|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  197 198 199 [200] 201   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del
6.2.2010 13:34:13   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: antonia

Hej,
me samo zanima a se bomo preselile pod OTROK /ČVEKAMO O NAŠIH OTROCIH?
jaz sem za to da smo pri dojenčkih dokler vsi ne pihnejo 1. svečke

< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 6.2.2010 13:39:36 >

(odgovor članu antonia)
Neposredna povezava do sporočila: 4976
6.2.2010 13:35:24   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: antonia

Hej,
me samo zanima a se bomo preselile pod OTROK /ČVEKAMO O NAŠIH OTROCIH?
jaz sem za to da smo pri dojenčkih dokler vsi ne pihnejo 1. svelke

sE STRINJAM... poleg tega so res še dojenčki.....

Upam, da se ve user posted image  ne boste zdaj preselile bna drug forum in boste potem pozabile na nas.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4977
6.2.2010 13:35:35   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

čebel@...upam, da bo z decom bolje....user posted image user posted image ..pa  raje kake druge igrice igrejta... lahko tud brrrr delata pa po drugih državah tud lahko vozita, sdam avto je drug.....user posted image user posted image user posted image

tega pa ne štekam čistuser posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4978
6.2.2010 13:45:23   
Onasiss

evo še mene......sva s možem odfurala par fur(igrava igrco pri kateri voziva tovorjak po državah).......zdej greva pa pod kovter

te bom kar citirala.... pa mal domišljijo uporabi....user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4979
6.2.2010 13:46:04   
Šaki
h+
vala lepa za čestitke..tamala ima bronhitis.je čist zdelana...fajn se mjte pa zdravi bodte..čaw

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 4980
6.2.2010 13:46:46   
Onasiss
Ja tisti sdam....te najbrž mot.... hotla sem napisat da za tovornjak lahko uporabita tudi kako drugo stvar....

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4981
6.2.2010 13:48:54   
Onasiss
ČEBELA....(NE VEM ČE JE DODANO/POPTAVLJENO) ZA NA SEZNAM...ZOBEK ŠT 6..... 1.2.2010....ZGORNJA DESNA DVOJKA....je bilo pred časom napisano da naj bi pokukala, sam se je potem ni več videlo.... je spodnja takrat ven pokukala, sedaj pa šele ta....

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4982
6.2.2010 13:51:00   
Čebel@

evo še mene......sva s možem odfurala par fur(igrava igrco pri kateri voziva tovorjak po državah).......zdej greva pa pod kovter

te bom kar citirala.... pa mal domišljijo uporabi....user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4983
6.2.2010 13:51:34   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Šaki

h+
vala lepa za čestitke..tamala ima bronhitis.je čist zdelana...fajn se mjte pa zdravi bodte..čaw
user posted image ....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 4984
6.2.2010 13:52:58   
Čebel@

ČEBELA....(NE VEM ČE JE DODANO/POPTAVLJENO) ZA NA SEZNAM...ZOBEK ŠT 6..... 1.2.2010....ZGORNJA DESNA DVOJKA....je bilo pred časom napisano da naj bi pokukala, sam se je potem ni več videlo.... je spodnja takrat ven pokukala, sedaj pa šele ta....
nimam jaz pojma,ker ima katjuša seznamček čez in ga jaz sploh ne pregledujem....sem prepričana da bosta z uršo tole videli in popravili(če je treba)

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4985
6.2.2010 14:05:40   
sjmm

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image onassis...sta se šla že vse mogoče igrice, nikar skrbetuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4986
6.2.2010 14:06:16   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Šaki

h+

naj hitro pride zdravje do vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 4987
6.2.2010 14:06:50   
sjmm
a smo že na naslednjem delu???????

Onassis...kaku kej lajf???

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4988
6.2.2010 14:19:45   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

hvala.... ok...se še lovimo...tale ritem me je čist zdelu...user posted image user posted image ...najhujše je zjutri k tok zgodaj vstajam pa do sedaj nisem bila navajena....tisto budilko bi najraj s kladivom počla....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa kaj češ...pol pa kaj oblečt pa frizura, pa me zebe zjutri u avtu, pa pol parking iskat, pa peš do službe...pa joj....tok enga brezveznega razmišljanja, da sem pol že čist utrujena še preden sploh delat začnemuser posted image user posted image user posted image user posted image ...pol pa služba, pa vmes kak klic od Onasisa...pa ...ah saj bo....

