|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zmajčki 2009-9.del
3.2.2010 18:42:10   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

IZVIRNO SPOROČILO: majana79
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat
A TKO....ze desce posiljate na dom al kaj??!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
Čaki, moj še ne ve da dobim enga frajerja na dom. To bo krvavih pogledovuser posted image

u matr, bom družino razbila user posted image user posted image

Poročam. Mogoče mu bo pa pasal mal popestritveuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
3.2.2010 18:43:54   
Dudica1
majana user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
3.2.2010 18:45:51   
ledenka

Mmmm, je blo dobruser posted image

user posted image

user posted image

jaz bi tuuuuuud

ja, salomon user posted image

majanči, v ritki odšteješ 0,5, pri malih bibah je pa vročina 0d 37,5 naprej. je višja, ampak ni panike, se še ne šteje kot vročina! dajaj mu dovolj za pit user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
3.2.2010 18:45:58   
ledenka
mah neki zafrkava user posted image

< Sporočilo je popravil ledenka -- 3.2.2010 18:47:40 >

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
3.2.2010 18:46:04   
ivanamdb
koncno prisla nazaj domov....bla tud v stacuno...o kok je lepo ko gres sam....brez moskega, pa vse pocasi gledas....
zdaj nekaj na hitr pojem kr mam tale meeting lastnikov stavbe....se nikoli nisem bila...user posted image ... uf.... ne gre mi se....
ma kaj tam sploh delajo? a vzamem svincnik in notes???

< Sporočilo je popravil ivanamdb -- 3.2.2010 18:49:26 >

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
3.2.2010 18:51:27   
FLASK_A
Majana, sramežljiv??!? Japajade. Ti jo pihneš. Me je na drink povabil. Sam nisem mogla, imam glih 2 za dat spat... Mogoče če bi kasnej prišel...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
3.2.2010 18:54:49   
ivanamdb
a ja, pa klicala sm mojega...tamala me sploh ne pogresa - zdaj ne vem ce je to dobro ali ne...dons je papala kot mali prasic in cel popoldan spala...

pa se...ni me 1dan in se je moj ze preselil nazaj mamici......no comment..... ko je tamala imela 1 mesec jaz sam bla sama z njo 3 tedne!!!! user posted image

< Sporočilo je popravil ivanamdb -- 3.2.2010 18:57:32 >

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
3.2.2010 18:57:37   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb
pa se...ni me 1dan in se je moj ze preselil nazaj mamici......no comment..... ko je tamala imela 1 mesec jaz sam bla sama z njo 3 tedna!!!! user posted image

Znana zgodba. Nič ne moreš, taki so pač desci. Da jim je čimbolj komotuser posted image

Itak da te pogreša. Boš videla. Ko te bo zagledala, bo tako zelo vesela da ne boš mogla verjetuser posted image

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
3.2.2010 18:58:34   
FLASK_A
Hmmm... Miting... Ne vem kaj s sabo vzameš. user posted image Nisem še bila bnikoli na čem takem. Mi samo najemnino poberemo, ni sestankovuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
3.2.2010 19:04:09   
ivanamdb

IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb
pa se...ni me 1dan in se je moj ze preselil nazaj mamici......no comment..... ko je tamala imela 1 mesec jaz sam bla sama z njo 3 tedne!!!! user posted image

Znana zgodba. Nič ne moreš, taki so pač desci. Da jim je čimbolj komotuser posted image

Itak da te pogreša. Boš videla. Ko te bo zagledala, bo tako zelo vesela da ne boš mogla verjetuser posted image

ma no comment no comment no comment user posted image
user posted image user posted image res sm &£$)£(&Q£()£&@@@ daj no, zdaj spi v enem kosu od 22.30 do 8.30 tedaj ko sve bile midve same je imela krce, non stop jokala, spala najvec 3 urice, ni se hotela dojit, jaz sm bla tolk v k.. tedaj, kuhala nisem nc ker ni blo cajta, spala za en k.. .... on pa takoj gre mamici.......

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
3.2.2010 19:05:55   
FLASK_A
Ivana, sej bo... Jaz sem tut ven padla v tem primeru. Zdej si sploh ne upa nikamor ampak lepo doma SAM otroke čuvauser posted image

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
3.2.2010 19:07:09   
ivanamdb

Hmmm... Miting... Ne vem kaj s sabo vzameš. user posted image Nisem še bila bnikoli na čem takem. Mi samo najemnino poberemo, ni sestankovuser posted image

aaaaah prebrala spet.... naslednja sreda, ne dons!user posted image user posted image me ne bo jupiiiiiii
tko da nikoli ne bom izvedla kaj tam govorijo/delajo, itak mi tale upravnik poslje vse po e-posti....

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
3.2.2010 19:16:19   
ivanamdb
ma kaj sm zdaj slisala, da so tega dr. baricevica pojedli njegovi bull mastifi?!?!? ma je to res?
a ni to un ki ma ambulanto v centru? ma je bil tud moj dr..... ma ne zdi mi se tip da bi mel bull mastife... mal bolj "zenskast" tip mi se zdi (pardon...zdel....) user posted image

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
3.2.2010 19:20:24   
KatMat
jaja....dogi fud je zdej

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
3.2.2010 19:21:03   
KatMat

user posted image

user posted image

o njami njami!!!!!!sam mocn je pa bil jauser posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
3.2.2010 19:23:08   
majana79

Majana, sramežljiv??!? Japajade. Ti jo pihneš. Me je na drink povabil. Sam nisem mogla, imam glih 2 za dat spat... Mogoče če bi kasnej prišel...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

p.s. Pravi da ne bo nč s pijačo, ker ne bi smela tega povedat user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
3.2.2010 19:25:35   
KatMat

p.s. Pravi da ne bo nč s pijačo, ker ne bi smela tega povedat user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dej k se bom polulala noooooooo

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
3.2.2010 19:25:35   
majana79

user posted image

user posted image

o njami njami!!!!!!sam mocn je pa bil jauser posted image user posted image

ej kje sta to bli?!

mama wants some!!!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
3.2.2010 19:26:40   
KatMat
mečkator-t'najbulši sosed

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
3.2.2010 19:30:38   
FLASK_A

šmentana! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
3.2.2010 19:31:08   
majana79

kje v mičkatorju majo pa koktejle?! user posted image

ledenka, hvala, sej vem da do 37,5 ni prou vročina, sam je za njega vseen višja. Sem mu pripravila za pit, samo kaj ko noče user posted image on si samo iz joške pil user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
3.2.2010 19:32:58   
FLASK_A

ledenka, hvala, sej vem da do 37,5 ni prou vročina, sam je za njega vseen višja. Sem mu pripravila za pit, samo kaj ko noče user posted image on si samo iz joške pil user posted image

majana, sej bo boljš. Jaz upam da se ne bo razvilo v visoko vročino in da boste mirno spali.

A si dobila kapljice?

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
3.2.2010 19:33:29   
šivilja

a tle pr men (v šiški)?

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
3.2.2010 19:33:39   
KatMat

majo majouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
3.2.2010 19:34:00   
Dudica1

jaja....dogi fud je zdej

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?