|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Motorola
30.6.2005 20:39:57   
StBarbara
Odločam se za nakup motorole. Niham med V550 ali V525.

Kakšne izkušnje ali priporočila?
Hvala,

nina. :pujs:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Motorola
30.6.2005 20:40:58   
Anonimen
V525.

(odgovor članu StBarbara)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Motorola
30.6.2005 20:43:54   
anitaz
Nokia je zakon...:bravo::)-

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Motorola
30.6.2005 20:53:57   
Anonimen
:bravo:tudi jaz mam že zdaj drugo motorolo in nebi šla na drugega.je zelo dobra.:bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Motorola
30.6.2005 20:55:39   
baguSka
Jst se tud nokii ne odpovem za noben dnar.;)

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Motorola
30.6.2005 21:10:08   
smrka
jst ti svetujem da si kup Nokio - motorola je sranje, mogoce samo lepo izgleda.

Neposredna povezava do sporočila: 6
   Motorola
30.6.2005 21:13:42   
lefairyon
midva z :love: imava oba sony ericsona in sva fajn zadovoljna z njim...ga tudi ne bi menjala za noben denar...pa še zgleda super...

Neposredna povezava do sporočila: 7
   Motorola
30.6.2005 21:14:34   
smrka
erikson ima zafrknjeno ko se vtika za polnit baterijo.

Neposredna povezava do sporočila: 8
   Motorola
30.6.2005 21:15:39   
Gina
Kdor ima enkrat motorolo, pa je z njo zadovoljen, se ponavadi spet zanjo odloči. Jaz sem jo imela, pa potem po nasvetih kupila nokio, pa sem jo nazaj zamenjala za motorolo. Zakaj?

Hmmm...nokia je trotl zihr aparat. se pravi ne moreš zgrešit funkcij, ker te lepo počasi vodi po stopnjah. Ampak mene te stopnje ubijajo, ker moraš za vsako malenkost 3-5x pritisnit tipke, da prideš do željenega. Nima nekih hitrih dostopov pa podobnih reči, ki jih motorola ima. No, pri motoroli je meni ravno to všeč, da ima vse na hitri dostop, milion reči, pa funkcij, ampak je pa res, da moraš biti tip za to. Če ti je tehnika zoprna stvar, pa če si bolj na simpl in počasi narejen, potem je boljša nokia, če pa si za bolj uporabne in hitre reči, pa vzami motorolo.

Neposredna povezava do sporočila: 9
   Motorola
30.6.2005 21:20:10   
baguSka
sploh ni res gina. men je nokia zakon zarad kvalitete ;)

Neposredna povezava do sporočila: 10
   Motorola
30.6.2005 21:26:48   
lefairyon
ja za polnjenje je res malo zafrknjeno ampak drugače je telefonček 1A:bravo::bravo::bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 11
   Motorola
30.6.2005 21:27:44   
Gina
Aja, no to res ne bi vedela, če je kakšen od teh manj kvaliteten. Moj :love: ima mojo staro nokio in dejansko ni crknila še, motorola je tudi že stara, pa kar dela in dela. Imeli pa smo enega eriksona, pa je prec konec vzel, ves čas je bilo nekaj narobe. Pa doma imam tudi eriksonov tel., navaden, pa sem tako jezna, od prvega dne imam probleme z njim, no pa ena frendica tudi, se vsak dan jezi že ves mesec. Tako da erikson je sranje, pa najbolj seva. Z motorolo in nokio imam pa dobre izkušnje kar se kvalitete tiče, saj pravim, druge reči me motijo. Je pa res, da moj:love:pa ne prenese motorole, ima zelo rad nokio. Je bil tako vesel, ko sva zamenjala mobija. Jaz pa tudi.

Neposredna povezava do sporočila: 12
   Motorola
30.6.2005 21:29:49   
baguSka
jst sm delala v trgovini s telefoni in vem iz lastnih izkušenj da je nokia na prvem mestu potem pa ostalo, vsekakor pa je ericsson na zadnjem poleg še nekaterih ;)

Neposredna povezava do sporočila: 13
   Motorola
30.6.2005 21:38:44   
Anonimen
Nokia rulz.

Ko imaš enkrat Nokio, nočeš več druzga. No, mogoče bi edin qtek-a še mela :)-

Neposredna povezava do sporočila: 14
   Motorola
30.6.2005 21:39:55   
Anonimen
V525.

