|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klomifenke 2010
30.1.2010 11:01:54   
mag3

IZVIRNO SPOROČILO: twetka

Betkica moj tut isto, da  čim manj omenjam vse skup boljše je, pač ni tip ki bi vsak dan tisto buuu ka pa zdej uno kaj pa tretjo, pa to ne pomeni da si nebi želel user posted image ne dela rad panike pa razglablja tolk, pač moški, ženske pa itak malo več razmišljamo pa planiramo, take smo. Sicer včasih se mi zdi da je to delanje na user posted image za žensko bolj stresno kot za moškega, ker za njega je to pač user posted image ženska pa pol računa dneve, meri BT, testira, hodi bolj pogosto na preglede, tu pa tam tudi kak poseg, moški ima pa osnovni pregled, malo kdaj po moje se zgodi da bi moškemu kaj delali še potem razen kako zdravljenje mogoče. Hočem povedat da imamo glede tega ženske večje trpljenje in muke zato tudi toliko razmišljamo, se sekiramo in ubadamo s tem.

Twetka se popolnoma strinjam. Jaz pa začnem v ponedeljek s Klomifenom.
5 krog.

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 601
31.1.2010 7:32:26   
Anonimen
Živijo bejbe!

No, zdaj pa se tudi jaz lahko vpišem v tole rubriko...  V petek (29.01.2010) sem začela s Klomifenom user posted image - prva tableta, prvi cikel, še tri tabletke me čakajo, potem pa "akcija" in samo upam in želim si lahko, da bi ponovno potem zagledala user posted image . Ja, enega malega škrata (2,5 let) že imamo, zdaj se že dve leti user posted image matrava za drugega, ampak sem pa tista "srečnica" z nerednimi menstruacijami, diagnozo PCO user posted image , pa možev spermiogram baje ni ravno najboljši - taki so vsaj bili prvi izvidi ... je treba še kaj dodati?
Ja, recimo to, da sem v službi "sfehtla" dva dni dopusta user posted image user posted image user posted image (Sreča, da imamo super šefa in ni ravno turistična sezona) in rezervirala vikend v Dobrni user posted image . Ja, morda se sliši čist upokojensko, ampak voda v Dobrni (bazeni, termalni vrelci, itd) je idelana za vse nas, ki imamo take in drugačene ginek težave.user posted image Pri meni je privč pomagalo (ali pa je bila to moja psha), drugič se mi je vsaj M uredila za kak mesec, tretjič je bilo bolj družinsko obarvano, ker smo bili vsi trije in ni bilo časa za sprostitev in romantiko, zdajle greva pa sama - uživat  (samo) 3 tri dniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in upam ,da se nam morda tokrat nasmehne sreča in bom drug mesec že v katerem drugem klubu. Do takrat pa, vsem lep pozdrav in veliko užitkov.

Znani pisatelj Paolo Coelho je v eni svojih knjig (Alkimist) zapisal sledeče: Če si nekja možno želiš, potem vse stvarstvo stremi k temu, da bi se želja uresničila. NAJ BO TO NAŠA "MANTRA"!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 602
31.1.2010 10:41:23   
Nalina
user posted image

Plus? Menstruacija? karkoli od tega ... user posted image

17. 1. - Srcica22 (1. krog) 

okrog  20. 1.  -  Twetka

24. 1.  -  Saruška  (1. krog)

26. 1.  -  Majčii  (1. krog) user posted image user posted image

28. 1.  -  Mag3  (4. krog) user posted image user posted image

okrog  30. 1.  -  Nalina  (1 krog)

konec januarja - Hypo77 (5. krog)

xx. Cokoladka10 (3. krog)

Pluski februarja BODO ...

