|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010 - 2. del
2.2.2010 11:07:23   
zvesta
user posted image

PREGLEDI:

user posted image 2.2.-mavo,niwci, jada82, ančkica (ctg),dskubin(ctg), nattasha(ctg), ursulina(zunanji obrat), valentinčica30 (POROD) user posted image

3.2.-ČikaPika, Zofy, Aja1(ctg)

4.2.-Bmwjka, mucica2, zvesta(uz+ctg), julieb-ctg, Zimska (ctg, streptokok)
5.2.-Slomak, Lara73, protina
9.2.-Tinca Malinca, vaney, Cappy96 (pregled+ctg)
10.2.- smuki(ctg), vaney(POROD)user posted image
11.2.- bauky(ctg)

user posted image

< Sporočilo je popravil zvesta -- 2.2.2010 11:14:05 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
2.2.2010 11:13:20   
Aja1
Zvesta, mene si vpisala pod 4.2., namesto 3.2. user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
2.2.2010 11:14:31   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Zvesta, mene si vpisala pod 4.2., namesto 3.2. user posted image

evo, popravla... se mi že kisa zraven... ravno malega uspavam... oprosti...

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
2.2.2010 11:27:24   
jannusa
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

IZVIRNO SPOROČILO: slomak

joooojj punce men gre kar na jok od veselja, zdj sm dobila sms še od cocochanel in sporoča:

sporočam ti da nam je včeraj ob 20.16 storklja prinesla punčko Mašo, težko 3870 g in veliko 51 cm... user posted image user posted image user posted image

punčka jeeeeeeeeeee.....

pa čestitke še tejki in twixy držim user posted image

Čestitke za princesko! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4304
2.2.2010 11:36:22   
lana08
uf, ste pa očitno resno vzele februar. čestitke vsem novim mamicam

(odgovor članu jannusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
2.2.2010 11:36:57   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: lana08

uf, ste pa očitno resno vzele februar. čestitke vsem novim mamicam

lana, sem ti poslala SMS

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
2.2.2010 11:49:51   
lana08
dobila hvala.

sem prej pozabila, čestitke seveda tudi novopečenim očkom user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
2.2.2010 12:10:57   
bambi14

IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

zvesta....user posted image user posted image user posted image ...fajn jo skupi drž....user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

koza user posted image

user posted image

Revca, sej ti je hotla samo pomagat user posted image . Drugače jaz tudi kar noge prekrižam, ko hočem fajn nos spihat user posted image

babnce,.....hihihiiiiiiiii
user posted image user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
2.2.2010 12:14:17   
Jada82
Uf, mater, koliko dogaja .. zdaj sem pa res rabila dobre pol ure, da sem vse prebrala!
Pa šele 2.2., pa že toliko novih otročkov!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image Sej sploh več ne sledim!

Čestitke vsem user posted image , vsem mamicam in očkom ...!!!! Sploh ne bom naštevala, ker vas je preveč!!!!!
Pa še user posted image user posted image user posted image user posted image za Valentinčico in Twixy - upam sicer, da je za obe že konec .... user posted image user posted image
Joj, mene tudi kar črviči, ko berem RR ... zvija me, stiska me .. pa še to, da vem, da je februar, naš mesec. Aaaaa, res, kar malo me je strah ... saj veste, prvič pa to ... se mi zdi, da si kar vržen v vodo in potem pač plavaš kakor plavaš user posted image user posted image
Danes zjutraj sem šla ene 3-krat na wc (velika potreba), pa slabo mi je blo in bolel v trebuhu - mislim, da so to samo živci .. tko nekako, kot pred kakšnim pomembnim izpitom al pa kaj ... uf. No ja, bomo že ... tko se tolažim.

Sem imela danes CTG - nič kaj, mali je živahen, hribčki in dolinice user posted image user posted image , za popadke pa skor ravna črta .... tako da .... nič ne dogaja. Očitno bomo imeli user posted image , glede na to, da se fantkom tako mudi, našemu user posted image pa nič kaj ....
No saj, user posted image zdaj še 4 dni dela, potem pa je do konc februarja frej. Torej, od sobote dalje lahko prosto rodim, heheh.  user posted image user posted image user posted image user posted image Samo to upam, da bo čim prej za mano in čim manj boleče, pa da bo naše dete zdravo!!!!!

Tinca Malinca ... ojej, veliko veliko user posted image user posted image user posted image za tvojo mami in resnično upam, da se vse dobro izteče koncu koncev!!!!

