![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 29.1.2010 20:17:39
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ly,tebi je ratalo vse porihtat? Jaz sem kr po pošti poslala vlogo za olajšave,pa sem kr na mojega dala. Ja, saj si samo tja prišo pa liste izpolno, če si pa mel že izponjene pa si samo oddal. Je pa šlo hitro. No,HB,vsaj to,ko se ponavadi vedno devajo vsepovsod!
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 29.1.2010 20:18:59
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Men se pa danes tak spi. Pa noge me bolijo. Sem celo dopoldne bla veni pol ko smo se pa najedli sem še pa šla cajt zapravljat. Saj vsi vemo kaj sem počela. Ob 18 sma pa šla eno stanovanje gledat pa morma počakat do jutri kaj bojo rekli. Super! Pa vama je blo všeč? Upam,da vama rata zdaj! Ja ni slabo. Edina slabost je da je v 4 nastropju brez dvigala. Pa bo že ker je 2,5 sobno in je najemnina 300 EUR.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 29.1.2010 20:19:51
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ly,tebi je ratalo vse porihtat? Jaz sem kr po pošti poslala vlogo za olajšave,pa sem kr na mojega dala. Ja, saj si samo tja prišo pa liste izpolno, če si pa mel že izponjene pa si samo oddal. Je pa šlo hitro. No,HB,vsaj to,ko se ponavadi vedno devajo vsepovsod! Ja so kar one tam hitele in je šlo hitro.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 29.1.2010 20:20:55
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Men se pa danes tak spi. Pa noge me bolijo. Sem celo dopoldne bla veni pol ko smo se pa najedli sem še pa šla cajt zapravljat. Saj vsi vemo kaj sem počela. Ob 18 sma pa šla eno stanovanje gledat pa morma počakat do jutri kaj bojo rekli. Super! Pa vama je blo všeč? Upam,da vama rata zdaj! Ja ni slabo. Edina slabost je da je v 4 nastropju brez dvigala. Pa bo že ker je 2,5 sobno in je najemnina 300 EUR. Lepa igra! Ma,ja,saj se navadiš po štengah hodit.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 29.1.2010 20:22:26
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Men se pa danes tak spi. Pa noge me bolijo. Sem celo dopoldne bla veni pol ko smo se pa najedli sem še pa šla cajt zapravljat. Saj vsi vemo kaj sem počela. Ob 18 sma pa šla eno stanovanje gledat pa morma počakat do jutri kaj bojo rekli. Super! Pa vama je blo všeč? Upam,da vama rata zdaj! Ja ni slabo. Edina slabost je da je v 4 nastropju brez dvigala. Pa bo že ker je 2,5 sobno in je najemnina 300 EUR. Lepa igra! Ma,ja,saj se navadiš po štengah hodit. Bom dobila vsaj kondicijo in linijo. Pa ZS maš.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 29.1.2010 20:24:03
|
|
|
|
matcar
|
Ly,odgovorila!
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 29.1.2010 20:28:21
|
|
|
|
ly117
|
Tasa zdaj sem se spomnila na tvoje prošnje. Nisem danes uspela, bom jutri če že ni prepozno.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 29.1.2010 20:29:39
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Tasa zdaj sem se spomnila na tvoje prošnje. Nisem danes uspela, bom jutri če že ni prepozno. Če sem prav pogledala,ne zgleda šfoh.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 29.1.2010 20:31:12
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Tasa zdaj sem se spomnila na tvoje prošnje. Nisem danes uspela, bom jutri če že ni prepozno. Če sem prav pogledala,ne zgleda šfoh. Saj ne da bi švoh zgledalo jaz bi jih samo malo spremenila oz. odvzela. Sem ji pa že včeraj napisala.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 29.1.2010 20:32:06
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Tasa zdaj sem se spomnila na tvoje prošnje. Nisem danes uspela, bom jutri če že ni prepozno. Če sem prav pogledala,ne zgleda šfoh. Saj ne da bi švoh zgledalo jaz bi jih samo malo spremenila oz. odvzela. Sem ji pa že včeraj napisala. Pa ostala si kaj gledala?
