|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zmajčki 2009-9.del
4.2.2010 9:57:17   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A
Petrazg, kako si se potem z varuško zmenila? Si se kej? Ali si koga drugega dobila? Mi je omenila da bi počasi rabila vedet...

Ja, v bistvu nič, ker nič ne vemo... user posted image user posted image user posted image Ne vem kako bo s podaljšanjem porodniške... nič... Jo bom danes ali jutri poklicala, da se zmeniva. Se mi je pa ona zdela do sedaj najboljša izbira... vse drugo je tako tako...

No lej, sej se me ne tiče... Sam povem ker ima kar gužvo...

Hvala vsem za pikepokeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
4.2.2010 9:57:54   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka
Petrazg, kako si se potem z varuško zmenila? Si se kej? Ali si koga drugega dobila? Mi je omenila da bi počasi rabila vedet...

a je tvoji varuški ime Lidija? sem dobila tud en mail za Brezovico za varstvo...

ne, ta naša je njena sosedauser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
4.2.2010 9:58:25   
KatMat

Katmat, in kaj poreče tvoj na touser posted image user posted image user posted image
kaj to?

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
4.2.2010 9:58:29   
zoja10
morgen,...

hvala bogu za fajn sosede, je taja že tretji dan v varstvi(spala je domauser posted image ),.. jaz pa to kemijo gulim,...mi je jasno zakaj sem se jo izogibala 4 letauser posted image ... mam tokrat dobr filing,...bomo videli jutri kako bo,...
morte držat pestiuser posted image

drgač vse po starem,.. taja je pridna , školjka je kupljenauser posted image user posted image tolk draga da bo na njej zihr fajn kakatuser posted image user posted image user posted image

ivana fructal ima prodajalno v glavni stavbi v ajd,.. frutki so tam okol 70 centov, sokovi z napako na embalaži so lahko ful cenej kot v trgovini.
zadnjič so imeli celo neke frutke z napako na embalaži fuul poceni, zdej čakam spet da se jim kaj zalomiuser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
4.2.2010 9:58:44   
majana79

IZVIRNO SPOROČILO: majana79
Evo. Spet bronhitisuser posted image Je dobila inhalacije in je prec boljš ker je v zelo blagi obliki. Vsaj nekaj.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
flaska, ti si moja rešiteljica user posted image ušesek je ok!

super! Sem veselauser posted image user posted image user posted image

Ej, čist tko... Kaj si bla kao neki užaljena včerej?? Ko sem en post prebrala mislim da na prejšnji strani... Neki s tanjo v zveziuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

ja če pa kokoš ni verjela, da smo jo pogrešale! sej sem jo staškala, a nisi vidla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
4.2.2010 9:59:19   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat
Katmat, in kaj poreče tvoj na touser posted image user posted image user posted image
kaj to?

ja na moj linkuser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
4.2.2010 9:59:59   
FLASK_A
Evo. Spet bronhitisuser posted image Je dobila inhalacije in je prec boljš ker je v zelo blagi obliki. Vsaj nekaj.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

uper! Sem veselauser posted image user posted image user posted image
Ej, čist tko... Kaj si bla kao neki užaljena včerej?? Ko sem en post prebrala mislim da na prejšnji strani... Neki s tanjo v zveziuser posted image user posted image user posted image user posted image

ja če pa kokoš ni verjela, da smo jo pogrešale! sej sem jo staškala, a nisi vidla user posted image user posted image user posted image

Ajaaaaa! Misanderstending. Sem mislila da mene taškašuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
4.2.2010 10:00:39   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

morgen,...

hvala bogu za fajn sosede, je taja že tretji dan v varstvi(spala je domauser posted image ),.. jaz pa to kemijo gulim,...mi je jasno zakaj sem se jo izogibala 4 letauser posted image ... mam tokrat dobr filing,...bomo videli jutri kako bo,...
morte držat pestiuser posted image

drgač vse po starem,.. taja je pridna , školjka je kupljenauser posted image user posted image tolk draga da bo na njej zihr fajn kakatuser posted image user posted image user posted image

ivana fructal ima prodajalno v glavni stavbi v ajd,.. frutki so tam okol 70 centov, sokovi z napako na embalaži so lahko ful cenej kot v trgovini.
zadnjič so imeli celo neke frutke z napako na embalaži fuul poceni, zdej čakam spet da se jim kaj zalomiuser posted image

Itak bomo držale pesti!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
4.2.2010 10:00:55   
ledenka
petra, a misliš, da me bo Grmekova čudno gledala, če jo prosim, da še meni grlo pogleda? ker če rabim antibiotik, grem pol k moji dr, za to, da mi da lekadol in C vitamin, pa ne mislim hodit, ker mam tud problem z varstvom...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
4.2.2010 10:02:22   
ledenka

a je tvoji varuški ime Lidija? sem dobila tud en mail za Brezovico za varstvo...

ne, ta naša je njena sosedauser posted image

do kdaj popoldan dela tvoja, do 15 ali do 16?

