|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010 - 2. del
27.1.2010 10:02:54   
ČikaPika
IZVIRNO SPOROČILO: tasa3
Mi bo pa verjetno v pomoč tudi tašča - prednost stanovanja v isti hiši... malo za pomerkat, kosilo... so plusi in minusiuser posted image

Js je v Po nisem dobila takoj, je bla polnoč, pa je rekla da prej rodim ko bo oni prišel - čez uri in pol je bla naša rozica že zunejuser posted image user posted image

lep dan! user posted image

Ja mene pa to skrbi, ker bom čisto sama... brez pomoči user posted image ... Sej moja mami živi 15 min stran z avtom, sam vseeno ... Sej se prepričujem da je to v moje dobro, da se bom pač morala malo bolj znajti...

Tasa3, pa si imela opravljeno predavanje za EA za Postojno? Ker načelom če imaš to predavanje opravljeno mora priti anesteziolog takoj... user posted image ... Če bo meni sestra ali babica tako rekla jo bom kr ...user posted image user posted image
Sicer pa lahko pričakume, da bo moj porod malo daljši - kaj čmo - veliko dete nosim...

(odgovor članu tasa3)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
27.1.2010 10:11:12   
ČikaPika
No za mano je kr burna noč... dlesen bolela, user posted image non stop mijavkala, ...

In kaj me sedaj čaka... brrrrrrrr... moram si it prvič umit zobe po posegu...
Me je tako strah, to bo tako bolelo user posted image user posted image , sam je rekla zobarca da moram in potem še dodatno s tisto tamalo ščetkico med zobmi - sam to pa ni šans danes... user posted image

AAAUUUUUUU....

(odgovor članu ČikaPika)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
27.1.2010 10:23:00   
Jada82
Dobro jutro souser posted image  user posted image user posted image user posted image

Uf, ko berem, kako vas je strah, kako bo z 2 otroci ... jah, mora biti kar zanimivo. Mene bi bilo tudi pošteno strah. Mene je še za enega ... ker ne vem, kako izgleda vse to. Ko bo drugi, pa vas bom malo povprašala za nasvete ... se je kar treba znajti, ane? uf user posted image

Sem opazila, da vas ima kar precej možove, ki so po dalj časa službeno odsotni ... kaj pa delajo - pa v tujini? Ma, meni bi se to zmešalo. Sem ful tak tip človeka, navezan na dom, na domače ... recimo, meni je že bedno ponoči, ko sem sama, ko ima moj nočne ... ni mi prav fajn. Da ga ne bi blo pol leta, se mi pa totalno zmeša.
Pa tud ne bi se mi blo fajn preselit nekam v tujino, imam tako domotožje. Jah nič, sem rak po horoskopu .... in kar držijo določene značilnosti za to znamenje. user posted image

Oh ja, sicer pa mi trebuh skoz bolj nagaja ... pa križ me boli ... upam, da to ne napoveduje kakšnih popadkov. Dons mam še frizerja ob pol 6h (končno!), pa moj ma še nočno, tko da ne bi blo fajn, da se dons kej začne dogajat ... Najrajš bi še zmer vidla, da počaka do 06.02. - od takrat dalje pa je moj frej in bom lahko šla sproščeno rodit user posted image user posted image

Mah, peglat bi mogla ... pa po user posted image morm, ne vem kje se jaga .... dons ponoč je bil zunaj, pa je zgleda užaljen user posted image

(odgovor članu ČikaPika)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
27.1.2010 10:25:33   
Jada82
Še eno vprašanje: vidim, da se vas kar dosti odloča za EA. Jaz bom rodila naravno ... čeprav mam nizki prag bolečine ... ampak pejmo probat.
Katere boste še rodile naravno?
In katere ste že kdaj rodile naravno?

Da vidim malo vaše izkušnje user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
27.1.2010 10:34:12   
bili83
dan.

danes imamo res lep sonček, samo, če ne bi bilo tak mrrrzlouser posted image

jada, jaz bom rodila na Ptuju, kjer ni epiduralne. torej naravno, s katerim izmed analgetikov, ki jih imajo na voljo... pa itak se ne bi odločila za epiduralno. Poznam res preveč primerov, ki niso ravno najbolj.... no, eni so se kar žalostno končali...
Sem pa v zadnjih nekaj dneh ugotovila, da me je malo postalo strah.... včeraj pa, ko me je g. naslednjič na pregled napotil v porodnišnico, pa sem se šele zavedla, da bom kmalu šla rodit...user posted image

Tiste, ki imate svoje hiše... ste s partnerji skupaj vzele kredit? Ste sami zidali ali se je katera odločila za montažno? Kaj mislite da je ceneje... kupiti kakšno že zgrajeno hišo (morda novejšo in ne čisto dograjeno) ali se gradnje lotiti na novo?

