|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010 - 2. del
2.2.2010 8:31:03   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Čestitke vsem novim mamicam in vsem, ki so prijokali danes na svet! user posted image user posted image user posted image

user posted image

Čestitke kati, žirafi, bipi in bili!!!!!

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
2.2.2010 8:32:37   
mavo

IZVIRNO SPOROČILO: Cappy96

IZVIRNO SPOROČILO: Lily86
Danes sva še zadnjič barvala stene, v četrtek pa pridejo zmontirat kuhinjo!!! user posted image  Komaj čakam...

O, super!!! Men so jo pa danes šele zrisali! Se mi tud fajn zdi!

Jaz pa upam, da jo pridejo montirat 21., tako kot je dogovorjeno. Pa da grem šele po tem rodit!

Dobro jutro še od mene. Čestitam novim februarčkom! Jaz sem se pa ravno včeraj naročila v Lj porodnišnico za CR. Zdaj pa moram naslednji teden v sredo in četrtek tja na preglede in določitev končnega datuma poroda.

Punce, kje parkirate, če imate v ljubljanski P preglede? Najraje bi šla kar s trolo tja, pa niti tega ne znam, sploh ne vem, kje kaj vozi. Nazadnje sem se s trolo v Lj vozila leta 96, ko sem tam študiralauser posted image . Koliko pa kaj taxi stane v Lj? Sem zadnjič gledala po TV, da imajo ful različne cene in moraš vedeti, katerega poklicat.

Spanje v posteljici: naš mali je od prvega dne iz porodnišnice spal v svoji posteljici. Prvih 5 mesecev v spalnici, potem je šel pa v svojo sobo. Sem pa imela srečo, da ga ni blo treba dojit ponoči, ker je od treh tednov naprej spal celo noč. Potem se je pa dopoldne malo več dojil. Me prav zanima, kaj nas zdaj čaka glede spanjauser posted image
Drugače ste pa zadnjič debatirale okrog čajev. Meni so pediatri v prvo rekli, da polno dojen otrok ne rabi nobene dodatne tekočine, da se z mlekom naje in odžeja, zato mu nisem nikoli dajala nič piti, oziroma šele takrat, ko sem mu začela gosto hrano dodajat.

Jaz grem pa danes na prvi CTG. Zdaj moram pa kaj pojest, pa malo pospravit, preden grem.

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
2.2.2010 8:33:38   
rožca26

Jutro mucica! Kje pa so ostale? Se že vse drenjajo v porodnišnici? user posted image

Jest sm kle. Se še ne drenjam v P. Še 1 teden bom zdržala, pol pa upam, da bom tudi jest šla user posted image user posted image user posted image  Te teže nism navajena user posted image  Aja, pa dons sm uradno nastopila porodniško - prvič. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4228
2.2.2010 8:36:17   
mucica2

Jutro mucica! Kje pa so ostale? Se že vse drenjajo v porodnišnici? user posted image

upam da še ne user posted image user posted image user posted image

če ne bova pa same ostale user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4229
2.2.2010 8:37:31   
mucica2

vidim da smo še 4, tako da še ni take panike user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
2.2.2010 8:39:51   
mucica2
sm vidla na fb-ju da je tud gapii27 rodila včeraj, in sicer user posted image user posted image (Ažbe 2,1 kg in Jakob 2,7kg)

jeeeee, ČESTITKE !!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mucica2 -- 2.2.2010 8:45:44 >

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
2.2.2010 8:40:34   
Aja1
Jaz se tudi še ne drenjam. user posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
2.2.2010 8:41:01   
Aja1

IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

sm vidla na fb-ju da je tud gapii27 rodila včeraj, in sicer user posted image user posted image (Ažbe 2,1 kg in Jakob 2,7kg)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke!

