|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zmajčki 2009-9.del
5.2.2010 13:48:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Ooooo.... Kaj sem zdele u trans padla.... Madonna, The power of goodbye, zvok iz stolpa pa za umret... Pravi užitek. user posted image

mi2 pa poslušava Kralja Urbana "Enkrat v maju kralj Urban praznuje svoj rojstni dan,..."

sva padla v plesni transuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 3701
5.2.2010 13:51:17   
Anonimen
pa herpes se mi je narediluser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3702
5.2.2010 13:52:29   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka
Animals: House of the Rising Sun user posted image

user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
5.2.2010 13:52:55   
FLASK_A
Ktja, te pa ne poznam šeuser posted image Herpes? Just!!!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
5.2.2010 13:53:24   
Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

juhej,denar bo pa že 11-ega in 12-ega user posted image user posted image

To boš ti zapravla še predno dobiš

user posted image user posted image user posted image

ITAK! Kaj pa hočem ga gledat user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
5.2.2010 13:53:56   
FLASK_A
juhej,denar bo pa že 11-ega in 12-ega user posted image user posted image

To boš ti zapravla še predno dobiš
user posted image user posted image user posted image

ITAK! Kaj pa hočem ga gledat user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
5.2.2010 13:55:24   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

pa herpes se mi je narediluser posted image user posted image user posted image user posted image

si bla v Atlantisu? user posted image

tea tree user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
5.2.2010 13:56:26   
ajetam*
Midva sva nazaj s plavanja, je blo lušten. Otrok pa ne zgleda nič zmatran, še bolj živ je.

Zdaj pa hitro kosilo kuhat.

Denar bo šele 15. in ne 11. oz 12.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
5.2.2010 14:00:30   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam*

Midva sva nazaj s plavanja, je blo lušten. Otrok pa ne zgleda nič zmatran, še bolj živ je.

Napaka... KLIK user posted image

(odgovor članu ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
5.2.2010 14:01:39   
Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: ajetam*

Napaka... KLIK user posted image

ja vi ka mate porodniško user posted image ...mi k jo pa nimamo smo pa mal prej user posted image user posted image user posted image
in otroški dodatki so 12-ga.

< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 5.2.2010 14:02:42 >

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
5.2.2010 14:05:03   
KatMat
grem kr neki delat...ze cel dan bulim v ta comp...ne vem kaj naj pocnem v tej bajti mi je totalno bedno

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
5.2.2010 14:06:28   
Dudica1
jaz pa kuham čufte pa pire bo in tud Maj bo to jedel.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
5.2.2010 14:12:51   
KatMat
oooooo čufti...mi boš dala recept ker jih se nikoli nisem delala pa jih mam zelo rada....

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
5.2.2010 14:16:29   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

oooooo čufti...mi boš dala recept ker jih se nikoli nisem delala pa jih mam zelo rada....

pa ne delam po nobenem receptu ampak čiiist po svoje veš user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
5.2.2010 14:23:44   
šivilja
Pa smo nazaj iz mesta. Za kosilo je blo nekaj iz skrinje.

H,. je imela danes ponoči žurko, tako da od 2 ponoči nisem več spala. Bi se dojila na 5 min in ker se nisem strinjala je imela pevske vaje. Malo so zobje, malo pa prebava, ker tri dni ni kakala (danes se je takoj zjutraj na previjalni).
Čez dan pa tudi čisto premalo spi, ne vem če ja danes nabrala za pol ure. user posted image user posted image user posted image

Zdaj jo bom počasi verjetno spet odnesla v spalnico , pol pa za šivalni stroj, če ne bom omagala zraven nje.

Je pa danes katastrofalno vreme.