Grem malo v šoping.... potem pa likanje, kosilo...

Lep dan vsem

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
27.1.2010 10:35:54   
ČikaPika
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82
Sem opazila, da vas ima kar precej možove, ki so po dalj časa službeno odsotni ... kaj pa delajo - pa v tujini? Ma, meni bi se to zmešalo. Sem ful tak tip človeka, navezan na dom, na domače ... recimo, meni je že bedno ponoči, ko sem sama, ko ima moj nočne ... ni mi prav fajn. Da ga ne bi blo pol leta, se mi pa totalno zmeša.
Pa tud ne bi se mi blo fajn preselit nekam v tujino, imam tako domotožje. Jah nič, sem rak po horoskopu .... in kar držijo določene značilnosti za to znamenje. user posted image

Ja, kot da bi sebe brala... sam da jaz nisem rak (sm devica), imam pa luno v raku in sem totalno navezana na dom, družino, prijatelje...

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
27.1.2010 10:39:29   
ČikaPika
IZVIRNO SPOROČILO: bili83

Tiste, ki imate svoje hiše... ste s partnerji skupaj vzele kredit? Ste sami zidali ali se je katera odločila za montažno? Kaj mislite da je ceneje... kupiti kakšno že zgrajeno hišo (morda novejšo in ne čisto dograjeno) ali se gradnje lotiti na novo?

No to tudi mene zanima...

Midva sva eno leto nazaj kupila stanovanje (od stanovanjskega sklada - nacionalna varčevalna shema), k je blo malo cenejše (1260 €/ kvadratni meter) in sva valda morala vzeti kredit... uff za 15 let... Želiva pa si enkrat zidat in mi je že danes slabo kako bo pa to šlo...

(odgovor članu bili83)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
27.1.2010 11:01:43   
slomak
dobro jutro, sonček je tudi pri nas ampak mraz kouser posted image

ja midva sva si tud kupla stanovanje, seveda s krediti in ob  pomoči staršev...drugače ne bi šlo...

jest grem tud rodit naravno, me je to tud moj G vprašal, kaj mislim in kako it rodit, pa sem rekla da sm se odločila naravno in mi je reku da mi stoji ob strani in da sem se dobro odločila user posted image ...kako bo bomo pa videli...

lep dan še naprej...

(odgovor članu ČikaPika)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
27.1.2010 11:10:48   
Lara73
evo še mene preden grem na ctg.

Včeraj sem se počutila odlično, tudi danes ni slabo. Kupila sem kolo, dabila sem ga kar poceni v sport2000 v btc-ju v LJ. Nabavila sem še darilo za nečaka k ma rojstni dan v soboto - pustno masko levčka. Star je 4 leta.

Še kosilo skuham do konca, potem pa gas.

Zakaj pa kupujete mrežaste hlačke? Za doma? Menda jih dobiš zadosti v P. Problem so samo vložki. Tako so mi povedali v KR P. Jaz jih sicer imam, ker mi jih je dala ena kolegica, ne vem pa če jih bom rabila.

Danes sem dopolnila polnih 38T. Torej smo donošeni.

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
27.1.2010 11:11:17   
Lara73
če bomo pisale s tako brzino, bomo do februarja še 3.del odprle....

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
27.1.2010 11:20:36   
dskubin
Kam se pa selite? Jaz bi takoj šla!

V Lancaster. Smo vedli, da bomo šli še preden sem zanosila, pa smo pol odlašali s tatretjim, ker me je blo malo strah, da bom sama v tujem okolju s 3mi. Pa smo pol malo pretuhtali in dognali da al zdej, ali nikoli. Pa oba sva si vedno želela 3 otročke, tko da zdej bomo imeli, kar smo želeli. Sej vem, da bo na začetku težko, ma se navadiš vsega, pol se pa čez leta spominjaš samo lepih stvari.

Hvala. Mogoče bom pa rabila. Mož sicer pravi, da sem čudna, da bi rinila 100 km stran rodit, če grem lahko samo 25km.... Ampak EA ... Strah me pa je, da bi prišla recimo v Postojno že preveč odprta in prepozna za EA.... Se odločam. Bolj verjetno bo NM...

