|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke*2010
28.1.2010 8:55:55   
barbi195

IZVIRNO SPOROČILO: nadka30

IZVIRNO SPOROČILO: bambinca

no, Nadka, sva kr 2 brez pasjih radostiuser posted image

no še dober da nisem sama, sem se že ustrašla da sem edina, ki nimamo psa doma, čeprav še vedno obstaja verjatna da pride k bajt.
O koliko ke ura sedaj pa res moram nehatuser posted image user posted image user posted image user posted image
Že letim čao

Dragi moji.... tud mi nimamo kužka doma user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
28.1.2010 8:58:18   
ŽanaTaja
Jutro punce...

Moj sonček pa je danes ponoči zbolel...sem dežurala...morva k zdravnikuuser posted image

Včeraj sem po par dneh imela super dan brez slabostuser posted image user posted image

Kar se tiče mazanja, se še jaz tudi zaenkrat ne mažem, ker se mi še nič ne vidi..no mažem se z tem joicotovim mlekom vanilija, prav za strije pa še ne.

Kar se tiče vozičkov, pa midva veva že od kar sva delala otročka in sicer bomo imeli Stokke...sam še barvo morva izbrat ko bova zvedela kaj imamo...drugače pa bomo kupili bež barvouser posted image

Sva pa zadnjič ravno imela debato okol morja...moj bi šal jaz pa pravim da letos ne grem nikamor z unim trebuhom...user posted image  Kje se mi pa še da tam hodit, itak se še komaj gibaš, da pa še se bi šla tja dol mučit pa pakirat pa pol vse prat in likat...ne ne...drugo leto z novim članomuser posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
28.1.2010 9:05:50   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: barbi195

IZVIRNO SPOROČILO: nadka30

IZVIRNO SPOROČILO: bambinca

no, Nadka, sva kr 2 brez pasjih radostiuser posted image

no še dober da nisem sama, sem se že ustrašla da sem edina, ki nimamo psa doma, čeprav še vedno obstaja verjatna da pride k bajt.
O koliko ke ura sedaj pa res moram nehatuser posted image user posted image user posted image user posted image
Že letim čao

Dragi moji.... tud mi nimamo kužka doma user posted image

oj
mi smo pa imeli psičko, pa smo jo morali oddat zaradi alergije na pasjo dlako našega žigata, še sedaj jo vsi full pogrešamo user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil lumpa6 -- 28.1.2010 9:06:05 >

(odgovor članu barbi195)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
28.1.2010 9:06:33   
Inčy
Hehe ... ŽanaTaja ... po bi midve morala malo menjat ... jaz pa bi šla na morje, samo moj ne, ker ga skrbi zame user posted image ah, verjetno pa itak ne bo nič, saj gradiva letos s polno paro, tako da bova dopuste na bajti izkoristila user posted image Jap, pa drugo leto, ko bomo trije oziroma štirje z našim štirinožnim članom user posted image

"Ovir ni. Ovire vidiš samo takrat, kadar umakneš pogled od cilja."

EX Inčika

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
28.1.2010 9:07:25   
Inčy
Joj, lumpa6 ... upam, da se nam ne bo to zgodilo ... bi kar umrla, če ga bi morala oddat user posted image

< Sporočilo je popravil Inčy -- 28.1.2010 9:08:11 >

EX Inčika

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
28.1.2010 9:07:36   
lumpa6
na morje pa grem, saj imamo prikolico dol in že komaj čakam

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
28.1.2010 9:10:08   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: Inčy

Joj, lumpa6 ... upam, da se nam ne bo to zgodilo ... bi kar umrla, če ga bi morala oddat user posted image

ja upam da ne, saj pri nas imamo 5 mulčkou pa je ravno zadnji alergičen, sicer je pa dlaka različna glede na pasmo in ni nujno

(odgovor članu Inčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
28.1.2010 9:15:44   
archie
dobro jutro vsem user posted image .

jaz se sedaj pocutim super. Pozno zvecer in takoj zjutraj sem mao utrujena, ampak po eni skodelici kapucina, je prec boljeuser posted image . naj tako ostane se dolgooooo.

na morje mi ne hodimo, je meni prevroce (pa guzva, pa sonce, pa vrocina, ne ne, to ni zame). bljak. enkrat smo sli septembra (ze zaradi psov) in je bilo kar znosno.

za izbiro vozicka je pa se itak fuuuul casa.

