr je rekla bostina pustmo vedeževalko in se mejmo radi pa bo ;)

Neposredna povezava do sporočila: 833
7.2.2010 17:42:56   
majčii
čveke vas ne sledim več,.....  Kako kej pluski? Neki se ni najbolš začel ta februar?!
Vedeževalke,... jah,... jst bi mogla met že za ceu avtobus otrok,... pa nimam še nobenga....

Ajde dejmo mal roza barvat seznam, :D

lp

(odgovor članu pujs666)
Neposredna povezava do sporočila: 834
7.2.2010 18:06:45   
sarar
IZVIRNO SPOROČILO: pujs666

sarar potem če ji še 1x pišem bo pa plusek čez 3 leta. hahah. mah kokr je rekla bostina pustmo vedeževalko in se mejmo radi pa bo ;)

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
točn tko k si napisala! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pujs666)
Neposredna povezava do sporočila: 835
7.2.2010 19:38:20   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: sarar

IZVIRNO SPOROČILO: pujs666

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
točn tko k si napisala! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Tudi jaz se strinjam user posted image

Z.

(odgovor članu sarar)
  Neposredna povezava do sporočila: 836
7.2.2010 19:39:41   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: majčii

čveke vas ne sledim več,..... 

Nas moraš malo večkrat prit pogledat, pa kakšno rečt user posted image

Z.

(odgovor članu majčii)
  Neposredna povezava do sporočila: 837
7.2.2010 19:42:47   
Anonimen
Zdej pa mal TV gledat pol pa akcija, pa upamo na najboljše, da ne bo seznam tako moder.

Ful mi je fajna nanizanka Zasebna klinika (Private practice) na kanalu A. A še katera to gleda?

Z.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 838
7.2.2010 19:52:34   
malajka84
 ja, anonimna tud jst to gledam mi je fajn..pa še dons je en un film...tem akonc sveta..mam rada takšne...kaj pa vem men so fajn:)

tk d se tud počas odpravlam proti postl...na TV fešto:)pol pa spat....ve, ki pa še čakate plusek,se pa še mal pomečkajte prej;)

Lep večer in lahko noč vsem!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 839
7.2.2010 21:13:42   
spaghetek
user posted image prsla :(

Neposredna povezava do sporočila: 840
7.2.2010 21:19:09   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: spaghetek

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Z.

(odgovor članu spaghetek)
  Neposredna povezava do sporočila: 841
8.2.2010 8:06:41   
KOLIBRI
Punce, pa kaj je s februarskim seznamčkom??? user posted image  user posted image Naj že končno katero obarvamo roza!

Imam pa jaz tudi občutek, da bo konec tedna prišla M, ker sem tečna kot pes - znak pms-ja. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 842
8.2.2010 8:11:50   
katra55
IZVIRNO SPOROČILO: spaghetek

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 843
8.2.2010 8:25:34   
korinca
Jutro punce. Ravno naredila testek in sporočam, da se vam tudi jaz pofočkam na marcu. Jah, tale februarčič je re tako klavern. Dejmo punce malo popravit tole povprečje. Ah zeeeh, grem nazaj spat...

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 844
8.2.2010 8:26:40   
lidik
spaghetek pa ne no !!!! user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image  za naslednji krog

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 845
8.2.2010 8:29:43   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: korinca

Jutro punce. Ravno naredila testek in sporočam, da se vam tudi jaz pofočkam na marcu. Jah, tale februarčič je re tako klavern. Dejmo punce malo popravit tole povprečje. Ah zeeeh, grem nazaj spat...

ah pa ne no.... pa sej še ni prišla no, čaki še malo, mogoče
še test ne pokaže in ti bo plusek pokazal šele čez kakšen dan !!!
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 846
8.2.2010 8:58:33   
katra55
IZVIRNO SPOROČILO: korinca

Mogoče pa si ga delala prezgodaj, dokler ni M je še upanje.

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 847
8.2.2010 9:30:59   
spaghetek
Jst sem tok zalostna :(

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 848
8.2.2010 9:44:45   
malajka84

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

XX.02. Evatisa (9. krog)
XX.02. hrchy (x.krog)
XX.02. mladika (4. krog)user posted image
XX.02. pavlyna (1.krog)
XX.02. lidik (5.krog)
XX.02. latka (31.krog)
01.02. Beba78 (5. krog)user posted image
01.02. Tejchy25 (21. krog) user posted image
02.02. didi82 (13. krog) user posted image
02.02. BabyKitty (x.krog)user posted image
03.02.katra55 (6.krog po ss)user posted image   

05.02. Arwenko user posted image
07.02. Doloress (5 krog) user posted image
07.02. BOSTINA (12.krog)user posted image

08.02. Nitka (6. krog)
08.02. spaghetek (17.krog)user posted image
10.02. golobica82 (20. krog)
10.02. korinca (1.krog)
10.02. Arual (28. krog)
10.02. DIANE (x.krog)
10.02. *Strar* (2.krog)
12.02. 7ka (4.krog)
13.02. sarar (x.krog)
13.02. anonimna K. (2.krog)
14.02. KOLIBRI (3.krog)
14.02. BLOOM 1 (2. korg po ss)
15.02. S* ( 19 krog 2. ETZ )
15.02. pujs666 (x krog)
16.02. pika555 (2.krog)
17.02. jana_k (4.krog)
20.02. ribica81 (5.krog)
20.02. kago (1.krog klom.,2.krog dob.)
21.01. pikizenc (x.krog)
23.02. Teni RR (5.krog)
23.02. aleunam (4.krog po IMN)
25.2. lottyka (5.krog)
25.02. majčii (x.krog)
25.02. mag3 (x.krog)
27.02. Anonimna Z. (4.krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
SKUPAJ NAS JE: 36

NOSEČK:1

user posted image user posted image user posted image user posted image

NAVIJAČICE:

miklarom
Arwenko
mladika
JB
lillchy123
archie
Inčy
witch
nadka30
BOSTINA
doloress

Neposredna povezava do sporočila: 849
8.2.2010 9:46:48   
malajka84
a ne no spaghetek!!:(pa kaj je res s tem februarjem..:(user posted image drugač pa vem kako se počutiš....sm js tud še mal u krizi, ne vem sm misla d ta mesc pa bo..pa set nič...tak da drži se...sej nam bo uspelo!!!mora

korinca tebe pa še ne bom obarvala modro, dokler se ne ulije, mogoče si pa res samo prehitro delala test.....tak da še držim pesti zate!

Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?