|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski sončki 2009 2.del
1.2.2010 12:13:39   
bjondi
user posted image  mery še za septemberčka user posted image ...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
1.2.2010 12:30:02   
mery15031981
bjondi . .  hvala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
1.2.2010 13:20:37   
Tira

IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši

Bravo za zobek. A si se zmotila, že 6-ti?!?!

Ne Hanuši, nisem se zmotila user posted image imamo res že 6 zobkov.

Jz sem mu pa mislila dat kuhan rumenjak kar v pire krompir. Bom poskusila.

Mary15031981 user posted image user posted image čestitke za veselo novico. Mene tudi že tko mika.... user posted image

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
1.2.2010 13:24:50   
bačko
Mery čestitke za nosečnost!user posted image user posted image user posted image user posted image Čuvaj se!

(odgovor članu mery15031981)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
1.2.2010 13:25:57   
Tira
Evo ena slikca, ko se je naš mali tko nasmehnil, da se vidijo skoraj vsi njegovi zobki user posted image

user posted image

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
1.2.2010 13:32:36   
Tira
Pa še ena...

user posted image

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
1.2.2010 14:16:53   
Hanuši
mery  user posted image user posted image user posted image , o bravo, še enega sončka. Čuvaj se.

tira, mali je zakon, luško.

Punce jaz sem bila pa sedaj v DM-u in sem mu vzela Lino kekse od Podravke. So 80% manj sladki kot Hipp ali Plasmon, pa še to je med. Poskusite, pa nič se ne drobijo in se v roki počasi topijo, da ni imel takoj tiste kepe stopljene v rokah

< Sporočilo je popravil Hanuši -- 1.2.2010 14:17:33 >

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
1.2.2010 14:35:40   
bačko
Tira kako je poln in kako je srčkan.user posted image user posted image user posted image
Hanuši hvala za informacijo.
Loro pa tako matrajo zobeki da sem ji kar malo sirupa Calpola dala.Prav smili se mi.user posted image

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
1.2.2010 15:51:03   
lino
Mery, ČESTIIITKEEEEEEEEEEEE!!!!! Noro, kk fajn, sem res vesela zate!!!

Zobki, mi nimamo še nobenega, vaše pa že 6 zobkov krasi!!! Bravo!!!

Hrana: Mi je mleko (mešam pol/pol-tk približno in mu dam včasih čokolino...pa zadnjič je bil banano z mlekom, pa rumenjak sem mu tudi kr v kašico zmešala, zaradi železa, ker ga imamo premalo in v rumenjaku se pa nahaja...)

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
1.2.2010 16:16:50   
tecka
Mery, čestitke user posted image user posted image Jaz sem ti tudi foušuser posted image in ko sem našemu povedala za prvo junijko, ki bo še enkrat zibala, mi je rekel: "ja, kdaj se bo pa naspala?"

Razno razni cvirni. Ena je na enem forumu RR enkrat pojamrala, kako ji teži tašča s temi cvirni. Ni samo rdeč, so tudi druge barve za druge tegobeuser posted image (žal pa si nisem zapomnila kaj več).

Danes je pa prav lep dan. Sicer so za planote Notranjske za zjutraj napovedovalil -16, pa smo jih imeli samo -8 in smo se dopoldne prav fino vozičkali, kolikor so pač zasnežene ceste dopuščale. Škoda, ker Srečko najlepši del dneva - prespi. Bo že, upam, da bo kmalu pomlad.

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
1.2.2010 16:21:07   
Hanuši
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Loro pa tako matrajo zobeki da sem ji kar malo sirupa Calpola dala.Prav smili se mi.user posted image

bačko, a si poizkusila s tistim gelom namazat. Pri nas je bil zadnjič tut tok bogi, je imel čist temno rdečo dlesen, pa na fertik zatečeno. Kupila sem ta gel in mu namazala, pa je veliko bolje. Tut dlesen je lepo rožnata postala. Imenuje se Dologel in je iz kamilic, baldrijana in še ene rožce

