|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klomifenke 2010
26.1.2010 21:56:41   
zaljubljena23
Mag, tako je tudi meni G rekel, na neplodnostni pa čist drugače...se pravi za prvi dan M se šteje, ko se pojavi krvavenje, izcedek ne šteje..Potem pa bodi pametenuser posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 501
26.1.2010 22:21:59   
Nalina
Mater te ginekologi! Z vsem spoštovanjem, ampak čisto vsak pove drugače! Meni je Reš rekel, da je menstruacija, ko je več kot samo malo izcedka. Kako potem zaupati zdravniku??? 

Neposredna povezava do sporočila: 502
26.1.2010 23:33:06   
twetka
Mah res ne moreš več vedet koga upoštevat. Pupe, dans sem brala v žurnalu za PCO in lepo piše da je strah odveč in da PCO samo zakasni zanositev, upajmo user posted image Neki mi še danes ni jasno kaj se mi dogaja, celi dan mam grozne krče v predeli desnega jajčnika pa ne vem grozni krči so a bi bilo možno da bi mela O na 31 dan? malo čudno sicer mogla bi že prit user posted image . sej pred user posted image mam bolečine sam tolk groznih pa še ne.

(odgovor članu Nalina)
Neposredna povezava do sporočila: 503
27.1.2010 9:00:20   
Nalina
Dobro jutro punce!!! Jaz vas samo na hitro pozdravim, potem pa letim v Ljubljano na izpit. user posted image

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 504
27.1.2010 9:25:37   
majčii
SREČNO NALINA :D

(odgovor članu Nalina)
Neposredna povezava do sporočila: 505
27.1.2010 10:52:58   
twetka
Velik sreče Nalina!! No da poročam, user posted image še ni od nikoder, test pa negativen, sem danes prvič z jutranjim urinom se pravi da nismo bli uspešni zdej pa čakimo user posted image da pride čimprej da bomo lahko začeli z novim krogom. Evo pa najin izbor zaenkrat user posted image   ŽENSKA IMENA AJDA ,AJLA, TAMARA, TARJA, BRIANA, BRINA, BLAŽKA, KLARISA, DAŠA, DORA, ELSA, EMILIA, EVELINA, FREJA, FREYA, GABRIELA, GABRIELLA , HANA, HANNA,  INES, IDA, INA, IRIS,JANA,JULIA, JULIJA, KAREN, KARIN, KARMEN,KIARA ,KLARA , KLAVDIJA, KSENJA, KRISTINA, LARA,LARISA,LAURA,MANJA, MARUŠA, MIRIAM, MIRJANA, NAJA, NINA, NASTJA, NEJA, NEŽA, POLONA, PETJA, PIA, ZALA, PIKA, ŠPELA, ZOYA, ŽIVA, ŽANA. MOŠKA IMENA ALJOŠA,ANEJ, ANŽE, ALEN, BENJAMIN , DAMJAN, DAVID, DAVOR, DEJAN, EMIL, DEAN, ,JAKA, GAŠPER, JAKOB, JAN, GABER, , LOVRO, LIN, LUKA, OSKAR, PATRIK, TADEJ , TAJ, TAI , TIBOR, TILEN , TIM , TIN, URBAN, VIKTOR, ŽIGA , ŽAN , ŽAK.

(odgovor članu majčii)
Neposredna povezava do sporočila: 506
27.1.2010 10:53:40   
twetka
grrrrrrrr zakaj mi je neki s temno napisalo user posted image user posted image

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 507
27.1.2010 10:55:49   
mag3
Nalina upam, da bo/je šlo! user posted image

(odgovor članu majčii)
Neposredna povezava do sporočila: 508
27.1.2010 10:57:43   
mag3
U twetka, bo treba met pa čimveč otrok, da boš čimveč imen pokoristila ... user posted image

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 509
27.1.2010 11:18:44   
majčii
OJLA :D

moje stanje,... danes je 28.dan, user posted image od nikjer, niti malo rdeče (ponavad se je napovedala z rahlm izcedkom) in cikluš se nikoli ni bil daljši od 28 dni....  temperatura še vedno visoka, včeri sem mela hude bolečine v križu (zadnji spodnji del), no križ me tud dns boli, prsa imam raho povečana, in rahlo občutljiva, TEST je bil včeri - !?

buuuuuuuuuu

kaj pravte je še upanje al nej delam paniko zakaj zamuja?

lp vsem

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 510
27.1.2010 11:41:22   
mag3
Po moje, da ste nekaj skuhali .... user posted image  Mislim, da je bilo še prehitro za test.