10. 2.  -  Korinca  (1.krog)

17. 2. -  Zaljubljena23 (1. krog)

25. 2. -  Mag (5. krog)

xx. 2. - Tamara-8

xx. 1.  -  Anonimen

xx. 1. - Anau (1. krog)

xx. Kago

xx. Arwenko

Betkica

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 603
31.1.2010 10:58:23   
twetka
Kaa paaa jsss??? zakaj sem še na seznamu za menstrooooo, v torek gremo 2.kro. user posted image pa najkasneje ne pričakujemo 4 marca

< Sporočilo je popravil twetka -- 31.1.2010 10:59:23 >

(odgovor članu Nalina)
Neposredna povezava do sporočila: 604
31.1.2010 11:00:06   
Nalina
Ne ubistvu nisi, ker si modra user posted image samo ne vem zakaj hudirja, če kopiram ne prekopira tudi smeškov. Grrr 

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 605
31.1.2010 11:08:22   
Nalina
user posted image

Plus? Menstruacija? karkoli od tega ...
user posted image

25. 2. -  Mag (5. krog)

xx. 2. - Majči (2. krog)

xx. 2. Cokoladka10

xx. 2. - Tamara-8

Pluski marca BODO ...

4. 3. - Twetka (2. krog)

Punce, sporočite datume prosim. Sem kaj spregledala?

xx. 1.  -  Anonimen

xx. 1. - Anau (1. krog)

xx. Kago

xx. Arwenko

Betkica

Januarske nosečke ...

T.Z.  user posted image user posted image
Natalija28  user posted image user posted image

(odgovor članu Nalina)
Neposredna povezava do sporočila: 606
31.1.2010 11:42:18   
twetka
hihi hvala tako pa že boljše izgleda. jao februarja sploh ne bom mela user posted image ker je samo 28 dni js bom pa zgleda mela na 34 hm,...zanimivo

(odgovor članu Nalina)
Neposredna povezava do sporočila: 607
31.1.2010 12:52:01   
Betkica
Nalina Ja datumi! Daj pri meni dopiši da user posted image pričakujem nekje 17.2, je bil pa to moj prvi krog klomifena!

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 608
31.1.2010 12:54:13   
Arwenko
Jaz štartam z vami šele v naslednjem ciklusu, tako da bom takrat javila datum kako in kaj...

(odgovor članu Betkica)
Neposredna povezava do sporočila: 609
31.1.2010 13:09:48   
Nalina

user posted image

Plus? Menstruacija? karkoli od tega ...
user posted image

17. 2. - Betkica (1.krog)

25. 2. -  Mag (5. krog)

xx. 2. - Majči (2. krog)

xx. 2. Cokoladka10

xx. 2. - Tamara-8

Pluski marca BODO ...

4. 3. - Twetka (2. krog)

Punce, sporočite datume prosim. Sem kaj spregledala?

xx. 1.  -  Anonimen

xx. 1. - Anau (1. krog)

xx. Kago

xx. Arwenko

Januarske nosečke ...

T.Z.  user posted image user posted image
Natalija28  user posted image user posted image

(odgovor članu Nalina)
Neposredna povezava do sporočila: 610
31.1.2010 13:38:57   
twetka
hihi kolk je ta seznamček luškan upam da bom 4 marca že na koncu seznamauser posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nalina)
Neposredna povezava do sporočila: 611
31.1.2010 15:46:26   
twetka
Spaghetek spet bi te neki rabla. Tokrat english cooking user posted image to pa res nimam pojma, ostalo sem vse naredla to pa je še pika na i

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 612
31.1.2010 17:15:05   
saruška
evo mene punce po dolgem času... sem bla brez računalnika, zdej pa spet dela user posted image !

evo sem dobila user posted image , tako da grem v drugi krog. zamujala mi je že 5 dni, pa prsi so me bolele (enako kot pri prvemu), pol se je pa ulilo... je bla zelooooo boleča in kratka, tako da jo zdej pričakujem oz. je ne pričakujem 25. 2.!

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 613
31.1.2010 19:27:39   
Betkica
Dejte mi še neki povedat!? A jemljete vitamine (folno kislino ali elevit,..), kot je rečeno 3 mesece pred načrtovano user posted image . Sama sem jemala elevit, ker sem na folno kislino alergična, potem pa sem prenehala, ker se mi je zdelo brezveze. Če bi se držala tega, bi bilo zdej eno leto, kar bi jih jemala. Jih katera jemlje že ves ta čas, ali boste pričele, ko boste zagledale user posted image ali jih sploh nimate namen?

