|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zmajčki 2009-9.del
5.2.2010 11:25:00   
Dudica1
Maj je pokonci,zdej moram pa kaj cunj zložit ker se mi kup veča user posted image

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
5.2.2010 11:27:02   
ledenka
tubby, sva mal boljše user posted image do naslednjega tedna bova zdrava!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
5.2.2010 11:37:06   
meduzica
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

aha, tubby, mi imamo_ pravzaprav jaz imam probleme z U. uspavanjem... zaspan do konca (npr. moja tašča bi ga samo pogledala pa bi že spal), a ga nikakor ne uspem spraviti pod veke...

vstane, se joka_ ga dam na jošk, me grize (ja, kmalu bova nehala z dojenjem, ker tako ne gre več!), praska, vleče,... hrbet v lok_ kot je zadnjič meduzica napisal, je tudi on sposoben glavo zasukati povsem nazaj_ pravzaprav je tako začel spati (bi me moralo skrbeti??)

tako.

jaz bi za svaki slučaj povedala tole Pediatru, smo bili lih včeri na sistematskem pa je bila v čakalnici ena mamica ki je podobno stvar opisovala (med dojenjem se začne fejst nazaj usločevat) pa so ji rekli naj malo prinese pokazat. Sicer je tista punčka stara 5m ampak vseen ... čeprav je tako če se lepo razvija motorično pol se ne rabiš kaj dosti sikirat.

Naš mali je imel prav fazo tega zvijanja med dojenjem tam nekje pri 5m je trajalo ene 3 tedne, predvsem zvečer (ponoč itak že dolgo ne je) ga je bilo nemogoče podojit, edino malenkost je omagalo če sva se ulegla (v naročju se veliko lažje zvija kot ležeč v postelji). Jaz mislim da so bili to neki krči ker so bili vsi znaki taki.

Morda si uvedla v prehrano kaj takega da mu kislino dela ?? Malo premisli če sovpada s čem novim (recimo našega po jogurtih zvija, zdej ko mu aktivio dajem je bolje kot prej ko sem mu druge jogurte dajala).

Čist tko mimogrede ... nam je včeraj fizioterapevtka povedala da moram zdaj skoz za malim hodit in ga popravljat ko se plazi. Namreč on se plazi kot črviček (se z rokicami naprej vleče), kar jača njegovo ekstenzijo in zakrčenost v ramenskem obroču. Pravilno plazenje je po vojaško. Mogoče tudi tvoj kaj "narobe" počne pa da se je bolj hrbtne mišice razvijal al kaj takega ... pa se zdej to manifestira v načinu spanja. Ugibam jasno, lahk da to sploh ni povezan pa da mu tko paše. Tut men paše ko spim met eno roko pod povštrom drugo pa za vratom user posted image user posted image user posted image mah sej se ne da opisat .. čudno zgleda pač

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
5.2.2010 11:42:51   
meduzica
zakaj men vedno roman pride ven user posted image user posted image user posted image a se keri pol sploh da brat

(odgovor članu meduzica)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
5.2.2010 11:51:29   
majana79
nam je pa na FTH rekla da ga ne smemo skoz popravljat, da to delamo samo določen čas v dnevu, da ne bo tega 'zasovražil', da mora sam počasi dojet pravilne gibe

je pa res, da ni tako hudo z njim, je rekla da je v bistvu precej napreden in je že tam ko ga je popravljala pokazal določen napredek

kaj bi potem šele rekla na vaše zmajčke, ki že stojijo, hodijo, ipd. user posted image

tubby, meni je najbolj bedno ko si bolan user posted image lani tak čas sem imela 2 hudi virozi, sem bila pri drugi skoraj en mesec doma, me zdravnica ni hotela dat v službo

se mi zdi da se mi je od takrat naprej potem tudi vlekla slabokrvnost user posted image

(odgovor članu meduzica)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
5.2.2010 11:51:44   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: meduzica

zakaj men vedno roman pride ven user posted image user posted image user posted image a se keri pol sploh da brat

beremo, beremo user posted image

(odgovor članu meduzica)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
5.2.2010 11:52:21   
lake
No sva se naspale, zdej greva pa na kavico.

Maks, Jure, čestitke za obmesečnice.

(odgovor članu meduzica)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
5.2.2010 11:55:01   
tubby
IZVIRNO SPOROČILO: lake

No sva se naspale, zdej greva pa na kavico.

Maks, Jure, čestitke za obmesečnice.

se pridružuje čestitkam tudi za Jureta user posted image user posted image user posted image

Ja res bedno k so+i bolan, jaz sm bla zedle 2 dni za nič, kr slabo mi je blo, trebuh me je bolel. Zdej sm ok.
plus je pa ta da sm shujšala 30 dag user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
5.2.2010 12:06:09   
majana79
hvala, hvala, bi skor lahko kako torto naredila, še za očitov rojstni dan user posted image

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
5.2.2010 12:09:56   
ledenka
majanči, če bo torta, pridemo user posted image

mogoče ne bi bilo slabo, da se grem stuširat... pol pa inhalacije. pa mislim, da je tud pri nas polna plenica... eh user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
5.2.2010 12:14:05   
tubby
naš kar še spi ...

najbrž ker je toplo v plenici user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
5.2.2010 12:25:06   
Anonimen
jutro_2.user posted image

sva pa spala! in zdaj sem še bolj čorova kot prej... bi kar še spala. pa cunje so se oprale in jih moram nekako pripraviti, da se obesijo_mi nobena čarovnija ne gre tako dobro več,...