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
4.2.2010 10:04:37   
majana79

uper! Sem veselauser posted image user posted image user posted image

Ajaaaaa! Misanderstending. Sem mislila da mene taškašuser posted image user posted image user posted image

ah ne, sej smo user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
4.2.2010 10:04:46   
petrazg
Ledenka po moje te ne bo čudno gledala. Jaz sem jo zadnjič tudi nekaj še zase spraševala, pa mi je lepo odgovorila in nič komplicirala. Ona je meni taka fajn oseba, z dušo in srcem v tem poklicu... Ti jo kar prosi...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
4.2.2010 10:04:49   
KatMat

se eno vprasanje...une k mate prima pappa...baje se ta sedez nagne....kako???

Zadaj na hrbtišču imaš takšno ročko, pa jo ven malo daš, pa lahko potem stolček naslonjalo premikaš....

pa reeeeeeeeeeeeeeeeess...hvala ledenka,hvala petra.....

kaj so pa uni enka pa dvojka tam spodi????spredaj

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
4.2.2010 10:05:46   
KatMat

kaj to?

sam smeju se je....user posted image user posted image user posted image

najprej z majhno količino previdnostiuser posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
4.2.2010 10:07:33   
petrazg
Flaska... Jaz sploh ne vem kaj naj naredim z varstvom... Butasto in nesramno se mi zdi nekomu rečt, pride 9. aprila , če pa upam da mi bodo podaljšali porodniško... Bom pa zaradi tega sigurno čez padla kje... Bog pomagaj... 

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
4.2.2010 10:07:43   
KatMat
aja...na rudniku bom okol enih ce bom uspela mojo sis vn spravit....drugac bom sla pa k njej

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
4.2.2010 10:08:41   
ledenka

Ledenka po moje te ne bo čudno gledala. Jaz sem jo zadnjič tudi nekaj še zase spraševala, pa mi je lepo odgovorila in nič komplicirala. Ona je meni taka fajn oseba, z dušo in srcem v tem poklicu... Ti jo kar prosi...

sej lih tolk, da mi pove, a je to zadeva za antibiotik al ne... ker za to, da mi moja reče, naj počivam, ne mislim izvajat kolobocij glede varstva... M. pa tud ne morem vzet zraven tja, da mi še kaj resnega faše user posted image

se greva umit, pa pol šibava user posted image se javim, ko bova nazaj!

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
4.2.2010 10:13:38   
FLASK_A
kaj to?

sam smeju se je....user posted image user posted image user posted image
najprej z majhno količino previdnostiuser posted image user posted image

Petrazg, ti kar tako povej kot si tu povedala. Sej te bo zastopila. Pač ne veš kje si... Je ful fajn oseba, nič skrbet, se bosta že pomenili.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
4.2.2010 10:14:05   
FLASK_A

sej lih tolk, da mi pove, a je to zadeva za antibiotik al ne... ker za to, da mi moja reče, naj počivam, ne mislim izvajat kolobocij glede varstva... M. pa tud ne morem vzet zraven tja, da mi še kaj resnega faše user posted image

se greva umit, pa pol šibava user posted image se javim, ko bova nazaj!

Dobro opravitauser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
4.2.2010 10:15:15   
KatMat
a ma kera izkusnje z maxi cosi avtosedezem???

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
4.2.2010 10:17:42   
KatMat
gledam ocene na amzsju in enmu tujem pa je kr dobr ocenjen

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
4.2.2010 10:17:59   
FLASK_A
katmat, jaz nimam.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
4.2.2010 10:22:29   
Dudica1

gledam ocene na amzsju in enmu tujem pa je kr dobr ocenjen

mi mamo maxi cosi priori user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
4.2.2010 10:22:32   
majana79
a ga nima dudi? sam odvisno o katerem MC govoriš user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
4.2.2010 10:24:35   
petrazg
KatMat... nimam...

A je katera kupovala rabljeno PimaPappo... Bi prodala stolček, pa me zanima kakšne so realne cene... Bolho sem si že malo pogledala, ampak tako čist realno...

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?