glugluglu
|
drugače smo pa tako tako, pri nas je tudi bil bruhalno driskalni virus majčkeno na obisku, jaz - totalna koma v soboto popoldan, Nina je doma danes in včeraj -driska, Mark je bil danes tudi doma, ker grdo kašlja, Tian se pa drži, se je prejšnji teden prekljuval in se samo še izkašljuje (trkam, trkam...). IZVIRNO SPOROČILO: Almera Naša noč je bila super (vem, riskiram, da se preveč hvalim). Smo spali nemoteno do 6:00 zjutraj, potem pa takoj akcija, se tudi par minut ni hotel več z mano cartat v postelji. Zaenkrat nimamo nobene reakcije na cepljenje. IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa ob 7 zvečer je že koma koma zaspan in tuli kot zverina ko ga oblačima, potem pa samo mleko in tišina do... 10 zjutraj... jap, luka spi 15 ur v kosu, ampak IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška spanje..no vsej to se je nazaj uredilo..včeraj je zaspala ob 6.30 in vstala danes ob 8.15 super, ampak sem kar majčkeno fouš jaz se sploh ne spomnim kdaj sem nazadnje prespala celo noč, zadnje čase je pa itak tema, hodim po svetu kot en zombi, pa fora je v tem, da nima šmrklja, kašelj je lepo moker in ga ne moti ponoči, zobki so vsi že zunaj razen petk, se pravi, da nas tale fant malo heca ponoči na vsaki 2 uri umpalumpa, Luka je pa res priden IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa jaz ga bom učila: v vrtcu pač ko so še majhni: nikoli ne začni z nasiljem... če pa te kdo udari, mu povej, naj neha, ker se tako ne dela.. če te bo še naprej, ga vsekaj nazaj... jah, žal mi je, ampak da bo čakal, da ga pretepejo ne hvala... ko bojo pa večji pa: nikoli ne začni ti z nasiljem... če te kdo udari al karkoli, se umakni, bodi odrasel, dopovedal tak nič ne boš... če te kdo izsiljuje za denar ali karkoli, daj mu, pa potem povej meni... da ja ne bi do česa prišlo.. če se ti zdi, da te bodo kljub temu, da daš, nabili, laufaj kolikor ti noge nesejo... ni sramota bežat pred norci... se podpišem, predvsem za prvi odstavek
|