lino
|
mam pa eno vprašanje za tiste k mate fantke-kok gre že kožca na lulčku dol? mogoče je mal preveč osebno vprašanje, sam me ful zanima... [/quote] Kožica gre nam (o.k., mojmu Maksiju, da neu pomote) čist dol, mu je zdravnica že na prvem pregledu kr čist jo dol potegnila, mal je zajokal, ampak sedaj pa gre b.p. in jo tudi vedno, ko se kopava dol potegujeva (to delam pa zaenkrat jst), da se dobro umije...je pa bolje, da se kr dol potegne, kot pa, da je kasneje potrebno rezat al trgat dol...pol so ubožčki morm vam priznat, da ste mi s temi ribami nardile tooook lušte!!!!!!! mmmmm kk bi eno ribico, pa krompir v kosih z blitvo jedla, mnjaaaaaaaaam...pa ni lušno ribe doma v stanovanju pripravljat, ker 1. vse smrdi in 2. ni isti okus, kot zunaj... joooj bi zmazala.... Mi smo pa končno naročili avtosedež (Römer iz BC), ki je bil ta vikend v akciji, pa smo ga kr v petek naročili in smo ga tudi že v soboto po pošti dobili in ga danes sprobali...je bil Maksi full navdušen, prav važno je sedel v njem in se smehljal, res, full mu je bilo dobro, ko je lahko gledal naprej in za spremembo tudi kaj videl (drugega kot samo sedež) Moram še povedati, da je sestrična danes dobila hčerkico Živo, ima pa že fantka Bora...je takooo luškana malčica na slikici, taka kr konkretna...mi je pa smotano, ker stanuje kr daleč stran in bolj visoko in nimam šans, da jo kr tk obiščem, sploh, ker sem slab voznik, al pa rajš rečem, da ne vozim veliko in nimam izkušenj (vozim samo tukaj po okolici, ker mi pač ni bilo nikoli treba...), bom morala vsaj, da sneg skopni počakat z obiskom...grrr mi je kr naenkrat dost zime... Oooo, moj je šel pred 2 urama v trgovino, pa ga še vedno ni... Ej, tiste, ki ste že prvič dojile, kako ste potem otroka odstavile, jst bom počasi morala začeti...no vsaj tk bi rada, da se ponoči ne bi več dojil, pa nisem glih prepričana, da mi bo uspelo...namen imam poskusit s čajem (pa ne, da ne bi hotla dat dojke, ma ne, problem je, ko on to sam tok, da povoha, pa v usta vzame bradavico, pol pa že spi...mislilm, se vidi, da ni lačen, sam za dudo me ma, pa mi to ni o.k., ker se mi zdi, da bo to razvado vedno težje odvadit, al kaj, al pol ko spijo, pa kr spijo, al bi pa mogoč bolj spal, če ne bi bilo te razvade ...) nič, grem tut jst počasi...nooočko
|