|
RE: poskušam biti strpna, ampak... 28.1.2010 12:00:47
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: madela Mene pa ne moti Zakaj bi me pa,ne vpliva osebno name,živi pa naj vsak po svoje in tako,kot si želi,da je srečen. Če bi,bi se prej zgražala,nad umori,nad nasiljem,nad vsem grdim in krutim,ki se dogaja po svetu in ne nad tem,da je nekdo,nekje pač srečen,čeprav za nas,na malo bolj bizaren čuden način. najprej podpis pod tole (hvala madela) pa še nekaj me zanima... pa kakšne želodce imate ve to, da se vam začnejo obračat ob čisto normalnih slikah ne bi rekla, da bi bilo na sliki neko razmesarjeno truplo, ampak dva človeka... tisti noseči zgleda skoraj tako kot moj , ki ima malo prevelik trebuh, a ga naj po vaše začnem skrivat, da ne bo kakšni gospidični slabo postalo ob pogledu nanj? pa ne se spraševat če bo ta otrok srečen... a mislite, da ga bosta imela zato, da ga bosta trpinčila? prav gotovo si ga želita in ne bo nič manj srečen kot so naši otroci. sploh pa, a ko ste se odločile za otroka ste bile 100%, da bo pa ta vaš otrok vedno srečen, pa nikoli zasmehovan, pa a ste bile 100%, da boste s partnerjem ostale do smrti skupaj? dajte, dajte, malo pomislite....
|