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
28.1.2010 9:18:06   
LoveLove
Ahoooy punce...evo da e mal javim po dveh dneh....
Mi je kr fletno slabo zdele par dni..danes pa sem prvič zjutraj objemala školjko....user posted image user posted image user posted image
sploh ne upam nič pojest da nebi spet letela....

V službi sem predčasno povedala ker je šla sodelovka na bolniško kmalu pa ima tudi dopust in da se ne bojo name zanašal da bom delala cel dan....

Kar se flata tiče sva v dvo sobnem stanovanju ki sva ga ravnokar renovirala in sicer prestavila kuhinjo v dnevno sobo tako da imaava zdaj to skupaj in normalno eno sobo več...zakon..prostora na pretek!!!

Imava pa najino prvo dete 5,5 let starega kužka mešanca s pekinezerjem....katerega ne dam za noben denar in bosta z bebico super prijatelja!!!

Jp...kavbojk že nekaj časa ne nosim ker zategujejo na polno,..sem pa skos v pajkicah in tunikah...morem si pa kakšne nosečniške hlače obvezno nabavit!!!

Včeraj je prov pasal sonček...zrak mi najbol pomaga pri slabosti..... sprehod-zakon!!user posted image

Kok je luštn k je fajn!!!

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
28.1.2010 9:20:58   
tejči28
mi tudi letos ne bomo šli na morje,ker mi vročina tak že sicer ne paše preveč,s takim trebuhom pa tak ne.Bomo raje šli na v hribe,ker je bolj prijeten zrak in bomo hodli na sprehode.Tak sma že ko sem bila noseča z dominikom šla na rolgo in sma tak okoli se sprehajala po položnem in  je bilo super.

glede vozička še jaz ne vem kaj naj naredim,ker bo dominik glih 2 leti in se zelo rad še vozi.Al se naj odločim za voziček za 2 otroka,ne vem.kak boste to ve reševale,če ima katera tako situacijo?

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
28.1.2010 9:25:49   
Jinx
Mi pa bomo šli na morje, in to kar parkrat, ker imamo vikend z atrijem v Istri user posted image In je res luštno, ker imamo 2-metrski zid okrog vrta in me ne skrbi zaradi psov (in kasneje zaradi otročička) user posted image

Moje slabosti so zaenkrat bolje, migrena tudi, tako da grem zdaj v BTC malo v izvidnico za nosečniške cotke in vam poročam user posted image

Lp,
Jinx

< Sporočilo je popravil Jinx -- 28.1.2010 9:26:35 >

I Am One Of God's Mistakes

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
28.1.2010 9:26:13   
LoveLove
OOOOO...jst bom pa skos na morju....user posted image user posted image user posted image

maja 10 dni pol pa najbrž junija al pa začetek julija za 14 dni...dol v Dalmacijo...v senčko..noge namakat pa sladoled lizat če že pera ne smem pit... *=O)

Pa večkrat za vikend v Reko k fantovim staršem...!!!

Punce pravjo da je fajn plavat...ne se v bajte zapret!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
28.1.2010 9:39:15   
binabina
ja midva z mojim nisva šla že dve leti na morje ker sva stanovanje prenavlala, pa sva na bazene hodila, no letos pa sva se odločila da bi pa lahko šla ,.... pa me sedaj malo skrbi kako bo kej zmenoj in trebuhom, no saj mam rada morje pa sonček in plažo no kaj preveč pa tudi ne ,.... no mogoče ne bova šla za 7 dni mogoče za kak vikend pa ne vem nič, malo me je strah kako bo kaj nosečnost potekala ,....  