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
2.2.2010 8:41:29   
Aja1
Torej je bilo včeraj 6 fantkov!!!! user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
2.2.2010 8:51:59   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Torej je bilo včeraj 6 fantkov!!!! user posted image

ja ja fantki so nekam naučakani, user posted image user posted image user posted image user posted image

upam da pride tudi kaka invazija punčk, da se vzpostavi ravnovesje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
2.2.2010 8:54:00   
Storžica 81

Gapi še tukaj čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
2.2.2010 9:01:14   
rožca26

jeeeee, ČESTITKE !!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke!!!! user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 4237
2.2.2010 9:05:55   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Evo, in še pravkar sporočilo od zirafe76:

Ob 6.pm sem končno privekal na svet. Ime mi je Dominik. Imam 50 cm in 3.3 kg. Tudi mamica je v redu!

user posted image user posted image user posted image

Žirafa, iskrene čestitke za korenjaka Dominika!!!!! Veliko veliko lepih in nepozabnih trenutkov želim, pa crkljanja, kar ga je možno!!!! user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Jada82 -- 2.2.2010 9:06:16 >

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
2.2.2010 9:11:12   
mucica2

Danes sem pa dopolnila 38. tednov user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
2.2.2010 9:17:26   
Tinca Malinca
ČESTITKE, punce! user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj je pa res čas, da nastopijo še februarke ... a bomo kaj rekli ali ne user posted image .

No, saj jaz bi še počakala kakšen teden - trenutno si nič ne želim v P. Moja mami je v bolnici user posted image user posted image in moje misli ne bi bile 100% pri porodu in user posted image .

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
2.2.2010 9:21:18   
jannusa
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

Čestitke!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se kar podpišem pod to!

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
2.2.2010 9:27:13   
jannusa
Danes imam pregled in sem že zelo nestrpna, kaj bo povedala moja G in končno bom malo user posted image spet videla na uz. Komaj čakam, da se tudi jaz rešim te teže- če bom še za pusta noseča, bom letos NASEDLI KIT....

Ta-malima sem že kupila pustne kostume, ker je veliko vprašanje, če bom do takrat še doma. Tako pa ju lahko ati namaskira, da se vsaj do babic gresta malce pokazat (v času pusta so počitnice, tako da šolskega rajanja ne bo). Ali otroke maskirate vsako leto?

(odgovor članu jannusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
2.2.2010 9:31:00   
slomak
dobro jutro...
čestitke gapi user posted image user posted image user posted image

tincamalinca...kaj pa je z mami? user posted image

(odgovor članu jannusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
   [Brisano sporočilo]
2.2.2010 9:36:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mavo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4244
2.2.2010 9:36:35   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: slomak

tincamalinca...kaj pa je z mami? user posted image

Za enkrat je diagnoza levkemija user posted image user posted image , natančno opredelitev pa še čakamo... v glavnem, nič dobrega. Sem še v takem šoku, da le na pol dojemam stvari...

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
2.2.2010 9:39:09   
vaney
jutro.

Pri nas -15 brrrrrrrrr....

Pred eno uro mi je valentinčica sporočila, da gre v porodno...zdaj pa diiiiiiiiiiiiiiiiihajmo, mogoče je pa že rodilauser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
2.2.2010 9:40:08   
ČikaPika
Dobro jutro...
do sedaj mi ni hotel delat internet... mislim da ma moj user posted image prste vmes user posted image , ma sem ga le uspela priklopit user posted image ...
Mislim da meni da preveč visim na netu in padam v tečno, depresivno stanje...
Včeraj sem kar mislila da bom znorela - mi je čist počlo: pa ne smeš tega in onega, pa ne moreš tega in onega, pa vse me že boli, pa toliko odrekanj in tamali še kr ne misli pridt ven....user posted image sm čist ponorela, sm bla sitna kot sto user posted image ...

Gapii:
ČESTITKE za mala korenjaka!!! user posted image user posted image user posted image

Danes grem na kosilo k mami in pol popoldne greva skupaj v Koper k zobarci, da mi pobere ven šive...

Jutri imam CTG in najraj nebi šla - itak da ne bo pokazal nič in pol bom tako jezna GRRRRR  user posted image ...

Zdej me pa čaka 1 urno čiščenje zob - ufff user posted image user posted image

Kaj je že katera aktivirala nov forum za novopečene februarske mamice? Al se to aktivira ob koncu februarja in do takrat čvekamo kar tu (user posted image in novopečene mamice)? Jz to nimam pojma kako gre na teh forumih user posted image , to je pač moj prvi forum user posted image (ever)...

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
   [Brisano sporočilo]
2.2.2010 9:40:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu jannusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4248
   [Brisano sporočilo]
2.2.2010 9:42:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tinca Malinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 4249
   [Brisano sporočilo]
2.2.2010 9:44:37   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?