U.ju sem dala ksilofon_ampak on bi se igral z njim v mojem naročju_mulc.user posted image

(odgovor članu tubby)
  Neposredna povezava do sporočila: 3662
5.2.2010 12:27:12   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: meduzica

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meduzica)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
5.2.2010 12:33:25   
Anonimen
meduzica, te berem!

bom naslednji teden povprašala pediatrinjo, ker sicer se mi giblje normalno... dobro, ko se je plazil, se je po "ranjensko", a kobaca pa lepo.
saj, ko se doji, se sicer ne nagiba nazaj, razen če se kaj upira_ ko ga pa položim v posteljico, usloči glavo nazaj, skoraj vedno_posebnost.

me pa mulc zdaj že čez majco ugrizne in se potem smeje_barabin!

(odgovor članu meduzica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3664
5.2.2010 12:34:45   
KatMat
hb da ne dojim vec....in da tega grizljanja nisem dozivelauser posted image user posted image user posted image

me je ene parkrat fajn uscipnila z dlesnimi ampak nic hujsega

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
5.2.2010 12:36:39   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

M. ima danes 9

user posted image

tudi moj Filip ima danes 9 mesecev user posted image
Čestitke maksu in Juretu.

Jaz sem tudi slabo spala se je tavelik skoz zbujal, ker je bolan. saj bo.

Jaz imam curaprox ščetke-so zakon. Od električnih imam pa eno iz Hoferja ala Sonicare. Neka nemška firma, deluje po istem principu. Je bila precej cenejša od Sonicare, potem so pa imeli še akcijo in je bila še znižana sva pa še eno kupila, da nisva nastavkov menjavala. Je pa res fajn, kamen ščisti in še bolj bele zobe imaš. Se pa res splača investirat, vsi pohvalijo.

majana super za ftp. Veliko stvari se samo popravi, da pa hodite pa itak ne škodva. tudi kasneje telovadba pomaga.

dudi supernova v postojni so te trgovine, pikapolonica, dm, takko... cveka to imaš vse na kupu, se ne rabiš dolg vozit.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
5.2.2010 12:37:31   
Anonimen
pa obmesečnikom user posted image user posted image user posted image _ ledenka lepa tortica! majana, bo tvoja tudi takšna?

tale RRblaža nas je zasvojila! jaz sicer znam narest samo ananasovo pa niti pod razno se njen izgled ne da primerjati,... moj pa zna naresti čokoladno_pa tiste podplate za torto kar kupiva,...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3667
5.2.2010 12:38:56   
FLASK_A
Čestitke obmesečnikom in njihovim mamicamuser posted image user posted image user posted image

Mene je Jaka enkrat ugrizniluser posted image Auč! No, potem je dobil samo še flašouser posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
5.2.2010 12:40:00   
Anonimen
me je ene parkrat fajn uscipnila z dlesnimi ampak nic hujsega

želvji ugrizuser posted image

U. se mi zdi, bo pravi grizli_priznam, jaz sem kot otrok oboževala svoje zobe v bratovi rokiuser posted image
se tolažim, da je O. bolje vzgojen glede tega...

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 3669
5.2.2010 12:40:03   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

me pa mulc zdaj že čez majco ugrizne in se potem smeje_barabin!

mulčki točn vedo kaj hočejo user posted image . F. si nekaj zamisli, da bo imel/vzel in če ga umaknem ali ga ne nesem tja se začne dret.

v ponedeljek je pri postonjski jami spet nekaj. Imajo 55% znižano vstopnino, lahko koristiš do 2.maja (vse piše na strani od KD življenje). Tudi v Lipici je dan odprtih vrat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
5.2.2010 12:46:52   
Anonimen
K.tja okrog 12h ti bo prepozno?

tubby, naslednji teden?user posted image

(odgovor članu tubby)
  Neposredna povezava do sporočila: 3671
5.2.2010 12:47:07   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

v ponedeljek je pri postonjski jami spet nekaj. Imajo 55% znižano vstopnino, lahko koristiš do 2.maja (vse piše na strani od KD življenje). Tudi v Lipici je dan odprtih vrat.

mi bomo najbrž šli, je moj prinesel karte
samo ne vem kako bomo šli z J. potem notr? user posted image
čestitke F. user posted image user posted image

k.tja, moje torte so dobre, niso pa tako lepe, škoda časa, itak se potem pojejo user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
5.2.2010 12:47:56   
KatMat
kdo gre na koktejl?!?!??!?!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
5.2.2010 12:49:08   
Anonimen
mulčki točn vedo kaj hočejo
aha, nas izkoriščajo_vsaj mene...

(odgovor članu Leela)
  Neposredna povezava do sporočila: 3674
5.2.2010 12:50:58   
KatMat
mmmmmm raffaello

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?