|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zmajčki 2009-9.del
28.1.2010 10:03:28   
šivilja
Samo CSI LV so tudi izgubili na kvaliteti, odkar so toliko igralcev zamenjali. SPloh tale porejeni Fishbourne mi ni všeč, sem jih zadnjič prav težko gledala, pomoje jih bom tudi nehala.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
28.1.2010 10:04:39   
šivilja
Majana user posted image user posted image sem že tiho

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
28.1.2010 10:05:26   
Dudica1
ktja tud jaz dost razmišljam o herbalifu...samo to je tko po nobenem napitku ne grejo kg kar tako dol...za vsako stvar je treba tud fejst migat...telovadba,fitnes...No vsaj jaz mislim da kar tako brez truda ne gre.Bom pa mogoče poskusila s tem čokoladnim če mi bo potešil sladkor user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
28.1.2010 10:05:40   
Anonimen
SPloh tale porejeni Fishbourne mi ni v

user posted image ,... meni je pa kot en medvedek, ki govori,...
je pa res, da če se kakšna nanizanka, nadaljevanka preveč vleče, izgubi čar.

(odgovor članu šivilja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1804
28.1.2010 10:06:17   
Anonimen
meni so všeč X-Files, ampak jih kar ne morem več gledati, ker me postane strahuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1805
28.1.2010 10:06:48   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

kati kaj je z vami...kje si bla???
kdaj'''???

ja zdej dva dni al kolk dolg te ni blo tuki gor

ja ni ni...user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
28.1.2010 10:08:01   
Dudica1

kdaj'''???

važno da si dobre volje user posted image user posted image ...kdaj greš na vrhniko?

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
28.1.2010 10:08:36   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Majana user posted image user posted image sem že tiho

oh, vsaj nekdo k me uboga user posted image user posted image user posted image

(sej upam da razumeš hec user posted image )

herbalife - če mene vprašaš je to mr. đirlo čang šlang v drugi preobleki... tako kot je dudi napisala, nobeno tako pomagalo ti kar tako ne odnese kilogramov, če pa že, jih pa ponavadi nazaj dobiš  ko nehaš to jest...

najprej se moraš pa itak sam pri sebi odločit da boš kaj spremenil in ko se, ti pomaga karkoli, tut kake placebo tabletke, k bi ti jih dali

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
28.1.2010 10:09:08   
Anonimen
Dudica, mi je kar jasno, da bom morala zraven še migati pa še zdravo prehranjevanje,... ampak - misliš, da vseeno kaj pospeši?

najboljš da probam potem pa poročam,... naj bi naslednji teden dobila "izdelke".

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1809
28.1.2010 10:15:00   
Anonimen
mr. đirlo čang šlang
user posted image

sem se zadnjič smejala, ko sem na zadnji strani vikend magazina zagledala spet staro reklamo,... potem pa šok, ko zagledam tam ime svojega partnerja,...user posted image

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 1810
28.1.2010 10:15:28   
KatMat

kdaj'''???

važno da si dobre volje user posted image user posted image ...kdaj greš na vrhniko?

ucer sm blauser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
28.1.2010 10:16:55   
ajetam*
A pozna katera kakšnega dobrega serviserja pomivalnega stroja. Sem klicala pooblaščenega serviserja privatnika, pa ni vedel kaj bi bilo narobe, potem pa mene sprašuje stvari o stroju, o elektroniki, k nimam pojma. Pa da bo on ene rezervne dele naroču, pa bomo vidli.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
28.1.2010 10:18:54   
FLASK_A
Katmat, bravo! Še mal pa bo samo še zrezke jedlauser posted image  user posted image user posted image user posted image

Ajetam, jaz ne poznam, žal.

(odgovor članu ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
28.1.2010 10:23:17   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Katmat, bravo! Še mal pa bo samo še zrezke jedlauser posted image  user posted image user posted image user posted image

Ajetam, jaz ne poznam, žal.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
28.1.2010 10:24:33   
Dudica1

kdaj'''???

ja sej sej

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
28.1.2010 10:24:45   
eelyy
jutro sem si vzela par minutk..

moja dva sta šla v trgovino,jst moram pospravit pa počasi pripravt za kosilo sovražim pospravljanje vsak dan isto:(

hm84 sem probala tud z vrtiljakom in uspavankami ampak je hudiča fora da vstane in stoji ob postelji,ga spet položim in isto..mah nevem res,če zaspi ob flaši je uredi je če pa ne.....pol je pa user posted image user posted image user posted image ...bomo že nekaj,danes sem rekla: ga bom res pustila,da sam zaspi v postelj,ker ga nemorem skos nosit gor pa dol po stanovanju.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
28.1.2010 10:26:16   
KatMat

kdaj'''???

ja sej sej

ja ma bla sem ob 18ih in to sam za pol urce...sem peljala avto popravit pa v hofer sem skocila

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
28.1.2010 10:29:11   
petrazg
Jutro...

