Anonimen
|
Živijo bejbe! No, zdaj pa se tudi jaz lahko vpišem v tole rubriko... V petek (29.01.2010) sem začela s Klomifenom - prva tableta, prvi cikel, še tri tabletke me čakajo, potem pa "akcija" in samo upam in želim si lahko, da bi ponovno potem zagledala . Ja, enega malega škrata (2,5 let) že imamo, zdaj se že dve leti matrava za drugega, ampak sem pa tista "srečnica" z nerednimi menstruacijami, diagnozo PCO , pa možev spermiogram baje ni ravno najboljši - taki so vsaj bili prvi izvidi ... je treba še kaj dodati? Ja, recimo to, da sem v službi "sfehtla" dva dni dopusta (Sreča, da imamo super šefa in ni ravno turistična sezona) in rezervirala vikend v Dobrni . Ja, morda se sliši čist upokojensko, ampak voda v Dobrni (bazeni, termalni vrelci, itd) je idelana za vse nas, ki imamo take in drugačene ginek težave. Pri meni je privč pomagalo (ali pa je bila to moja psha), drugič se mi je vsaj M uredila za kak mesec, tretjič je bilo bolj družinsko obarvano, ker smo bili vsi trije in ni bilo časa za sprostitev in romantiko, zdajle greva pa sama - uživat (samo) 3 tri dni in upam ,da se nam morda tokrat nasmehne sreča in bom drug mesec že v katerem drugem klubu. Do takrat pa, vsem lep pozdrav in veliko užitkov. Znani pisatelj Paolo Coelho je v eni svojih knjig (Alkimist) zapisal sledeče: Če si nekja možno želiš, potem vse stvarstvo stremi k temu, da bi se želja uresničila. NAJ BO TO NAŠA "MANTRA"!
|