Meni je Postojna bliže, kot tebi, pa me je vseeno strah rinit gor in bom zato tudi v tatretje rodila v Izoli (če bom utegnila gor prit). Že v drugo je šlo tko ekspresno, da bi težko prigurali do Postojne user posted image

Ja mene pa to skrbi, ker bom čisto sama... brez pomoči user posted image ... Sej moja mami živi 15 min stran z avtom, sam vseeno ... Sej se prepričujem da je to v moje dobro, da se bom pač morala malo bolj znajti...

Uf, ko berem, kako vas je strah, kako bo z 2 otroci ... jah, mora biti kar zanimivo. Mene bi bilo tudi pošteno strah. Mene je še za enega ... ker ne vem, kako izgleda vse to. Ko bo drugi, pa vas bom malo povprašala za nasvete ... se je kar treba znajti, ane?

Sem imela v taprvo iste skrbi, pa se pol izkažejo za brez veze, se tako hitro navadiš. Pol, ko pride drugi, je potrebno malo več prilagajanja, ampak gre. Pred dvema tednoma smo tamalo (marca bo 3) pustili na počitnicah pri mojih za par dni in je bil doma samo tavelik (4 leta), pa se nama je zdelo, kot, da sva brez otrok. Pr otrocih 1+1 ni 2 ampak je 3, zdej pa ne vem, kako zgleda 2+1, bom poročala, kos se malo ustalimo user posted image Je pa tako, da pri taprvem te čisto vse skrbi, vsak premik, kašeljček, pol pa več, kot je otrok, bolj si skuliran. Manj se živciraš, ugotoviš, da so nekatere stvari, ki so se ti pri prvem zdele gromozanski problem, čisto nepomembne ipd. Mi je prav všeč, ko tle od prvorodk izvem v kakem tednu sploh sem, pa premiki, pa ščipanja - jaz za to nimam več časa, važno, da se detece premika. V taprvo pa sem štela, pa vse do dneva vedla točno, pa kaj ma že razvito pa.... zdej pa vem samo PDP pa upam, da bom kak dan prej :D.

Kot bi opisovala mene pred recimo 10 leti na faksu. Če sem ostala slučajno čez vikend sama v apartmaju v LJ, mi je šlo zvečer na jok, ker sem bla sama (ni melo veze, če je bil sosednji apartma poln). Še dandanes mi je grozno brez družbe, ampak kaj češ, življenje te včasih pripelje v situacijo, ko moraš sprejet kakšen kompromis. Sicer pa imam zdej (pre)poln dan otrok user posted image ČikaPika moj je tudi devica, pa je ful rad sam, pa kr sam je hodil po svetu, pa okrog študirat, že pred diplomo, pa na magisterij,... No, zdej ga ne vleče več samega, če ne bi šli vsi, on ne bi šel, ni šans, da pusti otroke. S tem, da se še nismo dokončno odločili, kaj bomo po koncu moje porodniške. Al jaz dam odpoved v službi in ostanemo gor z njim, al se vrnem z vsemi 3 otroci domov in smo 1,5 leta narazen user posted image s tem, da bi on hodil pogosteje domov. Trenutno se bolj nagibava k drugi opciji zaradi moje službe, v kateri sem res zadovoljna, bo pa sigurno težko, ko se bo treba zares odločit. Vsaka stran ima pač + in -, pol je treba samo stuhtat, česa je več za vse udeležene.

Prvič grooooooozni umetni popadki (celih 9 ur na 5 minut, pa nič se nisem odpirala) in potem zadnji 2 uri EA (resnično olajšanje).
Drugič naravno, lastni popadki ene 4 ure doma, pol pa v porodnišnici v 50 minutah fertik. Veliko manj boleče, čeprav porod boli, tko je. Ampak se da preživet.
Tretjič - nisem se še odločla, al naj zahtevam EA al ne, imam pa napotnico in moram it še na pogovor, da podpišem un list. Če bi vedla, da jo dobim dovolj zgodaj, bi takoj plačala teh 190€, če mi jo vstavijo kot v prvo čisto na koncu, ko sem tahujše bolečine že sprobala, brez veze. Itak pa ne moreš vedet, kakšen bo porod, nekatere že v prvo tko brzinsko končajo, da ne morš verjet.

