![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 20:40:38
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jap,pa še kak se spomnim,sem mogla takoj spat po njih. Mi smo mogli tud bit ob 19:30 v pojstli in spat. Domov pa smo mogli obvezno prit ob 18.ih.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 20:40:53
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,mislim,da nobene kaj prej ne bo,sama pa ne bom tam sedela spet tak dolgo. Ja,mi smo ok,sem bla prej s Saš-em v šoli,je Lea imela nastop.Zdaj pa nekaj tečka. jaz lako že ob devetih pridem...če ti ni prehitro Ja,lahko,ker jaz peljem tak mala2 okoli pol 9-h,te pa mi ni tak dugo sami tam za sedet!
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 20:41:25
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem zgleda neko čudno kretnjo naredla,al kaj,tak me je vsekalo,da se komaj premikam,pa sedim tudi komaj.Upam,da bo ok,ker v soboto delam. te bo tvoj orng zmasiral in bo vredu Te lahko do ju3 čakam!
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 20:42:15
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,lahko,ker jaz peljem tak mala2 okoli pol 9-h,te pa mi ni tak dugo sami tam za sedet! zmenjeno..peljem A v vrtec..potem pa kar direkcione v kavaja
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 20:43:43
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem zgleda neko čudno kretnjo naredla,al kaj,tak me je vsekalo,da se komaj premikam,pa sedim tudi komaj.Upam,da bo ok,ker v soboto delam. te bo tvoj orng zmasiral in bo vredu Te lahko do ju3 čakam! oprosti. Mogoče ti pa bo to kaj pomagalo.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 20:43:46
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,lahko,ker jaz peljem tak mala2 okoli pol 9-h,te pa mi ni tak dugo sami tam za sedet! zmenjeno..peljem A v vrtec..potem pa kar direkcione v kavaja Ok,zmenjeno!
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 20:44:25
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem zgleda neko čudno kretnjo naredla,al kaj,tak me je vsekalo,da se komaj premikam,pa sedim tudi komaj.Upam,da bo ok,ker v soboto delam. te bo tvoj orng zmasiral in bo vredu Te lahko do ju3 čakam! oprosti. Mogoče ti pa bo to kaj pomagalo. Zaj si bom predstavlala,da jaz tam gor ležim.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 20:45:32
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Zaj si bom predstavlala,da jaz tam gor ležim. Saj to je bil tudi namen.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 20:48:30
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Zaj si bom predstavlala,da jaz tam gor ležim. Saj to je bil tudi namen.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 20:49:01
|
|
|
|
arabela*
|
Al pa na njenem mestu.....vizualiziraj se
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 20:51:40
|
|
|
|
matcar
|
Saraya,ne bi blo slabo to.Bom se probala!
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 20:53:57
|
|
|
|
matcar
|
Mislim,da bom jaz kr hitro izkoristla vaše darilo in se naročla.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 20:55:35
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mislim,da bom jaz kr hitro izkoristla vaše darilo in se naročla. cajt bi bil ja...
