|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zmajčki 2009-9.del
3.2.2010 10:47:12   
ivanamdb
jutrcek...spakirala in odpelala atija in tamalo nazaj v Italijo in se vrnila vceraj v PO.... (jaz mam tukaj neke opravke/preglede, on pa ma neke opravke v Italiji)....seveda pogresam ju, ampak moram rec da sm tak ful dobr spalauser posted image in da sem sevedno v postli.... tok dobr nisem spala vec kot 8 mesecev....... dons bom sam packarije jedla!!! user posted image

a ja, vecerja 19.02 user posted image super ideja... se ne vem ce pridem, ker se glih tedaj vrneva z irske, tko da se ne vem....

coffee here I come.....

(odgovor članu majuška10)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
3.2.2010 10:47:24   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat
Kaj bi se jaz zdele z mojim stiskala... Presneta službauser posted image user posted image user posted image
men je pa cist fajn vesuser posted image user posted image user posted image

ti si čudnauser posted image

Kaj je pa rekel na tvoj pogoj?

jah nc...ce mene vprasas ne b nic z skupno selitvijo,tko da ze sprosceno razmisljam v drugo skrajnost

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
3.2.2010 10:49:53   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: tubby

Spim z odprtimi očmi user posted image

m pa zares pa še jest mora. Priznam ne da se mi user posted image čist sm gotova,
pop me pa čaka kup laufarije, pa s tem K user posted image vozičkom ne pridem nikamor

joj jaz z mojim tud ne...ma mala kolesa in ze vsak majhen kupcek ne prevozim vec

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
3.2.2010 10:50:30   
FLASK_A
Ivana, jaz sem s tabo! Kakšne packarije si bomo privoščile? user posted image user posted image user posted image

Pico, Mc, čips, pir. Evo, jaz sem za tak vrstni reduser posted image Mogoče kakšna solata vmes. Tko, za prekintuser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
3.2.2010 10:51:09   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb

jutrcek...spakirala in odpelala atija in tamalo nazaj v Italijo in se vrnila vceraj v PO.... (jaz mam tukaj neke opravke/preglede, on pa ma neke opravke v Italiji)....seveda pogresam ju, ampak moram rec da sm tak ful dobr spalauser posted image in da sem sevedno v postli.... tok dobr nisem spala vec kot 8 mesecev....... dons bom sam packarije jedla!!! user posted image

a ja, vecerja 19.02 user posted image super ideja... se ne vem ce pridem, ker se glih tedaj vrneva z irske, tko da se ne vem....

coffee here I come.....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
3.2.2010 10:52:00   
tubby

Spim z odprtimi očmi user posted image

m pa zares pa še jest mora. Priznam ne da se mi user posted image čist sm gotova,
pop me pa čaka kup laufarije, pa s tem K user posted image vozičkom ne pridem nikamor

joj jaz z mojim tud ne...ma mala kolesa in ze vsak majhen kupcek ne prevozim vec

Midva sva ga oba že prekl.... komaj čakam da bo konc snega-učer sm mogla na pregled z njim. Bogi M kaj sm počela z vozičkom on je pa mogu to prenašat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
3.2.2010 10:52:51   
maja1488
O bejbike...sm vas pršla mal počekirat.
Zarja je v ponedeljek ponoči zbolela (39.5 vročine user posted image ), tko da sva ble včeri noter. Drugače je super sonček in M ze ful smuča...no danes se je šla sankat. Z danes nima vročine in bova šle mal na sneg zdej, ker mi tale hotelska soba preseda.

Kaj je kej novega, razn tega, da sam jeste in pijančujete. KatMat se seli sm vidla na zadnji strani, njen je dobu brco v rit...še kaj?

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
3.2.2010 10:54:04   
tubby

zdejle gledam satelitsko sliko...super soncek bo...izkoristite!

mraz jeuser posted image user posted image

caki da megla dvigne...ucer sem bla na rudniku 1h....z sister

How is She???

ni ok
ucer sve ble na skupni terapiji...u bistvu se dobi grupa mamic z dojencki in terapevt
in ni slisala nic o tezavah drugih...na koncu je rekla da zdej vidi da ima res samo ona tezave in nobena druga,ceprav so vse izpostavljale iste tezave in togobe kot ona

V takem primeru sta učinkovita samo če sta oba-psihiater in terapevt.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
3.2.2010 10:55:41   
eelyy
Evo kosilo počasi delam,malček spančka.Punce tok ste naklepetale da nisem uspela zdej prebrat,bom potem malo za nazaj prečakeralauser posted image

majuška: upam,da bo Teo čimprej ozdravel,sej ni nujno da se je zato prehladil,ker ste bili zunaj...mogoče se je nalezel od koga.Sej jst tud spremljam skos na netu,kdaj bo vpis pa nič informacij sem razmišljala kaj če bi kar v petek poklicala pa vprašala,sej me nič nestane......ti sporočim ni problema,če zvem!Si zasledila da bojo še dogradili pri nas vrtce in odprli dva,tako da upammmmm da bo kej,varuške so precej drage pa tud zaupati osebi,ki je nepoznašuser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
3.2.2010 10:57:31   
eelyy
katmat: a tvoja sestra ni nič bolje?O boga res.....pomoje je res najbolje psihjater pač dobila bo tablete in ji bo verjetno bolje,ker tkole ji je lahko le hujše!