AJa, pa mi imamo tudi SOnicare, po tanovem tudi otroka (je bla pred novim letom akcija z jabučki iz LJ-lekarn). Se jima zdi fensi, ker piska, pa hitro je mimo. SI kar kaje umivata zobe.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
5.2.2010 14:25:48   
PapuaNG
Tamal je nafutran, midva sva si pa burek zdelila, se nama še ne da kuhat kosila. Ven itak ne moremo it, ko je tako vreme. Bi morala smeti odnest, pa se mi ne da. Porodniška bi pa res lahko bila že 12.,sem že skoraj v minusu, pa še sestrično gremo pogledat 13., pa je treba kaj prinest za novorojenčka user posted image Kar ne pridem na zeleno vejo, kdaj se bo to končalo...no, edino to je svetla točka službe, da bo potem plača večja, pa še za malco dobiš user posted image

Glede tistega zvijanja-naš se zvije nazaj, ko ima dovolj dojenja. Pa ko se vleže, da isto glavico nazaj (spi na boku). Sicer je ne da ful, jo pa zavije nazaj. Sva rekla zadnjič to terpaevtki na fth, pa ni nič rekla,da bi bilo kaj narobe. Mu že tako paše spat. Se pa drugače ne zvija kaj preveč, razen ko mu kaj ne paše.
Ko se je po vojaško plazil, je pa levo stran vedno samo vlekel, z desno se je pa odrival. Zdaj, ko se po vseh 4 plazi, pa obe strani enako uporablja, tako da me ne skrbi glede tega. Pri vstajanju ga pa probam navajat, da uporablja obe nogi-na začetku se je najprej vedno samo z levo nogo dvignil, zdaj pa sicer večkrat uporabi levo, ampak vse več tudi desno uporablja.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
5.2.2010 14:29:41   
šivilja
Še tole - FB vse po starem

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
5.2.2010 14:40:22   
ledenka

ja mam odličen recept user posted image odpreš konzervo od Ete... user posted image user posted image user posted image sarmo pripravljam enako user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
5.2.2010 14:47:07   
FLASK_A

ja mam odličen recept user posted image odpreš konzervo od Ete... user posted image user posted image user posted image sarmo pripravljam enako user posted image

user posted image A nisi te EKO pa to... Zelenjava s tržnice ipduser posted image user posted image user posted image

Katmat, jaz faširano zmešam s FANT mešanico, naredim kroglice, jih povaljam v drobtinah in to je to. Lahko jih samo popečeš na malo olja in voila. Če hočeš pa še paradižnikovo omako narediš in skuhaš v njej. Jaz dam kar vrečko paradižnikove juheuser posted image Če se ti ljubi pa mal pomatrat, pa čebulna omakca... Uuuu, kaj bi jih jedla!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
5.2.2010 14:58:35   
ledenka
eko sem v mejah normale user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
5.2.2010 15:00:33   
FLASK_A

user posted image Sej te ne hecam... So pa ETA sarme res njamiuser posted image Sama jih nisem nikol delala.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
5.2.2010 15:03:19   
ledenka

user posted image Sej te ne hecam... So pa ETA sarme res njamiuser posted image Sama jih nisem nikol delala.

sej user posted image tiste 3x na leto, ko jem kaj takega, je najlažje konzervo odpret user posted image ker za 2 porciji to kuhat nima smisla

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
5.2.2010 15:06:41   
HM84
grrrrrrr....pa te deciuser posted image je šou mali končno spat ob dveh, mal čez pol treh se je pa  moj odloču, da more it, ampak si more majco preoblečt. Sm rekla, ne hodit v spalnico, ker ga boš zbudu! Pa sej bom samo majco vzeu....

Pol pa pride nazaj pa prav...sam vrata sm odpru pa je že pogledu?!

Ja kaj pa jst govorim?!

Pa mam spet žur...user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
5.2.2010 15:07:37   
KatMat

ja povej povej...kako??

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
5.2.2010 15:38:25   
KatMat

user posted image A nisi te EKO pa to... Zelenjava s tržnice ipduser posted image user posted image user posted image

Katmat, jaz faširano zmešam s FANT mešanico, naredim kroglice, jih povaljam v drobtinah in to je to. Lahko jih samo popečeš na malo olja in voila. Če hočeš pa še paradižnikovo omako narediš in skuhaš v njej. Jaz dam kar vrečko paradižnikove juheuser posted image Če se ti ljubi pa mal pomatrat, pa čebulna omakca... Uuuu, kaj bi jih jedla!

mešanico za mleto meso'?

HM poznam to zgodbo...ampak danes pa tud moja bolj malo spi...je sam 30 danes....zdele je sla spat...ampak pomoje spet sam za 30 min

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?