Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 5.2.2010 7:51:59
|
|
|
|
baki
|
tk nik je zrihtan je že zajtrkoval
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 5.2.2010 7:56:44
|
|
|
|
baki
|
jst pa grem zdej v akcijo na umazanijo.dons je petek je trba vse narest da mam pol vikend fraj.hvala bogu da nimam cot za prat.sem se jih znebila za ene dva dni..se oglaim malo umes, k mam rač.sredi stanovanja,pa mam glih tk vse pod kontrolo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 5.2.2010 8:06:53
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Roku vse najboljše za prvi rojstni dan. Veliko razigranih uric s svojim bratcem, polno brezskrbnih otroških dni, veliko crklanja z mamico in očijem ter košaro zdravja. Bodi tak dobrovoljček kot si pa še za mamico se pridružujemo čestitkam in mu želimo zdravje,zdravje in zdravje
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 5.2.2010 8:08:16
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Urošu vse najboljše in najlepše, veliko veliko srečnih trenutkov s svojimi najbližjimi, zdravja ter brezskrbnih dni ne smemo na mamico pozabit tudi od nas
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 5.2.2010 8:08:58
|
|
|
|
Urša08
|
Baki lepo spedenčkej stanovanje Rebeka lepo praznujte danes Sjmm uvau bo kuhinja v soboto tipi topi Mojedva sončka sta pojedla gres, pa v trenerkicah sta že, sedaj se moram samo še jaz iz pidžame dat, pa mal zavihat rokave da bo dons kej narejeno Šibam za delom, vmes vas bom še mal pokukala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 5.2.2010 8:09:07
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Matiju vse najboljše za prvo svečkico. Bodi srečen, zdrav in vesel. mamici pa eno rožico vse najboljše
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 5.2.2010 8:10:13
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Boma vse najboljše za tvoj rojstni dan. Veliko veliko sreče, zdravja, uspehov, vse kar si sama želiš ter veliko lepih trenutkov v krogu svojih najbližjih. Lepo praznuj vse naj naj
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 5.2.2010 8:15:56
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro.....nočka prespana z dvema prekinitvama za dudo no pa so naši sončki začeli po vrsti stopati med malčke ......ah ne vem kam je šlo tole leto ......še 1 teden do službe-mi je kar slabo......drug teden bosta imeli Hana in tašča uvajanje
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 5.2.2010 8:30:54
|
|
|
|
Katjusa
|
Jutro..... sem prišla preverit novice..... Kolumbo čakam da ti čestitam Rok, Uroš, Matija vse naj naj za vaš pšrvi rojstni dan, da bvi še naprej ostali takšni k ste in da bi bil vsak dan poln smeha in učke polne iskric lepo praznujte... mamice to je poseben dan zato ga preživite kar se da lepo v objemu svojih sončkov
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 5.2.2010 8:31:51
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Boma vse najboljše za tvoj rojstni dan. Veliko veliko sreče, zdravja, uspehov, vse kar si sama želiš ter veliko lepih trenutkov v krogu svojih najbližjih. Lepo praznuj vse naj naj in lepo praznuj
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 5.2.2010 8:34:43
|
|
|
|
Urša08
|
čebela in katjuša jutro Katjuša kako ste se odločili glede praznovanja? čebela jaz sem prepričana da bo Hana prav uživala pri babici v varstvu
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 5.2.2010 8:40:15
|
|
|
|
Onasiss
|
Niku, Dominiku in Žigu vse najboljše za prvi rojstni dan. Veliko, veliko srečnih trenutkov , srečno ter razigrano otroštvo in polno košaro zdravja. VSE NAJBOLJŠE ZA NAZAJ OD NAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 5.2.2010 8:41:02
|
|
|
|
Katjusa
|
sem mojga včeraj vprašala kako bomo praznovali pa vidim, da o tem sploh ne razmišlja folka nimam kam povabit nimam pojma..... reje ne razmišljam...... botra pa ne bomo vabli v vsakem primeru
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 5.2.2010 8:42:14
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Roku vse najboljše za prvi rojstni dan. Veliko razigranih uric s svojim bratcem, polno brezskrbnih otroških dni, veliko crklanja z mamico in očijem ter košaro zdravja. Bodi tak dobrovoljček kot si pa še za mamico tudi od nas !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GO KOLUMBO!!!!!!!!!!!!!!! ŽELIM TI ENO LEPO PUPIKO....SICER PA TUD ČE BO FANT ....VAŽNO DA BO ZDRAV DOJENČEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 5.2.2010 8:43:04
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Boma vse najboljše za tvoj rojstni dan. Veliko veliko sreče, zdravja, uspehov, vse kar si sama želiš ter veliko lepih trenutkov v krogu svojih najbližjih. Lepo praznuj TUDI OD NAS VSE NAJ NAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 5.2.2010 8:43:49
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Matiju vse najboljše za prvo svečkico. Bodi srečen, zdrav in vesel. mamici pa eno rožico tudi od nas!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 5.2.2010 8:45:54
|
|
|
|
Onasiss
|
Evo bolnišnica na koncu mesta... .....zdaj ta velik mulc kašlja... ....dons sem na dopustu, morm sminarsko narest pa otroke skupi spravt.... ajde se tipkamo kasneje.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 5.2.2010 8:46:44
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa sem mojga včeraj vprašala kako bomo praznovali pa vidim, da o tem sploh ne razmišlja folka nimam kam povabit nimam pojma..... reje ne razmišljam...... botra pa ne bomo vabli v vsakem primeru Katjuša a veš kaj moški ponavadi ne razmišljajo o takih stvareh, no moj je eden izmed takih, njemu sam plane povem ostalo pa itak sama zoorganiziram. Aja pa če kej rabim ga pošljem v trgovino, pa dons bo varuška popoldan Taki so naši moški Ti pomiosli kako bi praznovali pa tako naredi. Če bi rada v ožjem krogu pa samo vi 4 praznujte sej je tud to lepo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 5.2.2010 8:47:51
|
|
|
|
Urša08
|
Onasiss lepo te je brat, te kr mal pogrešam Tvoja cukra naj se pozdravita, ti pa veselo na delo za seminarsko
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 5.2.2010 8:48:37
|
|
|
|
Urša08
|
Kolumbo jaz sploh delat ne morem začet k čakam rezultat
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.2.2010 8:49:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.2.2010 8:49:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 5.2.2010 8:54:53
|
|
|
|
Urša08
|
Kolumbo čestitke
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 5.2.2010 8:56:03
|
|
|
|
Katjusa
|
Urša imaš prav mah neki bo že itak ni veliko kandidatov, ki bi jih povabla... najreje bi vas pa vem, da bi blo luštno pa še ker smo bubani ni dobro, da so otroci na kupu
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 5.2.2010 8:56:17
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo ŠTA PIJE KAFANA MI SMO NOT .....SE PRIDRUŽUJEM KLUBU joj k bi vedl kaj sm jst zutri ustvarjala ..............od same euforije sm OBA testa Baby chek NAENKRAT namočila NA NAROBNI STRANI .......tko d mi niti testne črte ni pokazal, kaj šele ta drugo .....po eni uri tuhtanja.....vzamem v roke navodilla in ponovim vajo.......ker sta bla oba testa že dobesedno utopljena, se me je samo eden usmilil in pokazal ......ta drugi pa seveda nič, ker sm ga pomoje prej že od besa z vodo polila .........no tkole......zdele k se Rokso zbudi gremo u lekarno še po Klir blu, ker tm ne moreš falit, kako ga je treba namočt ....ziher je ziher.... ajde dons žuramo do daske juhuuuuuuuuuuuuu čestitke
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?