dskubin
|
cocochanel - čestitke! t*e*j*k* - DVOJNE ČESTITKE! gapi - DVOJNE ČESTITKE Ijeeeeeee, čestitke punce (in očkoti) za prince in princeske. Zgleda, da ste res samo čakale, da pride februar Pa pesti za tiste, ki dihate! tinca malinca - miljon za mamico! Zdej pa spet malo v vrsto, prosim, sej ne rabimo vse še ta teden rodit! Jaz sem nazaj s CTGja - nič, niente, zero, nada. Ravna črta. Ponovimo naslednji teden, nimam nič proti (9.2.), pol bi pa počaaaaaaaaaasi že lahko šla tudi jaz. Tudi meni se še ne tako mudi, moj prehlad je sicer že ful boljši, si je pa tamala zdej sposodla eno virozico od sestrične, predvčerajšnjim malo vročine in bruhala, včeraj cel dan ok, zvečer spet bruhala, danes je vrgla ven samo katar in vodo, čakamo pa še driskico, ki je noče bit Zdej čakamo, če bo še mulc, pa buhnedej midva Sploh ni nič groznega, tamala pa zgleda taka bužca, da mi gre kr na jok. Še jest ne more - no, ona bi samo take stvari, ki naj jih ne bi (mandarine, mleko,..). 5.2. (petek) - sončno februarsko jutro... Zbudimo se ob 7ih zjutraj, oblečemo in zrihtamo Lana za v vrtec. Poljubček, ati ga pospremi. Jaz se med tem stuširam, skuham kavico in pripravim zajtrk. Pojeva zajtrk, mi odteče voda in se z rahlimi popadki odpeljeva v Postojno, kamor prispeva tik-tak, ker so ceste kopne in prazne. Po proceduri, ki sledi ob sprejemu... ugotovijo, da sem idealno odprta in pripravljena za EA, ki mi jo takoj in brez težav vstavijo. Možek me masira, se pogovarjava in hihitava... čez eno uro sem pripravljena za brezbolečinski porod... Trije potiski in naš fantek je zunaj, vse poteka tako kot mora, nič rezana, nič šivana, mali takoj pravilno zagrabi joško in že vleče... Mož naju poljubi, se poslovi in odpravi domov, ravno čas je da v vrtcu dvigne prvorojenca. Med vikendom pridejo na dom babice in jima pomagajo kuhat, pospravljat, skrbet za gospodinjstvo... ker je vikend, me lahko oba (mož in sinko) obiščeta brez hitenja. Obiski so seveda dovoljeni... Lan z navdušenjem sprejme bratca, sploh ni ljubosumen... Ker je v ponedeljek praznik, uživamo v podaljšanem vikendu. V torek zjutraj odda mož Lančka v vrtec in naju pride iskat v porodnišnico. Mali sinek je zdrav, nima zlatenice in greva lahko domov... Takole bi bilo idealno... Samo kaj, ko vedno Murphey zraven pride... No, upajmo na najboljše in pustimo se pozitivno presenetiti...user posted image Super si si tole zamislila, nič nimam proti, če bi ti uspelo Samo nekje si se uštela, namreč: Ravno, ko stopim pod tuš, mi odteče voda (da ti ne bo treba 2x skoz proceduro, pa da ne boš puščala na frišno mazanih oblek za sabo ;)
< Sporočilo je popravil dskubin -- 2.2.2010 14:37:06 >