Neposredna povezava do sporočila: 15
   Motorola
30.6.2005 22:06:19   
Anonimen
Ampk Motorola V525 je pa najhujši zakon na svetu.

Neposredna povezava do sporočila: 16
   Motorola
30.6.2005 22:08:30   
StBarbara
albina a si ti pri simobilu, ker se mi zdi da sam tam prodajajo ta najhujši zakon :)

Neposredna povezava do sporočila: 17
   Motorola
30.6.2005 22:10:12   
Anonimen
Nisem, piška, pojma nimam, kaj so to zaeni mobiteli ampk ta številka mi je tako lepa V525. Samo s tega stališča :zmeden:

Neposredna povezava do sporočila: 18
   Motorola
30.6.2005 22:22:23   
Pupica
N O K I A
Ostalo ni telefon...:ups:

Neposredna povezava do sporočila: 19
   Motorola
30.6.2005 22:27:23   
StBarbara
si bom kr megafon kupila pa bom tulila

:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 20
   Motorola
30.6.2005 22:38:18   
mala maja
NOKIA je zakoooonnn.

Doma imam dve motoroli-ena je od pokojnega očeta ki je je kupil par mesecev pred smrtjo vredno skor 200 tisoc. Crknla baterija, so rekl na servisu kupila nova baterijo pa ne dela je koj prazna.
Pol mam pa še eno k je šel en dan po garanciji kontakt pa je nočjo popravit popravilo je pa 10 tisoč :hudicek:
Sej ej lep pa pregleden telefon sam ni vreden pol K.....

Kolegu je padla nokija v pivo pa dela, mislš da bi Motorola :)-:)-:)-:)- SANJE

Neposredna povezava do sporočila: 21
   Motorola
30.6.2005 23:06:33   
Anonimen
Aja, sestra2 je mela motorolo neki cajta. Full nezadovoljna. Samo ona je itak za Ericsone. Sploh še ni mela pametnga telefona -Nokie8)

Neposredna povezava do sporočila: 22
   Motorola
30.6.2005 23:06:39   
Anonimen
NEEEEEE MOTOROLE!!!!! JZ MAM V525 DOBRA 2 MESECA PA MI ŽE NAGAJA, MEDTEM KO IMAM NOKIO 3210 ŽE PAR LET, PA RAZEN "UTRUJENE" BATERIJE DELA KOT URCA! (PA SPOŠTLJIVO RAVNAM Z APARATI) IMELA SEM PA TUDI ŽE SIEMENSA, AMPAK SE OBA SKRIJETA PRED NOKIO!! NOKIA JE RES KVALITETA, SAMO KAJ, KO JE OBLIKA BOLJ TKO TKO. MOTOROLA JE LEPA ZA POGLEDAT, VENDAR PORAZNE KVALITETE. NAJ OMENIM, DA SE MI ŽE PRVI DAN NI HOTELA POLNIT, ZDAJ MI POKROVČEK NAGAJA, VČASIH SEM CELO NEDOSEGLJIVA, VČASIH NE MOREM VEN POKLICAT, NE POKAŽE MI TAKOJ KDO ME KLIČE....PA ŠE POČASNA JE, DA DOL PADEŠ..PREDEN SKUPI SPRAVIŠ EN SMS MINE KAR PRECEJ ČASA. ALI PA DA NEKOGA PO IMENIKU IŠČEŠ..MA TO DELA KOT EN STAR COMPUTER, SPLOH NE DOJEMA...NIKOLI VEČ MOTOROLE, PA ČE JE IZ SAMEGA ZLATA!

Neposredna povezava do sporočila: 23
   Motorola
30.6.2005 23:45:10   
tinatona
Haj!Jaz ti tud odsvetujem Motorolo!!! Men je trikrat zvočnik crknu v garanciji, pol pa še en dan po preteku garancije in tud nočjo popravt. Hočjo 8000 sam da bodo pogledal kaj je narobe z njo. Sem full jezna, sm si raj kr nov telefon omislila (Nokio)...
Pa isto k caffee - je baterija kuj prazna, sem kar nedosegljiva - čeprav mam dost signala in sem prklopljena... pa še kej bi se našlo.

LP Tina:rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 24
   Motorola
1.7.2005 1:22:22   
spacey
Anitaz, Baguska, :fis:, Pupica in ostale Nokia Club: tko se govori! :)- :bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?