Včeraj opravili tako tako... dobili datum za 1. operacijo... v mesecu septembru user posted image user posted image user posted image user posted image   ne vem ali naj se smejem ali jočem... da jih ni sram... prej mi pa povejo, da ga morajo do 18 meseca operirat... eh, nima niti smisla komentirat. Smo se aktivirali in bomo pač iskali krajše poti preko vez... žalostno... Dve operaciji sta še pod vprašajem in upam, da nikoli ne bodo potrebne,,, do 5. leta imamo čas, da se. Na PEK - pri pulmologu so me seveda želeli v ambulanti odsloviti in naročiti čez en mesec, ampak sva šla kar na sprejem, so ga pregledali in naročili naslednji petek na bolnišnični dan in bodo takrat naredili preiskave...

Ampak naš fant se super drži in ne pokaže , da je karkoli narobe... pikec moj mali pogumen... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
28.1.2010 10:33:10   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg
Jutro...
Včeraj opravili tako tako... dobili datum za 1. operacijo... v mesecu septembru user posted image user posted image user posted image user posted image   ne vem ali naj se smejem ali jočem... da jih ni sram... prej mi pa povejo, da ga morajo do 18 meseca operirat... eh, nima niti smisla komentirat. Smo se aktivirali in bomo pač iskali krajše poti preko vez... žalostno... Dve operaciji sta še pod vprašajem in upam, da nikoli ne bodo potrebne,,, do 5. leta imamo čas, da se. Na PEK - pri pulmologu so me seveda želeli v ambulanti odsloviti in naročiti čez en mesec, ampak sva šla kar na sprejem, so ga pregledali in naročili naslednji petek na bolnišnični dan in bodo takrat naredili preiskave...
Ampak naš fant se super drži in ne pokaže , da je karkoli narobe... pikec moj mali pogumen... user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
28.1.2010 10:34:02   
FLASK_A
Joj, kolk jaz po dreku smrdim  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
28.1.2010 10:35:33   
maja1488
k.tja...jst HL ne pijem redno, zato nisem neka referenca, lahko ti pa povem, da je moja sestra v manj kot letu shujšala iz konfekcijske 46-48 na 38-40. Tehtala se nikoli ni, ker je bla zafrustrirana glede videza (vedno je bla suhica, dokler se ni na Irsko preselila).
Jst ko ga popijem (recimo za zajtrk) opažam, da nimam neke želje po sladkem, OH-jih. V bistvu je v tem napitku združen kot en zdrav obrok, tko da telo dobi vse kar rabi in potem nima želje po drugem. Jst še nimam prave discipline in namesto, da bi si zjutraj nardila HL si narežem 3 kose kruha in potem mi je škoda proč vreč in jih pojem. Pol se mi zdi pa brez veze še tistih dodatnih 200 kalorij popit.
Po mojem najboljše, da probaš. Je pa tako, da telo rabi par dni, da se nasiči z vsem kar rabi.

Kok je tečna tamala...pa ful zaspana...grem

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
28.1.2010 10:35:39   
Anonimen
petrazg,...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Lukca,... da se bo uredilo tako kot se mora in da bo z njim vse okej. naj ostane nasmejani sonček!

se je Christiana že kaj javila?

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 1822
28.1.2010 10:35:47   
šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

mr. đirlo čang šlang
user posted image

sem se zadnjič smejala, ko sem na zadnji strani vikend magazina zagledala spet staro reklamo,... potem pa šok, ko zagledam tam ime svojega partnerja,...user posted image

U madona, sem že čist pozabla na to. Sem se pa mogla kar na glas smejat, kaj vse si izmislijo.

Majana - dont vori

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
28.1.2010 10:38:03   
Anonimen
maja, hvala.
se mi zdi, da so OH tisti, ki mi delajo največ težav... bolj kot sladkarije.

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 1824
28.1.2010 10:39:17   
šivilja
K.tja - ne razumem čist - a on je bil kot referenca , al kaj?

Petrazg - da boste vse čimboljše zrihtali in da Lukec vse dobro prenašauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

katero ime za fanta?
tailor

imam težave pri izbiri imena za tretjega člana. 1 je ime:katarina 2:klara 3?lahko dodate tudi kakšno drugo ime:)

žiga (19%)

blaž (15%)

artur (2%)

uroš (6%)

lukas (19%)

klemen (40%)

Število vseh glasov: 454

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!