tulpek
|
Veselka, bravo za dojenje in Aurorino raziskovanje. Pri nas je pa kontra, se odriva z nogicami, dviguje rito in se hoče plazit, ampak roke pa ni šans, da bi kaj uporabljal. Se je pa začel v zadnjih dneh nazaj premikat. Ne vem, kak mu to uspe, ampak nekako že. Jasmina, tudi to je napredek, glavno da napreduje, pa čeprav bo nekaj mesecev kasneje obvladal določene spretnosti. Glede sluha pa opazuj, če se odzove na ostale zvoke v okolici, npr, na kak nenaden hrup. Aja, pa naš se tudi ne obrača, se je nekajkrat, pa mu očitno ni najbolj všeč. Pa to ni še nič, od kolegice ima 6,5 mesecev in se ne obrača sploh, niti enkrat. Pa je z njim sicer vse OK. Hvala vsem za informacije o stolčhih... bom še malo sedela za računalnikom in brskala... pri teh trip trap me moti ravno to, da ga še ne bi mogla takoj uporabit, ker še ne sedi sam. Sicer fajn sedi, ampak mu ne pustim, ker baje še ni fajn za njega. Sedaj ga imam kar v rokah, ko dobi zvečer svojo kašico (za katero bi mali verjetno ubijal, če mu je ne bi dala - če mu pridržim žličko, jo sam zagrabi za ročaj in porine v usta, na koncu je pa jok, ker je zmanjkalo).
|