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu busybee882006)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
27.1.2010 11:32:42   
gapii27
bili .... midva z mojim sva vzela vsak neki kredita.... sicer sem jes kot samska se že lotla papirjev in načrta... moji so mi dali parcelo in neki denarja, da sem lahko začela na novo po 6 letni zvezi.... pol pa je prišel moj huny buny pa sma skupaj začela... delajo pa skoraj vse moji domači... samo za vodo, štrom in centralno smo plačali delavce... no ma keramičarja, ki pa bo počas že fertik... bomo se pa selili tam nekje marca-aprilauser posted image
dela trenutno vodijo moja mami, ati in brat, ker sma midva na gorenjskem, da mam bližje do porodnišnice....
pridni souser posted image

mislim, da se splača zidat, še posebi če imaš parcelo....

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
27.1.2010 12:13:51   
Lara73
midva sva oba stara ločenca z po dvema otrokoma. Oba sva živela pri partnerjih in ko je prišlo do ločitve hop spet domov. No potem sva se našla in se odločila, da pri njemu narediva hišo (dvojčka). SKUPAJ! Kot partnerja sva vzela kredit na 25 let. Hišica je fertik, samo kopalnica ni zdelana. Je pa novi del povezan s starim (tako imamo še prejšnjo kopalnico) in imava mansardno stanovanje v starem in novem delu (160 m2), v novem delu spodaj pa je delavnica. Brez kredita pa ni šans. Že samo arhitekt, pa gradbeno dovljenje, komunalni prispevek,.... ti vzame pol.

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
27.1.2010 12:16:20   
vaney
Glede hiše/stanovanja in kredita...jaz oz. midva sva tudi imela na izbiro, ali dobiva stanovanje v mestu ali greva zidat na podeželje, pa sva se odločila za zidanje. Sva imela in imava gromozansko srečo, da so eni starši ogromno pomagali z delom, drugi pa z denarjem, ker drugače ne vem, kako bi imela pri 23 svojo hišo. Vseeno pa ni bilo dovolj in sva oba vzela kredit, kar konkretne obroke, ampak na kratko dobo (mož na 5 let, jaz na 3), tako da trenutno je kar lep zalogaj vsak mesec plačat kredite, ampak se kar da, je hiša vredna in vsakič, ko se pripeljeva na domače dvorišče, vidiva, da je vredno. Tako, da če bi se še 1x odločala, definitivno zidat...malo več časa in živcev, ampak se splača.

Glede poroda...prvič sem rodila naravno, je bolelo ko user posted image , sploh zadnji popadki na minuto, se mi zdi, da še zadihat nisem imela časa vmes, ampak pri meni ni dolgo trajalo (2 uri), tako da tudi v drugo (če bom lahko rodila vaginalno) probala najprej brez različnih sredstev...me moj skoz heca, da če sem preživela tetoviranje na kosti (gleženj), bom tudi porod (tudi v resnici ni velike razlike v bolečini)...pa bomo videli, neuser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
27.1.2010 12:17:43   
t*e*j*k*a

Še eno vprašanje: vidim, da se vas kar dosti odloča za EA. Jaz bom rodila naravno ... čeprav mam nizki prag bolečine ... ampak pejmo probat.

Men verjetno ne bo treba, ker bo CR. Sem pa že rodila naravno brez vsakih sredstev proti bolečinam. Pa ni bilo tko hudo, čeprav popadki bolijo ko hudič, jaz sem jih prosla naj mi kej dajo proti bolečinam, pa je babica rekla, da smo že pri koncu in da nima smisla.
Mene so boleli samo popadki pri odpiranju, potiskanje se mi zdi, da je blo prijetno proti temu kar je bilo prej. user posted image

Sej bo, če je že toliko žensk rodilo, bomo pa še me, to sem si jaz vedno govorila in evo me, sem preživela tudi jaz, pa še zdej v drugo bomuser posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
27.1.2010 12:19:07   
Zofy
Dan!
Brrr, kako je mrzlo zunaj.lepo ampak mrzlo. Zjutraj je kazalo -13,5 v avtu, ko sem šlana ctg.
Na pregledu je bilo tudi vse ok, fantič je živahen, pravi, da naj ležim na levem boku, ker mu na desnem ne paše. Aja, pa spet komentarji na mojo težo. Sem se v 3t zredila 0,9 kg, pa je bil takoj komentar, če s težo se še nismo ustaviliuser posted image A ni ravno zdaj obdobje hitre rasti oz. pridobivanja na težiploda??? Ah, se ne sekiram več, ker mi je že 1. skozi težila in sem se sekirala. zdaj pri 2. nosečnosti pa lepo čez 1 uho not, čez 2 pa ven. Aja, pa 14kg sem se zredila vsega skupaj. Ni malo, ma na mojo višino (178) tudi ni ne vem kaj. Bo že šlo dol z dojenjem.
Naslednji pregled pa imam 3.2.