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
3.2.2010 11:04:19   
Leela
bolančki user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Tudi jaz čakam, da tale sneg zgine.

Ivana dobro opravi danes.

Midva se greva pa dons potepat.

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
3.2.2010 11:06:06   
ivanamdb

Ivana, jaz sem s tabo! Kakšne packarije si bomo privoščile? user posted image user posted image user posted image

Pico, Mc, čips, pir. Evo, jaz sem za tak vrstni reduser posted image Mogoče kakšna solata vmes. Tko, za prekintuser posted image

mmmhh...ne vem.. v PO zal ni McD....krofi, burek, cevapcici, krompircek, pasteta ...nisem se se odlocila, se mislim.......uf sm se spomnila tegale dairy queen k je bil v centru LJ ne vem kolk let nazaj.....ta mi je bil najbolj vsec....od hamburgerja, milk shakeja do pizze......in ni mi bilo treba z avtom it, sam kolesarit 2 min....mmmhhhh
no v hladilniku je sladoled.... polompf....v kofe....bogi utopil se je...user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
3.2.2010 11:08:36   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: eelyy

katmat: a tvoja sestra ni nič bolje?O boga res.....pomoje je res najbolje psihjater pač dobila bo tablete in ji bo verjetno bolje,ker tkole ji je lahko le hujše!
sej jih je pa jih me jemlje

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
3.2.2010 11:12:07   
KatMat
grem v dm....bom sla kr v domzale

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
3.2.2010 11:15:33   
šivilja
I am back!!!!!!!

Spali skoraj eno uro - zdaj sem pa še skoraj bolj blesava. Kosilo imam še od včeraj, za H. moram skuhat, po kosilu pa na sprehod, samo sonce se skriva.

Nič se mi ne da, pa bi lahko pospravljala in čistila. Kaj čem pa zdaj?

BLuzit.

Zebe me. V pojstli je blo tako lepo toplo.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
3.2.2010 11:17:34   
FLASK_A
Mene tut zzzzeeeebeeeeeeuser posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
3.2.2010 11:18:52   
FLASK_A
Pa psa tut, se je zvil v tak klobčič da sploh ne vem kje ima glavouser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
3.2.2010 11:19:18   
FLASK_A
sej jih je pa jih ne jemlje

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
3.2.2010 11:28:52   
meduzica
sem začela telovadit z njim pa je bil čist utrujen in je hotu sesat tko da sem rekla ok sej mamo pol ob 13 igrivo vadbo pa lahk preskočmo to dans

sam zdej je pa nahranjen in bi pa lumpal namesto spal (valda ker nisva telovadla, ponavad dol pade ob 11) in bo gladko zaspal šele ko bo treba se začet rihtat za it user posted image

zgleda nam dans ni telovadba usojena user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
3.2.2010 11:33:34   
tubby

ja valda, ne jemlje jih???

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
3.2.2010 11:34:35   
tubby
Jaz sm čist gotova, tok se pa že dolg nism slabo počutila, zaspana, brez energije kar slabo mi je. OMG

grem si radio pržgat pa rolete dvignt da se zbudim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
3.2.2010 11:37:02   
majuška10

Evo kosilo počasi delam,malček spančka.Punce tok ste naklepetale da nisem uspela zdej prebrat,bom potem malo za nazaj prečakeralauser posted image

majuška: upam,da bo Teo čimprej ozdravel,sej ni nujno da se je zato prehladil,ker ste bili zunaj...mogoče se je nalezel od koga.Sej jst tud spremljam skos na netu,kdaj bo vpis pa nič informacij sem razmišljala kaj če bi kar v petek poklicala pa vprašala,sej me nič nestane......ti sporočim ni problema,če zvem!Si zasledila da bojo še dogradili pri nas vrtce in odprli dva,tako da upammmmm da bo kej,varuške so precej drage pa tud zaupati osebi,ki je nepoznašuser posted image

ja jst tudi tako pravim, svež zrak ne more škodit, pa če je nevem kaj!!!! ampak mojga ne premakneš, on najde edini možni razlog in se tega oklepa kot pijanec plotauser posted image user posted image  tako je in pika.... bog ve kje  in kaj je ta mali fasal... upam da ni nič hudega, mogoče zaradi zobkov, mogoče pa tudi kakšna viroza... bomo videli kako se bo razpletlo...
no zdej oba spančkata...

vrtec -no le mi prosim sporoči, če boš kaj zvedla, prejle sem klicala v Peter pan (sploh nisem vedla da obstaja tudi ta vrtec) ma itak da so polni, sam vlogo pa lahko vseeno oddaš - že zdaj -če je še nisi,  za ta vrtec ni treba čakat razpisa...

maja upam da  uživate, vreme morate imet fantastično

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
3.2.2010 11:50:06   
KatMat

ne...ker se je po 1 slabo pocutila in jih ne misli vec jemati...

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
3.2.2010 11:51:37   
FLASK_A

user posted image user posted image Tole pa že presega vse. Jaz ne bi več vedla kaj narestuser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
3.2.2010 11:56:35   
KatMat

user posted image user posted image Tole pa že presega vse. Jaz ne bi več vedla kaj narestuser posted image

ja jaz tud ne vem....s tem da sem jo komi prepricala da je vsaj prvo v usta dala....

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?