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
1.2.2010 16:38:14   
mita21
Hello vsem!! Vidim, da teče debata o spanju. Jauser posted image user posted image  bi bla prov vesela če bi cvirn res deloval!! Pr našmu gotov ne! Mi se nekak od drugega meseca uspavamo tako, da se usedem v zakonsko posteljo, si podložim blazino pod hrbet, ga primem v naročje mu dam malo čaja po steklenički (po novem!! Sem full vesela, spije poleg dojenja približno 2dcl tekočine še po flaški pa še prebava se nam je uredila), nato dudo in ga odložim v posteljico. To traja približno 5 - 15 min. Dva meseca pa je zaspal sam, sam se je kdaj zgodilo, da je bil lačen, al pa je blo kr neki ... pa se je uspaval tud uro, v naročju je šlo pa hitreje, tko de kar tko prakticiramo, pa me nič ne mot. Upam, de se ne pokvariuser posted image . Če sva pa v vozičku ali pa v avtu pa spanje sploh ni problem.
No bomo pa še mi probal te Lino kekse. Ne vem kako, da ne morejo naredit kekse, ki ne bi bili presladki in da bi se normalno topiliuser posted image
Naty-Taya - adijo pamet. Sej ne morš verjet, da je komi tolk star.
Mi smo še daleč od tega. Sedi sam, vendar je še nepreviden in, ko ima dovolj se kar nazaj vrže. V stran ni problem, se lepo ulovi ali se prevali na trebuh. Danes se je ob stolu poskušal na kolene spravit, vendar mu je še pretežko in se je full jezil zraven. Bo moral kar nekaj kilc vzdignit...user posted image user posted image . drugač pa je že kar kak mesec "lučka" popularna, pa pod oknom imamo ptičjo hišico in full gostov v njej in je to res zanimivo. Učke kar švigajo ...
Jutri pa bom pričela z uvajanjem četrtega obroka in po premisleku bo to tud  pri nas popoldanska malica. Bomo videl kolk se bomo za joško kregaluser posted image
Bačko - tvoja je prava mala dama. Full dobr tole s sestro. Mi imamo tudi tko hišo, da je okol dost žlahte, s katero se fajn razumemo in prov pride. Svakinja pa je doma v drugem kraju, pa se enkrat ena, enkrat druga napoka v avto in se za dopoldne preselimo k nam al pa k njej.Res paše družba.

Mery, čestitke za septemberčka!! Si sploh ne predstavljam! Nas je zadnjič mal panika zagrabla, so me ene čudne slabosti obhajale in dragi je takoj pomislil na nosečnost. Mi je še bolj slabo ratal in najprej sem pomislila: "Ja, kje bo pa spal?"user posted image  No , seveda ni blo vse skupaj nič, pol mi je blo pa kar mal žal. Ampak pri nas so razmere take, da si sploh ne upam izzivati usode, čeprav bi mogoče le še imela enega, da bi bil bolj družba za Matijo. Sem full vesela, da se je vse tko končal, kot se je!!
Mi smo se pozdravili, malo redkega še pride iz noska, tko de je šlo sam za prehlad. Kaj pa ostali, ste kaj bolje??
Bom poskusila še kakšno slikco našga frajerja prpopat.

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
1.2.2010 16:55:04   
manna
Mery ČESTITKE!!! Pa seveda zdravo in mirno nosečnost in še enega zdravega otročka!! Ste res hitri user posted image Poznam pa eno ki ima dve hčerki rojeni na isti dan, z enim letom zamika... Tudi jaz razmišljam o še enem ampak tako hitro pa spet ne user posted image

Tira kako je velik!! Pa kakšna modrina oči!

(odgovor članu mita21)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
1.2.2010 17:37:31   
mery15031981
alina,bačko,linouser posted image , -ja ja seveda se bom čuvala,kolikor bo le mogoče-hvala za čestitkeuser posted image
Tira-ja hvala hvala,če te pa že tako mika potem se pa kar poahtajteuser posted image user posted image ,je luštno veš ko smo spet v veselem pričakovanju
tečka-hvala za čestitke,pa kar povej vašemu da se jst zaenkrat kar uredu naspimuser posted image user posted image ,ker  je tale naš Lovro pravi zaspančekuser posted image ,saj nam od enega mesca naprej spi celo noč.Zavedam pa se da je velikokrat pri drugem otročku ravno obratno . . no ja vsaj tako pravijo,ampak upamo da bo naš izjema

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
1.2.2010 18:00:47   
MONY25
no, da se še js spet mal javm user posted image mi smo že skor zdravi, tko da ni blo tok hudga-hvalabogu user posted image imamo super sonček kle pr nas že par dni, tko da se kr lepo vzuni sprehajamo...-koooončno!user posted image tamau mi zdj sam 1x na dan spi cca.2h (včasih več, včasih manj)-ni več 3x na dan, kot je blo...user posted image hehe...ah, sm loh vesela, da vsaj 1x!