ampak res nič ni hujšega od tega k te budilka zbudi.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa mene k tok rad spim....user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4989
6.2.2010 14:25:51   
Čebel@

hvala.... ok...se še lovimo...tale ritem me je čist zdelu...user posted image user posted image ...najhujše je zjutri k tok zgodaj vstajam pa do sedaj nisem bila navajena....tisto budilko bi najraj s kladivom počla....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa kaj češ...pol pa kaj oblečt pa frizura, pa me zebe zjutri u avtu, pa pol parking iskat, pa peš do službe...pa joj....tok enga brezveznega razmišljanja, da sem pol že čist utrujena še preden sploh delat začnemuser posted image user posted image user posted image user posted image ...pol pa služba, pa vmes kak klic od Onasisa...pa ...ah saj bo....

ampak res nič ni hujšega od tega k te budilka zbudi.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa mene k tok rad spim....user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4990
6.2.2010 14:27:02   
sjmm

mah, jz ne vem, kako je če ful rad spiš...jz mam hitr dost..user posted image

evo.....sam zate....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4991
6.2.2010 15:20:25   
baki
nik spal pop.sam pol ure.tk ni čudno da me ob 21.00 zabijauser posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4992
6.2.2010 15:33:46   
baki
kje ste a šle že na novo poglavjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4993
6.2.2010 16:40:46   
sjmm
hojla..jz sem tle!!!!!

baki...a nik ti gre sam 1x za tak kratek cajt spat???

Jz sem ful probala, da bi šel maj tam okol 13h..pa da bi pol 2 urci spal...pa zvečer tam okol 8h....ma, mi sploh ne rata...sicer je še mal čuden od viroze...pa kr bol zaspan...sam prvo rundo odspi eno urco...pol je mal tečen mal ok...pol pa mora nujno še okol 4h ...sam je sranje k tok zakomira, da ga včas okol 6h kimo zbudimo...user posted image user posted image user posted image user posted image ..pol zvečer pa do pol 10h žurka...k mam pa tud jz že mal dost.....upam, da se spomladjo in rednimi izhodi na zrak tud to pošlihtauser posted image

aja, kreham k slon...se skoz nalivam...sem že k balonuser posted image user posted image

Maj ful lepo pojedel juhco z nudelčki, pa korenček, koleraba in brokoli...pol sm pa hotla še ostalo skončat, pa da bi mal u stolu posedel...ma se drl ko črednkuser posted image user posted image user posted image user posted image ..zgleda, da znajo že kr izsiljevat....ma sem bla čist outuser posted image user posted image ...se je skor pokozlal tok se mu je pržmagal...no, pol sem ga lahk samo jz vn vzela, se je pomiril...smo še ostalo pokosilali...je pojedel še pire, repo in četrt vegi hrenovke...je blo očitno njamsiuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4994
6.2.2010 17:00:59   
Čebel@
hey
še kar na 10tki ustrajamouser posted image ....jaz sem naredila polnjeno francosko štuco in se že hladi-po moje bo full dobrauser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4995
6.2.2010 17:02:52   
sjmm

hey
še kar na 10tki ustrajamouser posted image ....jaz sem naredila polnjeno francosko štuco in se že hladi-po moje bo full dobrauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..fajn njamsite

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4996
6.2.2010 17:14:40   
MIHAILO
user posted image user posted image user posted image user posted image A pozna katera od vas kaksno stran ,kjer lahko najdem lepo besedilo za vabilo na rojstni dan ali pa ce poznate kaksno lepo vabilo????Hvalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4997
6.2.2010 17:39:55   
MIHAILO

hey

Kako se pa to naredi user posted image mmm zveni okusno mmmm...

Smo nasli vabilo...user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4998
6.2.2010 17:44:33   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

hey

Kako se pa to naredi user posted image mmm zveni okusno mmmm...

Smo nasli vabilo...user posted image
full je enostavno:izdolbeš francosko štruco in jo nafilaš s sredico+majonezo+jajcem(trdo kuhanem)+kislo smetano+šunko+sirom+kumarice-nafilaš in daš v hladilnik za 2 urci

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4999
6.2.2010 18:01:11   
sjmm
a smo še tle????

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 5000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  197 198 199 [200] 201   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  197 198 199 [200] 201   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Kr neki
khurde

A se vam zdijo te ankete o izbiri imen butaste?

da (46%)

ne (41%)

ne vem (13%)

Število vseh glasov: 425

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!