(odgovor članu LoveLove)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
28.1.2010 9:39:32   
Inčy
IZVIRNO SPOROČILO: LoveLove

OOOOO...jst bom pa skos na morju....user posted image user posted image user posted image

maja 10 dni pol pa najbrž junija al pa začetek julija za 14 dni...dol v Dalmacijo...v senčko..noge namakat pa sladoled lizat če že pera ne smem pit... *=O)

Pa večkrat za vikend v Reko k fantovim staršem...!!!

Punce pravjo da je fajn plavat...ne se v bajte zapret!! user posted image user posted image user posted image

JOJ, SI MI LUŠTE NAREDLA!!! Pa ni vrag, da ne grem letos vsaj za tri dni dol ... magari se sama vsedem v avto in odpeljem ... ljubim morje res!!

Pa še v toplice ne smemo, ne? Al kak je s tem? Kaj naj vso poletje delam doma ... se naj sama s šlaufom polivam?! user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Inčy -- 28.1.2010 9:40:44 >

EX Inčika

(odgovor članu LoveLove)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
28.1.2010 9:40:38   
Klemcy
Ja tut jaz sem človek, ki se potepanja ob obalah nikoli ne odreče. Imamo avtodom, tako da se lahko odpeljemo kamorkoli, tudi barkico na morju, da skočimo za par dni, tako da bom na morju letos kar veliko, saj ne bom rabla delat in bo dosti časa. Vročina me pa nikoli ne moti, saj sem ful zmrznjenček in me včasih še poleti zebe. user posted image  No tiste, ki je pa ne prenašate, pa res najbolje, da ste letos doma v prijetni senčiki in ohlajenem stanovanju.user posted image

(odgovor članu LoveLove)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
28.1.2010 9:43:18   
LoveLove
Inčy... ja itak da je treba...sj nismo bolane amopak noseče...do takrat bojo tudi tebi že slabosti ponehale..... sej ni treba na soncu bit....

(odgovor članu Inčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
28.1.2010 9:44:50   
archie
tudi mene vedno zebe, celo poleti zvecer, ampak se vedno sovrazim vrocino in poletje. Ful mi je fajn spomladi in jeseni, ko hodimo naokoli ze z dolgimi rokavi, ampak se (ali ze) brez jaken. ne maram vrocine, ker sem takrat ponavadi ful lena, kamorkoli se dam, mi je vroce, ponoci slabo spim (sploh ce je tem. ponoci visja od 20 stopinj)... jaz sem cisto gorski clovek user posted image . tako kot moja dva psauser posted image

(odgovor članu Klemcy)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
28.1.2010 9:55:24   
kajča
tejči28 jaz imam med prvim in drugim 20 m razlike in ker se je Nace še vozil, smo kupili voziček za dva Jane TwinTwo, on se je še naprej lepo peljal spredaj, zadaj sem pa imela najprej globoko košaro, potem je pa bila že v športnem sedežu. Super, sem šla lahko mirno sama kamorkoli.

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
28.1.2010 9:57:55   
cresisy
LoveLove a pol sta ta vikend njegovim staršem povedala? Kakšne so bile reakcije?

(odgovor članu LoveLove)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
28.1.2010 10:01:13   
ŽanaTaja
Love Love si me zdaj nasmejalauser posted image user posted image user posted image

Sam pravjo, pa da je tud fajn kako pivo spit...aja ja brezalkoholno, se mleko bolj dela al kakouser posted image
Ma jaz ne maram piva...bljak...sladoled pa ja...pa ga lahkouser posted image  Pravjo da tega ne kepice naj nebi zaradi salmoneleuser posted image

Glede vozičko, pa itak da je še čas, sam midva res veva odkar sva začela delat na bebiju in vem, da me drug ne bo prepričaluser posted image

Sej mi tudi imamo hiško na Braču...pa apartma v Makarski, sam ko se spomnim, da moram pakirat, pa pol nazaj pa vse prat pa likat tolk cunj...ko lahko doma ko smo sam sproti...ma ne vem...za kak dan dva ja, za več dni pa se men letos res ne da...ker vem kakšna sem bila pri Žanu zadnja dva meseca..da bi bilo zame lažje če bi se kotalila kot pa hodla...ma komaj sem šla..križ me je tak bolel...ni za govortuser posted image