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 20:55:40
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mislim,da bom jaz kr hitro izkoristla vaše darilo in se naročla. No, pametna odločitev.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 20:59:06
|
|
|
|
arabela*
|
veš..kolk stvari lahko reguliraš z mislimi..... Sem pred leti..uf že dolgo nazaj bila na nekem..kaj te vem kaj je bilo..kao v sklopu izobraževanja....in so nas tam učili...npr..kako premagati lakoto in hkrati biti sit.Npr...Si pred sebe naslikaš veliiiiiikkko pizo ali pa kaj imaš rada....zapreš oči in jo ješ v mislih..košček za koškom,dakler cele ne poješ....... .....Probaj enkrat.......................(to je samo en primer)
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 21:01:06
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya veš..kolk stvari lahko reguliraš z mislimi..... Sem pred leti..uf že dolgo nazaj bila na nekem..kaj te vem kaj je bilo..kao v sklopu izobraževanja....in so nas tam učili...npr..kako premagati lakoto in hkrati biti sit.Npr...Si pred sebe naslikaš veliiiiiikkko pizo ali pa kaj imaš rada....zapreš oči in jo ješ v mislih..košček za koškom,dakler cele ne poješ....... .....Probaj enkrat.......................(to je samo en primer) Bom probala,sem pa že slišala to jaz tudi.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 21:02:43
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya veš..kolk stvari lahko reguliraš z mislimi..... Sem pred leti..uf že dolgo nazaj bila na nekem..kaj te vem kaj je bilo..kao v sklopu izobraževanja....in so nas tam učili...npr..kako premagati lakoto in hkrati biti sit.Npr...Si pred sebe naslikaš veliiiiiikkko pizo ali pa kaj imaš rada....zapreš oči in jo ješ v mislih..košček za koškom,dakler cele ne poješ....... .....Probaj enkrat.......................(to je samo en primer) To pri meni ne bi delovalo. Bi si samo večje lušte naredla.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 21:04:30
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya veš..kolk stvari lahko reguliraš z mislimi..... Sem pred leti..uf že dolgo nazaj bila na nekem..kaj te vem kaj je bilo..kao v sklopu izobraževanja....in so nas tam učili...npr..kako premagati lakoto in hkrati biti sit.Npr...Si pred sebe naslikaš veliiiiiikkko pizo ali pa kaj imaš rada....zapreš oči in jo ješ v mislih..košček za koškom,dakler cele ne poješ....... .....Probaj enkrat.......................(to je samo en primer) To pri meni ne bi delovalo. Bi si samo večje lušte naredla. Probaj pa boš vidla,mogoče pa boš presenečena.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 21:05:37
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya veš..kolk stvari lahko reguliraš z mislimi..... Sem pred leti..uf že dolgo nazaj bila na nekem..kaj te vem kaj je bilo..kao v sklopu izobraževanja....in so nas tam učili...npr..kako premagati lakoto in hkrati biti sit.Npr...Si pred sebe naslikaš veliiiiiikkko pizo ali pa kaj imaš rada....zapreš oči in jo ješ v mislih..košček za koškom,dakler cele ne poješ....... .....Probaj enkrat.......................(to je samo en primer) To pri meni ne bi delovalo. Bi si samo večje lušte naredla. Probaj pa boš vidla,mogoče pa boš presenečena. Bom jaz zdaj probala pavo pomarančo, pa bo isti efekt.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 21:05:55
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 To pri meni ne bi delovalo. Bi si samo večje lušte naredla. ne moreš se disciplinirat..in verjet v to... drugače itak ni smisla
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 21:06:17
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya veš..kolk stvari lahko reguliraš z mislimi..... Sem pred leti..uf že dolgo nazaj bila na nekem..kaj te vem kaj je bilo..kao v sklopu izobraževanja....in so nas tam učili...npr..kako premagati lakoto in hkrati biti sit.Npr...Si pred sebe naslikaš veliiiiiikkko pizo ali pa kaj imaš rada....zapreš oči in jo ješ v mislih..košček za koškom,dakler cele ne poješ....... .....Probaj enkrat.......................(to je samo en primer) To pri meni ne bi delovalo. Bi si samo večje lušte naredla. Probaj pa boš vidla,mogoče pa boš presenečena. Bom jaz zdaj probala pavo pomarančo, pa bo isti efekt.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 21:06:22
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Bom jaz zdaj probala pavo pomarančo, pa bo isti efekt.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 21:07:52
|
|
|
|
matcar
|
Upam,da je šlo Marti vredi danes na radiu.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 21:08:07
|
|
|
|
arabela*
|
Jaz pa grem kšir umit.......pa si večerjo naredit...pravo pridem potem
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 21:09:21
|
|
|
|
tasa_m
|
Tak, eno prošnjo sem končala. Ly ti pošljem na mail, ok? da pogledaš če boš znala..
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.