|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del
4.2.2010 8:45:53   
claud
BAKI.....ojoj to pa je res Nikovo zgodnje ustajanjeuser posted image .........Larissa ce se tak cas zbudi hitro zmer se naprej potegne...vsaj do 8h,9h....

Je bla pa učer zvečer lumpa ker do 22.30 ni zaspalauser posted image

Urša ja dons ima rd črtica....user posted image  
Kako si? Obujaš spomine kako je blo pred 1 letom?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
4.2.2010 8:49:46   
Urša08
Claud ja malce spomine obujam in kar ne morem verejt da gre leto tako hitro naokoli, res je šlo hitro. Saj smo komi domov prinesli naše štručke pa že svečke na tortici pihajouser posted image Pa ti? Kako si? Vidim, da te je mal prijelo še za enga otročka? Ma sej je majhna razlika res superuser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
4.2.2010 8:55:30   
claud
Ja mi2 pa že par dni oba obujava spomineuser posted image ........in oba bi rada se enga, pa nas prostorska stiska stiskauser posted image .....Ja men se zdi fajn met malo razliko....dokler sm še v tem elementu....mislm da se mi čez 5 let ne bo dal več.....vse od začetka...pol pomoje že mal ven padeš....mah, ne vemuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
4.2.2010 8:58:05   
Urša08
Claud jaz mam tud tak filing da potem ko enkrat vn iz teh neprespanih noči, plenic,.. padeš da je kr težko it še enkrat čez to. Kako pa mislita glede stanovanja rešit? Mata plan kej kupit, it v najem? Joj je to zopernouser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
4.2.2010 9:02:20   
claud
Ja res je zoprno.....Stvar s stanovanjem je pa taka....Mel smo namen pri nas doma lani gradit prizidek ampak dedek in babica sta nekaj zakomplicirala _(vse jima je narobe in oh in sploh), tko da pol nismo nič gradil.....stanovanja ne morva kupit, ker finančno še ne zmoreva samo z njegovo plačo..... v najem pa ne greva, ker nama je škoda dajat kr tko dnar stran in rajš še mal potrpiva tkole.
Mah enkrat bo že...smo dokaj optimistični...sam večkrat ti zapaše da bi bil sam, da bi blo vse tvoje....user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
4.2.2010 9:08:39   
Urša08
Claud ja sej enkrat bosta že prišla do svoje štalce. V današnjih časih je pa res kar težko do stanovanja pridt. pa kaj so tile dedki pa babice tko sitni, kr nč jim ni prav user posted image . Nč obupat, slej ko prej boste na svojem. Bom držala pesti za vas. user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
4.2.2010 9:12:15   
claud
dedki, babice...ma sj veš...stari,pa sitni, vsevedi.....
Mamo tm ogromno dvorišče, velik vrta...komot bi gor 2,3 bajte stale, ampak kaj k je treba met tm rožce, pa tm vrt, pa se nobene stvari ne smeš dotikat, k so se oni cel lajf matral za to....
ampak ne zavedajo se tega da morda ne bojo večno živeli, pa da po vsej verjetnosti kmal ne bojo več sposobni sami zase poskrbet in bojo rabl pomoč mlajših....ampak tega se ne zavedajo in zlobo stresajo okol....user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
4.2.2010 9:22:45   
baki

IZVIRNO SPOROČILO: claud

dedki, babice...ma sj veš...stari,pa sitni, vsevedi.....
Mamo tm ogromno dvorišče, velik vrta...komot bi gor 2,3 bajte stale, ampak kaj k je treba met tm rožce, pa tm vrt, pa se nobene stvari ne smeš dotikat, k so se oni cel lajf matral za to....
ampak ne zavedajo se tega da morda ne bojo večno živeli, pa da po vsej verjetnosti kmal ne bojo več sposobni sami zase poskrbet in bojo rabl pomoč mlajših....ampak tega se ne zavedajo in zlobo stresajo okol....user posted image

ti dam čist prav.res je tko.

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
4.2.2010 9:25:41   
baki
zato pa smo mi šli zasebe.imamo stanovanje od stanovanjske.upam da bova kdaj mela svojo štalco.nebi živela s svojimi ne z njegovimi.se razumemo sam slej ko prej pride do konfliktov.pa ti skos gledajo pod prste.

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
4.2.2010 9:31:24   
Urša08
Claud user posted image user posted image user posted image user posted image

Baki a ti Nik še spi?

Men se otroka kr igrata, pa sej ne morem verejt da mam tak mir. Je kr malo čudnouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
4.2.2010 9:32:16   
claud
No sj mi se drugač kr zastopmo s taščo in tastom'večino časa...seveda včasih kj poči.....ampak sta ona2 ful prilagodljiva...bolj kot moja2user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
   [Brisano sporočilo]
4.2.2010 9:32:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu baki)
  Neposredna povezava do sporočila: 4437
4.2.2010 9:34:06   
baki

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Claud user posted image user posted image user posted image user posted image

Baki a ti Nik še spi?