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
28.1.2010 10:06:49   
tejči28
IZVIRNO SPOROČILO: kajča

tejči28 jaz imam med prvim in drugim 20 m razlike in ker se je Nace še vozil, smo kupili voziček za dva Jane TwinTwo, on se je še naprej lepo peljal spredaj, zadaj sem pa imela najprej globoko košaro, potem je pa bila že v športnem sedežu. Super, sem šla lahko mirno sama kamorkoli.

aha kajča hvala za nasvet.Sem si mislila,da more kaj takega obstajat.Bom pogledala,če dobim kje kakega rabljenega,če ne bomo pač kupli novega.Glede na to,da sem brez službe,so tudi finance malo omejene.Tako da me ne napadat.user posted image

ŽanaTaja jaz sem pojedla na tone sladoleda pri prvi user posted image in to na kepice,ker mi je tak pasalo,da ni šans,da bi šla mimo brez user posted image .Sem pa jedla sladoled samo na tistih lokacijah,ko se ga je prodalo na tone.

< Sporočilo je popravil tejči28 -- 28.1.2010 10:08:52 >

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
28.1.2010 10:15:30   
ily
Še ena, ki se javi po prvem pregledu! Čeprav sem si zaobljubila, da ne bom nikomur nič povedala do NS, pa sem si včeraj, ko sem imela prvi pregled, premislila, ko sem videla, kako najinemu Polhku bije user posted image  . Sem bila čist navdušena! Tako, da se danes javljam na seznam.
Doma pa nisva še nič povedala, ne tamalima dvema ne staršem. Doma verjetno ne bom mogla več dolgo skrivat, ker sem nehala piti kavo in bo mami hitro ugotovila, ˝koliko je ura˝, tako da imam namen povedati še ta teden. V službi bom pa počakala do NS, potem pa moram v akcijo, ker se mi konec junija zaključuje projekt in bo potem verjetno moral kdo drug nadaljevati ali pa se bomo kako drugače zmenili user posted image  ....
Tudi sicer mi je zelo, zelo user posted image , bruhala pa še nisem. Se nekako zavestno držim nazaj, da ne bi prišlo do tega. Sem bila v prvi nosečnosti za to v bolnici in ne bi ponovila. Se pa tolažim, da še kakšne štiri tedne, pa bo bolje!
Pa še par osebnih podatkov: sem med ˝starejšimi˝ user posted image , čez en teden bom stara 34 let. Je pa to moja 4. nosečnost (2. nosečnost se je končala s SS) in bo, če bo vse po sreči, to moj 3. porod. Doma imamo pa dve navihanki, eno veliko Piko (7 let) in eno malo Bubo (3 leta). Po poklicu sem univ.dipl.inž. gradbeništva, doma pa iz okolice NM.

Naj bo za prvič to dovolj. Zdaj, ko sem se ˝pofočkala˝, se kaj večkrat javim, da vas ne bom samo brala!

(odgovor članu LoveLove)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
28.1.2010 10:18:39   
corfu
Dober dan

Pri nas ponoči je bilo tudi pesto, najprej je ob 4.15 prišel sin k nama deset minut za njim pa še hčerka in smo spali ko sardelice, noro.... le kje bomo potem user posted image user posted image user posted image noro...

Mi na morje gremo 100% če bo le dobro počutje, že zaradi tamalih ki sta nora na vodo in že zdaj sanjata morje, gremo pa konec junija začetek julija in takrat še ne bo tak problem.

Uživaj življenje...

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
28.1.2010 10:19:34   
binabina
ily v katerem tednu nosečnosti pa si ??? 

(odgovor članu ily)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
28.1.2010 10:20:35   
LoveLove
IZVIRNO SPOROČILO: cresisy

LoveLove a pol sta ta vikend njegovim staršem povedala? Kakšne so bile reakcije?

A pol prov mislm da si ti tista ,..že sama veš??hahahhahhhahahhahhhhahhuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ŽanaTaja  ja pol ko rodiš je kao fajn ga mal spit...sam mene tist mal glih napali..tko da ..nevem,bomo vidl???

(odgovor članu cresisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?