Pol si jo ti, tako kot jaz imela na Silvestrovo zadnjo user posted image . No jaz jo pa pričakujem jutri, ker jo imam vedno točno na 29. dan, ker imam tablete. Pa nobenih znakov, da bi bila user posted image , ampak že od včeraj tista topla bolečina v trebuhu, kot vsak mesec pred .... user posted image

(odgovor članu majčii)
Neposredna povezava do sporočila: 511
27.1.2010 11:48:10   
twetka
majčii hihi pupa moja, ne vem če ni neki to sumljivouser posted image , mičken še počaki pa boš vidla. Če še nebo na 35 dan testiraj spet pa za vraga da takrta pa že more pokazat če si user posted image . Js pa še kr lepo čakam pa čakam pa čakam user posted image in zgleda me namerno zeza da ne pride. Sem brala da če reagiraš na klkomifen bi naj bila menstruacija tam na 33,34 dan. Kaj mislite a je to res? da glede na PCO dobišuser posted image če reagiraš na klomifen?

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 512
27.1.2010 11:48:53   
spaghetek
Ni treba paniko zganjat. Pocakaj se par dni. mogoce pa bo kej :)

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 513
27.1.2010 11:57:01   
mag3
Kdaj pa pade BT? Tisti dan zjutraj ko dobiš user posted image , al že kak dan prej?

(odgovor članu spaghetek)
Neposredna povezava do sporočila: 514
27.1.2010 12:02:16   
spaghetek
Odvisno od zenske. Moras si merit par ciklov, da vidis kako je pr tebi.

Ponavadi pade pred menstruacijo, sam pr tebi je lahko drugace. Ko bos mela zmerjenih enih par ciklov potem bos lahko natancno dolocla.

< Sporočilo je popravil spaghetek -- 27.1.2010 12:05:27 >

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 515
27.1.2010 13:54:32   
majčii
men bt pade tisti dan k jo dobim,...
Ja mag. sem jo dubla na silvestra, čeprow me je mal prehitela (25.dan) in mi pokvarla novo leto. sem tko upala da nama je decembra ratal, ker sva bla na dopustu insva se ful sprostila,... pol pa pra..ica tako pokvari novo leto user posted image

No nej se letos odkupi in se ne prikaže, sploh :D

lp

(odgovor članu spaghetek)
Neposredna povezava do sporočila: 516
27.1.2010 13:59:03   
majčii
aja twetka ti pa maš enih imen :D he he he a to je ožji izbor?user posted image  
no sej je še čas, da zožaš seznam, razn če ne nameravaš  vseh uporabt, ..pol pa hit do z neta pa na deca :D :D
se hecam,user posted image

lp

(odgovor članu majčii)
Neposredna povezava do sporočila: 517
27.1.2010 14:01:12   
spaghetek
Moja zadnja user posted image me je obiskala tocno na moj 30. rojstni dan, tko da sem mela ceu dan pokvarjen. Vsi so se zabavali, jst sem pa jedla Ketonale.

(odgovor članu majčii)
Neposredna povezava do sporočila: 518
27.1.2010 14:05:10   
zaljubljena23
twetka, seveda je možno, da imaš O tudi na 31.dan...Ko sem jaz reagirala na klomifen in se ni prijelo, sem M dobila točno 1 mesec po zadnji M, tako da te statistike so bolj tako tako...Vsako žensko telo, drugače reagira...Drugače pa ti bi jaz vseeno svetovala, da začneš z dabrostonom, tudi če si noseča, ne bo plodu škodil, če pa nisi pa boš M dobila...Jaz bi ziher tako naredila...
Zakaj pa ne bi dobil M, če reagiraš na klomifen, kljub PCO? Konec koncev, se takrat jajčniki prebudijo in začnejo funkcionirati...

