Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
RE: katei čas dnva se pojavijo popadki 1.2.2010 17:05:47
Klaudia
Popadki so se začeli ob 1:30 ponoči. Mehur mi je predrl doktor ob 5h zjutraj.
RE: katei čas dnva se pojavijo popadki 1.2.2010 18:47:52
zmajaz
Meni so se 1. začeli popadki ob 1h zjutraj, vendar sem potem šla v porodnišnico šele ob 19h zvečer, voda mi ni odtekla, so mi v P predrli, plodovne ovoje. Drugič pa mi je voda odtekla nekaj minut čez polnoči in sem takoj šla v P. Tako da ja - zgleda, da se res najraje začnejo ponoči.
< Sporočilo je popravil zmajaz -- 1.2.2010 18:48:22 >
RE: katei čas dnva se pojavijo popadki 1.2.2010 20:55:33
Goldy
A pol sem ena redkih, kateri so se popadki začeli ob 7 zjutraj?? Pa nehal, pol so bili pa tako tako, ob 14 bila v P, ob 9 zvečer so mi predrli mehur, rodila 00.20.
RE: katei čas dnva se pojavijo popadki 1.2.2010 22:06:10
eva1
prvič - elektivni CR Drugič-odtekla voda ob 8h, ob 11h dobila umetne popadke rodila ob pol desetih zvečer trtjič-dobila popadke ponoči okoli 1h, ful neredne, neboleče..sem mislila da so lažni(vmes sem komot spala),ob 9.30 šla v P ob 11.30 v porodno sobo, rodila eno uro kasneje!