|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klomifenke 2010
3.2.2010 21:32:00   
Betkica
Mene ne spremlja z UZ, niti omenila mi ni! Ja, do sedaj sve bila kar prina na dva dni, dans je pa zbolev user posted image , tko da ne bo nič user posted image   in vprašanje, če bo kaj tudi jutri user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 676
3.2.2010 21:36:57   
Anonimen
betkica, danes ga pusti, ju3 pa bo že za akcijo user posted image

anonimna user posted image

(odgovor članu Betkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 677
3.2.2010 21:37:51   
korinca
ja, res je, da dobivamo različne doze, vendar mi je g. v naprej rekel, da je predvidoma ovulacije 7 dan (dan gor dol), spremljana sem bila z uz. in folikla sta mi počila točno 7 dan. Zato sem razumela, da je to neko pravilo. Je pa res, da  me tudi po ovulaciji do danes vseskozi špika, kar mi ni običajno. Upam pa seveda na kake pozitivne spremembe v telesuuser posted image

(odgovor članu Betkica)
Neposredna povezava do sporočila: 678
3.2.2010 21:41:56   
Betkica
Anonimen; "iz tvojih ust v božja ušesa" user posted image

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 679
3.2.2010 21:53:02   
fiala
Punce, še jaz bi se pridružila. 2. ciklus klomifena, 1 tabl. od 5. do 9. dne, danes 29. dan ciklusa. 26. dan sem delala CB, pa je bil negativen. Tko, da ne vem, pri čem sem user posted image .
Vsem želim čimprej user posted image !

(odgovor članu Betkica)
Neposredna povezava do sporočila: 680
3.2.2010 21:58:34   
korinca
Fiala, tole zna bit pa kak dan prezgodaj za testek. Ponovi čez dva dni in takrat srečno!!!

(odgovor članu fiala)
Neposredna povezava do sporočila: 681
3.2.2010 22:02:44   
fiala
Korinca!Upanje je za nas vse - ampak ne verjamem. Lačna kot volk, napihnjena, slabe volje - mislim, da je PMS.
Da bomo vse čimprej srečke user posted image ! Se trudim že 2 leti - vmes 1x SS.
Lep pozdrav vsem klomifenkam!

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 682
3.2.2010 23:50:13   
zaljubljena23
Betkica, možno je vse...Sem brala, da so nekatere imele O komaj na 21.dan cikla....

Glede dnevov jemanja, pa tudi meni ni jasno zakaj so taka različna mnenja, pri mojem G sem vedno jedla od 3.do 7.dne, v Mb pa so mi predpisali od 5.do 9.dne...

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu Betkica)
Neposredna povezava do sporočila: 683
4.2.2010 10:18:32   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: fiala
Lačna kot volk, napihnjena, slabe volje - mislim, da je PMS.

Jaz bi na tvojem mestu delal test v soboto. Ta bo pokazal user posted image al pa bo prišla user posted image

auser posted image

(odgovor članu fiala)
  Neposredna povezava do sporočila: 684
4.2.2010 10:19:49   
twetka
Dobro jutro pupe.user posted image lep sonček je zunaj in upam da bo danes kaj bolj prijeten dan kot včeraj.Danes je tretji dan mojega najboljšega prijateljčka Klomifenčka, tako da še dva dni pa začnemo user posted image UUff bo veselo user posted image user posted image Tega kroga se pa prav veselim, pa mislim da moj tudi ko sma malo manj nervozna.user posted image Zaljubljena komu pa hodiš v MB?

< Sporočilo je popravil twetka -- 4.2.2010 10:20:28 >

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 685
4.2.2010 10:20:26   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pa še nekaj me zanima user posted image Tiste,ki ste prvič na K, a vas G spremlja z UZ in ali so vam naredili krvne preiskave???
Hvalauser posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 686
4.2.2010 10:21:48   
twetka
Anonimen, mene ne spremljajo pa jem prvič klomifen, oz. prejšnji mesec sem ga prvi krog. Res je bedasto ko ne veš pri čem si, zato pa js kličem po 10-em mojo ginekologinjo če lahko ona kaj naredi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 687
4.2.2010 10:22:27   
Anonimen
twetka in zaljubljena - berem, da se zdravita v Mb. Radovedna...koliko časa, preiskave,...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 688
4.2.2010 10:23:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: twetka

mene ne spremljajo pa jem prvič klomifen, oz. prejšnji mesec sem ga prvi krog.