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 614
31.1.2010 19:37:28   
twetka
Betkica js zdej že drugi mesec jemljem elevit pa bomo videli do aprila ga bom, dokler da bom šla na pregled če nebo ratalo pol bom pa vidla kakšni bodo načrti dalje.

(odgovor članu Betkica)
Neposredna povezava do sporočila: 615
31.1.2010 22:05:04   
hypo77
Evo mene spet doma. user posted image     user posted image je prišla na 33. dan.
Danes sem začela z 2,5 tablete Klomifena.
user posted image ne pričakujem 25.2. oz tam nekje.

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 616
1.2.2010 10:30:45   
spaghetek
Nalina: pr meni bo mogoce plusek 08.02

twetka: poslji mi email pa bom pogledla :)

(odgovor članu hypo77)
Neposredna povezava do sporočila: 617
1.2.2010 10:39:36   
twetka
Spaghetek pošiljam user posted image

(odgovor članu spaghetek)
Neposredna povezava do sporočila: 618
1.2.2010 11:12:59   
majčii
Ojla,...
pupe kak lep seznamček,... jst čakamuser posted image okol 25.2.2010
Jutri začnem drugi krog k, tko da vidimo kaj bo zdej,...

Sem mela za vikend polno dela, tko da sem vas mal zanemarla,...

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 619
1.2.2010 11:36:58   
mag3
Jaz sem danes začela z Klomifenom. 2 tableti, 5 dni (5.krog).
Kar se pa tiče Elevit-a, Tifol-a, ... jaz tudi kak mesec jemljem, pa pol ne , ker mi je brezveze, ker bi pol zdaj res že jemala več kot eno leto. Kaj pa vi mislite o tem?

(odgovor članu majčii)
Neposredna povezava do sporočila: 620
1.2.2010 11:53:21   
twetka
majčii sva na istem, js tut jutr začnem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 621
1.2.2010 12:49:22   
majčii
joooj me je že kr strah, kr me tok zj..be... sem čist gotova en teden,... in to lih tist teden ko mam izpit,... ma jooj...
bomo prežvel če bo rezultat,...

čaw

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 622
1.2.2010 12:56:02   
twetka
jao sma pa res na istem tut js mam izpite naslednji teden, sicer bom pojedla že do takrat sam vseeno pol še tisto po jemanju ko čakaš O, kriza. Mah neki že bo in tako kot praviš, če bojo rezultati se splača.

(odgovor članu majčii)
Neposredna povezava do sporočila: 623
1.2.2010 13:27:38   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image danes zadnji tabletki K user posted image user posted image user posted image pa veselo na delo user posted image
Želim, da uspe user posted image

anonimna user posted image

(odgovor članu twetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 624
1.2.2010 13:45:10   
korinca
dan pupe.
Evo jest sem ravno od g., da je pogledal kaj se je zgodilo z mojimi folikli po klomifenu. Da še enkrat na hitro povem : 10 dan ciklusa je bilo razvidno, da nisem reagirala. En up cist pa dva kao zelo majhna folikelčka. Naročena sem bila 12 dan, kjer se je videlo, da je en folikelček le malo nadoknadil. 14 dan sta bila že dva kar precej pospešena. nakar sta dan kasneje dosegla velikost 25 in 26 mm. Mislim, da je bil sum na pobesnele ciste, zato sem bila zdaj, teden kasneje naročena spet na pregled in obeh ni bilo večuser posted image , tako, da očitno sta le bila folikla. Zdaj me že cel teden še vedno špika, ampak ne v maternici, ampak v levem jajčniku. Skratka čisto nič po nekih tabelah, vsaj kar se rasti folikelčkov tiče. Res je vsak organizem zgodba zase. Tako, da upanja imam spet kar nekaj. In tako bomo čakali še kak dober tedenuser posted image

Aja, hotela sem vas pa vprašati, če ima katera od vas tudi bolečino ob kihanju ali kašljanju? Meni hoče vse razgnati ob vsakem pritisku. Saj ne vem, mogoče pa je polovico vsega kriva psiha. G me malo bolj spremlja zaradi precejšnjih težav v prvi nosečnosti, pred 13 leti in seveda zaradi mojega emša user posted image

Skratka februar je tu , tako, da poskrbite za čimveč +++

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.