Sicer pa ... ja, jaz imam tudi ogromno dela ... ampak se mi ne da ... user posted image user posted image user posted image Niti skuhat ne, kaj šele pospravit ... hm. Še 1 mesec nisva preseljena, pa nisem več zagnana s pospravljanjem, kot na začetku ... jah no, bo že.
Aja, naslednji pregled imam 09.02. - CTG.

Punce, držite se ... pa kakšnega user posted image pustite prijokati na svet tudi v drugi polovici februarja ... da ne bomo na koncu samo ene 3 ostale, hehehe user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
2.2.2010 12:25:00   
mucica2

user posted image

PREGLEDI:

user posted image 2.2.-mavo,niwci, jada82, ančkica (ctg),dskubin(ctg), nattasha(ctg), ursulina(zunanji obrat), valentinčica30 (POROD) user posted image

3.2.-ČikaPika, Zofy, Aja1(ctg)

4.2.-Bmwjka, mucica2, zvesta(uz+ctg), julieb-ctg, Zimska (ctg, streptokok)
5.2.-Slomak, Lara73, protina
9.2.-Tinca Malinca, vaney, Cappy96 (pregled+ctg), Jada82 (ctg)
10.2.- smuki(ctg), vaney(POROD)user posted image
11.2.- bauky(ctg)

user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
2.2.2010 12:27:29   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

Joj, mene tudi kar črviči, ko berem RR ... zvija me, stiska me .. pa še to, da vem, da je februar, naš mesec. Aaaaa, res, kar malo me je strah ... saj veste, prvič pa to ... se mi zdi, da si kar vržen v vodo in potem pač plavaš kakor plavaš user posted image user posted image

sem čisto na istem, mam tako tremo pa tud strah me je, pred pravosodnim me ni pol tako...ampak se tolažim (pa tud drugi me) da sej se vsega naučiš ker itak ni druge...da ko imaš enkrat svojega ti vse gre....upajmo da je res....še malo pa bomo res videli če je tako....user posted image

po drugi strani pa že komaj čakam da stisnem detece k sebi...

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
2.2.2010 12:28:27   
protina
dan!

mi smo pa imeli pestro noč.Je mala jokala najprej,da jo boli grlo,potem čaj, sirup,...Čez pol ure pa boli uho-prvič v življenju.Vam povem je 2 uri skup jokala-boga reva.Greve do zdravnika,da pogleda grlo in uho.

Vsem mamicam pa iskrene čestitke.

Tudi jaz bi počakala še s porodom,da se pozdravi hčerka,jaz pa naspim,ker sem to noč spala 4 ure vsega skup.

Tako,da nimam namena rodit.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
2.2.2010 12:58:42   
mavo

Glej - pripelješ se do BTCja, zastonj parkiraš, pokličeš Metro taxi, te zapelje do P. Pplačaš pač 4 evre, tam si v 5 minutah, ti ni treba čakat in lovit busov in zmrzovat, plus pomisli na gužvanje na troli, da se ti kdo lahko zaleti v trebuh, da boš verjetno mogla stat... plus vsi virusi, ki jih lahko pokasiraš...
Nazaj grede (če ne boš ostala notri) spet pokličeš taxi in te lepo zapelje do BTCja, kjer greš lahko še v hitri šoping.

A ni dober načrt?

user posted image user posted image user posted image
Ta ideja se mi še najbolj dopade, samo mojmu user posted image se ne bo najbolj user posted image . Sem se odločila, da v sredo, ko grem dat samo kri in vodo, parkiram kar v parkirni hiši na vogalu, v četrtek za preglede bom pa METRO poklicala in to kar od doma, ker bomo prvič v Šentvidu v novem stanovanju prespali. Pa hvala vsem za info.

Drugače pa pri nas nič novega. CTG ne kaže nič posebnega, in naj pri tem ostane, se mi nikamor ne mudi. Itak morajo najprej vsi fantki ven, šele potem so očitno naše frajlice na vrsti. V končni fazi se je meni šele včeraj porodniška začela.

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

Neposredna povezava do sporočila: 4313
2.2.2010 13:11:02   
mavo
Sem do konca prebrala, pa je vmes toliko novih dojenčkov, da sem že pozabila vmes, komu moram čestitatuser posted image . Bravo, punce!
Zimska, a vedno kupuješ sparky bodije? Jaz sem se dvakrat ful "nasrala" s temi bodiji, ker jih je po prvem pranju skup potegnilo, tako da sem jih spodaj komaj zapela, čez ramena so mu bili pa preširoki. Tretjič jih pa nisem več upala kupit. Zdaj pa kupujem samo od HM in CA. Sploh tisti C&A bodiji so mi všeč, ker so cenovno ful ugodni, pa ohranijo obliko.

