|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zmajčki 2009-9.del
4.2.2010 18:25:15   
Anonimen
no jz sem danes tud sama z otrokoma, in moram rečt da komaj čakam da grem spat k sam takrat mam mir pred vsemi.....

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 3526
4.2.2010 18:25:59   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

dudi, premal jamraš, pol pa mislmo kako ti je fajn user posted image

me smo ob vsakem takem trenutku razpištoljene user posted image in to tle zmeri povemo user posted image

sej bo kmal ura 19

user posted image user posted image ja sej vem da je tko,bo že.Sej me res malkrat ampak ko me me pa zeloooooo!
Zdej mora T sobo pospravt da lahko pride nazaj!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
4.2.2010 18:30:30   
PapuaNG
čer,

ura je šele pol sedmih, jst bi šla pa kar spat user posted image Sva šla mal na sprehod z malim, da je vsaj za pol urce zaspal pa da mi ne teži skos in leze za mano. Tale mama faza je včasih že nadležna. Če sem jst zraven, se lepo igra s svojimi igračkami, če me pa ni (kar pomeni, da sem dva metra stran za kompom), pa takoj za mano leze pa javka.

Pa zdej ma nov štos pri futranju-če nima v rokah kake igrače, sploh ne pusti, da mu dam žlico v usta. Če ga pa zaposlim z igračko, pa vse lepo poje. Seveda moram zraven manevrirat, da ne stresem vsega po njem. Pa igračo iz ust vlečt. Ma ja, bo že. Komaj čakam, da bo sam lahko jedel user posted image

Se pa zdej že povsod dviga, tko da bomo očitno še eno polico moral spucat. Aja, pa mama že zna rečt user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
4.2.2010 18:47:17   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

me smo ob vsakem takem trenutku razpištoljene user posted image in to tle zmeri povemo user posted image

sej bo kmal ura 19

user posted image user posted image ja sej vem da je tko,bo že.Sej me res malkrat ampak ko me me pa zeloooooo!

uuu, si pa hudauser posted image

naš mora to vsak večeruser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
4.2.2010 18:47:52   
tubby
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

čer,

ura je šele pol sedmih, jst bi šla pa kar spat user posted image Sva šla mal na sprehod z malim, da je vsaj za pol urce zaspal pa da mi ne teži skos in leze za mano. Tale mama faza je včasih že nadležna. Če sem jst zraven, se lepo igra s svojimi igračkami, če me pa ni (kar pomeni, da sem dva metra stran za kompom), pa takoj za mano leze pa javka.

Pa zdej ma nov štos pri futranju-če nima v rokah kake igrače, sploh ne pusti, da mu dam žlico v usta. Če ga pa zaposlim z igračko, pa vse lepo poje. Seveda moram zraven manevrirat, da ne stresem vsega po njem. Pa igračo iz ust vlečt. Ma ja, bo že. Komaj čakam, da bo sam lahko jedel user posted image

Se pa zdej že povsod dviga, tko da bomo očitno še eno polico moral spucat. Aja, pa mama že zna rečt user posted image

Ojla Papua,

a veš mi smo mel tak problem s T, da se je ves čas igrala da je kaj pojedla. Pol smo že z žlico za njo letal user posted image user posted image user posted image
Pr M sm si rekla da ne bom ponovila te napake

Pr nas je pa bl ata, nč mama user posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
4.2.2010 18:53:27   
tubby
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Tubby, sej sva ble v Merkatorjuuser posted image

Dudi, ne jokej. Pride na vsake par let tut pri tebi tak dan... Itak greš pa pol plesat. Sam tišina.user posted image user posted image user posted image user posted image

Hec, kolegica... Sej booouser posted image

Vem, da ste ble tam user posted image , samo sm mela samo pol urce k sm že mogla po najdražjega u službo pol pa na ena ena predavanja.

Jutr Coffe anyone??? nč ne silm, sm uprašam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
4.2.2010 18:57:47   
majana79
mi ne, bomo še mal notr

sem gledala danes Denverjev test al kaj je že, v J. kartonu, tisto kaj vse znajo pri določeni starosti oz naj bi znal. Pri enem letu piše 'sodeluje pri hišnih opravilih'

hehehehehe, za prvi rojstni dan dobi metlo!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
4.2.2010 18:59:08   
Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

sej bo kmal ura 19

uuu, si pa hudauser posted image

naš mora to vsak večeruser posted image

Naš nima vsak dan razmetane user posted image ker se redko kdaj igra v svoji sobi user posted image .Danes je pa vse igrače dal ven in mora pospravt

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
4.2.2010 18:59:34   
FLASK_A
Tubby, sej se bomo itak še dobileuser posted image user posted image

Jaz ne bom reskirala. Bom doma z Majo. Noter. Nekaj časa ne sme ven na suh zrakuser posted image Bi pa takooooo raaaaddddaaaaaaa šlaaaa...