včer sm mu za kosilo nrdila pire krompir, not pa korenček in bučke, in mu je šlo tok na bruhanje, da je na konc vse vn zbruhal-to se je prvič zgodil user posted image joj, bo tak k mami-zelenjava bljakuser posted image

no, luštnga je enkrat konec, moj lubi je dons začel delat, k je bil zdj 2 tedna na bolniški, tko da bova s tamalim spet samevala...joj, včasih si prov želim, da neb žvela tok v hribih, ampak bl v mestu, k je vse bl pr tok in maš več stvari za počet...vsak dan se mi pa tud ne da v lj hodtuser posted image

Nati-taja
-fuuuul hud filmček...a kr tkole se že sprehaja, al kaj? ufff, naš še kmal ne bo...

Mery-ČESTITKEEEE...

Za dežjem vedno posije sonček....:)

(odgovor članu mery15031981)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
1.2.2010 18:34:19   
mini86
mery čestitke..svaka čast..tok kmal..luštn se bote mel..user posted image

mony u polje bi loh gdaj pršla ni tok daleč..smo učeri jedl ribe z vašga konca..mnjami..smo jih kr uzuni na žaru spekl in so ble božanske..tud marcelči jih je prou in so mu ble všeč..

v petk ni hotu zjutri joške in sm se ustrašla da nau hotu več jest pr men in smo kr vse obroke na brzino zamenal za GH..no mu za malco dam več al mn še joško čez ampak nekak nam gre..največ poje kosila, čeprav spet sumim zobke k od petka tko bl švoh je..pa že dva dni opažam da ma bl tmn oz kr zelen drekec..ni glih driska..upam da je od zobkov k kaka pa kr ene 7x na dan..tud govedino je lepo jedu, sm mu nardila krompirček, korenček in pa govedino, dala sm kr alpsko mleko mal not pa mal kisle smetane..

js pa našga k dam kravce past se ful vrti v krogu..a se še ker sonček tko..samo opažam da se vrti samo v levo stran..user posted image tud k mu rečmo dam igračko na desno stran frajer nardi cel krog da pride do nje..upam da ni to nič narobe..

ponoč smo mel zdj ene dva dni kr pestro-zobki seveda..se je zbudu v groznem joku in nikakor pomirit..ne dude nč niti blizu ust..k sm mu pa s calgelom namazala je blo pa skor prec bolš..ampak zobkov od nikjer..tud da bi meu kšno bulco da bi kej rinl vn..NČ, NČ, NČ...upam da te joki ponoč, neješčost, zelen dreki napovedujejo da bodo kmal zobki

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
1.2.2010 19:05:12   
MONY25
a ti si iz polja? jah, to pa res ni daleč...bi se res lohka 1x zmenle za kkšn kafe user posted image
kje ste pa jedl ribe?

naš se že kr neki časa vrti v krogu in to v obe smeri! mislm pa, da ni nč hudga, če se zaenkrat sam v eno stran-bo že pogruntu in se bo še v drugo! alex se je ful dolg časa iz trebuha nazaj na hrbet obraču sam čez levo ramo-je fizioterapevtka rekla, da ni to nč hudga-da bo že pogruntu! in je res...tko da se zdj lepo obrača v obe smeri že neki časa...user posted image js mu kr pravm, da je mamina vrtavka-k ga je povsod dost! pa k ga mam v naročju, se hoče kr neki na glavo postavljat itd. user posted image

upam, da bojo zobki čimprej vzun in da se boš mal naspala...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
1.2.2010 19:05:57   
MONY25
drgač sm pa zdle musko dala ful naglas in sva veselo plesala...user posted image

