|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zmajčki 2009-9.del
2.2.2010 9:01:04   
Anonimen
finci znajouser posted image

jaz bi šla tudi v kaščo,...user posted image

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 2876
2.2.2010 9:01:59   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja
majana, schnopz vse razkuži!

user posted image user posted image user posted image

bom eno tako finsko stvar, fina k hudič user posted image

sam da nauš pol kr nekje za mizo zalegla user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
2.2.2010 9:02:40   
Blueeyes
super... vedno več mamic za Kaščo M... pol mormo pa res čim prej ponovit

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
2.2.2010 9:04:14   
šivilja
Večerja - sem takoj za ponovite, samo imam občutek, da nas je trenutno pol na bolniški

Naša viroza je bila HB samo poldnevna - včeraj ni več bruhala, je bila pa čisto povožena, tako da je večino dneva preležala. Danes je še doma, je pa že stara He. - živahna in pridna. Zdaj pa še kakšen dan držim pesti, da se nismo nalezli.

Jutri pride mizar!!!!!!!!!!!!!!!!!! (I hope)

Majana - zdrži user posted image user posted image user posted image , realnost ti je pa itak že tvoj pojasnil.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
2.2.2010 9:05:37   
šivilja
AJA - dohodnina - se mi ne da računat, samo pologiki - če sem bila celo leto na bolniški ali porodniški, je verjetno bolj smiselno, da mož vse tri prijavi. Tko na uč - kaj mislite?

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
2.2.2010 9:05:40   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja
Večerja - sem takoj za ponovite, samo imam občutek, da nas je trenutno pol na bolniški

Naša viroza je bila HB samo poldnevna - včeraj ni več bruhala, je bila pa čisto povožena, tako da je večino dneva preležala. Danes je še doma, je pa že stara He. - živahna in pridna. Zdaj pa še kakšen dan držim pesti, da se nismo nalezli.

Jutri pride mizar!!!!!!!!!!!!!!!!!! (I hope)

čez 1 teden bomo že vse zdrave user posted image user posted image

no, sam da ste vi boljše.. da je vse ok

juhu za mizarja user posted image user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
2.2.2010 9:06:20   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

AJA - dohodnina - se mi ne da računat, samo pologiki - če sem bila celo leto na bolniški ali porodniški, je verjetno bolj smiselno, da mož vse tri prijavi. Tko na uč - kaj mislite?

men se tud ne da računat.. bo kar bo user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
2.2.2010 9:07:47   
Dudica1

Dudica, itak da se je izgovoril,...bled je bil pa tako ali tako že prejuser posted image  _ sms sem pa brala pred njim.
kao, službeni telefon. ampak se je tudi že meni kdaj kakšen takšen sms pritepel,... pa sem se vedno grozno počutila, ker tistega nisem opozorila, da ga je poslal napačni osebi,... kaj pa veš, mogoče pa se tako prekini kakšna grozno velika ljubezenuser posted image

aha no sej smo lahko pametni ane, samo upam da se pomenita.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
2.2.2010 9:08:22   
Anonimen
šivilja, mislim da je tako_da se bolj njemu splača prijavit otroke... ampak nisem 100%

(odgovor članu šivilja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2884
2.2.2010 9:10:06   
Dudica1
Jaz pa sem mojemu včeraj izračunala in sem naračunala da dobi kar lepo vsoto nazaj user posted image ,upam da sem prav računala...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
2.2.2010 9:10:07   
Anonimen
samo upam da se pomenita.

a Vili pa on?user posted image

jaz nisem ravno ljubosumne narave... dokler ne dobim res trdnega dokaza. pa še takrat se mi ne bi šlo toliko zaradi ljubosumja temveč bolj zaradi principa,... no, kompliciram.

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2886
2.2.2010 9:11:11   
Dudica1

samo upam da se pomenita.

a Vili pa on?user posted image

jaz nisem ravno ljubosumne narave... dokler ne dobim res trdnega dokaza. pa še takrat se mi ne bi šlo toliko zaradi ljubosumja temveč bolj zaradi principa,... no, kompliciram.

uf potem živo nasprotje od mene...jaz takoj spokam če bi blo kaj,itak bi se prepričala ampak če bi blo kaj takega res potem grem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
2.2.2010 9:31:01   
Leela
majana user posted image

razočarana user posted image  za T.

