![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 31.1.2010 20:13:44
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ti si pa dobra. Bravo za pridnost. saj prav....me fulll na mene pred leti spominjaš
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 31.1.2010 20:14:14
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saraya,kaki izpit imaš to? Iz katerega predmeta? interpretacija iz slo ma ne vem...kaj sploh hoče tu....upam da spocam za pozitivno nekak Pa bo ti ratalo,boš vidla.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 31.1.2010 20:14:47
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pa ti bož že zmutla skup še za kaj več ko pozitivko. težko...tu mi zašteka...pa sploh ne vem kaj mutit ...ampak se ti naj vseeno besede pozlatijo slovnica mi je dost boljša......
< Sporočilo je popravil Saraya -- 31.1.2010 20:15:50 >
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 31.1.2010 20:15:19
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa bo ti ratalo,boš vidla. zlate babe
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 31.1.2010 20:15:48
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m matcar kaj v tor. tud delaš? Ker Lija jutri še nea gre v vrtec iz preventive, tak da se jutri nebom mogla oglasit. V torek pa je že večja verjetnost. Delam celi teden zjutraj,do petka ker v soboto jaz "mojega" lokala ne pustim. Ti si pa dobra. Bravo za pridnost. Ja,kaj pa naj.Moram,da vidim,imam še samo dober mesec porodniško in se moram navadit malo že zaj migat.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 31.1.2010 20:16:46
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ti si pa dobra. Bravo za pridnost. saj prav....me fulll na mene pred leti spominjaš Zaj se pa tak meniš,ko da si ti že pravi fosil.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 31.1.2010 20:17:16
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa bo ti ratalo,boš vidla. zlate babe Pa me verjamemo v tebe!
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 31.1.2010 20:18:28
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,kaj pa naj.Moram,da vidim,imam še samo dober mesec porodniško in se moram navadit malo že zaj migat. pridna,res.. veš..kak sem jaz delala nekoč... zjutraj sem šla v M(trgovino) na Ptuj....tam oddelala šiht..nato direkcijone v kafič(hvalabogu sem si našla kar enega..tam mimogrede....) ..tam delala do polnoči nekje..naslednji dan jovo na novo in vsak teden obratno ....Keša ko smetja....redno in na roko.....je pa res,da sem bila brez otrok
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 31.1.2010 20:19:08
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Zaj se pa tak meniš,ko da si ti že pravi fosil. adijoživci ne to...mislim na to,da sem isto tak delala kot ti sedaj
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 31.1.2010 20:19:21
|
|
|
|
tasa_m
|
Punce, ne še pisat na FB ker še nisem dobila kako naredim zasebno. Ker sem videla da se jih je kar nekaj vpisalo not. Sem jim dala trajno prepoved med MB.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 31.1.2010 20:19:44
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa me verjamemo v tebe! nice
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 31.1.2010 20:20:28
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,kaj pa naj.Moram,da vidim,imam še samo dober mesec porodniško in se moram navadit malo že zaj migat. pridna,res.. veš..kak sem jaz delala nekoč... zjutraj sem šla v M(trgovino) na Ptuj....tam oddelala šiht..nato direkcijone v kafič(hvalabogu sem si našla kar enega..tam mimogrede....) ..tam delala do polnoči nekje..naslednji dan jovo na novo in vsak teden obratno ....Keša ko smetja....redno in na roko.....je pa res,da sem bila brez otrok Ko sma mi2 z mojim začela,sem delala med tednom na studencih v kafiču,vikende pa v kamnici v kafiču.Pol sem na studencih pustla,ker sem bla trola,pa sem delala v taxiju 3 smene pa še vikende v kamnici,pa Leo mela že takrat.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 31.1.2010 20:20:28
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya pridna,res.. veš..kak sem jaz delala nekoč... zjutraj sem šla v M(trgovino) na Ptuj....tam oddelala šiht..nato direkcijone v kafič(hvalabogu sem si našla kar enega..tam mimogrede....) ..tam delala do polnoči nekje..naslednji dan jovo na novo in vsak teden obratno ....Keša ko smetja....redno in na roko.....je pa res,da sem bila brez otrok takrat je drugače ja, se lahko špilaš. Jaz sem bila enaka..delala po cele dneve pol pa še v lajf šla pa če je bilo treba direkt zjutraj v službo. Čaga prava
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 31.1.2010 20:20:36
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Punce, ne še pisat na FB ker še nisem dobila kako naredim zasebno. Ker sem videla da se jih je kar nekaj vpisalo not. Sem jim dala trajno prepoved med MB. ja in to celo dve moji kolegici.....pa nikomur nisem nič rekla ...aja..to so po mojem oboževalci...,ne?