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
2.2.2010 13:13:49   
Aja1
Protina user posted image user posted image user posted image za tvojo hčerkico. Naj se hitro pozdravi.

Tinca Malinca tudi zate in za tvojo mamo user posted image user posted image user posted image .

Mi je danes pa že cel dopoldan slabo od sladkarij. To je pa to, ko ne morem pojest samo enega koščka čokolade....

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
2.2.2010 13:31:42   
Lara73

Čestitke vsem skupaj! Februarčki dobrodošli na svet!

user posted image

čestitke vsem skupaj! Kakšen naval! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4316
2.2.2010 13:31:47   
Lara73

IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca

IZVIRNO SPOROČILO: slomak

tincamalinca...kaj pa je z mami? user posted image

Za enkrat je diagnoza levkemija user posted image user posted image , natančno opredelitev pa še čakamo... v glavnem, nič dobrega. Sem še v takem šoku, da le na pol dojemam stvari...

Držim pesti za mami... user posted image user posted image user posted image

tudi jaz user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4317
2.2.2010 13:35:04   
Lara73
tok pišete, da ne dohajam. Sem kosilo kar pred računalnikom pojedla- sem jedla sama.

Jest bi šla tud rodit!!!!!!!!!! Pa mam še 8 dni do roka. Dogaja se mi pa tudi nič.

Zaspana sem in grem po dolgem pred tv. Mogoče celo malce zadremuckam user posted image

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
   [Brisano sporočilo]
2.2.2010 13:36:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mavo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4319
   [Brisano sporočilo]
2.2.2010 13:53:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 4320
2.2.2010 13:54:41   
Nattasha
Oj!

Ma ste pa navalile:)) Tale februar se je začel z svetlobno hitrostjo rojevanja. Je sicer res da fantki prevladujejo, ampak a so nam sploh še kaki dvojčki ostali??? No jaz bi še kak teden počakala, če nima moja pupa nič proti. Mami rabi kuhno!!:)))

Danes je blo pa prvič, da sem se jaz načakala pri ginekologu. Prej je vedno šlo vse lepo, danes pa najprej eno uro, da sem sploh prišla na vrsto, potem sem mela CTG, ki je trajal 20 minut in potem so imele malico. Moram rečt, da sem bla jaz tudi že full lačna. Pa pomoje še bolj žejna, zjutraj sem šla tešča za vsak slučaj, ker sem itak že imela ob devetih, no domov sem prišla ob 12h. Pol se je pa še patronažna napovedala, da bi prišla malo počvekat, pa je bla zdaj eno uro tukaj in zdaj se bom končno vlegla.

Danes gremo baje ven jest...hip hip hura za take fantastične ideje:))

Grem noge dvignit, papa

13022010146331538 (datum, število, lokacija)

Neposredna povezava do sporočila: 4321
2.2.2010 13:55:24   
zvesta

Razmišlam kako bi izgledal idealen dan mojega poroda:

5.2. (petek) - sončno februarsko jutro... Zbudimo se ob 7ih zjutraj, oblečemo in zrihtamo Lana za v vrtec. Poljubček, ati ga pospremi. Jaz se med tem stuširam, skuham kavico in pripravim zajtrk. Pojeva zajtrk, mi odteče voda in se z rahlimi popadki odpeljeva v Postojno, kamor prispeva tik-tak, ker so ceste kopne in prazne.

Po proceduri, ki sledi ob sprejemu... ugotovijo, da sem idealno odprta in pripravljena za EA, ki mi jo takoj in brez težav vstavijo. Možek me masira, se pogovarjava in hihitava... čez eno uro sem pripravljena za brezbolečinski porod... Trije potiski in naš fantek je zunaj, vse poteka tako kot mora, nič rezana, nič šivana, mali takoj pravilno zagrabi joško in že vleče...

Mož naju poljubi, se poslovi in odpravi domov, ravno čas je da v vrtcu dvigne prvorojenca. Med vikendom pridejo na dom babice in jima pomagajo kuhat, pospravljat, skrbet za gospodinjstvo... ker je vikend, me lahko oba (mož in sinko) obiščeta brez hitenja. Obiski so seveda dovoljeni... Lan z navdušenjem sprejme bratca, sploh ni ljubosumen... Ker je v ponedeljek praznik, uživamo v podaljšanem vikendu. V torek zjutraj odda mož Lančka v vrtec in naju pride iskat v porodnišnico. Mali sinek je zdrav, nima zlatenice in greva lahko domov...