Ste se o stanovanjih in hišah pogovarjale... Tudi midva iščeva stanovanje/hišo, pa nič pametnega ne najdeva. CEne so še kar visoke, sploh v Lj. Pa tudi neke pametne ponudbe za 4 člansko družino ni. Kredit pa bova po moje vzela oba oz. kar se bo bolj izplačalo...

Vidim, da nas je nekaj drugo/tretjerodk. A mi poveste kdaj moram v P, ker nisem šla v šolo za starše? A ko so popadki 1 uro na 8 min?
Poznam kar nekaj zgodb, ko so se popadki takoj začeli na 5 ali pa celo na 3 min in so pol rodile v roku 1 ure od prvega popadka. Ker moram zorganizirat varstvo prvorojenke, me kar malce skrbi, da ne bom rodila v avtu...
Sicer pa tudi mene tu pa tam dajajo strahovi kako bo z 2 otrokoma. Samo se mi zdi,da so bili strahovi večji, ko sem pričakovala 1. otroka. Takrat sem imela ful časa razmišljat kako bo, pa kako ne bo... Sedaj pa še dobro, da imam RR koledar, da mi vsak teden javim v katerem tednu sem, ker če ne ne bi vdelauser posted image

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
27.1.2010 12:19:30   
niwci
Mene zanima, kako je s povišanim pritiskom? Na pregledih sem tavisokega imela zmiraj pod 140, zdaj pa že 2 dni doma mirim in je vedno nad 140 tudi 150. Tudi pulz imam zelo povišan, je kar skozi čez 100, tanizki pa nekje normalen okrog 80? Kaj mislite? A bi morala poklicat G? Drugače se čez dan počutim kar vredu, zvečer me pa nekaj mota, kot da bi me rada začela bolet glava in kot da bi imela povišano temperaturo, sam ni nič od tega. Zdej sem šla dva dni kar zgodaj v posteljo, pa tv gledala in je bilo potem bolje. 

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
27.1.2010 12:37:28   
MATEJKA_

jaz sem prejšnjič rodila naravno (no, ker sem zaradi mojih popadkov nisem dovolj odpirala, so mi dali še umetne), ker sem pač hotela sprobat, kak to sploh je. ne moreš rečt, da rabiš EA, če ne veš sploh kak je... in ker ni bilo tako strašno, bom šla v naraven porod tudi tokrat. tak bom pač naredila jaz, seveda se vsaka sama odloča kako pa kaj...

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
27.1.2010 12:43:06   
niwci
Se menite o kreditih pa stanovanju/hiši. Zanimiva tema. Jaz sem si tako želela začeti nekje na svojem, pa je dragi vstrajal, da si pri njemu poštimava ( imajo zgornji štuk posebi vhod). Problem je v tem, da je zgoraj živela že sestra s staromamo, ki je umrla. Sestra je potem študirala, imela fanta na drugem koncu SLO in sploh ni neki prihajala domov. Zato sem popustila in sva si uredila spalnico in kuhinjo na novo. Zdaj pa sva porabila vse prihranke za obnovo, še avto nov sva kupila, ker je imel dragi zelo dotrajanega...njegova sestra se je pustila s fantom oz se je po končanem študiju vrnila domov.... in ima pol zgornjega nastropja zase. Zdaj sem pa ful jezna, ker sva vložila toliko v obnovo (zidi, menjala okna, skratka vse na novo + oprema), pa nimam prostora niti za en fajn fotelčič, kjer bi lako kasneje v miru dojila user posted image Edino kar je, so pred novim letom njegovi starši rekli, da nama bo sestra prepustila kopalnico, da si bova lahko poštimala po svoje in si jo bo ona preselila k njim...pa se do sedaj ni še nič premaknilo... Najbolj me pa jezi to, da bova na koncu, če bova želela še enega otroka, oz ko bo  dojenček malo zrasel morala iskati nekaj na novo, saj  se v eni spalnici ne bomo morali vsi tiščati

Uf..zdej sem si pa jaz izpraznila dušo.

