somic
|
IZVIRNO SPOROČILO: Žaži IZVIRNO SPOROČILO: somic IZVIRNO SPOROČILO: Žaži smic, na vsak sesalec paše, jaz prej fiziološko našpricam in nato takoj posesam in to kar ven pride te na tla rukne, da imajo lahko toliko smrklja v nosku, spredaj pa nič videt. fiziološko imaš v ampulah? al kako našpricaš? s čim? Sterimar v spraju, ful nežno sprica, ga celo kdaj na sebi uporabim ko imam ful suhega smrklja in krastic in lahek je za uporabo, ker ga lahko tudi starejšemu našpricam in zato ne rabi ležati. Lahko pa čisto normalno uporabiš tistega v ampulah, v spraju, na špricko........samo da se nosek še dodatno navlaži, da ne vlečeš na suho. Meni se bo počasi strgalo, ja priznam in me ni sram , tamala mi podnevi spi ko top, nič jo ne zmoti, pa jo imam nalašč v dnevni v stolčku, ful ropotamo, bratec je ful glasen in se ona še premakne ne, popoldan okoli 17h je pa budnica in je zbujena z mini etapami dremeža do 5h zjutraj, ko spet zaspi ko top. Še celo podnevi je na 4 ure, ponoči pa komaj 3 zdrži, popolnoma ima bioritem zabrkan, ali ima katera še kako idejo kaj naj naredim , ker zbuditi je podnevi ne morem, to kar spi dalje, tudi če jo slečem mi na previjalni kar spi, ropotamo na veliko, ful je svetlo okoli nje, nasvet prosim . Somic, ti si imela neke take težave se mi zdi? ja, res je. identične težave sem imela. odprla sem novo temo z naslovom menjava dojenčkovega bioritma in z nasvetom uspešno rešila problem. sicer tole, ko je tako trdno spal, sem rešila drugače... mogoče se bo kateri zdelo malo čudno, ampak deluje. spal je tako trdno kot praviš ti, žaži da ga nič ni zmotilo. ena upokojena patronažna sestra mi je rekla, da naj ga zmotim tako, da mu za kakšno sekundo stisnem noska, tako, da ne bo tisti moment prišel do zraka in se bo tako prebudil. zdelo se mi je čudno, ampak ker sem bila čisto na koncu, sem probala tudi to. nekajkrat na dan, z uspešnim rezultatom. probaj, drugega ti ne morem rečt ko to. vem pa kako ti je.