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 31.1.2010 20:21:12
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya pridna,res.. veš..kak sem jaz delala nekoč... zjutraj sem šla v M(trgovino) na Ptuj....tam oddelala šiht..nato direkcijone v kafič(hvalabogu sem si našla kar enega..tam mimogrede....) ..tam delala do polnoči nekje..naslednji dan jovo na novo in vsak teden obratno ....Keša ko smetja....redno in na roko.....je pa res,da sem bila brez otrok takrat je drugače ja, se lahko špilaš. Jaz sem bila enaka..delala po cele dneve pol pa še v lajf šla pa če je bilo treba direkt zjutraj v službo. Čaga prava ja zlati cajti!
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 31.1.2010 20:21:51
|
|
|
|
arabela*
|
matcar...kje si v kamnici delala? jaz sem tud tam delala v kafiču
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 31.1.2010 20:22:22
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Punce, ne še pisat na FB ker še nisem dobila kako naredim zasebno. Ker sem videla da se jih je kar nekaj vpisalo not. Sem jim dala trajno prepoved med MB. ja in to celo dve moji kolegici.....pa nikomur nisem nič rekla ...aja..to so po mojem oboževalci...,ne? Prosim????? Pa saj to ni res,bi rekel Maks! Ej,daj naredi nekaj,Tasa,da bomo samo me,oboževalcev je tak tu ko smetja!
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 31.1.2010 20:23:06
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya matcar...kje si v kamnici delala? jaz sem tud tam delala v kafiču Kava bar Peter!(Bratanič se je tudi reklo),zraven onega malega tuša.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 31.1.2010 20:23:49
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Punce, ne še pisat na FB ker še nisem dobila kako naredim zasebno. Ker sem videla da se jih je kar nekaj vpisalo not. Sem jim dala trajno prepoved med MB. ja in to celo dve moji kolegici.....pa nikomur nisem nič rekla ...aja..to so po mojem oboževalci...,ne?
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 31.1.2010 20:24:16
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Punce, ne še pisat na FB ker še nisem dobila kako naredim zasebno. Ker sem videla da se jih je kar nekaj vpisalo not. Sem jim dala trajno prepoved med MB. ja in to celo dve moji kolegici.....pa nikomur nisem nič rekla ...aja..to so po mojem oboževalci...,ne? Prosim????? Pa saj to ni res,bi rekel Maks! Ej,daj naredi nekaj,Tasa,da bomo samo me,oboževalcev je tak tu ko smetja! ni mi jasno...sedaj pa teh dveh kolegic več ni ...A so jih skinli? kak si to porihtala...določene samo spusti gor?
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 31.1.2010 20:24:37
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya matcar...kje si v kamnici delala? jaz sem tud tam delala v kafiču Kava bar Peter!(Bratanič se je tudi reklo),zraven onega malega tuša. adijoživci
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 31.1.2010 20:25:30
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Punce, ne še pisat na FB ker še nisem dobila kako naredim zasebno. Ker sem videla da se jih je kar nekaj vpisalo not. Sem jim dala trajno prepoved med MB. ja in to celo dve moji kolegici.....pa nikomur nisem nič rekla ...aja..to so po mojem oboževalci...,ne? Prosim????? Pa saj to ni res,bi rekel Maks! Ej,daj naredi nekaj,Tasa,da bomo samo me,oboževalcev je tak tu ko smetja! ni mi jasno...sedaj pa teh dveh kolegic več ni ...A so jih skinli? kak si to porihtala...določene samo spusti gor? Si ziher? Upam,da mene niso skenclali!
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 31.1.2010 20:25:33
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Punce, ne še pisat na FB ker še nisem dobila kako naredim zasebno. Ker sem videla da se jih je kar nekaj vpisalo not. Sem jim dala trajno prepoved med MB. ja in to celo dve moji kolegici.....pa nikomur nisem nič rekla ...aja..to so po mojem oboževalci...,ne? ma ja...če pa se reče oboževalci...ma daj se spokaj že tja...drugače te bom potisnila
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 31.1.2010 20:26:06
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Punce, ne še pisat na FB ker še nisem dobila kako naredim zasebno. Ker sem videla da se jih je kar nekaj vpisalo not. Sem jim dala trajno prepoved med MB. ja in to celo dve moji kolegici.....pa nikomur nisem nič rekla ...aja..to so po mojem oboževalci...,ne? Prosim????? Pa saj to ni res,bi rekel Maks! Ej,daj naredi nekaj,Tasa,da bomo samo me,oboževalcev je tak tu ko smetja! ni mi jasno...sedaj pa teh dveh kolegic več ni ...A so jih skinli? kak si to porihtala...določene samo spusti gor? Si ziher? Upam,da mene niso skenclali! ziher ja..ker jih ni
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 31.1.2010 20:26:16
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya matcar...kje si v kamnici delala? jaz sem tud tam delala v kafiču Kava bar Peter!(Bratanič se je tudi reklo),zraven onega malega tuša. adijoživci Kaj? Ti si tudi tam delala?
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.