Nalina, vso srečo danes

Za vse, ki ste delale testke, močno navijam, da je bilo prehitro...

Jaz pa danes nisem imeča UZ-ja, je kao še bilo prehitro, čeprav je že 11.dan, tako da moram v petek spet nazaj...Takrat pa baje bo ;)

(odgovor članu majčii)
Neposredna povezava do sporočila: 519
27.1.2010 14:21:27   
twetka
Js sem danes testirala in je blo negativno tako da mislim da je več kot 99% da nisem noseča. Glede ovulacije sem pa sumila da bi bila zato ker me je res grozno bolelo okoli desnega jajčnika in evo dans pa presenetljivo zginilo, včeri zvečer sem pa mislila da bom umrla, drugač še mam krče ampak so bolj podobni menstrualnim, opazla sem pa tudi belkas izcedek včeri in danes tako da danes po hitrem postopku user posted image user posted image user posted image , če je slučajno kaj blo včeri.drugače pa pričakujem v roku 3 dni user posted image je pa res da vsaka drugač reagira in je maš lahko kdajkoli ovulacijo, sploh ne moreš realno računat. Z dabrostonom bom počakala na naslednji teden če se mogoče pojavi da nebom potem v mes prenegala jest če bo.tam če do 25 dne ne pride začnem jest. Hihi majčii včeri sma malo gledla imena pa je moj reku da ko bo tako daleč da boma vsak na svoj list napisala imena in kero se bo najprej pojavlo to boma zbrala user posted image user posted image mah js vem da naš user posted image čaka da mama da čez maturouser posted image user posted image tako da če rata po maturi bo še res smeha, ko se že ves čas menimo da ziher user posted image čaka

Neposredna povezava do sporočila: 520
27.1.2010 14:25:46   
zaljubljena23
Twetka user posted image  user posted image ...Izgubiti tako nimata kaj, tako da kar pridno telovadita, mogoče pa je le res bila O...

Midva sva tudi že pridna, čez vikend bova pa še boljuser posted image user posted image user posted image

Glede imen, hmmm jaz sem obupala nad njimi, ker z mojim ne najdeva skupnega jezika...Se bomo s tem ubadali ko bo tako daleč...Drugače pa so meni full všeč kratka imen (punčka: Taja, Kaja, Zoja..fantek:Lan)

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 521
27.1.2010 17:38:42   
majčii
jooooooooooj :S
ma sem dubla mal rjavga (svetlo) izcedka.....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 522
27.1.2010 18:29:35   
mag3

IZVIRNO SPOROČILO: majčii

jooooooooooj :S
ma sem dubla mal rjavga (svetlo) izcedka.....user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majčii)
Neposredna povezava do sporočila: 523
27.1.2010 23:32:05   
twetka
js sem tut mela prej rjavo črto na vložku, samo ni mi pa jasno da so me nehala prsa boletuser posted image hm,...

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 524
28.1.2010 7:04:59   
majčii
twetka: mene tud ne bolijo več, sicer so zjutrej malce večje ampak se zvečer nič več ne pozna. dns je bla temperatura še nad 37, pa rdečkast ko sem se obrisala. na vložki čez noč pa nič.... ne vem?!?
a je še kej upanja al nej se kr čim prej prijaznim,... včeri sem bla čist gotova, k sem vidla rjavo,.... ceu dan sem čakala da se ulije, pa se ni. Dns sem pa miselna da se bo temperatura spustila pa da je to to, pa NEEEEEE, temperatura visoka in rjavo rdeč izcedek (malo sivcer ampak je).....
Jeznaaaauser posted image

Mag kako kej ti, danes je dan D. držim pestke user posted image user posted image

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.