|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 3.del!
31.1.2010 21:02:19   
mlavla
VSE NAJBOLJŠE LUKA!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

bamby sploh ne morem verjet kakšna punca je že Anaja..pa kolk ma las..pa ful lepo torto je melauser posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 326
1.2.2010 7:49:00   
pina-1
Jutro.

Najprej čestitke ANAJI in LUKCU za rojstni dan. ampak res kako cajt bežiuser posted image
Mi smo bili bolani. Ana je imela vročino in zabasane sinuse, tako da sva bli cel teden doma. HB sem šla danes v službo, da se malo spočijemuser posted image .
V nedeljo smo še tatija spakirale v frankfurt, tako da smo ble sama in smo še cel dan in eno noč brez.. Uffff... No preživeli bomo...

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 327
1.2.2010 8:59:12   
bamby
Jutro še od mene!

Je malo čudno, da se tako zgodaj oglašam, ampak sem danes frej, ker se odpravljam v LJ na kontrolo. Ob 12h moram biti tam.
Vsem najlepša hvala za pohvale moje madam. Res je že prava "madam". Je uživala ta vikend do konca. Kaj ne bi, ker je bil to njen vikend user posted image . Smo tudi včeraj še praznovali, ker so prišli še tisti gostje, ki jim jo je v soboto vreme zagodlo.

Danes pa praznujeta Luka in Miha od bugi. Upam, da nas še kaj bere, ker njenima fantoma želim vse najboljše in najlepše za dopolnjeni 2 leti! user posted image user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 328
1.2.2010 10:50:04   
itata
ja velki so že tele naši februarčki ni kej...

a ima še katera "probleme" s tem ali ji je znano kako to hendlat, če jo začne otrok klicat striktno po imenu? nočem mu zdej travme narest pa težit okol tega. sem mu rekla, da me lahko kliče "mami" pa je rekel, "ne, Katja" in se veselo smejčkal... "moja Katja"user posted image lepš bi mi bilo, če bi me klical mami, ampak kaj čem. mah kar pustila ga bom, da naj me kliče kot želi. sam smešno zgleda. sej boste vidle....

bi bil letos tudi kak piknik tam maja na mestu kajne??user posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 329
1.2.2010 10:53:57   
Blacky*
user posted image user posted image user posted image Luka in Miha vse najboljše user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 330
1.2.2010 10:55:12   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: itata

a ima še katera "probleme" s tem ali ji je znano kako to hendlat, če jo začne otrok klicat striktno po imenu? nočem mu zdej travme narest pa težit okol tega. sem mu rekla, da me lahko kliče "mami" pa je rekel, "ne, Katja" in se veselo smejčkal... "moja Katja"user posted image lepš bi mi bilo, če bi me klical mami, ampak kaj čem. mah kar pustila ga bom, da naj me kliče kot želi. sam smešno zgleda. sej boste vidle....

bi bil letos tudi kak piknik tam maja na mestu kajne??user posted image

vaaauuuu piknik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , mi smo za user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 331
1.2.2010 11:03:34   
Blacky*
no in sedaj lepo pozdravljeni vsi user posted image

se na hitro javim, ker imam dela za znort in sploh je težko, če se ti nič ne da user posted image

za petek imam planiran dopust, a ne kaže dobro, ker naj bi imeli en sestančič... mahhh... sem mislila doma ostat in malo pripravit za vikend žurko user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 332
1.2.2010 11:04:57   
Blacky*

žal ti ne znam pomagat, ker pri nas je beseda mama v vseh svojih izpeljankah pogosto na dnevnem redu... mogoče bi celo kdaj rada videla, da reče npr. ati, oči... nekaj na to temo no user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 333
1.2.2010 11:15:57   
itata
da ne bo pomote... sej atija tud kliče po imenuuser posted image tko da ni diskriminacije!

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 334
1.2.2010 11:23:47   
dolenjka

da ne bo pomote... sej atija tud kliče po imenuuser posted image tko da ni diskriminacije!

Naša se včasih tut dere po bajti Mioooš, Mioooš, Miooš, kje si?? Le kje se je to naučila user posted image user posted image user posted image user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 335
1.2.2010 12:22:19   
listek1
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Naša se včasih tut dere po bajti Mioooš, Mioooš, Miooš, kje si?? Le kje se je to naučila user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

to se je včeri pr nas zgodilo user posted image  sem se zadrla "peter kje si", pa mali takoj za mano "petej ki si" user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 336
1.2.2010 12:26:01   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: listek1

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

to se je včeri pr nas zgodilo user posted image  sem se zadrla "peter kje si", pa mali takoj za mano "petej ki si" user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas je zdaj stopnja, ko se kar sama v tri dni začne dret in klicat, pa mene tut. Zadnjič se je zjutraj iz postelje drla mami mami kje si?, pa ker je nisme šmerglala je začela z Uša, Uša.... pol mi pa i blo več spasa user posted image

BTW, kako si? Kej boljš? Aja, načeloma 25.2. velja, raje vidim po pregledu, ker Maks dopoldan v glavnem spi user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 337
1.2.2010 13:09:58   
Februarka08

user posted image

JANUARSKI FEBRUARČKI:

16. Vrtnica, Janez user posted image user posted image
16. Srečka nosečka, Lana user posted image user posted image
30. Bamby, Anaja user posted image user posted image
31. mala_pikica,Luka user posted image user posted image

FEBRUARSKI FEBRUARČKI:

01. Bugi, Luka in Miha user posted image user posted image
02. Blacky*, Val user posted image
03. Itata, Jakob user posted image
03. Blaža, Blaž user posted image
04. Ella79, Zoja user posted image
04. kati kati, Maj user posted image
04. Misar, Lana user posted image
05. Mbee, Ema user posted image
06. Lillchy123, Luka user posted image
07. Anandrej, Sebastian user posted image
07. Marusah, Lovro user posted image
07. Mesečnica, Luna user posted image
07. Maja 80, Tija user posted image
07. Lara76, Naja user posted image
07. Listek, David user posted image
08. Brina 2006, Tomaž  user posted image
09. Buči, Tilen
user posted image
09. nizy, Azra user posted image
10. Bajsa, Zala user posted image
12. Janey, Jaka user posted image
12. MetiLu, Janez user posted image
13. Neni13, Mark user posted image
14. pina-1, Ana
user posted image
14. katka37, Tin user posted image
14. Polonca 78, Vid user posted image
15. Guerina, Julija user posted image
15. torcica, Gašper user posted image

18. Mary lou, Tai user posted image

19. Suzi*, Žana user posted image
20. larisa, Nejc user posted image
24. jencili, Taj user posted image
24. dolenjka, Stipe, Tara user posted image
26. amaya, Etienne user posted image
27. nuka, Nina user posted image
29. Februarka08, Larisa user posted image
29. Mlavla, Neža user posted image

MARČEVSKA FEBRUARČICA:

6. Elma, Elma

user posted image     user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 338
1.2.2010 13:11:20   
Februarka08
Luka & Miha vse najboljše ob pihanju 2. svečke!!!
user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 339
1.2.2010 13:14:09   
Februarka08
Bamby, prava mala dama je že Anajauser posted image in kakšna čupauser posted image user posted image

Pri nas pa ni (zaenkrat še) krize z imeni... sicer ve, kako nama je ime ampak sva samo mami in ociuser posted image upam da tako tud ostaneuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 340
1.2.2010 13:18:00   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

žal ti ne znam pomagat, ker pri nas je beseda mama v vseh svojih izpeljankah pogosto na dnevnem redu... mogoče bi celo kdaj rada videla, da reče npr. ati, oči... nekaj na to temo no user posted image

se podpišem pod tole.....
meni včasih že na vrh rpide beseda MAMAAAAAAAAAAAAAA....

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 341
1.2.2010 13:19:15   
pina-1

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  vprašanje za 1.mio €user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 342
1.2.2010 13:37:54   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  vprašanje za 1.mio €user posted image user posted image user posted image

katero je nagradno, Miooš kje si al uno drugo user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 343
1.2.2010 13:41:49   
dolenjka
Ne vem če bo delalo....takole smo pa mi nasmejani in dobrovoljni user posted image

user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 344
1.2.2010 13:48:04   
listek1

Pri nas je zdaj stopnja, ko se kar sama v tri dni začne dret in klicat, pa mene tut. Zadnjič se je zjutraj iz postelje drla mami mami kje si?, pa ker je nisme šmerglala je začela z Uša, Uša.... pol mi pa i blo več spasa user posted image

BTW, kako si? Kej boljš? Aja, načeloma 25.2. velja, raje vidim po pregledu, ker Maks dopoldan v glavnem spi user posted image

ja sem boljš, končno sem prišla k sebi. ja za 25.2. velja, pa pridem jest takoj po pregledu, to je je približno okrog 13h. A ti je tko ok? Pa mama Jencili tud pride. Ker jest bom mogla še neki jest, itak sem skoz lačna. Ko en hrček sem.
Aja, a boš ti nam kakšno slikco prvošla od Maksa?

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 345
1.2.2010 13:50:45   
listek1
no pa si me prehitela user posted image  kakšen cukr user posted image

Luka in Miha vse naj naj za rojstni dan.

pa tudi Anaji želim vse naj naj za rojstni dan, čeprav malce z zamudo.

PUnce kakšen tortice boste kaj pekle. Mi tudi praznujemo v nedeljo, pa rabim še kakšno idejo.

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 346
1.2.2010 13:52:51   
dolenjka

ja sem boljš, končno sem prišla k sebi. ja za 25.2. velja, pa pridem jest takoj po pregledu, to je je približno okrog 13h. A ti je tko ok? Pa mama Jencili tud pride. Ker jest bom mogla še neki jest, itak sem skoz lačna. Ko en hrček sem.
Aja, a boš ti nam kakšno slikco prvošla od Maksa?

jaz sem tut kot hrček, pa nisem user posted image user posted image Nujno bomo nekaj pojedle user posted image se že veselim user posted image Cajt bom imela pa tut do ene 15h ziher user posted image

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 347
1.2.2010 13:53:32   
dolenjka

no pa si me prehitela user posted image  kakšen cukr user posted image

hvala user posted image se mi zdi da bo en scrklanc user posted image

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 348
1.2.2010 13:56:45   
dolenjka
da se ve, kdo pri nas kida ves ta sneg user posted image

user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 349
1.2.2010 14:11:41   
pina-1

IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

katero je nagradno, Miooš kje si al uno drugo user posted image user posted image

uno drugo? oziroma boldanouser posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Katero ime za deklico vam je najbolj všeč?
pluseki

Katero ime za deklico vam je najbolj všeč?

Brina (28%)

Klara (23%)

Hana (25%)

Vita (25%)

Število vseh glasov: 541

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!