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 29.1.2010 20:35:47
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa ostala si kaj gledala? Bol podrobno vprašanje prosim?
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 29.1.2010 20:36:39
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa ostala si kaj gledala? Bol podrobno vprašanje prosim? Ja,o čem pa se te menima zaj,hanza? Kaj si B....a?
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 29.1.2010 20:39:53
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa ostala si kaj gledala? Bol podrobno vprašanje prosim? Ja,o čem pa se te menima zaj,hanza? Kaj si B....a? Ja. Kaj se mi ne vidi. Ke ne vem kaj bi drugega gledala. Si misla stanovanja. Ker menima se o prošnjah.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 29.1.2010 20:41:41
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa ostala si kaj gledala? Bol podrobno vprašanje prosim? Ja,o čem pa se te menima zaj,hanza? Kaj si B....a? Ja. Kaj se mi ne vidi. Ke ne vem kaj bi drugega gledala. Si misla stanovanja. Ker menima se o prošnjah. Jaz se že celi cajt o stanovanjih menim! Ki si pa ti zaj bla?
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 29.1.2010 20:42:13
|
|
|
|
matcar
|
Pridem nazaj!
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 29.1.2010 20:44:14
|
|
|
|
ly117
|
Seveda se nisma razumeli če mi citiraš post o tasinih prošnjah. Haloooooooooooooo.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 29.1.2010 20:55:13
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ja ni slabo. Edina slabost je da je v 4 nastropju brez dvigala. Pa bo že ker je 2,5 sobno in je najemnina 300 EUR. meni pa je to vredi..ker se vsaj razgibaš
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 29.1.2010 20:55:38
|
|
|
|
arabela*
|
Gledam film na kanalu A...pridem pol
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 29.1.2010 20:56:41
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa ostala si kaj gledala? Bol podrobno vprašanje prosim? Ja,o čem pa se te menima zaj,hanza? Kaj si B....a?
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 29.1.2010 21:21:45
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ja ni slabo. Edina slabost je da je v 4 nastropju brez dvigala. Pa bo že ker je 2,5 sobno in je najemnina 300 EUR. meni pa je to vredi..ker se vsaj razgibaš Jaz sem v 5. brez dvigala pa sem ves čas govorila, da imam mogoče zato kakšen celulitek manj in je zato fajn, ampak zdaj ko je Tinej že tak težek pa še ne hodi je pa kriza. Že če samo njega nesem gor je ful kriza, če pa imam še kaj iz trgovine ipd. pa sploh ne gre in morava it nujno oba al pa pustim v avtu pa potem B prinese gor. Aja pa čer.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 29.1.2010 21:29:41
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Jaz sem v 5. brez dvigala pa sem ves čas govorila, da imam mogoče zato kakšen celulitek manj in je zato fajn, ampak zdaj ko je Tinej že tak težek pa še ne hodi je pa kriza. Že če samo njega nesem gor je ful kriza, če pa imam še kaj iz trgovine ipd. pa sploh ne gre in morava it nujno oba al pa pustim v avtu pa potem B prinese gor. Aja pa čer. Ja saj zato sem napisala da ima to napako. Pa bom že.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 29.1.2010 21:43:18
|
|
|
|
arabela*
|
Zaj sem se tak poleg filma...
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 29.1.2010 21:50:24
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Zaj sem se tak poleg filma... Žalostni konec?
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 29.1.2010 21:50:56
|
|
|
|
marta82
|
Jaz sem tak z eno oko kake 10 min gledala pa sem videla, da mamica in dojenček umreta v prometni nesreči pa imam že cmok v grlu. Ej grozna sem zdaj po porodu, sem ful cmerasta ratala.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 29.1.2010 21:55:00
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Jaz sem tak z eno oko kake 10 min gledala pa sem videla, da mamica in dojenček umreta v prometni nesreči pa imam že cmok v grlu. Ej grozna sem zdaj po porodu, sem ful cmerasta ratala. Nisi edina. Jaz sem itak taka cmerasta od prej zdaj pa še 3x bolj. Samo kaj žalostnega preberem in se že pizdim.
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.