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
27.1.2010 12:43:26   
niwci

Jaz sem nameravala rodit naravno.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
27.1.2010 12:44:11   
MATEJKA_
midva sva decembra kupla novo - večje - stanovanje in sva oba vzela kredite na 20 let... v roku nekje 10 let pa planirava tudi gradnjo hiške, ki pa bo definitivno montažna. moji strši so pred 2 letoma gradili že svojo drugo hišo (tokrat seveda manjšo samo za sebe), in vem kako je z vsemi temi obtniki ipd. in tud kolikor slišim izkušnje z vseh strani glede primerjave montažna ali gradnja - v drugo bi se vsi odločili za montažno oz. bi pri njej ostali, še posebej, če jo daš gradit na ključ pride baje dosti ceneje kot če sam vse urejaš preko vseh mogočih obrtnikov. pa še ogromno živcev si prišparaš...

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
27.1.2010 12:55:07   
MATEJKA_
mrežaste hlačke - jaz sem si jih 5kom kupla za doma (0,90 € v leakrni). v P smo mi predlani dobili dovolj hlačk in vložkov (pa sem jih porabla tolko, da te kap - so nam priporočali po 3 vložke hkrati, menjavala pa sem jih na 1/2h, ker je dobesedno teklo iz mene). sem doma najprej probala z normalnimi hlačkami, pa so me spodaj preveč tiščale na šive (čeprav sem imela samo 2 šiva), zato sem mojega poslala takrat po mrežaste v lekarno. tokrat sem si jih pa kupla kar prej. se pa dajo tud prat, če ti jih nepričakovano zmanjka, tako, da ni panike...

(odgovor članu ČikaPika)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
27.1.2010 12:55:39   
ančkica
ojla!

hvala za odgovore o rasti otrok. me je malo pomirilo.
Sicer pa skušam počivati kolikor se le da.
jaz pa imam doma desetmesečnico, ki je zelo navihana in živahna. in kaj danes opazim? DA JE DOBILA VODENE KOZE!!!!!
Jaz sem jih prebolela v otroštvu. Kaj mislite, da moram it k G in mu to kaj omenit. KOlikor sem brala po spletu naj ne bi bilo nič narobe, če si jih že prebolel.

jaz sem v prvo rodila naravno in bom tudi v drugo. Grem pa zopet v Postojno, ker je osebje in vse velik boljse kot v Ljubljani!!!! sem v Lj sla enkrat vmes in so bli tako arogantni..... Imajo pa kar pestro s porodi, včeraj v roku dveh ur, ko sem čakala kaj bojo z mano, je bilo kar 4 porodov....

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
27.1.2010 12:58:54   
MATEJKA_

IZVIRNO SPOROČILO: ančkica

ojla!

hvala za odgovore o rasti otrok. me je malo pomirilo.
Sicer pa skušam počivati kolikor se le da.
jaz pa imam doma desetmesečnico, ki je zelo navihana in živahna. in kaj danes opazim? DA JE DOBILA VODENE KOZE!!!!!
Jaz sem jih prebolela v otroštvu. Kaj mislite, da moram it k G in mu to kaj omenit. KOlikor sem brala po spletu naj ne bi bilo nič narobe, če si jih že prebolel.

jaz sem v prvo rodila naravno in bom tudi v drugo. Grem pa zopet v Postojno, ker je osebje in vse velik boljse kot v Ljubljani!!!! sem v Lj sla enkrat vmes in so bli tako arogantni..... Imajo pa kar pestro s porodi, včeraj v roku dveh ur, ko sem čakala kaj bojo z mano, je bilo kar 4 porodov....

če si 100%, da si jih prebolela ni panike... do težav lahko edino pride, če v tem času rodiš in se okuži dojenček. baje ga je treba pol takoj cepit, kar sicer še ne pomeni, da bo čisto zaščiten - tak je bilo pri kolegici lani. če pa nisi 100%, pa pokliči svojo G in jih pač povej.

(odgovor članu ančkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
27.1.2010 13:02:01   
julieb
Lepe pozdrave iz P, fajn je, da ste zgovorne imam vsaj kaj za prebrati.

Čakam na izvide vode in krvi, da povejo kako je, zaenkrat smo še 2v1.

Ctg je zanimiv, vsakih 10 min se kaže krivulja.

Lepo čvekajte, da mi ne bo dolg čas.

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?