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
1.2.2010 19:51:29   
mini86
jp iz polja..ribe smo šli u bistvu iskat pa smo jih doma na žaru uzuni naredl..jih je šu pa moj iskat v besnico k maroltu-al neki tazga..drgač greva z mojim sploh k je lepo vreme doskrat tja na kosilo-mi majo ful dobr..
ja ti kr sporoč gdaj maš čs..čez cesto mam tri lokale tko da nama daleč nau trebauser posted image

manna s kerga konca primorske si pa ti..tm mava tud eno božansko restavracijo..user posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
1.2.2010 20:11:13   
MONY25
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

jp iz polja..ribe smo šli u bistvu iskat pa smo jih doma na žaru uzuni naredl..jih je šu pa moj iskat v besnico k maroltu-al neki tazga..drgač greva z mojim sploh k je lepo vreme doskrat tja na kosilo-mi majo ful dobr..
ja ti kr sporoč gdaj maš čs..čez cesto mam tri lokale tko da nama daleč nau trebauser posted image  

ja, tm majo pa res dobre ribe-ti jih kr pred očmi ujemejo itd. po pravic povedan, nism pa nikol tm jedla, vedno jih je šu moj iskat, pa sva jih doma nrdila... no, fajn-se bove zmenle, pa bove res 1x šle na kufe...(hehe...važn, da maš lokale čez cestouser posted image )

evo, tamau je zrihtan in že pančka... tko da mam zdj neki časa mir, pol pa že moj uleti iz šihta...

mam pa eno vprašanje za tiste k mate fantke-kok gre user posted image že kožca na lulčku dol? mogoče je mal preveč osebno vprašanje, sam me ful zanima...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
1.2.2010 20:44:54   
Goldy
Naša je tudi že v mižolah, moj je še na terminu, jaz pa mal za čarunalnikom visim!

hanuši - 6 zobkov, madonca no. Kakšen nasmeh!user posted image

MONY25 - mi2 oz. tudi z očkom ful plešemo, tamali se pa kar smeji in vriska zraven.user posted image

mery - čestitke!!!user posted image

mini86 - mislim, da ni nič narobe, počasi bo skapiral, da lahko gre v drugo smer tudi. Moje mišlenje.

cvirn - tole me ja pa res nasmejalo. Sam če pomaga, zakaj pa ne.

spanje - msilim ,da je bila 1x ena debata o nekem kvasu, ki so ga dajali otročkom, da so bolj spali. Upam, da nisem kaj pomešala.user posted image

Joj, naša ploska sama. Sem bila tak vesela. Najbolj hecna je, ker vztrajno ponavlja mama, mama, če ji rečemo, naj reče ata, se pa tolk smeji. Kot bi to bilo tako hecno....user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
1.2.2010 20:57:12   
meti21
Mi tut že spimo, samo pol pa tut že kmal vstanemouser posted image

Sem bila pa na Šmarni gori v soboto, pa sm kar prisopihala gor po več 1,5 letu, nimam pa res čist nč kondicije, dol sm se pa skor po riti vozila, še dobr da sm imela ene mestne dereze. Sam je blo pa luštn, sva z mojim gor še joto pojedla pa čajček spila.... zvečer sva šla pa še mal ven žurat k sta 2 kolega praznovala in sem bila včeraj ZELO bogauser posted image

Lulček- nam ne gre kožica dol oz. zelo malo, ko mu je pa zdravnica dol potegnila ji je pa ful šlo, sam je pa par kapljic krvi bilo pol na plenički, ampak ni nič jokal pa tut nič se ni pritoževaluser posted image , očitno ga ni bolelo, ima pa dobre predpozicije da bo obrezan, mislim gensko al kako naj se izrazim, pa ne po moji strani pa ne zaradi vereuser posted image

Lepo in mirno nočko vsem

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
1.2.2010 21:09:47   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: manna

Mery ČESTITKE!!! Pa seveda zdravo in mirno nosečnost in še enega zdravega otročka!! Ste res hitri user posted image Poznam pa eno ki ima dve hčerki rojeni na isti dan, z enim letom zamika... Tudi jaz razmišljam o še enem ampak tako hitro pa spet ne user posted image

Pri nas je Žiga rojen 27.6 ,Karin pa 28.6 ...no pa devet let je vmes user posted image ...Je karin takoj rekla da ne sme bit rojen na isti dan kot ona da boste dve torti user posted image ...

mony25-sem ravno hotela en dan to vprašat pa sem pozabila...joj jaz vsakič pozabim po kopanju kožico dol potegnt user posted image ...če pa jo že pa se mi zdi kot da nič ne nardim...

Evo se je pa dans čez dan Žigatu čist na ful nos zabasal user posted image  ...smo bili v petek z mojim bratom k ma dve hčerki obe v vrtcu pa ga je tamejčkena lubčkala...evo pa mamo...

