šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Najboljš, da oba službo pustiva, pa da me začne mož pretepat. Pol bova zihr vrtec dobila. šivilja? ja če si socialno ogrožen ali brezposeln imaš prednost pred ostalimi samo tega pa ne razumem,... kolikor vem, se najbolj točkuje stalni naslov in število otrok,... so to kaj spremenili? sicer, majana, to si že zadnjič nekaj omenjala,... pa katera je že omenjala, da ji je brezposelna soseda, ki ima mulčke v vrtcu, predlagala, da bi ji (proti plačilu, seveda) popazila na otroka, med tem ko dela? ne vem,... ko sem za U.ja oddajala vlogo, so mi rekle (ravnateljica je bila zraven), da bo zagotovo prišel na vrsto, ker je že O. pri njih. ampak šele septembra. Samo toliko preden grem spat - sploh ni pomembno koliko otrok imaš - ali enega ali petindvajset, niti malo jih ne briga ali je vrtec blizu aline, še manj jih zanima, če imaš enega otroka že v vrtcu... Pomembno je samo, da si prijavljen v MOL in koliko časa, pa starost otroka ob vpisu (starejši je - bolje je). Pa če si totalen socialec dobiš točke, če si pa socialno ali drugače ogrožen prineseš pa potrdilo iz CSD in si avtomatično sprejet neglede na stalno prebivališče - tudi če je Šemič al Murska sobota ali pa vrh Triglava. Če si pošten državljan z več kot enim otrkom, si si sam kriv, kaj pa ne uporabljaš kontracepcije. Še to - napišeš prednostni vrtec, in eno rezervo. Če tukaj ne dobiš te vržejo kamorkoli po LJ, če to zavrneš te skenslajo. Tolk na hitro, več pa v živo drugi teden. Bom povedala kdaj mam čas, pa bomo nekje bliz Majane, da še ona uleti.
|