elizaa
|
Oj! Bom kr vskočila v temo, upam, da ne bom preveč vsiljiva, če pa bom, me pa kr ustavte Voziček mava mi2 še od prvega - Chicco-ta, štirikolesnik s košaro. Sej je kul, sam za po našem terenu, kjer je tud makedam je bolj tko tko. Zdej si ful želim Chiccotov trokolesnik, ampak je moj absolutno proti, tko da ostajamo na štirikolesniku, se bomo pa makedamu izogibal Paket ali denar: Že v prvi N sva vzela denar, ker so bili takrat "standardni" paketi, še ni blo e-paketa, drugač bi 100% vzela previjalno mizo, ker je res dobra. Tud zdej bova vzela denar. Pa če bova kej rabila, itak lahko pri Recinkotu naročiva za isti denar kot so stvari v paketu. Pa itak mava od prvega skor vse, tko da nekih hudih nakupov ne bo. Bi pa kupila koš za plenice, čeprav sem vidla, da mate različna mnenja glede tega. Bi kupila tega brezkasetnega, ga majo v Pikapolonici. Ker zdej res pogrešam kakšen tak koš. Mamo navadnega, dajamo pleničke v vrečke pa sproti odnašamo, ampak so še vseeno vonjave Bom še mal razmislila... Ja, lupinica je skor obvezna. Razen, če kupiš tisti avtosedež od 0-18kg. Drugače je pa to pač nujen avtosedež. Naš škratek je bil tud v lupini do 9.meseca pa bi jo lahko še uporabljali, kar tja do enega leta; je veliko bolj varna kot navadni avtosedeži, kjer gleda naprej. Pomoje se ta nakup kr splača. Tud na avtosedežih ne bi ravno šparala - se splača pogledat teste avtosedežev. Prodajajo tud rabljene, lepo ohranjene za naprimer polovično ceno nove. Še podatki: to je moja druga nosečnost, imamo že enega fantiča, stara 26 let, okolica LJ
|