Takole bi bilo idealno... Samo kaj, ko vedno Murphey zraven pride... No, upajmo na najboljše in pustimo se pozitivno presenetiti...user posted image

da ti rata..... user posted image user posted image user posted image

spet je neko zatišje tu.... ste v porodnih? zvečer bo pa spet vse brenčalo od novičk....

Neposredna povezava do sporočila: 4322
2.2.2010 14:03:35   
bambi14

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Razmišlam kako bi izgledal idealen dan mojega poroda:

5.2. (petek) - sončno februarsko jutro... Zbudimo se ob 7ih zjutraj, oblečemo in zrihtamo Lana za v vrtec. Poljubček, ati ga pospremi. Jaz se med tem stuširam, skuham kavico in pripravim zajtrk. Pojeva zajtrk, mi odteče voda in se z rahlimi popadki odpeljeva v Postojno, kamor prispeva tik-tak, ker so ceste kopne in prazne.

Po proceduri, ki sledi ob sprejemu... ugotovijo, da sem idealno odprta in pripravljena za EA, ki mi jo takoj in brez težav vstavijo. Možek me masira, se pogovarjava in hihitava... čez eno uro sem pripravljena za brezbolečinski porod... Trije potiski in naš fantek je zunaj, vse poteka tako kot mora, nič rezana, nič šivana, mali takoj pravilno zagrabi joško in že vleče...

Mož naju poljubi, se poslovi in odpravi domov, ravno čas je da v vrtcu dvigne prvorojenca. Med vikendom pridejo na dom babice in jima pomagajo kuhat, pospravljat, skrbet za gospodinjstvo... ker je vikend, me lahko oba (mož in sinko) obiščeta brez hitenja. Obiski so seveda dovoljeni... Lan z navdušenjem sprejme bratca, sploh ni ljubosumen... Ker je v ponedeljek praznik, uživamo v podaljšanem vikendu. V torek zjutraj odda mož Lančka v vrtec in naju pride iskat v porodnišnico. Mali sinek je zdrav, nima zlatenice in greva lahko domov...

Takole bi bilo idealno... Samo kaj, ko vedno Murphey zraven pride... No, upajmo na najboljše in pustimo se pozitivno presenetiti...user posted image

da ti rata..... user posted image user posted image user posted image

spet je neko zatišje tu.... ste v porodnih? zvečer bo pa spet vse brenčalo od novičk....

....jesssssss to si želim tudi jaz!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
2.2.2010 14:09:42   
slomak
zimska user posted image user posted image user posted image  super zgodba, sam če bi bla res brez murphy-ja.....

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
2.2.2010 14:36:11   
dskubin
cocochanel - čestitke!

t*e*j*k* - DVOJNE ČESTITKE!

gapi - DVOJNE ČESTITKE

Ijeeeeeee, čestitke punce (in očkoti) za prince in princeske. Zgleda, da ste res samo čakale, da pride februar user posted image

Pa pesti za tiste, ki dihate!

tinca malinca
- miljon user posted image za mamico!

Zdej pa spet malo v vrsto, prosim, sej ne rabimo vse še ta teden rodit!

Jaz sem nazaj s CTGja - nič, niente, zero, nada. Ravna črta. Ponovimo naslednji teden, nimam nič proti (9.2.), pol bi pa počaaaaaaaaaasi že lahko šla tudi jaz. Tudi meni se še ne tako mudi, moj prehlad je sicer že ful boljši, si je pa tamala zdej sposodla eno virozico od sestrične, predvčerajšnjim malo vročine in bruhala, včeraj cel dan ok, zvečer spet bruhala, danes je vrgla ven samo katar in vodo, čakamo pa še driskico, ki je noče bit user posted image Zdej čakamo, če bo še mulc, pa buhnedej midva user posted image Sploh ni nič groznega, tamala pa zgleda taka bužca, da mi gre kr na jok. Še jest ne more - no, ona bi samo take stvari, ki naj jih ne bi (mandarine, mleko,..).

user posted image Super si si tole zamislila, nič nimam proti, če bi ti uspelo user posted image

Samo nekje si se uštela, namreč: Ravno, ko stopim pod tuš, mi odteče voda user posted image (da ti ne bo treba 2x skoz proceduro, pa da ne boš puščala na frišno mazanih oblek za sabo ;)

< Sporočilo je popravil dskubin -- 2.2.2010 14:37:06 >

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?