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
4.2.2010 19:00:36   
FLASK_A
mi ne, bomo še mal notr
sem gledala danes Denverjev test al kaj je že, v J. kartonu, tisto kaj vse znajo pri določeni starosti oz naj bi znal. Pri enem letu piše 'sodeluje pri hišnih opravilih'
hehehehehe, za prvi rojstni dan dobi metlo!!! user posted image user posted image user posted image

user posted image

Dudi, fajn to! Pri nas pa vsak dan vse ven navlečeuser posted image No sej, dokler pospravi sem čist skuliranauser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
4.2.2010 19:02:04   
Dudica1

mi ne, bomo še mal notr

user posted image

Dudi, fajn to! Pri nas pa vsak dan vse ven navlečeuser posted image No sej, dokler pospravi sem čist skuliranauser posted image

Ja itak,da bi mogla še jaz pospravlat vse te igrače me kap!...rajš tko pustim user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
4.2.2010 19:14:26   
ledenka
midva sva spala od 4h do 6h... kolk je pasalo. sam M. je zdaj poln energije user posted image se morva itak oblečt, greva po mojga, potem pa pride spanje na vrsto

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
4.2.2010 19:54:21   
Dudica1
Jaz pa odhajam na ples user posted image

Lahko noč vam želim...čau

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
4.2.2010 20:19:20   
Leela

Tako se govori !!! Moj že zdaj bo tleh riba user posted image . Drugače pa če se šteje odpiranje omar in vlačenje loncev ven je moj L. to vse znal user posted image .

Danes je bil res naporen dan. Tavelik ni hotel jesti kosila. Je bil golaž. Potem je rekel, da bo špagete, mu skuham, nakar izjav da bo juho. Sem bila tolk jezna, da sem ga na ignore dala. Potem je pojedel 8 špagetov user posted image .

Sva bila pri zdravnici, je dobil napotnico za alergologa in virozo ima. Bo jutri še doma. Spet bo pestro.

Za večerjo povem ponedeljek, mi je pa ideja o Monsu všeč.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
4.2.2010 20:25:32   
PapuaNG

IZVIRNO SPOROČILO: tubby

Ojla Papua,

a veš mi smo mel tak problem s T, da se je ves čas igrala da je kaj pojedla. Pol smo že z žlico za njo letal user posted image user posted image user posted image
Pr M sm si rekla da ne bom ponovila te napake

Pr nas je pa bl ata, nč mama user posted image

hm, sam če se ne igra, mu pa nič v usta ne spravim user posted image Da vedno roke pred oči in si jih menca, kot da je zaspan, al pa maha z rokami kot nor. V obeh primerih mu nič ne spravim v usta. Pa ni važno, a je lačen al ne. Se mi zdi, da če je fejst lačen, da še posebi rabi nekaj, da ga zamoti. Pa do pred par dnevi sploh ni blo problema (če odštejem tisti teden ali dva vmes, ko je bil bolan in sploh ni hotel GH). Ma ne vem, človek že misli, da je diplomiral iz tega hranjenja, pa vedno kaj novega potem pride.

Drugače sem pa štrumfa pospravila spat. Neki se sicer še pogovarja v posteljici, tko da upam, da kmalu utihne. Moj pa itak že cel popoldne dela in boh ve, kdaj pride domov. Ma naslednji teden en projekt, tko da se mi obeta samohranilstvo vsaj nekaj dni user posted image

Sem pa oddala vlogo za vzdrževanega člana. Ga bo kar moj uveljavljal, se nama še najbolj splača. Zdej se pa sam še pred tv ruknem, se mi oči že na pol zapirajo.

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
4.2.2010 21:05:49   
FLASK_A
Šla u šoping po kumarce, kruh in kis.

Nabavla fasunge za 90€ in cunj za 130 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A bo kaka lunauser posted image user posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
4.2.2010 21:26:15   
majuška10
čer
evo mi smo bili danes pri zdravniku, ni nič hudega, sam prehlad, tko da zbijat vročino še naprej, če preveč gor zleze in noska pucat in to je to... sam smotano mi je ker smo glih dober mesec nazaj eno virozo 14 dni prebolevali, pa smo zdej spet tam....

ma sej bo, drgač pa vse po starem...
aja te ki imate FB a se lahko gor prijavite? mene nonstop ven meče, in se moram po en 15 x prijavit, da me sploh prijavi...

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
4.2.2010 22:04:07   
majana79

Nabavla fasunge za 90€ in cunj za 130 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

a si zase kej vzela? user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
4.2.2010 22:04:43   
majana79
meni FB normalno dela, samo če se prijavljam prek mobitela mi šteka 

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
4.2.2010 22:05:52   
FLASK_A

Cunje misliš? VSE!!!! user posted image

Fasungo? Ja, bandidose pa brezerjeuser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
4.2.2010 22:16:24   
FLASK_A
FB dela OK.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
4.2.2010 22:24:47   
HM84
Flaska...zdej pa do daskeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
4.2.2010 22:27:38   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: HM84
Flaska...zdej pa do daskeuser posted image user posted image user posted image

sej že skor pod mizo ležim, ne me zej****

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu HM84)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
4.2.2010 22:31:00   
majana79

Cunje misliš? VSE!!!! user posted image

Fasungo? Ja, bandidose pa brezerjeuser posted image

uuuu, fensi šmensi

no dej povej kaj si kupila no user posted image a majo že kej spomladanskih stvari?

oz najbolš da pridem na enga breezerja pa mi boš vse pokazala user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
4.2.2010 22:34:56   
FLASK_A
Hip..*.&/!==hip*:=)...?(%hip*.

Se mi kolca... Ni več...

user posted image

Ma ja, sem si spet za polet kupila. Za pozim pa nikol nič nimamuser posted image No sej. So pa super stvariuser posted image

Grem spat zdej. Čauči!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?