Špela30
|
Bom na hitro povzela, dokler imam še v glavi... Češnca... super za BOhinj, uživali boste sto na uro! Na morje gremo tudi mi konec maja, oziroma začetek junija, komaj čakam!!! Potem sem še cel junij doma, 1.julija pa delaaat. Buuuu, joj me tako začne tiščat v želodcu, ko pomislim, da bom skoraj cel dan brez Tajkota . Res si ne znam predstavljat. Po mojem bo to full hud udarec... Kaj pravite mamice, ki že imate otročke, a je hudo, a ni tako, dejte malo potolažit... Darilo...meni je bila zelo všeč čokoladna kopel v Atlantisu...Drugače pa je super svetovala tudi Karyk. BOOMER... uspešno uvajanje GH želim! Super za vse pridelke doma, res sta pridna z možkom! Kako je šla vožnja z busom? Meni se to zdi cel podvig!!! Še s svojim avtom imam sama kar probleme haha. No, sem pa full vesela, ker sem ugotovila, da gre na zadnji sedež tudi sedež za Taja, kar pomeni, da mi ne bo treba prodati mojega ljubega avtka, ker sem full navezana nanj. Pa čeprav ga brez strehe ne bom nekaj uporabljala, ker bi Taja ven odpihnilo hahaha. No, spet sanjam poletje...jaaaa karyk... bravo za pogumno punco, ki se ne boji pikic! 37,2 se tudi meni ne zdi vročina, a pazi, da ne naraste, se mi zdi, da je ravno na meji. Taj ima ponavadi normalno okoli 36. pikice... a niso punce o pikicah pisale, ko je šlo za 6.bolezen ali kako se že reče??? svet, zoga... naj se vajini princeski čimprej pozdravita!!! Verjetno sem kaj pozabila, ker še 1x pišem... Aja, Češnca... kako je z Juševimi zobki? Taj je danes malo bolje spal, napram včeraj, ko smo imeli budnico na 15 minut. Vsak dan iščem in gledam kdaj bo kakšen ven pogledal...a kar ni pa ni nobenega zobka
|