mita21
|
hello, končno sem prišla do računalnika. stacionarc nam je crknu (ko bo treba v službo, ga bomo mogl nabavt), prenosnika mi pa večkrat Gašper zasede . Res hvala vsem za lepe in spodbudne besede.Sej smo se sprijaznili in se učimo s tem živet. Gašper obiskuje OVI-je (oddelek vzgoje in izobraževanja), kjer se učijo samostojnosti (napr. hranjenje, oblačenje, umivanje, orientacija, veliko delajo na razvoju motorike, koordinacije, logopedske vaje, ...)-skratka skrb zase. Z njim delajo krasni ljudje, rad hodi in to nam veliko pomeni. V času brezupnosti sva spoznala tudi prave prijatelje, ki so nam stali ob strani in se še sedaj veliko družimo. Vidim, da se o službah in vrtcih pogovarjate. Mini, lino upam, da najdete kaj pametnega, da ne boste cele dneve v službah za mal denarja . to je res sranje, vas čisto razumem, pred nekako osmimi leti je bil moj mož na istem. Ampak jaz rečem: vakemu se enkrat nasmehne sreča in tudi vama se enkrat bo!!! Jaz pa težav s službo nisem imela, takoj po faksu sem jo dobila, ko sem bila pa z Gašperjem na porodniški, pa so mi pogodbo spremenili v nedoločen čas. Res, full lepa gesta. Tko de služba čaka, Matijo pa mi še tud ne bo treba v vrtec dat, ker gre pa moja mami avgusta v penzijo (maj, junij, bomo že nekak poflikal z varstvom) bo pa s septembrom varstvo prevzela. Ampak tja s tremi leti gre pa absolutno v vrtec, ker je to res dobro za razvoj samostojnosti otroka pa še veliko se naučijo, pa mislim da če so malo starejši tud bolezni lažje prenašajo. Ampak veselim se je pa prav nič. Se že obetajo eni projekti, ki bodo zahtevali celodnevne odsotnosti od doma, pa si tega sploh ne predstavljam, saj dlje kot dve uri sploh še nisva bila ločena.Me je kar groza . Matiaj pa se full rad igra z lopatico za hrano ven devat (polenovka ), pa prstke not v luknjice vtika. Ko kuham, ga dam v stolček pa iz predala razne kuhalnice in druge pripomočke jemljeva in se z njimi zamoti tudi pol ure. Tud naš je nor na kable in razne vrvice, ne vem po kom, sva z možem oba čist atehnična tipa . Sedaj je pa že uvrnk lačen, bo treba ukrepat ...
|