torej, se ne zdraviš v neplodnostni...user posted image

(odgovor članu twetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 689
4.2.2010 11:12:54   
korinca

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pa še nekaj me zanima user posted image Tiste,ki ste prvič na K, a vas G spremlja z UZ in ali so vam naredili krvne preiskave???
Hvalauser posted image

ja, meni so naredili krvne preiskave, ne vem točno katerih hormonov in po uz med in po prenehanju jemenja, do ovulacije...

Vrste preiskav so odvisne od veliko dejavnikov. Norebitnih težav iz prve nosečnosti, starosti spolauser posted image in seveda ginekologa in njegovega aganžiranja okoli problema... Tko, da po moje tiste punce, ki nimate novene kontrole nad tem, kar pogumno malo zatežiti svojim dohtarjem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 690
4.2.2010 11:15:45   
korinca
Zdaj pa še mene nekaj zanima. user posted image ali user posted image moram zagledati 8.2. Ampak jaz se resno že od ovulacije dalje počutim, kot, da se bo pravkar ulilo. Vseskozi nek pritisk, špikanje, danes pa se je še okrepilo. Je imela katera od vas podobne občutke? Ali je le preveliko upanjeuser posted image

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 691
4.2.2010 11:23:55   
spaghetek
korinca: jst sem na istem. Od ovulacije naprej cutim pritisk v jajcnikih in kot neko spikanje. BT je se vedno visoka (ceprav je malenkost padla). Danes sem delala test in je biu negativen. Pocakam se par dni da vidim kaj bo.

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 692
4.2.2010 11:35:58   
korinca
Špagetek, kdaj pa maš predviden datum user posted image ali user posted image ?

(odgovor članu spaghetek)
Neposredna povezava do sporočila: 693
4.2.2010 11:48:49   
twetka
Anonimen ja se zdravim v neplodnostni, tam so mi prepisali klomifen in brez kake kontrole. Imam ga do aprila, če ne zanosim imam aprila kontrolo, da se zmenimo naprej. Pri meni bo maja eno leto odkar hodima dol. Na začetku sem pa imela vse UZ, hormonske preizkave ki niso pokazale nepravilnosti.Zdej smo pa na klomifenu pa bomo videli, bom pa prosla mojo G če me lahko spremlja da vidi kaj se dogaja sam po moje bom to rundo prepozna.

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 694
4.2.2010 11:50:45   
spaghetek

IZVIRNO SPOROČILO: korinca

Špagetek, kdaj pa maš predviden datum user posted image ali user posted image ?

08.02.

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 695
4.2.2010 12:01:10   
korinca
Špagetek, potem imava na isti dan user posted image

Samo si pa prehitro delala test. A misliš, da je možnost, da bi že pokazal 4 dni prej?

Neposredna povezava do sporočila: 696
4.2.2010 12:03:59   
spaghetek
korinca: ka pa vem... to je en First Response Test in pise, da lahko zazna 4 dni prej, sam da ni nujno tocen do izostanka menstruacije. Bom vidla kaj bo z mojo BT, sam drugac ce mi pa zdi kot da bo teta user posted image me obiskala zelo kmalu.

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 697
4.2.2010 12:07:40   
korinca
aja, nisem vedla, da so tudi taki testi. Ampak, če ni zanesljiv k vragu z njimi, jest navijam za unega v ponedeljek, pa upam, da se obe veseliva na ta dan user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 698
4.2.2010 12:08:19   
spaghetek
Ja! Upam, da! A ti si meris BT?

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 699
4.2.2010 12:26:56   
korinca
bt sem si merila le do ovulacije, potem pa sem zadnjič na tej strani izvedela, da nekaterim bt pade že par dni pred m. IN to naj bi bil zmak , da bo pritekla. Jaz sem bila do zdaj prepričana da bt pade na isti dan, kot se potem pojavi krvavitev, tako, da jo nisem nikoli merila naprej do m.
Ali tebi tudi pade par dni prej, ali na dan m?

Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.