Špela30
|
Ja, punce, žal je tale M res je sam . Ni pa nujno, da bo pri vseh tako . donna... nevem kaj bi bilo? Pri nas se je včasih Taj tudi začel jokat, no kričat in imel še zaprte učke, pa sem to pripisovala zobkom, včasih sanjam... No, je minilo. Naj čimprej mine tudi pri vas! BOOMER... hehe, pa še res je, dela mi ne zmanjka . Pa saj ni panike, sej zato sem pa doma in še plačujejo me . sedenje... kakor je, včasih naredi trebušnjak, včasih iz boka. Ima pa novo foro, se vleže na bok, da roko pod glavo, enih par sekund študira potem pa huuuuuk obrat za 360 . Drugače pa že kar nekaj časa velja, da ga ne morem pustiti samega niti za sekundo. V momentu pride iz igralnice do kuhinje, pa do pasjih posodic, pod mizo, ma ni da ni. Bella pa tudi že spleza iz njenega domovanja, tako, da je hudooo pestro hihihi. Pa saj je prav, naj dogaja... pust... Kužek iz BC je Taju kot vlit, le kapica je prevelika, jo moram dat popravit. Ko smo kupili kostum se mi je zdelo, da bo full prevelik, a glej ga kako videz vara. Fajn! hojica... vem, nekateri jo strašno odsvetujejo, a mi jo imamo in za moj pojem je res vredna svojega denarja. Taj tako uživa v njej, zdaj že hodi naprej, na začetku je znal le rikverc. Ga pa imam po kratek čas noter, a je res cool zadevca. Grem do konca skuhat...danes bo kosilo na hitro. Hrenovke, kuhana jajčka in domač kruh. Mmmmmmmm... papa
|