Men se otroka kr igrata, pa sej ne morem verejt da mam tak mir. Je kr malo čudnouser posted image user posted image user posted image user posted image

nik se je zbudo ob 6.30.zdej gre že prvo rundo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
4.2.2010 9:34:14   
Urša08
Claud lepo je slišat da se s taščo in tastom zastopite user posted image user posted image user posted image user posted image Mi se tudi, nimamo problemov, gremo na vsake toliko dol na kavico, se pa ne vtikata v naše življenje. user posted image Sploh tast je zlo razumen človek, taščo občasno še kej zanese ampak ni panikeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
4.2.2010 9:34:27   
sjmm

Dan!

NIKU, DOMINIKU IN ŽIGCU.....vse naj naj za prvo svečko...veliko smeha...veliko ljubezni...zdravja in veliko brezskrbnih dni otroštva

Pa čestitke tudi mamicam...sej to je tud njihov dan!!!

user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
4.2.2010 9:34:47   
claud
Urša ja sta pridnauser posted image user posted image  
Larissa tud pridna...važn da ma daljinca v roki pa da je muzika....ta otrok res non stop plešeuser posted image
Doma skos k je muzika....gremo v city park in ko gremo mimo kakšne trgovine k je muzika po njenem okusu začne v vozičku plesatuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
4.2.2010 9:36:03   
Urša08
Kolumbo me veseli da maš tok humorja po taki noči user posted image user posted image user posted image user posted image En milion pikicpokic za vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A je mel Maj prvič ta antibiotik? Aja a si dobla kak puloverček od vlakca tomažka? 

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
4.2.2010 9:36:33   
baki

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Jutro

ŽIGA, DOMINIK, NIK VSE NAJBOLJŠEEEEEEEEEE, JUTRI PRIDEMO ZA VAMIuser posted image user posted image user posted image

Pijem extra large kavo.....sm kr 2 vrečke jacobsa not stresla d k sep pridem.......pri nas je ....no comment.....Rokso ponoč vročina 39- celo noč spal pri meni......bl je mel vročino, bl je skakal po postli, prižigal luč in nakladal k strgan dohtaruser posted image .....Šime je šel kr ob 5h u službo, ker ni mogu ne spat, ne ništauser posted image ....jst sm spala od 5 30 do 8h......to je hujš k vse prežurane noči mladostnih letuser posted image user posted image user posted image user posted image .......Majkl lepo spal celo noč......še vedno mislim d je alrgija na AB, ker danes privč po 10h dneh ni prišel k nama v postlo in lepo prespal celo noč...................zdele sta oba padla v Rorija, Roxo spet noče mleka..........mu morm gres skuhat, pa Majklu ga bom tut nardila.

kolumbouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naj čimprej mine.pazi da še ti nedobiš stran kaj.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
   [Brisano sporočilo]
4.2.2010 9:37:14   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4444
4.2.2010 9:38:20   
sjmm
Pri nas kar solidna noč..tudi večer..brez svečk in podobno...noska ponoči ni blo treba več pucat...tko, da mogoče smo pa zmagal....sam zdej pa mene neki po grlu praska again....se grem zdej z vitamini nafilat....še nism bla čist ok, pa sem mrzlo vodo pila...najbrž bo touser posted image

Vidim, da imate ful pridne otročke za spanje.....user posted image user posted image user posted image user posted image

kolumbo....sam, da ni hujšega..da ni kak virus....naj kar se da hitr mine...aja une Nike trenirke so tud mene čist navdušle....kok so kej evrčkov?? Morm nujno iskat kako...moj tud zavija..sam so tok hude

baki...pridna in zgodnja..k zmeri

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
4.2.2010 9:39:13   
Urša08
Kolumbo dobr da te ta star uboga in je šel hitro v akcijo user posted image user posted image user posted image user posted image

Sjmm hvala si jaz tud mal ta dan lastim ja, sem mojmu tud zjutrej rekla kaj pa mamicauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4446
   [Brisano sporočilo]
4.2.2010 9:39:29   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4447
4.2.2010 9:41:28   
Urša08
Sjmm super da gre Majčiju na boljše user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4448
   [Brisano sporočilo]
4.2.2010 9:43:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4449
4.2.2010 9:50:55   
Jutta
Čestitke user posted image user posted image user posted image !

Čestitke Niku, Dominiku in Žiguuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Vidim, da pridno čvekate. Meni se zadnje cajte ne da računalnika prižigat...

Sem pa zasledila, da ima Maj neko alergijo, pa bi rada samo pokomentirala. Kolumbo, upam, da ne zameriš... Ko sem jaz imela dieto zaradi suma na alergijo pri Vidu, sem bila pri nutricionistki in je rekla, da so vegeta in juhe iz vrečke zelo nezdrave in alergene, tako da jaz malčkom tega ne bi dajala... Kaj če je res to sprožilo alergijo?

Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?