Pozdravte se.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
2.2.2010 9:33:23   
Anonimen
hvala leela, zdej je že vredu že skače po hiši sam kašlja pa tojk kot da bi bil kronični kadilc, tako kašlja vsako jutro možuser posted image

(odgovor članu Leela)
  Neposredna povezava do sporočila: 2889
2.2.2010 9:34:00   
FLASK_A
user posted image

A je kdo rekel KAŠČA? user posted image user posted image Jaz grem prec. Zadnjič sem jedla fantastično puranjo taljato. Mmmmmmm. Pa solatko za vikat. Mmmmmmm.

user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
2.2.2010 9:34:05   
Dudica1

U danes spal samo pol urce,... do večera tudi verjetno ne bo več. no, če se je tako odločil, tudi prav, samo da ne bo siten.

Dudica, O. je tudi imel psihologa. prav luštno je bilo,... rešuje, odgovarja,...je rekel, da bi še šel, jaz pa sem se tudi fajn počutila, ker ga je pohvalila.

Zdaj ko sezname iščem sem še našla tole user posted image
Kam ste pa šli?,mi imamo na metelkovi...skrbi me ker je tiho če ga kdo karkoli vpraša...dobro na sistematskem me je presenetil in povedal vse znakce še celo tiste najmanjše čisto spodajuser posted image ...barve kolkr tolk pozna,štet zna sicer boljeuser posted image ...bo prej znal štet kokr pa dobro barve poznat.Ma bo že...sicer sem pa slišala da se več s starši ukvarja kot z otrokom user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
2.2.2010 9:34:46   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

user posted image

A je kdo rekel KAŠČA? user posted image user posted image Jaz grem prec. Zadnjič sem jedla fantastično puranjo taljato. Mmmmmmm. Pa solatko za vikat. Mmmmmmm.

user posted image

ajde a damo seznam user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
2.2.2010 9:36:54   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

U danes spal samo pol urce,... do večera tudi verjetno ne bo več. no, če se je tako odločil, tudi prav, samo da ne bo siten.

Dudica, O. je tudi imel psihologa. prav luštno je bilo,... rešuje, odgovarja,...je rekel, da bi še šel, jaz pa sem se tudi fajn počutila, ker ga je pohvalila.

Kam ste pa šli?,mi imamo na metelkovi...skrbi me ker je tiho če ga kdo karkoli vpraša...dobro na sistematskem me je presenetil in povedal vse znakce še celo tiste najmanjše čisto spodajuser posted image ...barve kolkr tolk pozna,štet zna sicer boljeuser posted image ...bo prej znal štet kokr pa dobro barve poznat.Ma bo že...sicer sem pa slišala da se več s starši ukvarja kot z otrokom user posted image

sistematski mogoče?

Madona, kaj vse ga moram naučit, please tell!!??!?!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
2.2.2010 9:37:11   
Blueeyes

user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image  men so ble tud testenine z jurčki zakon

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
2.2.2010 9:37:43   
FLASK_A
user posted image
user posted image

če so pa vse napol mrtveuser posted image Babe, pozdravte se! Gremo na en teranov liker v kaščouser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
2.2.2010 9:38:09   
lake
Tud jst sm za kaščo.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
2.2.2010 9:38:50   
Blueeyes

user posted image
user posted image

če so pa vse napol mrtveuser posted image Babe, pozdravte se! Gremo na en teranov liker v kaščouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
2.2.2010 9:39:13   
Dudica1

sistematski mogoče?

sistematski smo že meli pri 3 letih no v začetku januarja...pol maš pa še sistematski pri psihologu.Baje mora barve povedat pač kolkr zna pa štet če zna...pa neke kocke skladat ... pitaj boga kaj še vse...pa domov pride zdej en vprašalnik ki ga mormo izpolnit

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
2.2.2010 9:39:16   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes
user posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image  men so ble tud testenine z jurčki zakon

U, to je tut dobro, jauser posted image

BTW- na srečanju sem jedla zelenjavna špagete in tipično solatko. prejšnji teden pa že prej napisan gurmanski užitek. Jaz sem tam stalni gost, avešuser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
2.2.2010 9:40:08   
FLASK_A

sistematski mogoče?

sistematski smo že meli pri 3 letih no v začetku januarja...pol maš pa še sistematski pri psihologu.Baje mora barve povedat pač kolkr zna pa štet če zna...pa neke kovke skladat ... pitaj boga kaj še vse...pa domov pride zdej en vprašalnik ki ga mormo izpolnit

No dobro. Upam da smo ga kej naučiliuser posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?