< Sporočilo je popravil bjondi -- 1.2.2010 21:11:48 >

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
1.2.2010 21:16:40   
lino

mam pa eno vprašanje za tiste k mate fantke-kok gre user posted image že kožca na lulčku dol? mogoče je mal preveč osebno vprašanje, sam me ful zanima...

[/quote]

Kožica gre nam (o.k., mojmu Maksiju, da neu pomote) čist dol, mu je zdravnica že na prvem pregledu kr čist jo dol potegnila, mal je zajokal, ampak sedaj pa gre b.p. in jo tudi vedno, ko se kopava dol potegujeva (to delam pa zaenkrat jst), da se dobro umije...je pa bolje, da se kr dol potegne, kot pa, da je kasneje potrebno rezat al trgat dol...pol so ubožčkiuser posted image

morm vam priznat, da ste mi s temi ribami nardile tooook lušte!!!!!!! mmmmm kk bi eno ribico, pa krompir v kosih z blitvo jedla, mnjaaaaaaaaam...pa ni lušno ribe doma v stanovanju pripravljat, ker 1. vse smrdi in 2. ni isti okus, kot zunaj... joooj bi zmazala....

Mi smo pa končno naročili avtosedež (Römer iz BC), ki je bil ta vikend v akciji, pa smo ga kr v petek naročili in smo ga tudi že v soboto po pošti dobili in ga danes sprobali...je bil Maksi full navdušen, prav važno je sedel v njem in se smehljal, res, full mu je bilo dobro, ko je lahko gledal naprej in za spremembo tudi kaj videl (drugega kot samo sedež)user posted image user posted image

Moram še povedati, da je sestrična danes dobila hčerkico Živo, ima pa že fantka Bora...je takooo luškana malčica na slikici, taka kr konkretna...mi je pa smotano, ker stanuje kr daleč stran in bolj visoko in nimam šans, da jo kr tk obiščem, sploh, ker sem slab voznik, al pa rajš rečem, da ne vozim veliko in nimam izkušenj (vozim samo tukaj po okolici, ker mi pač ni bilo nikoli treba...), bom morala vsaj, da sneg skopni počakat z obiskom...grrr mi je kr naenkrat dost zime...user posted image

Oooo, moj je šel pred 2 urama v trgovino, pa ga še vedno ni...

Ej, tiste, ki ste že prvič dojile, kako ste potem otroka odstavile, jst bom počasi morala začeti...no vsaj tk bi rada, da se ponoči ne bi več dojil, pa nisem glih prepričana, da mi bo uspelo...namen imam poskusit s čajem (pa ne, da ne bi hotla dat dojke, ma ne, problem je, ko on to sam tok, da povoha, pa v usta vzame bradavico, pol pa že spi...mislilm, se vidi, da ni lačen, sam za dudo me ma, pa mi to ni o.k., ker se mi zdi, da bo to razvado vedno težje odvadit, al kaj, al pol ko spijo, pa kr spijo, al bi pa mogoč bolj spal, če ne bi bilo te razvadeuser posted image user posted image ...)

nič, grem tut jst počasi...nooočko

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
1.2.2010 21:30:47   
manna
mini86, iz ajdovščine sem. Katero restavracijo pa misliš? Drugač pa glede zelenega kakanja - naša tudi zeleno kaka pa nevem od česa?? Mhmmm..
Goldy, ja kvas naj bi mel vitamin B, ki pomirjevalno učinkuje in je tudi zdrav, zato ga menda dajajo otročku v usta pred spanjem. Kaj pa vem.
lino, a tvoj maksi nima nič dudice, nič flaške, samo tebe cuclja? Ker naša recimo sredi noči brez problema sprejme flaško mleka. Jo popije takoj. Če pa najprej "povoha" zizo potem pa noče flaške. Tako da nič ne kombiniramo, kadar je flaška, je flaška, kadar je ziza, je ziza. Bolj kot je zaspana, rajši ima flaško.
meti21, žurat - kaj je že to? Jaz sploh nevem če bi se znala pogovarjat o čemerkoli če bi zdaj šla na žuruser posted image Bi vsem od Mance razlagala...
Dobro da imamo punčko ker tele debate o lulčku niso nič kaj zabavne (kapljice krvi?).

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Sinovi kot mame, hčerke kot očetje
Genetika je zapletena. Vemo le, da smo vedno bolj navezani na enega od staršev, kar je spet odvisno od kombinacije genov...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?